Jump to content

teo_k7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by teo_k7

  1. Ναι και εγώ το πρόλαβα επίσης ότι έτρωγε την μπαταρία πολύ γρήγορα Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Απο γερμανια μια απο τα ιδια στα μαγαζια ....στο περιμενε Στάλθηκε από το Turbo-X_pi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Καμία glossy cover για edge plus gold δεν βρίσκω πουθενά σε ελληνικό μαγαζί
  4. Καλημέρα από Γερμανία είχε όλα τα χρώματα αλλά μου έκανε κλικ το χρυσό θα ανεβάσω φώτο το μεσημέρι
  5. Καλησπέρα και από μένα κάτοχος s6 edge gold 64 μέχρι στιγμής μια χαρά συμπεριφερεται σε όλα αυτά που διαβάζω. Μια ερώτηση το briefing πως το βγάζω από την οθόνη αριστερά
  6. Από ebay τη παράγγειλα γιατί εδώ μάλλον δεν θα το φέρουν η τιμή γύρω στα 30 ευρώ. . ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως είπε ο φίλος ποιο κάτω η κυρτή οθόνη είναι πολύ εξηπηρετικη στις εφαρμογές που έχω βάλει ένα άλλο το κράτημα στο χέρι είναι ποιο βολικό σε μένα σε άλλους μπορεί να διαφέρει ..από θέμα lag ανοίγουν μια χαρά χωρίς καθυστέρηση, το σχέδιο βασικά του τηλεφώνου μου άρεσε είναι κάτι διαφορετικό. ..ένα μου άρεσε το νυχτερινό ρολόι στη κυρτή οθόνη όταν το τηλ είναι σε αναμονή είναι πολύ εξηπηρετικο και φυσικά το συνδιάσμος που κάνεις με την οθόνη και την κυρτή σε θέμα wallpaper. ..
  7. Οκ το βρήκα σε ευχαριστώ πολυ. Τελικά το κινητό είναι από τα καλύτερα που έχω πιάσει στα χέρια μου και επειδή είχα και το note4 δεν βρίσκω διαφορές πάρα μόνο προτερήματα στο edge..τώρα για θήκη έχω παραγγείλει την γνήσια flip αλλά και μια αλλη..
  8. Geovass εσυ που το έχεις πως βάζεις φάκελο με διάφορες εφορμογες στο slide bar? Το είδα στη τελευταία φωτογραφία όταν σου ήρθε το κινητό. ..
  9. Ναι είναι κορεάτικο αλλά πρόσεχε ελληνικά δεν έχει μόνο αγγλικά στο μενού του κινητου τα μυνηματα είχα πρόβλημα δεν μπορούσα να γράψω μυνηματα με 160 χαρακτήρες αλλά στο γράψιμο είχα ελληνικά. ..
  10. Από σήμερα κάτοχος του κινητού SM-N915FY μόλις το άνοιξα και το φτιάχνω στα μέτρα μου
  11. Καλησπέρα σε ποιο μαγαζί το είδες?
  12. Στο στέλνει κανονικά Ελλάδα η πρέπει να έχεις διεύθυνση εξωτερικό γιατί το σκέφτομαι
  13. Geovass υποστηρίζει ελληνικό μενού?
  14. Εκανα παραγγελία το note edze να το δουμε και αυτό
  15. Φυσικα και εχει οπως εχω και εγω sm-n910k μην λετε καποια πράγματα αμα δεν το έχετε στα χερια σας
  16. δεν ισχυει αυτό εγω εχω το κορεατικο και είναι μια χαρα ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπορει να είναι ελατωματικο ..
  17. Μου ήρθε και μένα εχθές μαύρο και σήμερα μετά τη δουλειά τεστ με το iPhone plus
×
×
  • Create New...