rx8_75 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παιδιά με περασμένη 4.1.2 εσώ και καιρό λόγω Γαλλικής ROM, η αυτονομία νομίζω ότι είναι καλύτερη από προηγουμένως. Απλά προσοχή στις εφαρμογές που εγκαθιστάτε... ΤΟ Go sms pro π.χ. καταναλώνει πολύ μπαταρία και αναγκάστηκα να το απεγκαταστήσω περνώντας το handcent sms και η αυτονομία μου επανήλθε στα φυσιολογικά της (3 μέρες φουλ plus...). Να συστήσω σε όποιες απεγκαταστάσεις κάνετε να κάνετε και ένα wipe cache partition ώστε να καθαρίζει η cache από διάφορα σκουπίδια που μπορεί να έχουν παραμείνει από την εφαρμογή. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Νομιζω οτι η αυτονομια ειναι λιγο μικροτερη. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομη. Εγώ έκανα μια πλήρη φόρτιση μετά την αναβάθμιση για να δω πως θα πάει σε σχέση με πριν. Θα ενημερώσω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Νομιζω οτι η αυτονομια ειναι λιγο μικροτερη. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομη. Δεν ξέρω τι διαφορές μπορεί να έχει η ελληνική που είναι DMB2 με αυτή που φοράω και είναι DMB5, αλλά τα τεστ που έχω κάνει, δείχνουν ότι δεν υπάρχει διαφορά στην αυτονομία. Υπό ιδανικές συνθήκες έχω πιάσει 10 ώρες οθόνη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Δεν ξέρω τι διαφορές μπορεί να έχει η ελληνική που είναι DMB2 με αυτή που φοράω και είναι DMB5, αλλά τα τεστ που έχω κάνει, δείχνουν ότι δεν υπάρχει διαφορά στην αυτονομία. Υπό ιδανικές συνθήκες έχω πιάσει 10 ώρες οθόνη. Μπορει απλα να ειναι η ιδεα μου. Το βραδυ θα φορτισω πληρως και απο αυριο βλεπουμε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Δεν έχω παρατηρήσει καμιά διαφορά στην αυτονομία αλλά θέλω να δουλέψω το κινητό λίγες μέρες ακόμα μέχρι να βγάλω τα τελικά μου συμπεράσματα. Η συνέχεια για την μπαταρία στο αντίστοιχο θέμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι, όταν ανοίγω το google now και πατάω το κουμπί των επιλογών (αριστερό soft key) ενώ πριν έβγαζε τις επιλογές, τώρα τις βγάζει, αλλά ακαριαία ξαναχάνονται. Το κάνει και στους υπόλοιπους?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Δοκίμασε ρυθμίσεις >διαχείριση εφαρμογών >όλα >και δες αν είναι απενεργοποιημένος ο download manager ,ώστε να το ενεργοποίησης πάλι . Αν δεν δουλέψει διέγραψε το λογαριασμό σου κανε reboot και βάλτον πάλι .Αν και πάλι κάνει τα ίδια τότε κανε επαναφορά εργοστασιακών . Δεν προλαβα να δω το ποστ σου και ψαχνωντας δεν βρηκα λυση και εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων! Τεσπα απλα κρατησα τις φωτο και τα βιντεακια μου και καθαρισε το κινητο! Αυτο που μου αρεσε στην διαδικασια ειναι οτι τραβηξε τα δεδομενα του λογαριασμου μου κατευθειαν και δεν χρειαστηκε να ψαξω ξανα τις εφαρμογες που μου χρειαζοταν(πουτ@ν@ apple ποσο χρονο μου ετρωγε για την ιδια διαδικασια δεν λεγεται,ουτε το cloud της δεν ειχε συμμαζεμενο,το dropbox ειναι με μια λεξη:απλο) Ευχαριστω για τις πληροφοριες,θα τα εχω υποψειν μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι, όταν ανοίγω το google now και πατάω το κουμπί των επιλογών (αριστερό soft key) ενώ πριν έβγαζε τις επιλογές, τώρα τις βγάζει, αλλά ακαριαία ξαναχάνονται. Το κάνει και στους υπόλοιπους?? το ιδιο και εδω :cool: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι, όταν ανοίγω το google now και πατάω το κουμπί των επιλογών (αριστερό soft key) ενώ πριν έβγαζε τις επιλογές, τώρα τις βγάζει, αλλά ακαριαία ξαναχάνονται. Το κάνει και στους υπόλοιπους?? το ιδιο και εδω :cool: Γιάννη αν έχω καταλάβει καλά αυτό που ρωτάς, τότε όχι, σ' εμένα δουλεύει κανονικά, δηλαδή όταν πατάω το αριστερό soft key ανοίγει το μενού με τις επιλογές και παραμένει ανοιχτό (δεν χάνεται). http://i47.tinypic.com/vpvupu.png http://i47.tinypic.com/1s01gx.png Edited March 14, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Γειά χαρά, πέρασα κ εγώ 4.1.2 χθες το πρωί κ πέρα από τα νέα apps που ανέφεραν κ τα άλλα παιδιά παρατήρησα τα εξής: Στην οθόνη κλειδώματος εαν παίξεις με το s pen,μαζί με τα water effects τωρα έχει κ ένα μπλε ink effect!Πλάκα έχει... Επίσης πρόσεξα πως το rendering όταν φορτώνει ιστοσελίδες είναι κάπως πιο γρήγορο απο πριν και ο φωτισμός της οθόνης σε maximum level έχει αυξηθεί επίσης.Δεν φαίνεται σε κλειστό χώρο κ τόσο,το έβαλα κάτω απο ήλιο κ έβλεπα με μεγαλύτερη ευκρίνεια απο 4.1.1,δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου παιδια.Πρόσεξε κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο? Για τη μπαταρία δεν έχω καταλήξει ακόμα καθότι το έψω ψιλολιώσει κ είναι λογικό να πέφτει. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι, όταν ανοίγω το google now και πατάω το κουμπί των επιλογών (αριστερό soft key) ενώ πριν έβγαζε τις επιλογές, τώρα τις βγάζει, αλλά ακαριαία ξαναχάνονται. Το κάνει και στους υπόλοιπους?? Το ιδιο και σε μενα.Μηπως ξερουμε πως διορθωνεται αυτο; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Γιάννη αν έχω καταλάβει καλά αυτό που ρωτάς, τότε όχι, σ' εμένα δουλεύει κανονικά, δηλαδή όταν πατάω το αριστερό soft key ανοίγει το μενού με τις επιλογές και παραμένει ανοιχτό (δεν χάνεται). http://i47.tinypic.com/vpvupu.png http://i47.tinypic.com/1s01gx.png Ελα ρε Κωστα, σε κανεναν δεν δουλευει εκτος απο εσενα? τι του εκανες?:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι, όταν ανοίγω το google now και πατάω το κουμπί των επιλογών (αριστερό soft key) ενώ πριν έβγαζε τις επιλογές, τώρα τις βγάζει, αλλά ακαριαία ξαναχάνονται. Το κάνει και στους υπόλοιπους?? Μήπως θα βοηθούσε μια διαγραφή του cache και εκκαθάριση δεδομένων; Εγώ το έχω απενεργοποιήσει γιατί καθυστερεί την αναζήτηση που μου είναι πολύ πιο χρήσιμη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Το ιδιο και σε μενα.Μηπως ξερουμε πως διορθωνεται αυτο; Μπορείς είτε να κάνεις uninstall το update της εφαρμογής Google Search, είτε πριν πατήσεις το μενού να γράψεις κάτι στο κουτάκι της αναζήτησης και μετά να πατησεις το μενού. Έκανα το πρώτο και δούλεψε, το δεύτερο δεν το δοκίμασα αλλά από ότι διαβάζω δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Μήπως θα βοηθούσε μια διαγραφή του cache και εκκαθάριση δεδομένων; Εγώ το έχω απενεργοποιήσει γιατί καθυστερεί την αναζήτηση που μου είναι πολύ πιο χρήσιμη. Δυστυχως Κωστα, δεν... Η λυση ειναι να απεγκαταστησω την ενημερωση της εφαρμογης. Edited March 14, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Μπορείς είτε να κάνεις uninstall το update της εφαρμογής Google Search, είτε πριν πατήσεις το μενού να γράψεις κάτι στο κουτάκι της αναζήτησης και μετά να πατησεις το μενού. Έκανα το πρώτο και δούλεψε, το δεύτερο δεν το δοκίμασα αλλά από ότι