m7ixalis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Το factory reset σε συνδυασμό με το κατάλληλο εργαλείο για backup δεν χρειαζεται πάνω από 1 στην χειρότερη 2 ώρες για να στηθεί ξανά το τηλέφωνο ,και τα συν που προσφέρει είναι πολύ περισσότερα από τον χρόνο που θα αφιερώσει κάποιος . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλημέρα στους φίλους.. Έχω μία απορία... Αγόρασα τις προάλλες αυτό http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550454 ενώ το laptop και το αμάξι το αναγνωρίζουν κανονικά το κινητό δεν θέλει... Είχα ένα πιο μικρό και το έβλεπε κανονικά αλλά είπα να πάρω κάτι πιο μεγάλο σε χωρητικότητα αλλά έχω το θέμα που ανάφερα Υ.Γ είμαι official 4.3 Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Λοιπόν σας έχω νέα. Πριν καμιά ώρα με πήρε η γυναίκα μου τηλέφωνο και έπαθε ακριβώς το ίδιο. Την άκουγα, αλλά δεν με άκουγε. Μου το κλείνει, με ξαναπαίρνει και μιλάμε μια χαρά. Πριν μισή ώρα με ξαναπαίρνει. Ξανά το ίδιο, ξανά κλείσιμο, κλήση στο καπάκι και κανονική συνομιλία. Το τηλέφωνο της; Sony Ericsson Xperia Neo V. Vodafone το δίκτυο της, όπως και το δικό μου. 2 χρόνια το έχει το τηλέφωνο ΠΡΩΤΗ φορά της συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σύμπτωση; Όντως κάτι παίζει με τα δίκτυα; Κόλλησε noteλίαση απ' το δικό μου; :lol: Φταίει το Note μου απλά αντιστράφηκε το πρόβλημα; :wacko: Η αλήθεια πάντως είναι ότι χάρηκα μιας και πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω κι εγώ στα προβλήματα του δικτύου.Θα το παρακολουθήσω και θα ενημερώνω. Δεν θέλω να βγάλω γρήγορα συμπεράσματα. Πάντως σίγουρα δεν είμαστε οι μοναδικοί εκεί έξω με αυτό το κουλό πρόβλημα πλέον:lol: Ναι ξέρω ήμουν σίγουρος πως ήταν θέμα της συσκευής κλπ κλπ, όμως όλα τα τεστ και η εμπειρίες μου οδηγούσαν σε αυτό το συμπέρασμα. Από σήμερα λοιπόν και μετά το περιστατικό που περιγράφω παραπάνω αρχίζω να αναθεωρώ ως προς την αιτία του προβλήματος,αλλά όπως είπα και πιο πριν, ΔΕΝ θέλω να βγάλω εύκολα συμπεράσματα... to be continued... Μακάρι να λύσεις το πρόβλημα σου και εμείς σε συγχωρούμε για τις εμμονές σου :lol: :lol: :lol: Και στην περιοχή που μένω το δίκτυο είναι χάλια πλέον. Wind απαράδεκτη, vodafone σε λίγη καλύτερη μοίρα, μόνο η cosmote σώζεται. Είναι και τα samsung που για να κρατήσουν χαμηλό sar θυσιάζουν λίγο το σήμα και δένει το γλυκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Παιδιά πήγα Vodafone για δύο εβδομάδες και μου έβγαλε την πίστη. Καλούσα, δεν με άκουγαν... Μου έρχονται στα ξαφνικά 4-5 μηνύματα από χαμένες κλείσεις, το Internet τρελενόταν ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τελικά πήγα σε cosmote (που ήμουν και πριν) και ησύχασα. Επίσης μια φίλη με iPhone και wind της κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Καλεί και δεν την ακούν. Εμένα το μοναδικό πράγμα που κάνει τον τελευταίο καιρό είναι όταν μιλάω και κοπεί το σήμα (πχ μέσα σε ασανσέρ) χάνει το δίκτυο (emergency calls only) και επανέρχεται αν μπω και βγω σε flight mode ή με restart. Γενικά τον τελευταίο καιρό όλες οι εταιριάρες μας παραπαίουν. Άσχετο: έχουν πέσει στην αντίληψή μου κάνα δύο μέθοδοι για root που δεν ανεβάζουν τον counter του knox. Γνωρίζει κανείς τίποτα γι'αυτό; Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 καλημερα παιδια και χρονια πολλα. πρωτη φορα γραφω στο φορουμ,αλλα σας παρακολουθω καιρο.ειστε ολοι υπεροχοι διοτι μας βοηθατε σχετικα με το κινητο μας(note 2) και εμας τους νεους σε αυτο το ειδος. η ερωτηση μου ειναι αν ξερει καποιος πως μεγαλωνουν τα πληκτρα στο πληκτρλογιο του samsung note 2? επισης θελω να βγαλω μια εφαρμογη που οταν πατας 3 φορες στην οθονη κανει zoom. thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Άσχετο: έχουν πέσει στην αντίληψή μου κάνα δύο μέθοδοι για root που δεν ανεβάζουν τον counter του knox. Γνωρίζει κανείς τίποτα γι'αυτό; Αν θελεις πες και σε μας τις μεθοδους που βρηκες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Αν θελεις πες και σε μας τις μεθοδους που βρηκες.. Βεβαίως. Μια είναι αυτή. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2553647 Την άλλη την ψάχνω πάλι αλλά δεν την βρήκα ακόμα. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Συμφωνώ 100%! Η αναβάθμιση σε 4.3 της συσκευής μου η οποία είναι στοκ (πολλοί είμαστε στοκ, γιαυτό και επιλέξαμε το συγκεκριμένο τηλέφωνο εξάλλου), απαιτούσε factory reset για να δουλέψει σωστά. Αν χρειάστηκα 2 ώρες ή 2 ημέρες για να ξαναστήσω το τηλέφωνο είναι άλλη κουβέντα.....Καταλήγω στο ότι η samsung θα έπρεπε να προειδοποιεί τον χρήστη ότι η σωστή αναβάθμιση σε 4.3 θέλει factory reset, με ότι αυτό συνεπάγεται. Το δικο μου NOTE είναι εισαγωγης. Πηρα την αναβαθμιση και δεν χρειαστηκε να κάνω factory reset. Δουλευει απροβληματιστα. Μαλιστα η μπαταρια του λειτουργει και λιγο καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλημέρα σε όλους! Βλέπω ότι όλοι σας σχεδόν συμφωνείτε ότι για να γίνει σωστά η αναβάθμιση του τηλ. πρέπει να γίνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ότι αυτό συνεπάγεται πολλές ώρες μετά ενασχόλησης για να στηθεί ξανά το κινητό. Εγώ χρησιμοποιώντας το Samsung Kies παίρνω τακτικά ολικό backup της εσωτερικής μνήμης του τηλ. Εάν κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μετά κάνω την αναβάθμιση και μετά ένα restore από ένα αρχείο backup που έχω πάρει θα γλιτώσω την πολλή φασαρία για το στήσιμο; Επίσης η αναβάθμιση θα καθίσει καλύτερα απ' ότι εάν την περάσω επάνω από την 4.1.2; Επίσης κάνοντας backup ολικό στο Kies πέρα από τα υπόλοιπα κάνει και το λειτουργικό software backup? Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Μια που μιλαμε για τα προβληματα που εχουμε με το δικτυο μπορειτε να μου πειτε τι τιμη εχετε στην διαδρομη και ποση πρεπει να ειναι? Αυτο ειναι και το sar της συσκευης ? Ρυθμισεις-περισσοτ.-πληροφοριες συσκευης-κατασταση-Ισχυς σηματος :-83 dBm 16 asu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Μια που μιλαμε για τα προβληματα που εχουμε με το δικτυο μπορειτε να μου πειτε τι τιμη εχετε στην διαδρομη και ποση πρεπει να ειναι? Αυτο ειναι και το sar της συσκευης ? Ρυθμισεις-περισσοτ.-πληροφοριες συσκευης-κατασταση-Ισχυς σηματος :-83 dBm 16 asu Ισχύς σήματος :-91 dBm 11 asu/-93dBm 10 asu με vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ισχυς σηματος : -77 dBm 18 asu Wind Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Μια που μιλαμε για τα προβληματα που εχουμε με το δικτυο μπορειτε να μου πειτε τι τιμη εχετε στην διαδρομη και ποση πρεπει να ειναι? Αυτο ειναι και το sar της συσκευης ? Ρυθμισεις-περισσοτ.-πληροφοριες συσκευης-κατασταση-Ισχυς σηματος :-83 dBm 16 asu Με Wind -93dbm 10 asu Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Παιδια, τα νούμερα αυτά αλλάζουν ανάλογα την περιοχή Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Και ποια πρεπει να ειναι τα νορμαλ? Οσο ανεβαινει, σημαινει πως εχουμε καλυτερο σημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Επειδή το multiwindow χωρις root ειναι πρακτικα αχρηστο, ριξτε μια ματια σε αυτη την εναλλακτική λύση, δουλευει στο νοτελακι μας αψογα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lwi.android.flappsfull Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 -103 dBm 4 asu, whats'up Υ. γ. γενικά στο σημείο που είμαι δεν έχει καθόλου καλό δίκτυο, μετά βίας βλέπω 3g στα data, παρόλ' αυτά πρόβλημα με τις κλήσεις δεν είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Επειδή το multiwindow χωρις root ειναι πρακτικα αχρηστο, ριξτε μια ματια σε αυτη την εναλλακτική λύση, δουλευει στο νοτελακι μας αψογα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lwi.android.flappsfull Πολύ ωραίο wallpaper, θα μπορούσες να μου το στείλεις ή από που να το βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Πολύ ωραίο wallpaper, θα μπορούσες να μου το στείλεις ή από που να το βρω; Κι εγω το θελω !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Επειδή το multiwindow χωρις root ειναι πρακτικα αχρηστο, ριξτε μια ματια σε αυτη την εναλλακτική λύση, δουλευει στο νοτελακι μας αψογα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lwi.android.flappsfull Την έχω αγοράσει κι εγώ. Παρά πολύ καλή, με πολλές επιλογές. Η καλύτερη του είδους για μένα, από όσες έχω δοκιμάσει. Κι έχει και πολύ καλή υποστήριξη. Τους ζήτησα να βάλουν επιλογή να βάζεις κατευθείαν εφαρμογές στο floating menu και το έκαναν στο επόμενο update. Τη θεωρώ αρκετά πλήρη. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) Την έχω αγοράσει κι εγώ. Παρά πολύ καλή, με πολλές επιλογές. Η καλύτερη του είδους για μένα, από όσες έχω δοκιμάσει. Κι έχει και πολύ καλή υποστήριξη. Τους ζήτησα να βάλουν επιλογή να βάζεις κατευθείαν εφαρμογές στο floating menu και το έκαναν στο επόμενο update. Τη θεωρώ αρκετά πλήρη. Έχω καταβολευτει με αυτη την εφαρμογη.Ο μονος λογος που με στεναχωρουσε για root ηταν το multiwindow και βλεπω οτι με αυτη την εφαρμογη ελυσα το προβλημα :) Όσοι θέλετε το wallpaper το ανεβασα εδω https://www.dropbox.com/s/gfsxh3mpxziwg87/Note2-3.jpg Το έχω φτιάξει εξ ολοκλήρου στο νοτελακι μας με το photoshop και φυσικα το πενακι (α, ρε νοτελαρα αθάνατη :) ) Edited December 29, 2013 by StratosGR Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Έχω καταβολευτει με αυτη την εφαρμογη.Ο μονος λογος που με στεναχωρουσε για root ηταν το multiwindow και βλεπω οτι με αυτη την εφαρμογη ελυσα το προβλημα :) Όσοι θέλετε το wallpaper το ανεβασα εδω https://www.dropbox.com/s/gfsxh3mpxziwg87/Note2-3.jpg Το έχω φτιάξει εξ ολοκλήρου στο νοτελακι μας με το photoshop και φυσικα το πενακι (α, ρε νοτελαρα αθάνατη :) ) Δεν μου εμφανίζει κάτι μέσω tapatalk :-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Έχω καταβολευτει με αυτη την εφαρμογη.Ο μονος λογος που με στεναχωρουσε για root ηταν το multiwindow και βλεπω οτι με αυτη την εφαρμογη ελυσα το προβλημα :) Όσοι θέλετε το wallpaper το ανεβασα εδω https://www.dropbox.com/s/gfsxh3mpxziwg87/Note2-3.jpg Το έχω φτιάξει εξ ολοκλήρου στο νοτελακι μας με το photoshop και φυσικα το πενακι (α, ρε νοτελαρα αθάνατη :) ) Πολύ ωραίο! Δε ξεκινάς να φτιάξεις και κανένα θέμα; :happy: Δεν μου εμφανίζει κάτι μέσω tapatalk :-/ Για δες τώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Σε ευχαριστουμε πολυ StratosGR! Κατι για την εφαρμογη, μπορεις να βαλεις οσες εφαρμογες θελεις και οποια εφαρμογη θελεις για multiwindow ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Να απαντήσω κι εγώ μιας και αντιμετωπίζω τα ίδια... 1) και με bluetooth αλλά και κανονικά σκέτο το τηλέφωνο. 2) Μονίμως σε gsm με κλειστά data. 3) ναι την έχω τικαρισμένη...Βάλε το σε auto και δες πως Θα συμπεριφερθει. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts