Mikekakias Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Γεια σας παιδια μου βγαζει αυτο το μηνυμα επανασυνδεστε τη συσκευη σε λειτουργια pc studio πως γινεται ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PSoulreaver Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Καλημερα σας εχω ενα προβλημα με το καρτα σιμ μου , την εκοψα και την εκανα οπως ειναι η microsim αλλα δν δουλευει μου ζηταει το PIN οταν ανοιγει το κιν αλλα αλλα μετα πανω δεξια δν περνει το σημα και οταν παω να κανω κληση λεει οι υπηρεσιες κινητης δν ειναι διαθεσιμες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Καλημερα σας εχω ενα προβλημα με το καρτα σιμ μου , την εκοψα και την εκανα οπως ειναι η microsim αλλα δν δουλευει μου ζηταει το PIN οταν ανοιγει το κιν αλλα αλλα μετα πανω δεξια δν περνει το σημα και οταν παω να κανω κληση λεει οι υπηρεσιες κινητης δν ειναι διαθεσιμες . Φίλε μου μπορεί να χάλασε μπορεί και όχι, σε κάθε περίπτωση γιατί δεν πας στον παροχο σου να πάρεις μια κανονική micro και να μην ταλαιπωρεισαι ? Είναι 5 λεπτά διαδικασία... Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PSoulreaver Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Οχι δν εχει χαλασει η sim γιατι αμα την βαλω σε αλλο τηλ ( στο s2 για παραδειγμα ) δουλευει κανονικα!!! Δν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει ... Νομιζα οτι εφταιγε το modem γιατι κοιτουσα το CSC δν ηταν ΕUR εγραγε κατι αλλο PAP και φλασαρα σημερα την official ΧΧΑLE8 και παλι τα ιδια μου κανει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Μιας και δεν έχω ασχοληθεί με τη microSIM: Tώρα έχω κανονική SIM, οπότε ρωτώ: 1. Πως την κόβουμε χωρίς να κάνουμε ζημιά και σε τι διαστάσεις; 2. Υπάρχει κάποιος αντάπτορας για να την ξαναβάλουμε σε τηλέφωνο που παίρνει SIM κανονικού μεγέθους; Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Μιας και δεν έχω ασχοληθεί με τη microSIM: Tώρα έχω κανονική SIM, οπότε ρωτώ: 1. Πως την κόβουμε χωρίς να κάνουμε ζημιά και σε τι διαστάσεις; 2. Υπάρχει κάποιος αντάπτορας για να την ξαναβάλουμε σε τηλέφωνο που παίρνει SIM κανονικού μεγέθους; Ευχαριστώ :) Πήγαινε σε ένα κατάστημα της εταιρίας κινητής που είσαι και με 7€ σου δίνουν καινούργια micro sim μαζί με αντάπτορα σε mini sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Μιας και δεν έχω ασχοληθεί με τη microSIM: Tώρα έχω κανονική SIM, οπότε ρωτώ: 1. Πως την κόβουμε χωρίς να κάνουμε ζημιά και σε τι διαστάσεις; 2. Υπάρχει κάποιος αντάπτορας για να την ξαναβάλουμε σε τηλέφωνο που παίρνει SIM κανονικού μεγέθους; Ευχαριστώ :) υπαρχουν αρκετα βιντεο στο youtube αλλα νομιζω πως τζαμπα θα παιδευτεις...πηγαινε σε ενα καταστημα και θα σου την αλλαξουν επιτοπου με 5-7 ευρω...εγω την αλλαξα λογο του iphone αλλα την εβαζα στο s2 και στο x8 χωρις ανταπτορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Μιας και δεν έχω ασχοληθεί με τη microSIM: Tώρα έχω κανονική SIM, οπότε ρωτώ: 1. Πως την κόβουμε χωρίς να κάνουμε ζημιά και σε τι διαστάσεις; 2. Υπάρχει κάποιος αντάπτορας για να την ξαναβάλουμε σε τηλέφωνο που παίρνει SIM κανονικού μεγέθους; Ευχαριστώ :) Γι αυτό το σκοπό έχω αγοράσει αυτό το σετάκι που είναι ό,τι πρέπει. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Το θέμα είναι ότι η γραμμή είναι από εταιρικό, οπότε για νέα SIM μάλλον χρειάζεται έγκριση από τον υπεύθυνο, έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Aληθεια ποτε θα εχουμε review της συσκευης απο το myphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Ρε παιδιά έχετε δώσει σχεδόν 700€ μαζί με όλα τα λοιπά θήκες, κάρτες, κλπ και κάθεστε και κόβετε την sim?? το κόστος είναι 7€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftheodo Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Λοιπόν παιδια εγώ έχω το κινητό σε μπλέ χρώμα εδώ και δύο μέρες. Εμφανισιακά το κινητό ειναι πανεμορφο και θα συνιστούσα σε οποιον το απορριπει λόγω εμφάνισης να το δει από κοντά και μετά να πάρει την απόφαση του. Η οθόνη είναι απίστευτη και χωρίς μεγενθυντικό φακό δεν καταλαβαίνεις ότι είναι Pentile. Σε θέμα ταχύτητας πάει σφαίρα αλλά κάποιες φορές μπορεί να δείτε ελάχιστα κολληματάκια (και όταν λέω ελάχιστα εννοω ελάχιστα :lol:) είδικά όταν το βαρυφορτώσετε, χώρις να επηρεάζουν την εμπειρία χρήσης. Με διαφορά το ταχύτερο κινητό της αγοράς. Τα πάντα ανοίγουν στιγμιαία και όλα ρολάρουν απίστευτα ( ειδικά αν ενεργοποιήσετε την επιλογή " αναγκαστική απόδοση GPU " σπό τις ρυθμίσεις). Η μπαταρία βγάζει άνετα την μέρα με βαριά χρήση. Στον πρώτο μου κύκλο φόρτισης κατάφερα να πάρω 5 ωρες και 24 λεπτά ανοιχτής οθόνης με την μαμίσια ρομ. Τώρα που πέρασα την OMEGA φτάνω τις 6 ώρες. Τώρα τα αρνητικά της συσκευής: Είναι μεγάλη ( για μένα αυτό είναι θετικό γιατί ειμαι 1,95, την χειρίζομαι άνετα με το ένα χέρι και απολαμβάνω το μέγεθος της οθόνης. Είναι πολύ εργονομική και κάθεται καλά στο χέρι αλλά για κάποιον που θέλει να τη χειρίζεται με το ένα χέρι και δεν έχει μεγάλα χέρια, το μέγεθος θα τον δυσκολέψει. Οι υπόλοιποι θα απολαύσουν την μεγάλη οθόνη. ). Η αυτόματη φωτεινότητα είναι τραγική (Οι τιμές της είναι πολύ χαμηλές και η οθόνη είναι πολύ σκοτεινή σε σχέση με το φώς του περιβάλλοντος. Αυτό λυνεται με custom Rom ή ευελπιστώ με μια αναβάθμιση. Με την Omega είδα τεράστια βελτίωση ). Ο touchwiz επαναφορτώνει τα widget πολύ συχνά όταν επιστρέψεις στην αρχική οθόνη από κάποια εφαρμογή. Επίσης το home button έχει κάποια καθυστέρηση στο να επιστρέψει στην αρχική οθόνη γιατί περιμένει το δευτερο πάτημα για να ανοίξει το S-voice. ( και τα δύο αυτά βελτιώνονται με την απενεργοποίηση του S voice και πολύ περισσότερο με τη χρήση custom rom) . Επίσης υπάρχει μια καθυστέρηση στην ενεργοποίηση της οθόνης με το πάτημα του power button και περισσότερο με το home button, η οποία είναι ενοχλητική και για την οποία δεν έχω βρει κάποια λύαη ακόμη. Τέλος υπάρχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας από την " αναμονή δικτύου" ακάομη και όταν το κινητό βρίσκεται στην αναμονή. Είναι το στοιχείο που καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία μετά την οθόνη :blink:, αλλά επαναλαμβάνω η αυτονομία του κινητου είναι εξαιρετική. Το κινητό είναι απίστευτο, ( το καλύτερο στην αγορά κατα την γνώμη μου ) και δε νομίζω κάποιος να μετανιώσει που το αγόρασε. Τα προβληματάκια που ανέφερα θα φτιαχτούν με αναβαθμίσεις ή με custom rom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Ρε παιδιά έχετε δώσει σχεδόν 700€ μαζί με όλα τα λοιπά θήκες, κάρτες, κλπ και κάθεστε και κόβετε την sim?? το κόστος είναι 7€. €5 :):):) Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 (edited) Παιδια ενας φιλος μου μου καταλαθος το πιεσε και μου χαραξε εντονα το gorilla glass και θελω να ρωτησω μηπως ξερει κανεις ποσο θα κανει να το αλαξω; Απλα επειδη βρηκα στο ebay μονο το τζαμι μπροστα και για αυτο ρωτησα το τι μπορω να κανω και αν χρειαζεται να αλαξω μαζι και την την οθονη. Δηλαδη δεν γινετε να αλαξουμε μονο το τζαμι; Μια καθαρη φωτογραφια με λεπτομερεια,θα μας ανεβασεις καλε μου φιλε ? Την οθονη/τζαμι πακετακι,αν καταλαβαινεις τι κανει αυτος στο s2 ,ειναι ευκολο για εναν που το κατεχει εδω και καιρο. Aλιως δεν ακουμπας τιποτα. Το gorilla 2 σκετο για αλλαγη,ακομα και για αυτον που τον κατεχει,δεν ξερω αμα το αποτελεσμα θα ειναι σοβαρα αποδεκτο. Πιστευω οτι ο σοβαρος,θα προτεινε την λυση πακετακι για πολλους λογους.. Σε καταλαβαινω απολυτα για την στεναχωρια σου,αλλα πολυ καλα σου τα λεει και ο κυριος hasiotis_john παραπανω, μιας και δεν τον ακουει κανεις για το τζαμι που τους εχει προτεινει και ο ιδιος πριν απο καιρο. :lol: Γελα μου βρε αγοριναααα λιγακι.. Δεν θελω να στεναχωριεσαι φιλε konomi21,εισαι θεσσαλονικιος ? Δωσε link απο τζαμι/ebay που βρηκες, να δουμε κατι. Μην το πας για αλλαγη gorilla οπου να ναι,ακομα και αν σου πουν,ευκολακι η δουλεια :!: . Η Servise / Samsung θα σε παει κατα 99,9% στην λυση πακετακι. Kατι μου λεει πως αν μας ανεβασεις μια photo,ολοι θα σου προτεινουν να μην το πας για πουθενα 98% . Αλλα και παλι εγω θα κατανοω,οτι σου την εχει δωσει παρα πολυ η ολη κατασταση και κανεις τα παντα για να βρεις μια λυση. Σε καταλαβαινω φιλε konomi21,δωσε photo / photo / photo.. Edited June 17, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Λοιπόν παιδια εγώ έχω το κινητό σε μπλέ χρώμα εδώ και δύο μέρες. Εμφανισιακά το κινητό ειναι πανεμορφο και θα συνιστούσα σε οποιον το απορριπει λόγω εμφάνισης να το δει από κοντά και μετά να πάρει την απόφαση του. Η οθόνη είναι απίστευτη και χωρίς μεγενθυντικό φακό δεν καταλαβαίνεις ότι είναι Pentile. Σε θέμα ταχύτητας πάει σφαίρα αλλά κάποιες φορές μπορεί να δείτε ελάχιστα κολληματάκια (και όταν λέω ελάχιστα εννοω ελάχιστα :lol:) είδικά όταν το βαρυφορτώσετε, χώρις να επηρεάζουν την εμπειρία χρήσης. Με διαφορά το ταχύτερο κινητό της αγοράς. Τα πάντα ανοίγουν στιγμιαία και όλα ρολάρουν απίστευτα ( ειδικά αν ενεργοποιήσετε την επιλογή " αναγκαστική απόδοση GPU " σπό τις ρυθμίσεις). Η μπαταρία βγάζει άνετα την μέρα με βαριά χρήση. Στον πρώτο μου κύκλο φόρτισης κατάφερα να πάρω 5 ωρες και 24 λεπτά ανοιχτής οθόνης με την μαμίσια ρομ. Τώρα που πέρασα την OMEGA φτάνω τις 6 ώρες. Τώρα τα αρνητικά της συσκευής: Είναι μεγάλη ( για μένα αυτό είναι θετικό γιατί ειμαι 1,95, την χειρίζομαι άνετα με το ένα χέρι και απολαμβάνω το μέγεθος της οθόνης. Είναι πολύ εργονομική και κάθεται καλά στο χέρι αλλά για κάποιον που θέλει να τη χειρίζεται με το ένα χέρι και δεν έχει μεγάλα χέρια, το μέγεθος θα τον δυσκολέψει. Οι υπόλοιποι θα απολαύσουν την μεγάλη οθόνη. ). Η αυτόματη φωτεινότητα είναι τραγική (Οι τιμές της είναι πολύ χαμηλές και η οθόνη είναι πολύ σκοτεινή σε σχέση με το φώς του περιβάλλοντος. Αυτό λυνεται με custom Rom ή ευελπιστώ με μια αναβάθμιση. Με την Omega είδα τεράστια βελτίωση ). Ο touchwiz επαναφορτώνει τα widget πολύ συχνά όταν επιστρέψεις στην αρχική οθόνη από κάποια εφαρμογή. Επίσης το home button έχει κάποια καθυστέρηση στο να επιστρέψει στην αρχική οθόνη γιατί περιμένει το δευτερο πάτημα για να ανοίξει το S-voice. ( και τα δύο αυτά βελτιώνονται με την απενεργοποίηση του S voice και πολύ περισσότερο με τη χρήση custom rom) . Επίσης υπάρχει μια καθυστέρηση στην ενεργοποίηση της οθόνης με το πάτημα του power button και περισσότερο με το home button, η οποία είναι ενοχλητική και για την οποία δεν έχω βρει κάποια λύαη ακόμη. Τέλος υπάρχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας από την " αναμονή δικτύου" ακάομη και όταν το κινητό βρίσκεται στην αναμονή. Είναι το στοιχείο που καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία μετά την οθόνη :blink:, αλλά επαναλαμβάνω η αυτονομία του κινητου είναι εξαιρετική. Το κινητό είναι απίστευτο, ( το καλύτερο στην αγορά κατα την γνώμη μου ) και δε νομίζω κάποιος να μετανιώσει που το αγόρασε. Τα προβληματάκια που ανέφερα θα φτιαχτούν με αναβαθμίσεις ή με custom rom! εχει πολυ διαφορα η οθονη με το 2??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Φιλε μου εισαι πολυ υπερβολικος τι εννοεις σχεδον καθολου χρηση και εκλεισε πριν λιγο,για εξηγησε μας και σε εμας τους κοινους θνητους......διοτι η συσκευη ειναι η καλυτερη που εχω πιασει στα χερια απο αποψη αυτονομιας και εχω αλλαξει μπολικες το τελευταιο 1,5 χρονο;) Συμφωνω...Και λίγα λες για την μπαταρία του s3... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Να υπενθυμίσω πως υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα για την μπαταρία και τα αξεσουάρ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis9100 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Γεια σας παιδιά! Είμαι ένας από τους τυχερούς που είχα το Galaxy S III απο τους πρώτους στην Ελλάδα! Και είχα "τα μέσα" :rolleyes: να μπορέσω να το παρουσιάσω σε ζωντανή μεσημεριανή εκπομπή σε τηλεοπτικό κανάλι στη Δυτική Μακεδονία! :D Επίσης τόλμησα και έκανα ένα αναλυτικό βίντεο που εξηγεί το έξυπνο χαρακτηριστικό smart stay που έχει μόνο το Galaxy SIII δείχνοντας και κάποια παραδείγματα, γιατί όσο και να έψαξα δεν υπήρχε κάτι παρόμοιο στο youtube! Ελπίζω να σας αρέσει! :) Παράθεση My Galaxy S4 Unboxing -> - My Galaxy S4 review -> Galaxy Note tablets in School -> - Samsung UE50HU6900 Unboxing -> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Ρε παιδιά έχετε δώσει σχεδόν 700€ μαζί με όλα τα λοιπά θήκες, κάρτες, κλπ και κάθεστε και κόβετε την sim?? το κόστος είναι 7€. Δεν κατάλαβα το point σου φίλε μου. Δηλαδή πρέπει να πετάμε τα χρήματά μας; Η δική μου λογική είναι να δίνω από ελάχιστα έως πάρα πολλά για κάτι που πραγματικά αξίζει και δεν μπορώ να το έχω δωρεάν. Στην περίπτωση της SIM card εγώ την έκοψα και δουλεύει άψογα. Μου κόστισε μισό λεπτό από το χρόνο μου και μηδέν ευρώ. Κρατάω τα 5€ για φραπεδάκι π.χ. ή για ένα άλλο αξεσουάρ όπως μια απλή θήκη από το ebay... :) Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Γεια σας παιδιά! Είμαι ένας από τους τυχερούς που είχα το Galaxy S III απο τους πρώτους στην Ελλάδα! Και είχα "τα μέσα" :rolleyes: να μπορέσω να το παρουσιάσω σε ζωντανή μεσημεριανή εκπομπή σε τηλεοπτικό κανάλι στη Δυτική Μακεδονία! :D Επίσης τόλμησα και έκανα ένα αναλυτικό βίντεο που εξηγεί το έξυπνο χαρακτηριστικό smart stay που έχει μόνο το Galaxy SIII δείχνοντας και κάποια παραδείγματα, γιατί όσο και να έψαξα δεν υπήρχε κάτι παρόμοιο στο youtube! Ελπίζω να σας αρέσει! :) Μπράβο φίλε! Πολύ καλό το video για το Smart Stay :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thejimmymaister Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι : Όταν κουνάω την συσκευή στο πάνω μέρος εκεί που είναι το ακουστικό ακούγεται σαν κάτι να κουνιέται ... ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Το επαιξα σημερα στο Πλαισιο και μου φανηκε παρα πολυ ωραιο, ειδικα το λευκο. Σε μεγεθος δεν ειναι πολυ πιο μεγαλο απο ενα GS2 αλλα η οθονη ειναι πραγματικα πολυ ομορφη και η αισθηση στο χερι ειναι πολυ καλη και η αισθηση της αποκρισης ειναι κορυφαια. Το One X μου κακοφανηκε μετα το S3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 μακαρι παντως να ισχυει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Εδώ και τρεις μέρες το έχω στα χέρια μου και ομολογω ότι μου αρέσει πολυ.Ακομη δεν έχω του έχω βάλει την κάρτα σιμ και προς το παρόν προσπαθώ να το σετάρω. Το έκανα root και προσπαθώ να αντιληφθω τη λογική του android.Διαβάζω τα τοπικ αλλα θέλω πολυ δουλειά ακόμη. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω: Υπάρχει εφαρμογή που να φτιάχνει profiles?Εννοώ profiles που να περιέχουν π.χ την ένταση του κουδουνισματος,τον τύπο του,το αν το wi fi θα είναι ανοικτό ή κλειστό,αν θα λειτουργεί η δόνηση κλπ Πως μπορώ να εγκαθιστώ εφαρμογές στην κάρτα μνήμης? Ποιες είναι οι εφαρμογές που μπορεί κανείς να βάλει σε μια rooted συσκευη? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Εδώ και τρεις μέρες το έχω στα χέρια μου και ομολογω ότι μου αρέσει πολυ.Ακομη δεν έχω του έχω βάλει την κάρτα σιμ και προς το παρόν προσπαθώ να το σετάρω. Το έκανα root και προσπαθώ να αντιληφθω τη λογική του android.Διαβάζω τα τοπικ αλλα θέλω πολυ δουλειά ακόμη. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω: Υπάρχει εφαρμογή που να φτιάχνει profiles?Εννοώ profiles που να περιέχουν π.χ την ένταση του κουδουνισματος,τον τύπο του,το αν το wi fi θα είναι ανοικτό ή κλειστό,αν θα λειτουργεί η δόνηση κλπ Πως μπορώ να εγκαθιστώ εφαρμογές στην κάρτα μνήμης? Ποιες είναι οι εφαρμογές που μπορεί κανείς να βάλει σε μια rooted συσκευη? Προφιλ απ οσο ξερω δεν μπορεις να κανεις. Στην καρτα μνημης δυστυχως δεν μπορεις να περασεις ακομα εφαρμογες,μαλλον στο μελλον να ξανα δοθει αυτη η επιλογη. Οι εφαρμογες ειναι πολλες και διαφορων ειδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts