Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Από το εικονίδιο του S-Voice.

2) Εκείνη την στιγμή δε θα έχει δίκτυο. Κάνε μια επανεκκίνηση στο κινητό μήπως και στρώσει.

3) Android - προτάσεις: GPS και Πλοήγηση

4) Ότι είναι εγκατεστημένο από τη Samsung δεν βγαίνει εκτός και αν είσαι root.

5) Δε νομίζω αλλά μπορείς να τα μετακινείς εσύ μετά.

6) Γιατί η υπόλοιπη δεσμεύεται από το λειτουργικό και τις εφαρμογές που είναι ανοικτές.

1) Δεν βλέπω πουθενά εικονίδιο S-voice , βλέπω S-memo , S-planner alla oxi S-voice

2) το θέμα είναι πως εγώ δε θέλω να το έχω μόνιμα στο δίκτυο , κάθε φορά αυτό θα μου κάνει ?

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πηγαινε ρυθμισεις----> διαχειριστης εφαρμογων ----> Ολα και μετα τερμα κατω θα ειναι η τελευταια εφαρμογη μαλλον
:)

Συγγνώμη ρε παιδιά, έχω το Galaxy S και όταν το βάζω στον ήλιο με 100% φωτεινότητα δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Τόσο χάλια είναι το SIII στον ήλιο; Με τι φωτεινότητα το δοκιμάζετε;

Λιγο καλυτερο απο το S ειναι το S3 Νικo (κατω απο τον ηλιο).

Στα ιδια περιπου μπορεις να πεις χονδρικα.

Μην το πεις πουθενά για τα pixel η το ότι το s2 έχει καλύτερη οθόνη γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες...

Πάντα φιλικά!!!

Καλα ειναι να αφηνουμε τον καθε χρηστη να λεει την γνωμη του και τις αποψεις του.Κατι που ενθουσιαζει εσενα δεν σημαινει οτι θα πρεπει να ενθουσιασει και καποιον αλλον.

Φιλικα παντα

παιδια καλησπερα αυριο παραλαμβάνω και εγω τον γίγαντα!!!

Το πρόβλημα μου ειναι με τη οθόνη εξω στον ήλιο.εαν την εχω τερμα την φωτεινότητα θα βλέπω γιατι για εμενα ειναι θεμα αυτο !! αφού ειμαι αρκετές ωρες εξω

Το πρόβλημα μου ειναι με τη οθόνη εξω στον ήλιο.εαν την εχω τερμα την φωτεινότητα θα βλέπω γιατι για εμενα ειναι θεμα αυτο !! αφού ειμαι αρκετές ωρες εξω

Θα εχεις την ιδια ευκρινεια με το one x που ειχες ειτε σε εσωτερικο ειτε σε εξωτερικο περιβαλλον,εαν εχεις συνηθισει και σου φτανει αυτη η ευκρινεια στο one x θα σε καλυπτει και στο S3

Στανταρ θα την εχεις 100% δεν σηκωνει κουβεντα για παρακατω:p

Εμενα προσωπικα δεν με καλυπτει,αλλα κανω συμβιβασμους διοτι σε ολα τα υπολοιπα ειναι πανω απο τα ανταγωνιστικα hi-end μοντελα

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

παιδια αυτο το νεο μπλε (αν ισχυει) κοιταξτε τι χρωμα εχει εδω

http://www.sammobile.com/2012/06/12/review-samsung-galaxy-s3/

δειτε (ε δε μπορει να ειμαι στραβός) ειναι γκρι και εχει μπλε το περιγραμμα, που στο ασπρο το περιγραμμα ειναι σα νικελ ασημι)

TCe

δειτε (ε δε μπορει να ειμαι στραβός) ειναι γκρι και εχει μπλε το περιγραμμα, που στο ασπρο το περιγραμμα ειναι σα νικελ ασημι)

Αυτό είναι το μπλε που κυκλοφοράει.

Αλλα ατομα λενε οτι απλως υπο διαφορετικες γωνιες το μπλε ειναι η'πιο σκουρο η' πιο ανοιχτο,η προς το γκρι η το νικελ και δεν συμμαζευεται να το πω απλα:lol::p

Βγαλε ακρη, παντως η Samsung επισημα ενα μπλε χρωμα εβγαλε και ο καθενας το ονομαζει οπως του φαινεται στο ματι του.

Παιδια στον apex πως απενεργοποιούμε την κινηση της εικόνας οταν κανουμε scrolling???

Τι θελω να πω...Αλλαξα μπακραουντ και οταν σκρολάρο(κινηση δεξια αριστερα) θέλω να παγ΄ωσω την εικόνα του μπακραουντ να μην γυρίζει μαζι με τις εφαρμογές...

Νομίζω πως γίνεται αλλά δεν ξερω πως...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αν εχεις σκουρο φοντο θα ζοριζεσε.Η Φωτεινοτητα σε εξωτερικο (νταλα ηλιο) χωρο δεν ειναι απο τα δυνατα σημεια του siii:(

Παιδια στον apex πως απενεργοποιούμε την κινηση της εικόνας οταν κανουμε scrolling???

Τι θελω να πω...Αλλαξα μπακραουντ και οταν σκρολάρο(κινηση δεξια αριστερα) θέλω να παγ΄ωσω την εικόνα του μπακραουντ να μην γυρίζει μαζι με τις εφαρμογές...

Νομίζω πως γίνεται αλλά δεν ξερω πως...

Android - Εφαρμογές: Launchers

@ All

Προσπαθήστε να απευθύνεστε στα σωστά θέματα για να μπορεί ο καθένας να βρίσκει εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες που θέλει.

Ευχαριστώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Θα εχεις την ιδια ευκρινεια με το one x που ειχες ειτε σε εσωτερικο ειτε σε εξωτερικο περιβαλλον,εαν εχεις συνηθισει και σου φτανει αυτη η ευκρινεια στο one x θα σε καλυπτει και στο S3

Στανταρ θα την εχεις 100% δεν σηκωνει κουβεντα για παρακατω:p

Εμενα προσωπικα δεν με καλυπτει,αλλα κανω συμβιβασμους διοτι σε ολα τα υπολοιπα ειναι πανω απο τα ανταγωνιστικα hi-end μοντελα

Δεν ισχύει αυτό.

http://img268.imageshack.us/img268/6531/1339531835994.jpg

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και άλλοι σε άκουσαν και δεν βιάστηκαν να το αγοράσουν.Για μένα προσωπικά που η δουλειά μου ,τωρα το καλοκαίρι, είναι σε εξωτερικούς χώρους παίζει πολυ σημαντικό ρόλο η ευκρίνεια στον ήλιο. Φίλε μου να είσαι καλα.

Και για μένα είναι βασικό η ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους και μιας κ η amoled παραδοσιακά υστερούν σε αυτό το Θέμα η καλύτερη οθόνη έξω όπως έχω ξαναγράψει είναι του νέου Sony Xperia P

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδιά να ρωτήσω μου βγάζει ένα εικονίδιο πάνω αριστερά ένα θαυμαστικό και μου γράφει μέσα οτι έχετε χάσει τη συνδεσιμότητα , περιαγωγή δεδομένων ... έχω q card... ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Edited by Thejimmymaister

Παιδιά να ρωτήσω μου βγάζει ένα εικονίδιο πάνω αριστερά ένα θαυμαστικό και μου γράφει μέσα οτι έχετε χάσει τη συνδεσιμότητα , περιαγωγή δεδομένων ... έχω q card... ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

Η q βρίσκεται σε περιαγωγή (στο δίκτυο της wind)

Για να συνδεθείς στο ίντερνετ πρέπει να έχεις επιλεγμένη και την περιαγωγή δεδομένων (κάτω από την κίνηση)

Αν εχεις σκουρο φοντο θα ζοριζεσε.Η Φωτεινοτητα σε εξωτερικο (νταλα ηλιο) χωρο δεν ειναι απο τα δυνατα σημεια του siii:(

Όντως ζορίζεται στον τομέα αυτόν αλλά προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ κάτω από το ήλιο,να κάνω τι με το κινητό κάτω από τον ήλιο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Φιλε μου να σου πω τη γνωμη μου ουτε η Super Amoled ουτε η LCD IPS το δυνατο τους σημειο ειναι η ευκρινεια σε εξωτερικο χωρο,5 πανω 5 κατω μικρη διαφορα εχει,εμενα ουτε στο one x με καλυπτε η οθονη του.

Την καλυτερη ισορροπια αναμεσα σε εξωτερικο/εσωτερικο χωρο την εχουν η Reality Display στα μοντελα Sony 2012,και η Retina στο iphone 4s

Όντως ζορίζεται στον τομέα αυτόν αλλά προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ κάτω από το ήλιο,να κάνω τι με το κινητό κάτω από τον ήλιο.

Τι πα να πει ζοριζεται η ευκρινεια, ειναι επιεικως απαραδεκτη,και οταν λεμε στον ηλιο δεν λεμε να χτυπαει ο ηλιος πανω στη συσκευη αλλα γενικοτερα στον εξωτερικο χωρο και σε σκια τα ιδια χαλια ειναι.

Σε μια χωρα με 300 ημερες το χρονο ηλιοφανεια παιζει και πολυ σημαντικο ρολο η ευκρινεια σε εξωτερικο χωρο τι πα να πει ''να κανω τι το κινητο κατω απο τον ηλιο'',για πηγαινε παραλια με το S3 και κατω απο την ομπρελα να κατσεις,οχι στον ηλιο η' κατσε σε μια καφετερια με τραπεζακια εξω η' σε μια βολτα την ημερα οχι απαραιτητα μονο το καλοκαιρι αλλα και τις αλλες εποχες του χρονου.

Σου αναφερω καθημερινα παραδειγματα απο τη ζωη για να καταλαβεις.

Εγω προσωπικα χρησιμοποιω και δευτερο κινητο για να με καλυπτει και στο τομεα αυτο,αυστηρα και μονο με το S3 δεν παλευεται με τιποτα και να φανταστεις ηθελα να το ξεφορτωθω.

Φιλικα παντα, αλλα ειναι ενα χαρακτηριστικο της συσκευης αυτης και να μην ωραιοποιουμε καταστασεις

Τελικά και αυτό το κινητό έχει τις παιδικές του ασθένειες και τα προβλήματα του που δεν τα μαθαίνεις από reviews αλλά θέλει να το ζήσεις.

Δε λέω ότι το S3 έχει 9 εκατομμύρια beta testers αλλά πάντα οι μικρολεπτομέρειες είναι εκνευριστικές. Το άλλο μόνο που είδα και μπορεί να ναι πρόβλημα είναι αυτό με την ορατότητα στον ήλιο.

Σκέψου και αν φοράς όπως όλες μας και γυαλιά ηλίου. :cool:

Τι εννοεις; Εγω κατω απο νταλα ήλιο 3 το μεσημερι μια χαρα εβλεπα. Τοσο καθαρα δενε χω δει με αλλο κινητο.

Τι εννοεις; Εγω κατω απο νταλα ήλιο 3 το μεσημερι μια χαρα εβλεπα. Τοσο καθαρα δενε χω δει με αλλο κινητο.

Καλο ειναι οταν λεμε κατι να λεμε με επιχειρηματα και σε συγκριση με αλλα μοντελα και τεχνολογιες οθονης και οχι γενικα και αοριστα,διοτι αυτο που λες δεν ισχυει ουτε μια στο εκατομμυριο,τωρα αν ειναι να χαιδευουμε τα αυτια μια εταιρειας βρεξει-χιονισει ειναι αλλο θεμα και προφανως ο οπαδισμος και εδω παει συννεφο;)

Α ξεχασα βεβαια το review του S3 ηταν απο τα καλυτερα.

Edited by alextrela

Για να καταλάβω ρε παιδιά, πέρα απο οπαδισμούς που δεν χρειάζονται. Η ευκρίνειά του σε εξωτερικές συνθήκες (ειδικά τώρα το καλοκαίρι) είναι κατα πολύ χειρότερη του S2; Γιατί εγω το S2 το είχα (περίπου) 60% φωτεινότητα σε εσωτερικούς χώρους και 100% εξω και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Θα εχω δηλαδή θέμα τώρα; Και οχι γυαλιά ηλίου δεν φοράω αν είναι αυτό το θέμα!!!
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Για να καταλάβω ρε παιδιά, πέρα απο οπαδισμούς που δεν χρειάζονται. Η ευκρίνειά του σε εξωτερικές συνθήκες (ειδικά τώρα το καλοκαίρι) είναι κατα πολύ χειρότερη του S2; Γιατί εγω το S2 το είχα (περίπου) 60% φωτεινότητα σε εσωτερικούς χώρους και 100% εξω και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Θα εχω δηλαδή θέμα τώρα; Και οχι γυαλιά ηλίου δεν φοράω αν είναι αυτό το θέμα!!!

Ναι πιθανός να έχεις... εγώ εχω. Όχι πάντα αλλά πολύ πιο συχνά από ότι με το σ2.

Πχ παραλία μόνο κάτω από ομπρέλα...αλλιώς χέρι για σκιά.

Αλέξανδρος

Όχι βέβαια..είναι λίγο καλύτερη του S2 ;)

Αν σε ικανοποιούσε σε αυτόν τον τομέα το S2 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το s3..

The sky moves on sideways