truckman Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Να ριξω μια ιδεα που πιθανοτατα να πιάσει, εχω τιναξει ετσι ενα s2 με προβληματικο eMMC :lol: :lol: .Φλασαρετε με odin μια επισημη και τικαρετε και το repartition (φυσικα θα βαλετε και ενα pit).Συνηθως αυτα με τα προβληματικα τσιπακια πανε εν τοπο χλοερο.Και να μην πιασει, δεν εχετε να χασετε τιποτα, επισημη ρομ ειναι και το knox δεν θα γραψει Edited January 18, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 φιλε μου αν κανεις υπομονη μαλον αυριο θα εχω κανει καποιες δοκιμες να σου πω. επειδη ψαχνομαι για ζωνη που μετρα παλμους θα δανειστω ενος φιλου που εχει το garmin fr60. εχθες εκανα μια αλλη κινηση για σιγουρια και πηρα μια bt την polar h7 για να γλυτωσω την 4.3 ρομ αλλα τζιφος δεν μου παιζει. απ οσο διαβασα πιθανον και για την bt θα χρειαστω 4.3 ρομ. οποτε θα κανω την δοκιμη που θες. Polar H7 ΔΕΝ δουλεύει ούτε με 4.3, κάτι drivers ant+ απο το play που έβαλα πάλι τζίφος. Υπάρχουν μόνο μερικές εφαρμογές που κατάφερα να το δουλέψω (HR Logger: κανονικότατα, Runtastic: μόνο 2-3 φορές) Κάτι τρέχει με το android ή πιθανότατα με την rom για το Note II. είμαι σε διαρκές ψάξιμο. Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλημέρα παιδια Πριν μερικές μέρες παρατηρησα ότι αρχισε να ξεβαφει/ξεθοριαζει στο bezel ακριβώς πάνω από το ακουστικό.. ειναι γενικό το φαινόμενο? Η εγγύηση καλύπτει κάτι τέτοιο? Το κινητο εχει αγοραστει 3/1.. Η φωτογραφία προφανώς δεν είναι απ το δικό μου..[ATTACH]40057[/ATTACH] Και μενα στους 6 μηνες ξεκινησε να ξεφλουδιζει το bezel στην πανω αριστερη γωνια. Να σημειωθει οτι το κινητο φορα παντα θηκη και ειναι "παρθενο" σε πτωσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Και μενα στους 6 μηνες ξεκινησε να ξεφλουδιζει το bezel στην πανω αριστερη γωνια. Να σημειωθει οτι το κινητο φορα παντα θηκη και ειναι "παρθενο" σε πτωσεις.. Από Νοέμβριο 12 που το έχω και χωρίς θήκη το bezel είναι ολοκαίνουριο... Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoskyr Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 εχει καποιος αλλος προβλημα με το wifi;; εμένα δειχνει συνδεδεμενο και με φουλ σήμα αφου ειμαι διπλα στο ρουτερ και δεν ανοιγει καθολου τις σελιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλημέρα παιδια Πριν μερικές μέρες παρατηρησα ότι αρχισε να ξεβαφει/ξεθοριαζει στο bezel ακριβώς πάνω από το ακουστικό.. ειναι γενικό το φαινόμενο? Η εγγύηση καλύπτει κάτι τέτοιο? Το κινητο εχει αγοραστει 3/1.. Η φωτογραφία προφανώς δεν είναι απ το δικό μου..[ATTACH]40057[/ATTACH] Τίποτα σχετικο εδώ. Το έχω 13 μήνες πλέον και το bezel είναι σαν καινουριο. Φοράει original flip cover από day 1 . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Και εγώ 1 χρόνο που το έχω, το Bezel είναι σαν καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Απο Δευτέρα μια βολτα από το σερβις θα δουμε αν καλυπτεται το θεμα.. Πηγα και σημερα αλλα το συγκεκριμένο μαγαζι εφαρμοζε ωράριο δημοσιου..(!) Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Και μενα στους 6 μηνες ξεκινησε να ξεφλουδιζει το bezel στην πανω αριστερη γωνια. Να σημειωθει οτι το κινητο φορα παντα θηκη και ειναι "παρθενο" σε πτωσεις.. Και αφου του εχεις θηκη,πως βλεπεις οτι εχει ξεφλουδισει;Το ανοιγοκλεινεις για να το θαυμαζεις; Εγω,δεν του εχω βγαλει ποτέ τη θηκη,και αρα,ουτε ξερω αν εχει ή οχι ξεφλουδισει.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulas Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 +1 και στον markoudas και στον drmobile που το αναψηλαφιζει. @markoudas: Σε τι ρομ εισαι τωρα? Ακόμα με 4.1.2 είμαι οπότε πιο εύκολο για μένα να γυρίσω σε 4.1.1. Κάτι video http://http://www.youtube.com/watch?v=HxRksRLK5fM που υπάρχουν στο You Tube για επαναφορά σε αρχική κατάσταση του κινητού τα έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλημερα ! Φιλος εχει ενα ΝΟΤΕ 2 και επειδη ο φορτιστης " μαμα" αργει να το φορτισει οπως μου ειπε εβαλε εναν αλλον,παιζει ρολο στην υποθεση ; Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulas Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=HxRksRLK5fMhttp:// Είχα περάσει λάθος link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλημερα ! Φιλος εχει ενα ΝΟΤΕ 2 και επειδη ο φορτιστης " μαμα" αργει να το φορτισει οπως μου ειπε εβαλε εναν αλλον,παιζει ρολο στην υποθεση ; Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι ;; Πάσα αμπέρ είναι και πιο καλώδιο (usb) χρησιμοποιεί; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλημερα ! Φιλος εχει ενα ΝΟΤΕ 2 και επειδη ο φορτιστης " μαμα" αργει να το φορτισει οπως μου ειπε εβαλε εναν αλλον,παιζει ρολο στην υποθεση ; Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι ;; Να δοκιμάσει με άλλο καλώδιο στον μαμά φορτιστή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Να δοκιμάσει με άλλο καλώδιο στον μαμά φορτιστή. Εγινε ευχαριστω πολυ Στρατο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Και αφου του εχεις θηκη,πως βλεπεις οτι εχει ξεφλουδισει;Το ανοιγοκλεινεις για να το θαυμαζεις; Εγω,δεν του εχω βγαλει ποτέ τη θηκη,και αρα,ουτε ξερω αν εχει ή οχι ξεφλουδισει.:) πρεπει να το βγαζεις από τη θηκη που και που για να καθαριζεις τη σκονη που μπαινει μεσα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulas Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Ρε παιδιά μήπως έχει κανείς την επίσημη Ελληνική 4.1.1 γιατί το hotfile το έχουν κατεβάσει και δε μπορώ να τη βρω? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλημερα ! Φιλος εχει ενα ΝΟΤΕ 2 και επειδη ο φορτιστης " μαμα" αργει να το φορτισει οπως μου ειπε εβαλε εναν αλλον,παιζει ρολο στην υποθεση ; Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι ;; ας τσεκάρει πρώτα πόσο φορτίζει με αυτή την app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free&hl=en πρέπει να βλέπεις 1800 στο average. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Το usb καλώδιο του original φορτιστή χαλάει με την χρήση και το ρεύμα που δίνει πέφτει από τα 1800 (1,8Α) πολύ χαμηλότερα με συνέπεια η φόρτιση να γίνεται αργά! Με απλή αντίσταση καλωδίου αποδεικνύεται ότι ο φορτιστής λειτουργεί άψογα! Έχει συμβεί στην πλειοψηφία των χρηστών ... δεν μπορώ να καταλάβω πως η Samsung έκανα τέτοια πατάτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Χωρίς καμιά διάθεση κριτικής απέναντι σε όσους σκέφτονται να καψουν το κινητό τους, ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χωρίς καμιά διάθεση κριτικής απέναντι σε όσους σκέφτονται να καψουν το κινητό τους, πραγματικά πιστεύεται ότι αυτός είναι ο τρόπος να κινηθείτε? Καταρχάς για όσους δεν έχουν προσεξει σε προηγούμενα ποστ μου αναφέρω ότι η "νεα" πλακέτα που θα βαλουν στο σέρβις μπορεί κάλλιστα να είναι πάλι με τέτοιο τσιπ. Εγω (ενας φιλος δηλ αλλα για οικονομία χρόνου λέω εγώ) απέκτησα προβληματικό κινητό ακριβως γιατί μου έβαλαν τέτοια μητρική. Δεν το είχα πριν. Μου το πρόσφερε το σέρβις! Πολλές παρόμοιες αναφορές θα βρείτε και με googlαρισμα. Πως θα τους υποχρεώσει κανείς να βάλουν κάτι διαφορετικό? Και κατά δεύτερον δεν είναι υποχρέωση της Samsung να λειτουργεί το κινητό σωστά? Δεν είναι πιο λογικό να διεκδικούν όλοι μαζί την ισοτιμη υποστήριξη από την εταιρεία και την ίδια απροβληματιστη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Και αφου του εχεις θηκη,πως βλεπεις οτι εχει ξεφλουδισει;Το ανοιγοκλεινεις για να το θαυμαζεις; Εγω,δεν του εχω βγαλει ποτέ τη θηκη,και αρα,ουτε ξερω αν εχει ή οχι ξεφλουδισει.:) Ειχα και εχω διαφανη tpu θηκη. Οταν αλλαξα την προηγουμενη επειδη ειχε κιτρινισει το παρατηρησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Ρε παιδιά μήπως έχει κανείς την επίσημη Ελληνική 4.1.1 γιατί το hotfile το έχουν κατεβάσει και δε μπορώ να τη βρω? Ευχαριστώ. κοιταξες στο sammobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Το usb καλώδιο του original φορτιστή χαλάει με την χρήση και το ρεύμα που δίνει πέφτει από τα 1800 (1,8Α) πολύ χαμηλότερα με συνέπεια η φόρτιση να γίνεται αργά! Με απλή αντίσταση καλωδίου αποδεικνύεται ότι ο φορτιστής λειτουργεί άψογα! Έχει συμβεί στην πλειοψηφία των χρηστών ... δεν μπορώ να καταλάβω πως η Samsung έκανα τέτοια πατάτα! και εμένα μου συμβαίνει αυτό. αρχίζω να ψάχνω άλλους φορτιστές από Nokia / Sony Ericsson που έχω από ακουστικά bluetooth. Δεν έχω ψάξει τα νούμερα που δίνουν για το ρεύμα. Αφού κάνουν στη υποδοχή του κινητού, θεωρώ ότι είναι οκ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Polar H7 ΔΕΝ δουλεύει ούτε με 4.3, κάτι drivers ant+ απο το play που έβαλα πάλι τζίφος. Υπάρχουν μόνο μερικές εφαρμογές που κατάφερα να το δουλέψω (HR Logger: κανονικότατα, Runtastic: μόνο 2-3 φορές) Κάτι τρέχει με το android ή πιθανότατα με την rom για το Note II. είμαι σε διαρκές ψάξιμο. εχω ευχαριστα νεα. το ιστορικο : δοκιμασα να παιξει η ζωνη με 4.1.2 στοκ, pulse 5.0, dn3 3.2 αλλα τιποτα. οπως ειπες με runtastic ψιλοεπαιξε αλλα τιποτα περισσοτερο. η μονη εφαρμογη που επαιξε ηταν η BLE Heart Rate Monitor. εγω ομως χρησιμοποιουσα το MapMyRide+ αλλα και το runtastic φαινοταν καλο. ειπα αφου εκανα μπαχαλο το κινητο να παω και σε 4.4.2 ρομ μηπως δω φως. κι εγενετο φως :D. η ζωνη προς το παρον παιζει μια χαρα με το runtastic pro. εκανα μια καταγραφη 30 λεπτων με το αμαξι και επαιξε απροβληματιστα. ενω στις προηγουμενες ρομ μονο μεσα απο εφαρμογη εβρισκε τη ζωνη τωρα τη βρισκει απ τη bt εφαρμογη του android. η 4.4.2 ρομ που εβαλα ειναι αυτη που και σαν ρομ (μεχρι στιγμης) παιζει φανταστικα. την εχω ομως λιγοτερο απο 24ωρο οποτε ειναι νωρις να πω αν οντως παιζει απροβληματιστα. ολη η χρηση μεχρι τωρα ηταν να περασω τις εφαρμογες μου απ το τιτανιουμ και να ρυθμισω το κινητο στη μορφη που το ειχα πριν. επισης εχω την εντυπωση οτι οι ant+ drivers δεν εχουν σχεση με την ζωνη που ειναι bt smart ή ble οποτε δεν θα εκαναν τιποτα που τους περναγες. με ενδιαφέρει πάρα πολύ το ΑΝΤ+. αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει που να ψάξω ας ποστάρει λινκ. διότι όλο το διάστημα που ψάχνω σχετικά, ανακυκλώνεται σαν ευχή να συμπεριληφθεί σε κάποιο update αλλά δεν έχω πετύχει τρόπο (άλλη rom ή sideload) υλοποίησης στη πράξη. δοκιμαζω με την ζωνη ενος φιλου που ειναι ant+ αλλα δεν καταφερα να την κανω να δουλεψει. το μονο προγραμμα που εχει επιλογη για ant+ απ αυτα που δοκιμασα ειναι το SportsTracker PRO. περασα και το plugin αλλα και το service που το ζητησε η εφαρμογη αλλα δεν καταφερα τιποτα δυστυχως. αν εχει καποιος καποια ιδεα ευχαριστως να τη δοκιμασω. Edited January 20, 2014 by npapagri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Εμένα τώρα είναι οκ? https://www.dropbox.com/s/hrowd9q5yf411e6/Screenshots_2014-01-20-10-40-46.png Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts