Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχουν ασυρματα ακουστικα που συνδεονται μεσω bluetooth και μεσω NFC. Ποια η διαφορα μεταξυ τους? Υπερτερει καποιο σε σχεση με το αλλο. Μηπως πιανει πιο μακρυα το ενα απο τα δυο?

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με το ntfs mounter και το nexus media importer που εχω δεν μου αναγνωριζει τα φλασακια που ειναι σε ntfs..εχω δοκιμασει και τα δυο καλωδια usb otg που εχω.

Σε fat32 κανενα προβλημα..και στο s2 ειχα το ιδιο προβλημα αλλα καπως το ειχα λυσει θυμαμαι..

Υπαρχουν ασυρματα ακουστικα που συνδεονται μεσω bluetooth και μεσω NFC. Ποια η διαφορα μεταξυ τους? Υπερτερει καποιο σε σχεση με το αλλο. Μηπως πιανει πιο μακρυα το ενα απο τα δυο?

Και τα δύο με bluetooth είναι. Μην τα μπερδεύετε. Απλά το NFC κάνει το pairing αυτόματα. Ακουμπάς δηλαδή το hands free στην πλάτη του κινητό και αυτό ανοίγει αυτόματα το bluetooth και κάνει το pairing... Χρήσιμο μεν όχι απαραίτητο δε. Κατά τη γνώμη μου πάντα.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Καλησπέρα,,με 4.3 india & phoenix rom, παίζει τo swype + dragon? γιατί σε εμένα αρνείται ....

Μια χαρά δουλεύει, να είναι αγορασμένο βέβαια.

Με το ntfs mounter και το nexus media importer που εχω δεν μου αναγνωριζει τα φλασακια που ειναι σε ntfs..εχω δοκιμασει και τα δυο καλωδια usb otg που εχω.

Σε fat32 κανενα προβλημα..και στο s2 ειχα το ιδιο προβλημα αλλα καπως το ειχα λυσει θυμαμαι..

Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter

Εμένα με βόλεψε περισσότερο από το nexus media importer

M @ X

Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter

Εμένα με βόλεψε περισσότερο από το nexus media importer

Να σαι καλα φιλαρακι με αυτο δουλεψε..

Sammobile δοκιμασες?

εχει μια ελληνικη 4.1.2 αλλα δεν ειναι της cosmote. μας πειραζει αυτο?

αλλαζει κατι αν την βαλω?

εχει διαφορες απο την 4.1.1?

Στο sammobile εχει και Ελληνική σκέτη και κοσμοτε και βονταφον. Οποια θελεις περνάς αναλογα με το τι σου αρεσει.
mpanos

Εχεις δικιο δεν το ειχα δει, παρα μονο μια ελληνικη. Υπαρχει διαφορα στις ελληνικες πχ τις cosmote με τις vodafone και την απλη ελληνικη?

Η 4.1.1 με την 4.1.2 εχουν καποιες σημαντικες αλλαγες πχ εξτρα μενου, καλυτερη αυτονομια κλπ κλπ?

Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο δεύτερο δεκαδικό , το λέω γιατί βλέπω συνεχώς να του δίνετε μεγάλη σημασία. Τα σημαντικά updates είναι στο πρώτο δεκαδικό.

4.1 , 4.2 , 4.3 , 4.4 κτλ. Στο δεύτερο είναι συνήθως μικρό fixes σε bugs.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Επειδη ψαχνω και δεν μπορεσα να το βρω ακομα. Πως συνδέει κάποιος το κινητο του σε υπολογιστή που έχει ίντερνετ ώστε να έχει και το κινητο ίντερνετ?

Μην μου πειτε με ασύρματο ρουτερ γιατι υποχρεωτικα το λαπτοπ θα ειναι με ενσυρματο ιντερνετ. Απο οτι ειδα το κινητο δεν υποστηριζει ad hoc δικτυο με υπολογιστη.

SMARTPHONES

NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI

TABLET

GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0

Επειδη ψαχνω και δεν μπορεσα να το βρω ακομα. Πως συνδέει κάποιος το κινητο του σε υπολογιστή που έχει ίντερνετ ώστε να έχει και το κινητο ίντερνετ?

Μην μου πειτε με ασύρματο ρουτερ γιατι υποχρεωτικα το λαπτοπ θα ειναι με ενσυρματο ιντερνετ. Απο οτι ειδα το κινητο δεν υποστηριζει ad hoc δικτυο με υπολογιστη.

Με το καλώδιο usb και ενεργοποιώντας το tethering στις ρυθμίσεις δικτύων.

Με το καλώδιο usb και ενεργοποιώντας το tethering στις ρυθμίσεις δικτύων.

Αυτο που αναφερεις ειναι για να παρει ιντερνετ ο υπολογιστής απο το κινητό μέσω usb. Οχι για να παρει το κινητό απο τον υπολογιστή. τουλάχιστον έτσι γράφει το κινητό στις οδηγίες και παρόλο που το έκανα δεν είχε ίντερνετ το κινητό.

SMARTPHONES

NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI

TABLET

GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0

H μόνη λύση που έχω βρει εγώ είναι με το Connectify HotSpot (εφαρμογή για PC). Δουλεύει αρκετά καλά, ακόμη και η δωρεάν έκδοση.

ενας μπορει να αναφερει τα συν τις αναβαθμισεις και τι σχεση νε το νοτε 3?

μπορει κανεις να μετρηση τη θερμοκρασια και την υγρασια ενος δωματιου με ττο κινιτο?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Πώς μπορώ να δω την χώρα κατασκευής του κινητού; είδα κάτι κωδικούς αλλά που ψάχνω στο κινητό τον κωδικό αυτό; εμένα όταν βγάζεις την μπαταρία γράφει made by samsung...

Πώς μπορώ να δω την χώρα κατασκευής του κινητού; είδα κάτι κωδικούς αλλά που ψάχνω στο κινητό τον κωδικό αυτό; εμένα όταν βγάζεις την μπαταρία γράφει made by samsung...

Έχω την εντύπωση πως κάποιες συσκευές γράφουν "Made in Korea" ενώ άλλες γράφουν "Made by Samsung". Νομίζω η δική μου γράφει το δεύτερο. Δες στα αυτοκόλλητα πάνω στο χάρτινο κουτί που ήρθε μήπως γράφει τη χώρα.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Έχω την εντύπωση πως κάποιες συσκευές γράφουν "Made in Korea" ενώ άλλες γράφουν "Made by Samsung". Νομίζω η δική μου γράφει το δεύτερο. Δες στα αυτοκόλλητα πάνω στο χάρτινο κουτί που ήρθε μήπως γράφει τη χώρα.

Εμένα στο χαρτάκι στο κουτί δίπλα από το μοντέλο γράφει Βιετνάμ.

Εμένα στο χαρτάκι στο κουτί δίπλα από το μοντέλο γράφει Βιετνάμ.

Εννοείς στη συσκευασία (χάρτινο κουτί); Εμένα δεν γράφει τίποτα... Θα κοιτάξω κάτω απ' τη μπαταρία να δω εκεί τι γράφει.

Φιλικά, Κώστας

Εννοείς στη συσκευασία (χάρτινο κουτί); Εμένα δεν γράφει τίποτα... Θα κοιτάξω κάτω απ' τη μπαταρία να δω εκεί τι γράφει.

Στο δικό μου κάτω από Τη μπαταρία γράφει "Made in Korea" .

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Στο δικό μου κάτω από Τη μπαταρία γράφει "Made in Korea" .

Καλό αυτό. Νομίζω τα "Made in Korea" είναι τα πιο ποιοτικά (φτιαγμένα στη μαμά χώρα). Υπάρχουν και άλλα που γράφουν "Made by Samsung", αλλά πού δεν μας λένε...

Edit: Μόλις το έλεγξα: εμένα είναι μπάσταρδο... "Made by Samsung"...

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Καλό αυτό. Νομίζω τα "Made in Korea" είναι τα πιο ποιοτικά (φτιαγμένα στη μαμά χώρα). Υπάρχουν και άλλα που γράφουν "Made by Samsung", αλλά πού δεν μας λένε...

Edit: Μόλις το έλεγξα: εμένα είναι μπάσταρδο... "Made by Samsung"...

Τι κοιτάει ο κόσμος....:lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)