Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ερώτηση: για να βγάλω την κάρτα υπάρχει επιλογή μέσα απ' τις ρυθμίσεις (unmount card). Μετά πώς την ξαναδιαβάζει; Επίσης αυτή η διαδικασία φαντάζομαι χρειάζεται μόνο αν θες να βγάλεις την κάρτα με τη συσκευή ανοιχτή. Αν την απενεργοποιήσω υπάρχει λόγος να κάνω κάτι τέτοιο; Δεν μπορώ απλά να τη βγάλω και να την ξανατοποθετήσω μετά το format;

Νομίζω πως αν κάνεις "Unmount card" μετά για να την ξαναδιαβάσει κάνεις το ανάποδο: "Mount card". Μετά το unmount λογικά μπορείς να την αφαιρέσεις χωρίς να απενεργοποιήσεις τη συσκευή. Επίσης μπορείς να τη φορμάρεις κατευθείαν στη συσκευή. Αν το κάνεις αυτό η συσκευή θα κάνει αυτόματα unmount/mount την κάρτα. Τέλος, αν απενεργοποιήσεις τη συσκευή μπορείς κανονικά να αφαιρέσεις την κάρτα, να της κάνεις format όπου εσύ θέλεις (PC κ.α.) και στη συνέχεια να την επανατοποθετήσεις στη συσκευή (νομίζω πως μπορείς να τη βάλεις ακόμα και αν η συσκευή είναι αναμμένη, αλλά δεν το έχω κάνει για να είμαι σίγουρος - βάζω/βγάζω τη microSD σπάνια έως ποτέ, αλλά πάντα με σβηστή συσκευή).

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ευχαριστώ και πάλι. Το έχω δει ότι γίνεται format και μέσω της συσκευής, αλλά θέλω να την κάνω από PC για να αλλάξω από Fat32 σε exFat (απ' όσο έχω δει το Note II διαβάζει κανονικά exFat κι έχεις και το πλεονέκτημα για files > 4GB).

Tσέκαρε ότι στα System Settings > Display > Screen mode έχεις τικαρισμένο το standard ή dynamic.

Δεν ειδα καμια διαφορα....τι να πω.... υπαρχει κανενα τεστ που να βαθμολογει την αποδοση της οθονης.....μια ψυχρολουσια παντως την πηρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

H διαφορά είναι τεράστια. Δεν ξέρω. Μπορεί να έχεις πρόβλημα. Από φόρουμ δεν γίνεται διάγνωση. Βάλε ένα screenshot.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Ευχαριστώ και πάλι. Το έχω δει ότι γίνεται format και μέσω της συσκευής, αλλά θέλω να την κάνω από PC για να αλλάξω από Fat32 σε exFat (απ' όσο έχω δει το Note II διαβάζει κανονικά exFat κι έχεις και το πλεονέκτημα για files > 4GB).

Πρέπει να βρεις reader τότε ή κανένα Laptop που έχει ενσωματωμένο.

H διαφορά είναι τεράστια. Δεν ξέρω. Μπορεί να έχεις πρόβλημα. Από φόρουμ δεν γίνεται διάγνωση. Βάλε ένα screenshot.

Για να γινω πιο συγκεκριμενος το μανισιο βιντεο δειγμα που εχει μεσα το νοτε1 .. στο 2 τα χρωματα ειναι πολυ πιο εντονα σε βαθμο ενοχλητικο σαν να εχουν βαφτει με το χερι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να γινω πιο συγκεκριμενος το μανισιο βιντεο δειγμα που εχει μεσα το νοτε1 .. στο 2 τα χρωματα ειναι πολυ πιο εντονα σε βαθμο ενοχλητικο σαν να εχουν βαφτει με το χερι

Κάνε μια επανεκκίνηση, είχε συμβεί και στο νοτελι της γυναίκας μου κάτι τέτοιο και έστρωσε με ένα reboot.Καλά εκεί κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, κατά τύχη τα είχα βάλει δίπλα δίπλα και εκτός από τα χρώματα που ήταν πολύ έντονα, είχε και μια φωτεινότητα που δεν την έχω ξαναδεί.Αμέσως είπα ότι το δικό μου έχει πρόβλημα αλλά ευτυχώς...!! :)

Κάνε μια επανεκκίνηση, είχε συμβεί και στο νοτελι της γυναίκας μου κάτι τέτοιο και έστρωσε με ένα reboot.Καλά εκεί κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, κατά τύχη τα είχα βάλει δίπλα δίπλα και εκτός από τα χρώματα που ήταν πολύ έντονα, είχε και μια φωτεινότητα που δεν την έχω ξαναδεί.Αμέσως είπα ότι το δικό μου έχει πρόβλημα αλλά ευτυχώς...!! :)

Με reboot δεν εστρωσε .....αυτο ακριβως πιο καθαρη και πιο φωτεινη οθονη δεν εχω ξαναδει.....το γυρναω απο το γυρναω απο εκει αλλα:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με reboot δεν εστρωσε .....αυτο ακριβως πιο καθαρη και πιο φωτεινη οθονη δεν εχω ξαναδει.....το γυρναω απο το γυρναω απο εκει αλλα:blink:

Το έχεις ρουτάρει?Αν δεν επιστρέφει με reboot μήπως έχει πάθει κοκομπλοκο η ρομ και θέλει hard reset.(Μετά πάμε κατευθείαν για ξαναφλασαρισμα)

Άντε καιρός ήταν και μακάρι να μην έχουμε τα προβλήματα που έχει το s3. Θυμάται κανένας την προηγούμενη αναβάθμιση από τη στιγμή που βγήκε πόσο έκανε να έρθει στις ελληνικές εκδόσεις;

Το θέμα είναι πόσοι έχουν ελληνική έκδοση. :lol: Οι περισσότεροι από σκρουτζομάγαζα το πήραν.

(εγώ πχ έχω βουλγάρικο)

Εγώ έχω ελληνικό unbranded δυστυχώς, ελπίζω όταν με το καλό βγει να τη δώσουν χωρίς κανένα οκτάμηνο καθυστέρηση. :rolleyes:

Εγώ έχω ελληνικό unbranded δυστυχώς, ελπίζω όταν με το καλό βγει να τη δώσουν χωρίς κανένα οκτάμηνο καθυστέρηση. :rolleyes:

Πολλοι,οπως και εγω,ειχαμε παρει Γαλλικα απο το Extreme mobile τοτε.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Μια απλή απορία...συζητάμε και ανυπομονούμε για την 4.3 όμως πουθενά δεν βλέπω να γίνεται λόγος για την 4.4, την έχουμε ξεγράψει ;
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Πολλοι,οπως και εγω,ειχαμε παρει Γαλλικα απο το Extreme mobile τοτε.

Κι ελβετικά :lol: :lol: :lol:

Σιγά μην αρχίσουμε να γράφουμε και για την 4.5...

Έκανα μια απλή ερώτηση για μια rom που έχει ήδη ανακοινωθεί, αν δεν έχεις διάθεση να προσφέρεις πληροφόρηση κράτα αυτό το ύφος για τον εαυτό σου.

@Stavros_P και Bezbozny

Ηρεμήστε και οι δύο. Δεν υπάρχει λόγος για διαμάχες.

Σταύρο ακόμα παλεύουν να δώσουν την 4.3 πως να ξέρουμε πότε θα δοθεί η 4.4; Λογικά θα δοθεί αλλά δεν υπάρχει καμία επίσημη αλλά ούτε και ανεπίσημη ανακοίνωση για το πότε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

@Stavros_P και Bezbozny

Ηρεμήστε και οι δύο. Δεν υπάρχει λόγος για διαμάχες.

Σταύρο ακόμα παλεύουν να δώσουν την 4.3 πως να ξέρουμε πότε θα δοθεί η 4.4; Λογικά θα δοθεί αλλά δεν υπάρχει καμία επίσημη αλλά ούτε και ανεπίσημη ανακοίνωση για το πότε.

Δεν υπάρχει καμιά διάθεση για διαμάχη από μέρους μου, σε ευχαριστώ για την απάντηση .

Οπότε τα έξτρα καλούδια του S-pen στο Note III έμειναν οριστικά εκτός στην 4.3 του Note II ? :(

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Οπότε τα έξτρα καλούδια του S-pen στο Note III έμειναν οριστικά εκτός στην 4.3 του Note II ? :(

To κείμενο το διάβασες; Δεν το ξεκαθαρίζει αλλά η παρακάτω φράση δίνει ελπίδες στους spen fans.

Samsung has included many new features in the Android 4.3 update, many taken from the Galaxy S4/Note 3.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)