Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει gorilla glass 2. Μπορεί να πάρει digitizer αλλά έχει ολόκληρη φασαρία για να ξεκολλήσεις και να κολλήσεις την οθόνη κ δεν θα του πετύχει. Αλλά ακόμη κ να πετύχει δεν θα έχει την ίδια αίσθηση. Μη το συγκρίνεις με το xperia, δεν είναι το ίδιο.

Δεν εχει gorilla glass τουλαχιστον στο site της gorilla glass δεν υπαρχει η συσκευη υπαρχει το note I και note 3.

:cool:

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουν ότι το Note 2 έχει Gorilla Glass. Αφού έχει ειπωθεί ότι δεν έχει. Ακόμα και από τα διάφορα site αναφέρεται ότι δεν έχει όπως και στο site της Gorilla. Εγώ από την πρώτη μέρα στο σπίτι που το χρησιμοποιούσα όχι έξω γιατί περίμενα screen protector έκανε 2 γρατζουνιές με το τίποτα. Τόσο εύκολα χαράζει το Gorilla?

Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουν ότι το Note 2 έχει Gorilla Glass. Αφού έχει ειπωθεί ότι δεν έχει. Ακόμα και από τα διάφορα site αναφέρεται ότι δεν έχει όπως και στο site της Gorilla. Εγώ από την πρώτη μέρα στο σπίτι που το χρησιμοποιούσα όχι έξω γιατί περίμενα screen protector έκανε 2 γρατζουνιές με το τίποτα. Τόσο εύκολα χαράζει το Gorilla?

Κάτι του έκανες για να κάνει γρατζουνιες και μαλιστα κατι χοντρό. Μονο ευκολα δεν γρατζουνιεται το τζαμι του note2

Μέχρι να πάθει το ατύχημα, δεν είχε το παραμικρό από γρατζουνιές στο τζάμι. Και είχε φάει πολλές μα πολλές τούμπες.
Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Κάτι του έκανες για να κάνει γρατζουνιες και μαλιστα κατι χοντρό. Μονο ευκολα δεν γρατζουνιεται το τζαμι του note2

Τίποτα δεν του έκανα εκτός αν στα δάχτυλα μου είχα πέτρες. Είμαι πολύ σχολαστικός με τα πράγματα μου γενικώς και τα προσέχω πάρα πολύ. Πρίν από αυτό είχα ένα iphone 3G για πέντε χρόνια κοντα και δεν έχει την παραμικρή γρατζουνιά. Αυτό από την πρωτή μέρα έγινε.

Τίποτα δεν του έκανα εκτός αν στα δάχτυλα μου είχα πέτρες. Είμαι πολύ σχολαστικός με τα πράγματα μου γενικώς και τα προσέχω πάρα πολύ. Πρίν από αυτό είχα ένα iphone 3G για πέντε χρόνια κοντα και δεν έχει την παραμικρή γρατζουνιά. Αυτό από την πρωτή μέρα έγινε.

Κάτι του έκανες εκτός αν έχεις μικρό παιδί στο σπίτι και του έριξε κάτι επάνω, η καποιος αλλος στο σπιτι του εκανε κατι αλλο κατα λαθος. Το ειχα 9 μηνες και το έχει και η γυναίκα μου εδώ και ένα χρόνο.Οταν το εδωσα ηταν σαν να βγηκε απο το κουτι και στην ίδια κατασταση ειναι και το note της γυναικας μου.Να πω οτι ποτε δεν βαζω screen protectors στα κινητα μου, αλλα, τα προσεχω.Ο φοβος τους ειναι κλειδια, κερματα και μεταλλικά αντικειμενα κυριως, οπως επίσης θέλουν και τακτικο καθαρισμα γιατι η σκονη που μαζεύεται επανω τους σε συνδυασμό με το λιπος απο τα δαχτυλα δημιουργει ενα πραγμα σαν γυαλοχαρτο.

Μηπως το εβαζες στην κωλοτσεπη;

Oχι ποτε. Βρηκα οτι παιζει η μπαταρια στη θεση της , αρα μαλλον αυτη ευθυνεται . Πρεπει να εχει ψιλοπαραμορφωθει το σχημα της .

υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να κάνω clone ένα νοτε 2 σε ένα άλλο?

είτε μέσω usb/kies κλπ είτε μέσω της microsd

και τα δύο είναι stock/unrooted 4.3

Στο κινητό εχω απενεργοποίησει κάποιες εφαρμογες και τις ενημερώσεις τους πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις - διαχειριστής εφαρμογών . Δεν είμαι root. Τι θα κερδίσω αν γίνω root και βάλω το greenify ? Το ίδιο κέρδος δεν θα έχω όσον αφορά την μπαταρία ?

Καλησπερα παιδια και Χρονια Πολλα! Ειμαι προ των πυλων να αγορασω το note 2 γιατι πολυ απλα κουραστηκα με τα κοληματα και τις παραξενιες της apple και επειδη θα το παρω απο skroutz μπορει καποιος να μου πει αν πρεπει να προσεξω να ειναι ελληνικο η οχι ωστε να αναβαθμιζεται με τελευταιο android, αν εχει βγει επισης το kit kat για το note 2 αν ναι αναβαθμιζετε; και αν συνεργαζεται με τα galaxy gear -gear 2. Ευχαριστω πολυ

Θα αγοραζα το 3 αλλα δεν εχει ραδιο και μου ειναι απαραιτητο (χωρις ιτερνετ)

Edited by winer
Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

χρονια πολλά νοτάκηδες!

Μια γρηγορη ερώτηση.

Το μαγνητάκι απο τις θηκες που ειναι φλίπ, επηρεάζει καθόλου την οθόνη?!

σκεφτομαι να παρώ αυτήν και φοβάμαι το μαγνητάκι που κλεινεί

http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-LEATHER-VINTAGE-WALLET-CASE-COVER-FOR-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-II-2-N7100-/261404737905?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3cdcefc171

Δεν ξέρω αν έχει gorilla glass πάντως η οθόνη του είναι δεόντως ανθεκτική και δεν χαράζεται εύκολα. Αυτοί που έχουν θήκες flip δεν χρειάζεται να βάλουν protector

χρονια πολλά νοτάκηδες!

Μια γρηγορη ερώτηση.

http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-LEATHER-VINTAGE-WALLET-CASE-COVER-FOR-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-II-2-N7100-/261404737905?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3cdcefc171

Nαι επηρεάζει. Απέφυγε τα.

Ι need a six month vacation, twice a year.

χρονια πολλά νοτάκηδες!

Μια γρηγορη ερώτηση.

Καλό είμαι να μην πάρεις τέτοια γιατί επηρεάζει το digitizer της οθόνης και μπορεί να μην σου γράφει το πενακι μετά.

SMARTPHONES

NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI

TABLET

GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0

Nα ρωτησω κατι ψιλοακυρο..

Κοιταγα σημερα το camera lens του Note 2 , και παρατηρησα οτι πανω στον φακο υπαρχει κατι σαν protector.Προσπαθουσα να τον βγαλω αλλα ματαια(και προσπαθουσα ωρα :lol: ) . Εσεις το εχετε ή το εχετε βγαλει; Μπορει να ειναι τζαμακι προστατευτικο βεβαια ... Ισως για να το διακρινετε να χρειαστει να το κοιταξετε κατω απο εντονο φως.

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Τελικά από σημερα είμαι κάτοχος Note III black. Το Note 2 σε πρώτη ευκαιρία θα πάει για επισκευή και backup device (δεν μου πάει για πούλημα).

Περιττό να πω ότι και το νέο ειναι απλά κόσμημα.:)

Δεν θα χαθώ και από δώ...

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Eπειδή φοράω την μαμά θήκη η οποία δυστυχώς κρύβει τα LED notifications υπάρχει κάποιο ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ app το οποίο να αναβοσβήνει το LED της κάμερας ώστε να βλέπω τυχόν χαμένες κλήσεις και αδιάβαστα σμσ; http://gizmodot.com/wp-content/uploads/2012/11/galaxy-note-2-case-flip-cover.jpg

Eπειδή φοράω την μαμά θήκη η οποία δυστυχώς κρύβει τα LED notifications υπάρχει κάποιο ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ app το οποίο να αναβοσβήνει το LED της κάμερας ώστε να βλέπω τυχόν χαμένες κλήσεις και αδιάβαστα σμσ; http://gizmodot.com/wp-content/uploads/2012/11/galaxy-note-2-case-flip-cover.jpg

Γιατι δεν κανεις μια τρυπα για το led?

Υπαρχει το εργαλειο που ανοιγει τρυπες στις ζωνες και θα κανει καλη δουλεια, σαν να ηταν απο τη μαμα του.

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά από σημερα είμαι κάτοχος Note III black. Το Note 2 σε πρώτη ευκαιρία θα πάει για επισκευή και backup device (δεν μου πάει για πούλημα).

Περιττό να πω ότι και το νέο ειναι απλά κόσμημα.:)

Δεν θα χαθώ και από δώ...

Οντως δεν εχει ραδιο το 3?

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χρονια πολλά νοτάκηδες!

Μια γρηγορη ερώτηση.

Εγω φοραω θηκη με μαγνητη και δεν εχει επηρεασει τιποτα.

Ναι, το Note 3 δεν εχει ραδιοφωνο. Το θεωρω μεγαλο μειον. Γι αυτο και μονο, εχω το 2 παλι, ενω πηρα 2 3αρια και τα εδωσα. Σημειωτεον, η δικαιολογια της Samsung για την ελλειψη ραδιοφωνου, εξαιρετικα βλακωδης... Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ναι, το Note 3 δεν εχει ραδιοφωνο. Το θεωρω μεγαλο μειον. Γι αυτο και μονο, εχω το 2 παλι, ενω πηρα 2 3αρια και τα εδωσα. Σημειωτεον, η δικαιολογια της Samsung για την ελλειψη ραδιοφωνου, εξαιρετικα βλακωδης...

Οταν όλα τα BT - Stereo έχουν radio, Δεν μπορώ να καταλάβω ποιός ειναι ο λόγος που γίνεται η κουβέντα για το radio.

Προσωπικά δεν το θεωρώ μειονεκτημα όταν βλέπω ότι πρόκειται για πολυ καλή υλοποίηση σε όλα τα υπόλοιπα.

Είναι τεράστιο μειονέκτημα ειδικά αν ζεις στην Αθήνα με την ποικιλία των σταθμών. Προσωπικά δεν έχω bt. Μόνο ανοικτή ακρόαση στο αυτοκίνητο.

Για εμενα , μεγαλυτερο μειον στο Note 3 ειναι το KNOX.

Θεωρω απαραιτητο να εχω ρουτ την συσκευη μου.Μ αρεσει να την πειραζω.

Οταν μου κοβεις την εγγυηση με αποθαρυνεις. Γιατι ; :(

Ισως βεβαια η καλυτερη οθονη-καμερα(καπως)-software(και το Note 2 τα ιδια κανει με custom)-hardware (ποσο πιο γρηγορο πια;) να τα αξιζουν.

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Οταν όλα τα BT - Stereo έχουν radio, Δεν μπορώ να καταλάβω ποιός ειναι ο λόγος που γίνεται η κουβέντα για το radio

Φιλε μου εχεις ακουσει με το bluetooth να συγκρινεις ενταση; Εχω το sony mw1 που θεωρειτε πολυ καλο αλλα αν ακουσεις με το galaxy note 2 τοτε θα δεις οτι ακουγεται δυνατα και οχι απλα καλα. Αυτος ειναι και ο δικος μου λογος που δεν παιρνω note 3 και θα παρω το 2.

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)