διαβάζω δουλεύει. Το πρωτο πως γινεται; Πως ενεργοποιουμε τις καρτες; Τελικα το βρηκα και οντως δουλεψε. Edited March 14, 2013 by kapapa Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Μετα την επεγκατασταση της ενημερωσης εστρωσε. Μετα, εκανα παλι εγκατασταση απο το google play και δουλευει ενταξει. :) Αρα παμε ρυθμισεις>διαχειρ. Εφαρμογων > αναζητηση google> καταργηση ενημερωσεων και μετα στο μαρκετ και ξανα ενημερωση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Παιδιά με περασμένη 4.1.2 εσώ και καιρό λόγω Γαλλικής ROM, η αυτονομία νομίζω ότι είναι καλύτερη από προηγουμένως. Απλά προσοχή στις εφαρμογές που εγκαθιστάτε... ΤΟ Go sms pro π.χ. καταναλώνει πολύ μπαταρία και αναγκάστηκα να το απεγκαταστήσω περνώντας το handcent sms και η αυτονομία μου επανήλθε στα φυσιολογικά της (3 μέρες φουλ plus...). Να συστήσω σε όποιες απεγκαταστάσεις κάνετε να κάνετε και ένα wipe cache partition ώστε να καθαρίζει η cache από διάφορα σκουπίδια που μπορεί να έχουν παραμείνει από την εφαρμογή. Κάνοντας wipe cache partition χάνεται τίποτα απο το κινητό που θα πρέπει να το κρατήσω back up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 ...Να συστήσω σε όποιες απεγκαταστάσεις κάνετε να κάνετε και ένα wipe cache partition ώστε να καθαρίζει η cache από διάφορα σκουπίδια που μπορεί να έχουν παραμείνει από την εφαρμογή... Τάσο, μάλλον αυτό πρέπει να το κάνω άμεσα. Έχοντας εγκα/απεγκαταστήσει 10άδες εφαρομές, "παίζοντας" με την συσκευή, μέχρι να καταλήξω σε αυτές που πραγματικά χρειάζομαι, είναι σίγουρο ότι έχουν μείνει σκουπίδια. Αυτό γίνεται από το recovery menu, σωστά? (δεν είμαι root, totally stock με 4.1.2 Γερμανική)... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Μολις το πέρασα και εγώ το 4.1.2. Εκτος το group cast εβγαλε και ενα νεο play music app. Ωραιο είναι αλλα ποιος ο λογος να εχεις και το music player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Μολις το πέρασα και εγώ το 4.1.2. Εκτος το group cast εβγαλε και ενα νεο play music app. Ωραιο είναι αλλα ποιος ο λογος να εχεις και το music player? Το δεύτερο είναι της Google και αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις προσβάση από οπουδήποτε στη μουσική σου. Ακριβώς με τους όρους δεν μπορώ να το πω. Ελλάδα δεν ξέρω αν δουλεύει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Τάσο, μάλλον αυτό πρέπει να το κάνω άμεσα. Έχοντας εγκα/απεγκαταστήσει 10άδες εφαρομές, "παίζοντας" με την συσκευή, μέχρι να καταλήξω σε αυτές που πραγματικά χρειάζομαι, είναι σίγουρο ότι έχουν μείνει σκουπίδια. Αυτό γίνεται από το recovery menu, σωστά? (δεν είμαι root, totally stock με 4.1.2 Γερμανική)... Ναι απο recovery mode γίνεται . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 στα αρχεια καταγραφης που βλεπουμε τις κλησεις γιατι δεν κραταει την επιλογη να βλεπω μονο ολες τις κλησεις και οχι και τα μηνυματα Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 στα αρχεια καταγραφης που βλεπουμε τις κλησεις γιατι δεν κραταει την επιλογη να βλεπω μονο ολες τις κλησεις και οχι και τα μηνυματα Γιατί ειναι ηλίθιο. :mad: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Γιατί ειναι ηλίθιο. :mad: :p αν χρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα για μηνύματα νομίζω πως δεν τα δείχνει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts