karajim80 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Δεν το βρίσκω.Μήπως μπορείς να δώσεις οδηγίες? Same Sh1t Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 settings-viber back up κάτω κάτω είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Μάλλον έχω άλλη έκδοση. Same Sh1t Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 ίσως. 6.2.1 η δικιά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Μπαταρία πάρε από τη smartec, 19€ έχει νομίζω η αυθεντική, όχι τις φτηνές ιμιτασιόν που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Άκη μιας κάποια ανατιναζεται το σύμπαν δεν μένεις λέω εγώ στο νοτε 2;; Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskop Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Factory reset ειναι αρκετό δεν χρειάζεται να περάσεις παλι την ρόμ.Το what's app εχει backup απο μονο του.to viber δεν νομίζω.Εγω που το εκανα με τιτανιουμ δεν δούλεψε και τις έχασα τις συνομιλίες.Για παιχνίδια κτλ ειναι οκ το τιτανιουμ.Το ρουτ δεν επηρεάζει το fact reset.Ελπιζω να απάντησα σε όλα. Same Sh1t Different Day Aρα η σειρα ειναι, πρωτα root, μετα backup με titanium, μετα factory reset, μετα εγκατασταση εφαρμογων λιγων στην αρχη και επαναφορα των data τους επιλεγμενα με titanium, σωστα;; Αλλες δυο ερωτησεις: Το root, μενει με το factory reset, ή πρεπει να ξαναγινει;; Με ποιο app να κανω root, που να ειναι ευκολο και ασφαλες, εσεις που εχετε ευκολες αυτες τις απαντησεις ;; Eυχαριστω !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Θα περιμενεις η αλλιως θα σανεβασω εγω τα αρχεια να φλασαρεις με την σειρα νωρις το απογευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskop Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Θα περιμενεις η αλλιως θα σανεβασω εγω τα αρχεια να φλασαρεις με την σειρα νωρις το απογευμα. Ευχαριστω πολυ !! Θα περιμενω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskop Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Θα περιμενεις η αλλιως θα σανεβασω εγω τα αρχεια να φλασαρεις με την σειρα νωρις το απογευμα. akiss, με ξεχασες και πλησιαζει Σαββατοκυριακο που υπαρχει λιγος ελευθερος χρονος να ασχοληθω ... ή τουλαχιστον πειτε μου αυτα περι root που γραφει στις βελτιωσεις ισχυουν για μενα με 4.4.2 μαμα rom ελληνικη (Ν7100ΧΧUFNG1) και τα ακολουθω πιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosk9 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Akis καλημερα περιμενω και εγω οποτε μπορεσεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Άκη μια ερώτηση...ΤΙ ΈΚΑΝΕΣ ΣΤΟ GPS? Αλήθεια θέλω να μάθω τι πείραξες που δεν μπορεί να πειράξει η τιτανοτεραστια σαμσουγκ και πρέπει να την περιμένεις δύο και τρία λεπτά για να κλειδώσει χωρίς δεδομένα.. Same Sh1t Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 akiss, με ξεχασες και πλησιαζει Σαββατοκυριακο που υπαρχει λιγος ελευθερος χρονος να ασχοληθω ... ή τουλαχιστον πειτε μου αυτα περι root που γραφει στις βελτιωσεις ισχυουν για μενα με 4.4.2 μαμα rom ελληνικη (Ν7100ΧΧUFNG1) και τα ακολουθω πιστα Akis καλημερα περιμενω και εγω οποτε μπορεσεις!!!! Ναι boys δεν σας ξεχασα μολις ξεμπερδεψω θα τα πουμε... Άκη μια ερώτηση...ΤΙ ΈΚΑΝΕΣ ΣΤΟ GPS? Αλήθεια θέλω να μάθω τι πείραξες που δεν μπορεί να πειράξει η τιτανοτεραστια σαμσουγκ και πρέπει να την περιμένεις δύο και τρία λεπτά για να κλειδώσει χωρίς δεδομένα.. Same Sh1t Different Day Ποσταρες και δω:D Ειπα ...αλλο gps.conf εβαλα δεν εγινε κατι μαγικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Το είχα αλλάξει κι εγώ με τα γνωστά προγράμματα που το αλλάζουν αλλά δεν έγινε κάτι τόσο δραστικό.Τώρα πραγματικά δεν προλαβαίνω να το πατήσω και είναι κλειδωμένο. Same Sh1t Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Το είχα αλλάξει κι εγώ με τα γνωστά προγράμματα που το αλλάζουν αλλά δεν έγινε κάτι τόσο δραστικό.Τώρα πραγματικά δεν προλαβαίνω να το πατήσω και είναι κλειδωμένο. Same Sh1t Different Day Ναι βρε πασιαμ οκ υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που το καθοριζουν αλλα κατα κυριο λογο ειναι το gps.conf.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Το είχα αλλάξει κι εγώ με τα γνωστά προγράμματα που το αλλάζουν αλλά δεν έγινε κάτι τόσο δραστικό.Τώρα πραγματικά δεν προλαβαίνω να το πατήσω και είναι κλειδωμένο. Same Sh1t Different Day Παίζει ρόλο ακόμα και το πόσο χρόνος έχει μεσολαβήσει από το προηγούμενο άνοιγμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Στρατό δεν μας εφτιαξες μια 4.4.2 κι εσύ.Μας αφησες στην 4.3 νομίζω. Την πρώτη φορα που φλασαρα το νέο gps.conf κλείδωσε χωρις δεδομένα σε δυο με τρία δευτερόλεπτα γι αυτο μου έκανε εντύπωση. Same Sh1t Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Στρατό δεν μας εφτιαξες μια 4.4.2 κι εσύ.Μας αφησες στην 4.3 νομίζω. Την πρώτη φορα που φλασαρα το νέο gps.conf κλείδωσε χωρις δεδομένα σε δυο με τρία δευτερόλεπτα γι αυτο μου έκανε εντύπωση. Same Sh1t Different Day Παράτησα το σπορ, άσε που έχω αλλάξει συσκευή :) Ναι το gps.conf βοηθάει πολύ, αλλά αν κάνεις π.χ. μια βδομάδα να ανοίξεις το GPS θα πάρει παραπάνω. Και όσο περισσότερος καιρός περνάει μέχρι να το ανοίξεις, θα παίρνει και λίγο παραπάνω. Τα δεδομένα δίνουν πάντως την καλύτερη βοήθεια και είναι αμελητέα (λίγα Κbs). Είναι τόσα που παίζουν ρόλο, που συγκρίσεις (πριν και μετά για τις όποιες αλλαγές) θα μπορούσαν να γίνουν μόνο σε συνθήκες εργαστηρίου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Παίρνουν φωτιά και τα Note 2 μετά από 4 χρόνια σε κυκλοφορία ; Μάλλον κάποιο πρόβλημα θα είχε η συγκεκριμένη συσκευή, δεν μπορεί να είναι γενικό. http://www.sammobile.com/2016/09/24/galaxy-note-2-emits-smoke-in-an-airplane-baggage-compartment-mid-air/ Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Παιδια καλησπερα.Ειμαι κατοχος του note2 απο δεκεμβριο του 2012.Επειδη μαλλον η μπαταρια εχει αρχισει κ πεφτει...Ποσο περιπου θεωρειται οτι πρεπει να κραταει μια καινουρια μπαταρια αυθεντικη? Πχ η οθονη ποση ωρα μπορει να φτανει ανοιχτη?Γτ εμενα το μεγιστο ειναι εως 3 ωρες αν κ τις περισσοτερες ειναι απο 2.30 και κατω. Χρηση μετρια,κανα χαλαρο παχνιδακι για λιγο μεσα στην μερα,ιντερνετ facebook messenger μερικα μηνυματα και τηλεφωνηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Παιδια καλησπερα.Ειμαι κατοχος του note2 απο δεκεμβριο του 2012.Επειδη μαλλον η μπαταρια εχει αρχισει κ πεφτει...Ποσο περιπου θεωρειται οτι πρεπει να κραταει μια καινουρια μπαταρια αυθεντικη? Πχ η οθονη ποση ωρα μπορει να φτανει ανοιχτη?Γτ εμενα το μεγιστο ειναι εως 3 ωρες αν κ τις περισσοτερες ειναι απο 2.30 και κατω. Χρηση μετρια,κανα χαλαρο παχνιδακι για λιγο μεσα στην μερα,ιντερνετ facebook messenger μερικα μηνυματα και τηλεφωνηματα. Πεταξε την μπαταρια που εχεις να μην επιβαρυνεις την πλακετα του Note με κακο ρευμα μια και η μπαταρια εφαγε τα ψωμια της. Απο την στιγμη που εχεις μια κακη μπαταρια μειωνεις την ζωη της συσκευης μια και η παροχη του ρευματος πλεον ειναι κακη. Σκεψου τι κανει ενα κακο τροφοδοτικο σε ενα pc η εαν εχεις προβλημα με τα ρευματα στο σπιτι σου σου φερνω ενα τυχαιο παραδειγμα πηγης ρευματος καπως ετσι αλλα με αλλα δεδομενα γινεται και σε ενα σμαρτ... Edited September 27, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Πεταξε την μπαταρια που εχεις να μην επιβαρυνεις την πλακετα του Note με κακο ρευμα μια και η μπαταρια εφαγε τα ψωμια της. Απο την στιγμη που εχεις μια κακη μπαταρια μειωνεις την ζωη της συσκευης μια και η παροχη του ρευματος πλεον ειναι κακη. Σκεψου τι κανει ενα κακο τροφοδοτικο σε ενα pc η εαν εχεις προβλημα με τα ρευματα στο σπιτι σου σου φερνω ενα τυχαιο παραδειγμα πηγης ρευματος καπως ετσι αλλα με αλλα δεδομενα γινεται και σε ενα σμαρτ... Ωπ...τοσο χαλια ειναι η αποδοση που ανεφερα?????:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfakonotis Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 καλημερα φιλε μου..απο που την αγορασες την μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfakonotis Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 α oκ..καλημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Άλλαξα τηλέφωνο....αυτό της υπογραφής μου! Απλά τιμής ένεκεν ως παλιός κάτοχος του note, είπα να γράφω τα κατορθώματα του Κινέζου ;) sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Ποια κατoρθωματα ρε Κωστα ? Μα εχεις 1.000 μιλιαμπερ παραπανω απο την μαμα μπαταρια του Note.Και στο Note εαν βαλεις μεγαλυτερη θα κρατησει περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts