karajim80 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) Το πέρασμα με Odin μιας επίσημης ρόμ (ίδια αλλα διαφορετική - νεότερη έκδοση) θα σβήσει τίποτα απο το κινητό?Επειδη κάθε φορά που περνάω κατι κάνω και επαναφορά μέσω ρικαβερι δεν ξερω αν περάσω μέσω Οντιν την ίδια ρόμ ( 4.1.2 αλλα νεότερη έκδοση απο αυτήν που έχει το τηλεφωνο) θα χρειαστεί στήσιμο απο την αρχή? Υ.Γ: Επειδή δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό αυτό που έγραψα ας το εξηγήσω αλλιώς.Έχω 4.1.2 και θέλω να περάσω άλλη ρομ 4.1.2 νεότερη από αυτή που έχει το τηλέφωνο.Θα σβήσει τίποτα η όλη διαδικασία? Edited September 27, 2015 by karajim80 Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Όχι δεν θα σβήσει τίποτα από μόνο του το odin, αλλά από τη στιγμή που έχεις σοβαρό πρόβλημα, επιβάλλεται νομίζω να κάνεις επαναφορά πριν και μετά το πέρασμα και να στήσεις τα πάντα από την αρχή. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Αφού μετά από επαναφορά και με καινούρια μπαταρία κάνει τα ίδια, μάλλον είναι θέμα hardware. Για σιγουριά, δεν περνάς και μια άλλη μαμά Ρομ με το Οντίν μήπως και στρώσει έτσι; Πάντως τι να πω έχουμε δυο Note 2, ένα δικό μου ένα της γυναίκας μου. Το δικό μου το χρησιμοποιώ κάθε μέρα έξω στη δουλειά, το άλλο κάθεται απλά στο σπίτι και το πολύ να χρησιμοποιήσει λίγο ίντερνετ και καμία κλήση και χάλασε εκείνο. Άλλη φορά θα προτιμήσω κάτι πιο φθηνό και σίγουρα άλλης μάρκας τηλέφωνο και ας άντεξε ακόμη το δικό μου. Στα δυο το ένα να χαλάει είναι λίγο κάπως. Και χάλασε λίγο μετά την εγγύηση. Τέλος πάντων το πάθημα μάθημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Μη χαλιεσαι.Ετυχε.εμενα 2.5 χρονων ειναι και πετάει. Αλλα ειναι μαμισιο απειραχτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Μη χαλιεσαι.Ετυχε.εμενα 2.5 χρονων ειναι και πετάει. Αλλα ειναι μαμισιο απειραχτο Και τα δικά μας απείραχτα είναι μαμίσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Στα δυο το ένα να χαλάει είναι λίγο κάπως. Και χάλασε λίγο μετά την εγγύηση. Τέλος πάντων το πάθημα μάθημα. Εντελώς υποκειμενικό το συμπέρασμα αυτό... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το δικό μου είναι πρώτος μήνας κυκλοφορίας του και δουλεύει. Είναι όλα καθαρά θέμα τύχης. Και μην ξεχνάμε ότι είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που δουλεύει εικοσιτετράωρα συνεχόμενα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Αγορά τέλος Δεκέμβρη του '12, καθημερινή χρήση με οθόνη 4 έως 5 ώρες, συν τα φλασαρίσματα κατά περιόδους, με την αρχική μπαταρία και ακόμη συνεχίζει απτόητο. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Μιλάμε για κινητάρα...:) Και εδω τα ίδια, αγορα το Νοέμβριο του 2013...ακόμη συνεχίζει. Βοηθάει και η 4.4.4 που είναι σταθερότατη και γρήγορη. Καλύτερα που δεν πήραμε την lolipop, μαλλον προβληματα δημιουργει (τις περισσότερες φορές) :p Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) Και εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος, εχω το γεροΝ8 για την καμερα του επισης μαζι στο τσαντακι μου και για ολα τα υπολοιπα το νοτελι που του αλλαζω τα φωτα και ολα οκ... Edited September 29, 2015 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakoudis Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Κάτι διάβασα ότι μάλλον πάμε για 5.1.1 ούτε καν για 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 καλημερα και καλο μηνα.μακαρι...καθε αλλαγη ευπροσδεκτη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Που το διαβασες?? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν πάμε πουθενά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Δεν νομιζω να πάρουμε καποια αναβάθμιση η samsung το εχει παρατησει το τηλεφωνο αυτό Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakoudis Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) Google "note 2 to jump to android 5.1.1" Καθώς επίσης και Note 2 Android 5.1.1 lollipop official ota release update Edited October 2, 2015 by liakoudis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Τις τελευταίες 2 μου έκανε το εξής περίεργο.. Μπαταρία 60 με 70%, τρώει κόλλημα που αν δεν βγάλεις μπαταρία απλά δεν...και αφού το ξανά ανοίξω μπαταρία στο 4%!!! Wtf?! Καμιά ιδέα?? Υγ το παραπάνω έγινε 2 φορές.. Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Τις τελευταίες 2 μου έκανε το εξής περίεργο.. Μπαταρία 60 με 70%, τρώει κόλλημα που αν δεν βγάλεις μπαταρία απλά δεν...και αφού το ξανά ανοίξω μπαταρία στο 4%!!! Wtf?! Καμιά ιδέα?? Υγ το παραπάνω έγινε 2 φορές.. Μάλλον πας γι αλλαγή μπαταρίας Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 καλημερα...και εγω διαβασα για αναβαθμιση αλλα φως δεν βλεπω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Βρε παιδιά που τα διαβάζετε; Βάλετε παρακαλώ ένα λινκ; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ένα στα γρήγορα που βρήκα απλά γκουγκλαροντας http://www.vcpost.com/articles/94645/20150926/samsung-galaxy-note-2-android-5-1-lollipop-official-ota.htm Τόσο παπά δεν μου έχει μοιράσει Ούτε η πρώτη μου γκομενα που ήθελε να τραινάρουμε την "πρώτη της φορά αριστερά"Μας μοιράζουν παπά από τότε που ανακοινώθηκε η lollipop. Προσωπικά πιστεύω ότι θα μείνουμε εκεί που είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Και να μεινουμε εδω που ειμαστε σκασιλα μας.Απο Α5 ερχομαι και περα απο το ασπρουλιαρικο περιβαλλον σιγα το Ωαα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Και να μεινουμε εδω που ειμαστε σκασιλα μας.Απο Α5 ερχομαι και περα απο το ασπρουλιαρικο περιβαλλον σιγα το Ωαα. +1 10 χαρακτηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Μετά από πτώση το κινητό ανοίγει, ακούγεται ο ήχος κλήσης, στον υπολογιστή αναγνωρίζεται κανονικά, φορτίζει κανονικά αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη (προφανώς από την πτώση έσπασε η lcd παρότι δεν υπάρχει ράγισμα στο τζάμι). Υπάρχει εφαρμογή με την οποία να μπορούμε να δούμε την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή για να τρέξω το titanium αλλά να μη θέλει εγκατάσταση στο κινητό ή επιβεβαίωση από την οθόνη του κινητού? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Υπάρχει εφαρμογή με την οποία να μπορούμε να δούμε την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή για να τρέξω το titanium αλλά να μη θέλει εγκατάσταση στο κινητό ή επιβεβαίωση από την οθόνη του κινητού? Προσωπικά δεν γνωρίζω πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με μηδέν χρήση της συσκευής. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποιο mhl καλώδιο σε συνδυασμό με usb hub για να συνδέσεις και ποντίκι ταυτόχρονα. Θεωρητικά πάντα.. Αν γνωρίζει κάτι παραπάνω κάποιος άλλος χρήστης ας σε βοηθήσει. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts