Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου,εχω δει πολλα βιντεο που αλλαζουν μονο το γυαλι απλα δεν ηξερα οτι εχουν οντως κολλα πανω ,αν θελεις κ γνωριζεις καποιο λινκ με γυαλι με κολλα απο το ebay ειτε το στελνεις εδω ειτε p.m διοτι οτι εχω βρει δεν γραφουν για κολλα αν κ θα το ξανακοιταξω ευθυς αμεσως μιας που μου το ειπες ελπιζω να το γραφουν .

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου,εχω δει πολλα βιντεο που αλλαζουν μονο το γυαλι απλα δεν ηξερα οτι εχουν οντως κολλα πανω ,αν θελεις κ γνωριζεις καποιο λινκ με γυαλι με κολλα απο το ebay ειτε το στελνεις εδω ειτε p.m διοτι οτι εχω βρει δεν γραφουν για κολλα αν κ θα το ξανακοιταξω ευθυς αμεσως μιας που μου το ειπες ελπιζω να το γραφουν .

Για όσες συσκευές έχω πάρει γυαλί, πάντα ολα είχαν κόλλα.

Στείλε μήνυμα σε 2-3 πωλητές για να βεβαιωθείς οτι έχουν κόλλα και προχώρησε άφοβα!

οκ σευ ευχαριστω μια τελευταια ερωτηση θα εχει μεγαλη διαφορα με το οωπς ηταν πριν ? διοτι μου ειπαν πως δεν θα ειναι οπως πριν .

... απο την θηκη ηταν ενω εσκασε κατω ...πεταχτηκε εξω απο την θηκε κ με ενα γκελ της πλακας χτυπησε πανω στην ακρη κ απο τι βλεπω ολα εκει την πατανε κ σε αλλα νοτε ...τωρα καμια πραγματικη συμβουλη εχεις να πεις ?

Σε όλα τα αντικείμενα το σημείο κρούσης είναι οι γωνίες και από εκεί ξεκινάει η θραύση στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Για αυτό μου αρέσει η θήκη manna και η ballistic, γιατί προστατεύουν εκεί που πρέπει!

Αλήθεια πια θήκη είχες;;;

ΥΓ: Εύχομαι να τα καταφέρεις να αλλάξει μόνο γυαλί. Πες μας όταν το κάνεις.

οκ σευ ευχαριστω μια τελευταια ερωτηση θα εχει μεγαλη διαφορα με το οωπς ηταν πριν ? διοτι μου ειπαν πως δεν θα ειναι οπως πριν .

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν είδα διαφορά. Με αυθεντικό ανταλλακτικό πάντα.

Αν είναι φτηνό oem, σίγουρα θα έχει διαφορά. Αν είναι genuine θα είναι όπως πριν.

Edited by nikos523

ωραια ευχαριστω θα ψαξω εννοειτα genuine,η θηκε που εχω παρει ειναι μια decresent που απο οτι καταλαβα δεν κανει σωστη δουλεια γιατι απλα δεν το ασφαλιζει... απλα μαρεσε διοτι το κραταει διαγωνια ...οποτε κ αυτη θα αλλαξει ...

Καλημέρα παιδιά!

Θελω να βαλω double click οταν παταω το back,η τελος παντων καποιο αλλο κολπο ,ειμαι λιγο τσαπατσουλης + οτι εχω μικρα χερια οποτε ολη την ωρα παταω καταλαθος το back. :(

Εχει κανεις ιδεα αν υπαρχει κατι τετοιο?

Ευχαριστω πολυ!

Θανος.

Ο νοτης τώρα τελευταία κάνει κάτι περίεργα με το wifi. Δεν Συνδέεται σε δίκτυα που έμπαινε κανονικά.

Το έχει κάνει και σε κάποιον άλλο;

Δεν το γλυτώνω το φλασαρισμα και το στήσιμο, αλλά ελπίζω :p

Stock unrooted

Ο νοτης τώρα τελευταία κάνει κάτι περίεργα με το wifi. Δεν Συνδέεται σε δίκτυα που έμπαινε κανονικά.

Το έχει κάνει και σε κάποιον άλλο;

Δεν το γλυτώνω το φλασαρισμα και το στήσιμο, αλλά ελπίζω :p

Stock unrooted

Δεν πας αμέσως στην έσχατη λύση. Αν ήμουν στη θέση σου θα έσβυνα όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα και θα τα πρόσθετα ξανά ένα ένα.

Κάθε φορά αυτό κάνω για να συνδεθεί. Μερικές φορές πιάνει, μερικές οχι.

Και να γίνει δουλειά, μετά από λίγες ώρες/την άλλη μέρα, πάλι δεν συνδέεται.

Edit

(Δεν εκανα παράθεση γιατί βγάζει σφάλμα το tapatalk)

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει στο screenshot; Η συσκευή δεν είναι rooted και έχει stock rom 4.1.2.

Έχει αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο ,συνήθως με ένα reboot ή με factory reset φτιάχνει .

Samsung galaxy s21+

Τώρα τελευταία πετάει ενα notification "Facebook session expired". Το κανει και σε εσάς; Και ειναι μια εφαρμογή που λέγεται Sns και όχι η κανονική app του Facebook.

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει στο screenshot; Η συσκευή δεν είναι rooted και έχει stock rom 4.1.2.

Και σε μενα το βγαζει, το δικο μου που ειναι ρουταρισμενο το ιδιο λεει.

Και σε μενα το βγαζει, το δικο μου που ειναι ρουταρισμενο το ιδιο λεει.

Το δικο σου λογικό.

Το δικο σου λογικό.

Έχει ξαναγίνει. Δεν είναι κάτι μην ανησυχείς. Θα εξαφανιστεί μετά από μερικές επανεκινησεις.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Τώρα τελευταία πετάει ενα notification "Facebook session expired". Το κανει και σε εσάς; Και ειναι μια εφαρμογή που λέγεται Sns και όχι η κανονική app του Facebook.

Είναι πρόβλημα συγχρονισμού.

Πήγαινε στους λογαριασμούς, σβήσε το λογαριασμό του fb και ξαναφτιάξε τον πάλι.

Καλησπέρα,

σήμερα αντιλήφτηκα ότι τα exdialer contacts δεν κάνουν συγχρονισμό με τα gmail contacts. Δηλαδή αν περάσω μία επαφή στο gmail περνάει στο exdialer αλλά όχι το ανάποδο. Καμία ιδέα..............

Εγώ έκανα wipe στη συσκευή και συνεχίζει να μην συνδέεται στο WiFi.

Συνδέεται δηλαδή, αλλά δεν μπαίνει στο ίντερνετ.

Περίεργα κουσούρια βγάζει ο νοτης τελευταία..

Καλησπέρα,

σήμερα αντιλήφτηκα ότι τα exdialer contacts δεν κάνουν συγχρονισμό με τα gmail contacts. Δηλαδή αν περάσω μία επαφή στο gmail περνάει στο exdialer αλλά όχι το ανάποδο. Καμία ιδέα..............

Όταν αποθηκεύεις μια επαφή στο exdialer πρέπει να έχεις ορισμένο τον λογαριασμό gmail όχι τοπικά, αλλιώς γίνεται αυτό που λες. Αν θυμάμαι καλά σε ρωτάει κάθε φορά που θες να δώσει την επαφή. Διαφορετικά έλεγξε στα settings.

Έλεγξε με wifi analyzer μήπως είσαι στο ίδιο κανάλι με router γείτονα. Επίσης έλεγξε από Η/Υ ότι ο router έχει internet

Είναι λογικό να πέφτει η στάθμη της μπαταρίας κατά την φόρτιση όταν παίζουμε παιχνίδια?

Μονο αν έχεις πρόβλημα με καλώδιο οπότε αντί να φορτίζει στα 1800 , φορτίζει στα 400, δες την συζήτηση εχθές στο νημα περί μπαταριών

Έλεγξε με wifi analyzer μήπως είσαι στο ίδιο κανάλι με router γείτονα. Επίσης έλεγξε από Η/Υ ότι ο router έχει internet

Δίνει κανονικά ίντερνετ και το ap και το μόντεμ.

Το og δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μόνο ο Νοτης και το lumia 610 δεν νιώθουν..

Τι το λιβανιζεις ρε Νικο, αφου ξερεις τι να κανεις.Ηθελα να στο γραψω εχθες να μην μπεις καθολου στη διαδικασια του wipe

Τι το λιβανιζεις ρε Νικο, αφου ξερεις τι να κανεις.Ηθελα να στο γραψω εχθες να μην μπεις καθολου στη διαδικασια του wipe

Δε μπορω βρε Πάρη τα στησίματα και τα φλασαρισματα..! Τα σιχάθηκα τόσα χρόνια! Ένα sgs φλασαρω 2-3 φορές το χρόνο και μου τη δίνει! :lol:

Ήλπιζα να ήταν κάποια εφαρμογή αλλά τίποτα..

Θα το φλασαρω τώρα που έκανα το wipe αφού δεν το έστησα και μετά θα κοιτάξω τι παίζει με το ap και το δίκτυο.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)