Jump to content

bibilos789

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bibilos789

  1. Σχετικά με το ότι αργεί να φορτώσει τις σελίδες είναι λογικό να καθυστερεί λίγο αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάποια ιδιαίτερη καθυστερηση με το κινητό της γυναίκας μου. Αντιθέτως εδώ και 6 μήνες περίπου που το έχουμε το κινητό συμπεριφέρεται άψογα. Πάρτε και ένα δείγμα απόδοσης μπαταρίας με 3 ώρες χρηση οθόνης. http://i496.photobucket.com/albums/rr322/bibilos78/20141026_090731_zps6a8aca6f.jpg
  2. Για μενα η καλύτερη επιλογή απο πλευράς κόστους - επιδόσεων που μπορείς να πάρεις αυτή την στιγμή είναι το Galaxy tab Pro 8,4. Το τάμπλετ βγήκε φέτος τον Απρίλιο περίπου στην Ελλάδα και απο χαρακτηριστικά είναι απίστευτο για τα 210 € που κοστίζει.
  3. Εγω εχω αγορασει το grand neo γισ την γυναικα μου και μπορω να επιβεβαιωσω οτι δουλευει αψογα χωρις κοληματα κσι με πολυ κσλη διαρκεια μπαταριας. Ειναι μακρσν κσλυτερο του core και ποιο συγχρονο του grand. Αν σε βγαζουν τα χρηματα ομως εστω με λιγο ζορι θα σου ελεγα να επαιρνες το grand 2. Τελος γνωμη μου ειναι οτι αυτοι που λενε οτι τα midrange κολανε πολυ νομιζω οτι υπερβαλουν λιγο εκτος και αν θες να εχεις 100 εφαρμογες εγκατεστημενες οποτε πρεπει να δωσεις πολλα περισσοτερα χρηματα
  4. Εγώ με Βουλγάρικο κινητό πήρα όπως ειπώθηκε και παραπάνω κανονικά την 4.4.2. και έχω να πω οτι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα εκτός ίσως του ότι νοιώθω το κινητό να ζεσταίνεται λίγο περισότερο απο πρίν. Κατα τα άλλα όλα μια χαρά.
  5. Με αυτό τον τρόπο νομίζω ότι ρυθμίζεις την μέγιστη φωτεινότητα που μπορεί να φτάσει όταν είναι στο αυτόματο.
  6. Ναι με καλύπτει η samsung hellas μιας και το κινητό είναι ευρωπαικό. Όσο για το grand 2 όπως έχω ήδη γράψει είναι συνολικά καλύτερο αλλά εγω δεν ήθελα να δώσω τόσα χρήματα αυτή την στιγμή και το Grand Neo με καλύπτει γιαυτό που το θέλω. Τώρα για την διετή εγγύηση δεν ρώτησα να σου πω την αλήθεια παρά μόνο με το imei επιβεβαίωσα όπως κάνω πάντα την εγγύηση. Τέλος εγώ το πήρα απο το kaisershop αλλά υπάρχουν πολλά αξιόπιστα skrouτζομαγαζα γενικά.
  7. Καταρχήν με το grand 2 έχουν μεγάλες διαφορές με κυριότερες κατά την γνώμη μου ότι το grand 2 έχει περισσότερη ram 1.5 gb εναντι 1 του neo. καλύτερη ανάλυση στην οθόνη και λίγο μεγαλύτερη οθόνη. Από τιμή εγώ το πήρα 170 από σκρουτζομαγαζο με εγγύηση κανονικά. Επίσης έχει ραδιόφωνο και παίρνει κανονικές sim. Εγώ έχω το δικαρτο αλλά υπάρχει και μονοκαρτο.
  8. http://i496.photobucket.com/albums/rr322/bibilos78/grandneo1_zps55167e69.jpghttp://i496.photobucket.com/albums/rr322/bibilos78/grandneo2_zps7e808b7c.jpg Δεν είδα κάποιο θέμα για το νέο δίκαρτο της samsung και είπα να ανοίξω ένα. Το Grand Neo είναι ένα οικονομικό δίκαρτο που βγήκε το 2014 το οποίο μπορεί να κάνει κάποιες παραχωρήσεις στα χαρακτηριστικά για να μετριάσει το κόστος αλλά μετά απο 3 εβδομάδες μαζί του μπορω να πω ότι αξίζει με το παραπάνω τα χρήματα του. Τρέχει Android 4.2, έχει οθόνη 5'' , 1gb RAM και εσωτερική μνήμη 8gb. Διαθέτει A-Gps και μπαταρία 2100 mAh που σε συνδυασμό με τον όχι και τόσο δυνατό επεξεργαστή προσφέρει πολύ καλή αυτονομία στο τηλέφωνο. Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  9. Καλό είμαι να μην πάρεις τέτοια γιατί επηρεάζει το digitizer της οθόνης και μπορεί να μην σου γράφει το πενακι μετά.
  10. Εκτός του ότι πρέπει να βάλεις up εσύ πρέπει να συμπληρώσεις κάτι τα υπόλοιπα στοιχεία σωστά. Default gateway πρέπει να βάλεις την ip του router σου και να δεις ποιον dns χρησιμοποιεί για να βάλεις την ip του σωστά. Έτσι θα μπορέσει να μπει στο ίντερνετ
  11. Εγώ αυτό που έχω να σου πω είναι να τελειώσεις οπωσδήποτε το λύκειο και μετά να αποφασίσεις τι θα κάνεις. Τα υπόλοιπα είναι καθαρά υποκειμενικά.
  12. Συνεχίζοντας το προηγούμνο ποστ μου μπορώ πλέον να επιβεβαιώσω και εγώ τα εξής. Καταρχήν η μπαταρία συμπερφέρεται πολύ καλύτερα απο πρίν.Μετά απο 27 ώρες με 1,5 ώρα οθόνη 1 ώρα wifi και 1 ώρα περίπου ομιλία δηλ. όχι και τόσο πολύ χρήση έχω ακόμα 76% μπαταρία. Αυτοί που είχαν πρόβλημα θεωρώ ότι ίσως δεν έκαναν καθαρή εγκατασταση όπως έκανα εγώ με factory reset πριν το update και μετα. Λειτουργούν τα πάντα στο κινητό άψογα και μπορώ να πω ότι νοιώθω σαν να έχω νέο κινητό. Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα αλλά λογικό λόγω αναβάθμισης είναι ότι καταναλώνει λίγο περισσότερη ram απο πρίν.
  13. Επιτέλους χτες αναβάθμισα και σε 4.3 και μπορώ να πω ότι το κινητό είναι πολύ καλύτερο από πριν. Τώρα μένει η μπαταρία να δούμε πως συμπεριφερεται αν και νομίζω ότι επειδή έκανα καθαρή εγκατάσταση δεν θα έχω πρόβλημα.
  14. Και το kaizershop και το birdphone είναι επίσης πολύ αξιόπιστα και έχουν κινητά με ευρωπαϊκή εγγύηση.
  15. Αυτο που αναφερεις ειναι για να παρει ιντερνετ ο υπολογιστής απο το κινητό μέσω usb. Οχι για να παρει το κινητό απο τον υπολογιστή. τουλάχιστον έτσι γράφει το κινητό στις οδηγίες και παρόλο που το έκανα δεν είχε ίντερνετ το κινητό.
  16. Επειδη ψαχνω και δεν μπορεσα να το βρω ακομα. Πως συνδέει κάποιος το κινητο του σε υπολογιστή που έχει ίντερνετ ώστε να έχει και το κινητο ίντερνετ? Μην μου πειτε με ασύρματο ρουτερ γιατι υποχρεωτικα το λαπτοπ θα ειναι με ενσυρματο ιντερνετ. Απο οτι ειδα το κινητο δεν υποστηριζει ad hoc δικτυο με υπολογιστη.
  17. Καταρχήν το κινητό δεν lagarei καθόλου. Μπορεί να τρέχεις ανετα όσες εφαρμογές θές ταυτόχρονα και να πηγαίνει απροβλημάτιστα. Η διάρκεια της μπαταρίας για την χρήση που λές βγάζει άνετα την ημέρα αλλά αυτό οπωσδήποτε είναι κάτι σχετικό.Πρέπει να προσπαθήσεις πάντως πάρα μα πάρα πολύ για να μην σου κρατήσει η μπαταρία απο το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρεις:) Όσο για τα πλαστικά του εκτός του ότι η πλάτη γλιστράει αρκετά είναι πολύ αξιοπρεπεί. Πάντως οι περισσότεροι απο εμάς το έχουν σε θήκη οπότε στην ουσία δεν έχει καμία σημασία απο τι είναι το πλαίσιο. Κατα την γνώμη μου είτε μεταλικό είτε πλαστικό εφόσον μπαίνει σε θήκη είναι το ίδιο και το αυτό.
  18. Εγώ το πήρα τον Απρίλιο και μέχρι στιγμής αν και το έχει η γυναίκα μου πλέον είμαι ακόμα απόλυτα ευχαριστημενος με την απόδοση του. Τώρα σε 2 χρόνια τι μπορεί να έχει βγει που μπορεί να σε δελεάσει να το αλλάξεις κανεις δεν ξέρει. Εγώ πάντως αν δεν έπαιρνα το note δεν θα το άλλαζα για καιρό.
  19. Όσο αφορά την κάμερα νομίζω ότι είναι αξιοπρεπής και δεν θα σε απογοήτευση. Σε εφαρμογές που αναφέρεις το κινητό πάει σφαίρα άσχετα αν είναι ανοιχτες μαζί και το ιδιο ισχύει και για παιχνίδια. Τώρα για ταινία λόγω του μικρού μεγέθους της οθόνης δεν ξέρω αν σε βολέψει αλλά οτι θα τις παίζει είναι σίγουρο. Τελος για τις αναβαθμίσεις νομίζω ότι δεν μπορεί να σου πει κανείς με ασφάλεια τι θα γινει.
  20. Το action memo νομίζω ότι περνάει το πενάκι σε άλλη διάσταση. Αν χρησιμοποιείς σημειώσεις, το να γράφεις ένα νούμερο και να το αποθηκεύεις σαν επαφή αυτόματα ας πούμε είναι πολύ βολικό.
  21. Εγώ πάλι όπως έχω ξαναπεί μόνο τα features από το πενάκι θέλω και δεν με νοιάζουν τα υπόλοιπα. Αν πάλι δεν τα πάρουμε με βλέπω σε κάνα τρίμηνο όταν διορθωθούν οι παιδικες ασθένειες του 3 να το χτυπάω :-)
  22. Δεν χρειάζεται να βάζεις συνέχεια νεα ip. Του ρουτερ σου που θα πρέπει να βάλεις σαν default getaway μένει πάντα η ιδια και*είναι συνηθως 192.168.1.1. Η δικια σου δηλ αυτη που θα βάλεις στο κινητό θα εχει προβλημα μονο αν την δωσει ο ρουτερ σε αλλη συσκευή οποτε θα υπάρχει conflict. Αλλα αυτο θα ειναι πολύ σπανιο. Ειδικα αν βάλεις μια προς το τελος του εύρους που έχει δεν θα έχεις σχεδον ποτέ πρόβλημα. Δοκιμασε το και θα δεις.*
  23. Μήπως έχει πρόβλημα το dhcp ( Είναι η λειτουργία που δίνει αυτόματα ip στις συσκευές)του router σου? Μπορεί να έχει ρύθμιση εξ αρχής π.χ. να δίνει ip σε 2 -3 clients και το κινητο να τυχαίνει να είναι η 4 γιαυτό όταν επανεκινείς το router ίσως δίνει απο την αρχή Ip και το πιάνει και αυτό Δοκίμασε να βάλεις χειροκίνητα ip στο κινητό σου κάποια απο το εύρος που γράφει ο router και πιστέυω ότι θα λυθεί το πρόβλημα. Κοίταξε μόνο απο πριν σε κάποια άλλη συσκευή ποιες ip για dns σου δίνει το router και για να τις βάλεις και αυτές χειροκίνητα και νομίζω θα είσαι κομπλέ.
  24. Να σου πώ τήν αλήθεια εγω τα προτιμώ από ένα ζευγάρι SONY που αγόρασα 35€. Τώρα αν κάποιοι τα συγκρινουν με τιποτα sennheiser των 100 € δεν ξέρω. Μια χαρα ακουστικα - hands free ειναι για μενα. Τελος οσο αφορα τα ακουστικά των ipod επειδη εχω ipod για μενα δεν αξιζουν ουτε τα μισα απο αυτα που κοστίζουν.
  25. Απο ζελατίνες παίρνει τις ίδιες με το s2. Θήκη για μένα προσπάθησε να πάρεις κάποια σιλικονης γιατί γενικά λόγω του πάχους του εφόσον ειναι το P δεν θα κάθονται καλα αν ειναι αλλου είδους.Εμένα τελικά κάθισε καλά μια σιλικονης αν και πήρα και άλλες γιαυτό στο λέω
×
×
  • Create New...