jimmys Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Υπαρχουν ασυρματα ακουστικα που συνδεονται μεσω bluetooth και μεσω NFC. Ποια η διαφορα μεταξυ τους? Υπερτερει καποιο σε σχεση με το αλλο. Μηπως πιανει πιο μακρυα το ενα απο τα δυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Με το ntfs mounter και το nexus media importer που εχω δεν μου αναγνωριζει τα φλασακια που ειναι σε ntfs..εχω δοκιμασει και τα δυο καλωδια usb otg που εχω. Σε fat32 κανενα προβλημα..και στο s2 ειχα το ιδιο προβλημα αλλα καπως το ειχα λυσει θυμαμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Υπαρχουν ασυρματα ακουστικα που συνδεονται μεσω bluetooth και μεσω NFC. Ποια η διαφορα μεταξυ τους? Υπερτερει καποιο σε σχεση με το αλλο. Μηπως πιανει πιο μακρυα το ενα απο τα δυο? Και τα δύο με bluetooth είναι. Μην τα μπερδεύετε. Απλά το NFC κάνει το pairing αυτόματα. Ακουμπάς δηλαδή το hands free στην πλάτη του κινητό και αυτό ανοίγει αυτόματα το bluetooth και κάνει το pairing... Χρήσιμο μεν όχι απαραίτητο δε. Κατά τη γνώμη μου πάντα. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλησπέρα,,με 4.3 india & phoenix rom, παίζει τo swype + dragon? γιατί σε εμένα αρνείται .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλησπέρα,,με 4.3 india & phoenix rom, παίζει τo swype + dragon? γιατί σε εμένα αρνείται .... Μια χαρά δουλεύει, να είναι αγορασμένο βέβαια. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MBARTSAS Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Με το ntfs mounter και το nexus media importer που εχω δεν μου αναγνωριζει τα φλασακια που ειναι σε ntfs..εχω δοκιμασει και τα δυο καλωδια usb otg που εχω. Σε fat32 κανενα προβλημα..και στο s2 ειχα το ιδιο προβλημα αλλα καπως το ειχα λυσει θυμαμαι.. Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter Εμένα με βόλεψε περισσότερο από το nexus media importer Παράθεση M @ X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter Εμένα με βόλεψε περισσότερο από το nexus media importer Να σαι καλα φιλαρακι με αυτο δουλεψε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_cloud Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Sammobile δοκιμασες? εχει μια ελληνικη 4.1.2 αλλα δεν ειναι της cosmote. μας πειραζει αυτο? αλλαζει κατι αν την βαλω? εχει διαφορες απο την 4.1.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Στο sammobile εχει και Ελληνική σκέτη και κοσμοτε και βονταφον. Οποια θελεις περνάς αναλογα με το τι σου αρεσει. Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_cloud Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Εχεις δικιο δεν το ειχα δει, παρα μονο μια ελληνικη. Υπαρχει διαφορα στις ελληνικες πχ τις cosmote με τις vodafone και την απλη ελληνικη? Η 4.1.1 με την 4.1.2 εχουν καποιες σημαντικες αλλαγες πχ εξτρα μενου, καλυτερη αυτονομια κλπ κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο δεύτερο δεκαδικό , το λέω γιατί βλέπω συνεχώς να του δίνετε μεγάλη σημασία. Τα σημαντικά updates είναι στο πρώτο δεκαδικό. 4.1 , 4.2 , 4.3 , 4.4 κτλ. Στο δεύτερο είναι συνήθως μικρό fixes σε bugs. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibilos789 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Επειδη ψαχνω και δεν μπορεσα να το βρω ακομα. Πως συνδέει κάποιος το κινητο του σε υπολογιστή που έχει ίντερνετ ώστε να έχει και το κινητο ίντερνετ? Μην μου πειτε με ασύρματο ρουτερ γιατι υποχρεωτικα το λαπτοπ θα ειναι με ενσυρματο ιντερνετ. Απο οτι ειδα το κινητο δεν υποστηριζει ad hoc δικτυο με υπολογιστη. Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Επειδη ψαχνω και δεν μπορεσα να το βρω ακομα. Πως συνδέει κάποιος το κινητο του σε υπολογιστή που έχει ίντερνετ ώστε να έχει και το κινητο ίντερνετ? Μην μου πειτε με ασύρματο ρουτερ γιατι υποχρεωτικα το λαπτοπ θα ειναι με ενσυρματο ιντερνετ. Απο οτι ειδα το κινητο δεν υποστηριζει ad hoc δικτυο με υπολογιστη. Με το καλώδιο usb και ενεργοποιώντας το tethering στις ρυθμίσεις δικτύων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibilos789 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Με το καλώδιο usb και ενεργοποιώντας το tethering στις ρυθμίσεις δικτύων. Αυτο που αναφερεις ειναι για να παρει ιντερνετ ο υπολογιστής απο το κινητό μέσω usb. Οχι για να παρει το κινητό απο τον υπολογιστή. τουλάχιστον έτσι γράφει το κινητό στις οδηγίες και παρόλο που το έκανα δεν είχε ίντερνετ το κινητό. Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Επειδη ψαχνω και δεν μπορεσα να το βρω ακομα. Πως συνδέει κάποιος το κινητο του σε υπολογιστή που έχει ίντερνετ ώστε να έχει και το κινητο ίντερνετ? Μην μου πειτε με ασύρματο ρουτερ γιατι υποχρεωτικα το λαπτοπ θα ειναι με ενσυρματο ιντερνετ. Απο οτι ειδα το κινητο δεν υποστηριζει ad hoc δικτυο με υπολογιστη. H μόνη λύση που έχω βρει εγώ είναι με το Connectify HotSpot (εφαρμογή για PC). Δουλεύει αρκετά καλά, ακόμη και η δωρεάν έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) ενας μπορει να αναφερει τα συν τις αναβαθμισεις και τι σχεση νε το νοτε 3? μπορει κανεις να μετρηση τη θερμοκρασια και την υγρασια ενος δωματιου με ττο κινιτο? Edited December 14, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Όχι........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Πώς μπορώ να δω την χώρα κατασκευής του κινητού; είδα κάτι κωδικούς αλλά που ψάχνω στο κινητό τον κωδικό αυτό; εμένα όταν βγάζεις την μπαταρία γράφει made by samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Πώς μπορώ να δω την χώρα κατασκευής του κινητού; είδα κάτι κωδικούς αλλά που ψάχνω στο κινητό τον κωδικό αυτό; εμένα όταν βγάζεις την μπαταρία γράφει made by samsung... Έχω την εντύπωση πως κάποιες συσκευές γράφουν "Made in Korea" ενώ άλλες γράφουν "Made by Samsung". Νομίζω η δική μου γράφει το δεύτερο. Δες στα αυτοκόλλητα πάνω στο χάρτινο κουτί που ήρθε μήπως γράφει τη χώρα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μπα δεν γράφει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Έχω την εντύπωση πως κάποιες συσκευές γράφουν "Made in Korea" ενώ άλλες γράφουν "Made by Samsung". Νομίζω η δική μου γράφει το δεύτερο. Δες στα αυτοκόλλητα πάνω στο χάρτινο κουτί που ήρθε μήπως γράφει τη χώρα. Εμένα στο χαρτάκι στο κουτί δίπλα από το μοντέλο γράφει Βιετνάμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Εμένα στο χαρτάκι στο κουτί δίπλα από το μοντέλο γράφει Βιετνάμ. Εννοείς στη συσκευασία (χάρτινο κουτί); Εμένα δεν γράφει τίποτα... Θα κοιτάξω κάτω απ' τη μπαταρία να δω εκεί τι γράφει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Εννοείς στη συσκευασία (χάρτινο κουτί); Εμένα δεν γράφει τίποτα... Θα κοιτάξω κάτω απ' τη μπαταρία να δω εκεί τι γράφει. Στο δικό μου κάτω από Τη μπαταρία γράφει "Made in Korea" . Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Στο δικό μου κάτω από Τη μπαταρία γράφει "Made in Korea" . Καλό αυτό. Νομίζω τα "Made in Korea" είναι τα πιο ποιοτικά (φτιαγμένα στη μαμά χώρα). Υπάρχουν και άλλα που γράφουν "Made by Samsung", αλλά πού δεν μας λένε... Edit: Μόλις το έλεγξα: εμένα είναι μπάσταρδο... "Made by Samsung"... Edited December 14, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλό αυτό. Νομίζω τα "Made in Korea" είναι τα πιο ποιοτικά (φτιαγμένα στη μαμά χώρα). Υπάρχουν και άλλα που γράφουν "Made by Samsung", αλλά πού δεν μας λένε... Edit: Μόλις το έλεγξα: εμένα είναι μπάσταρδο... "Made by Samsung"... Τι κοιτάει ο κόσμος....:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts