rush2 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Παίδες από σήμερα και πάλι με το note....ώρα για εγκατάσταση εφαρμογών. ..το πήρα από το birdphone και είναι αυστριακό. ....σαν το note κανένα τελικά Και εγώ από Birdphone και Αυστριακό. Η καλύτερη συσκευή που είχα ποτέ!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Παιδια, διαβασα καπου πως λογω που στο τελος καλοκαιριου με Σεπτεμβριο θα ερθει το note3, θα πεσει αισθητα η τιμη του note2. Ειμαι ταγμενος Νοτελακιας-2.....απλα θελω να περιμενω λιγο να πεσει ακομα...οικονομικος ο λογος...αλλα θα το αποκτησω. Εχω βαλει οριο μεχρι τελος Ιουνιου, οπου θα εχει πεσει περιπου στα 420...δεν θα εχει πεσει τοσο? μεχρι τοτε παρακολουθω αδιακοπα το φορουμ και τις τιμες.... Δημητρης. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Παιδια, διαβασα καπου πως λογω που στο τελος καλοκαιριου με Σεπτεμβριο θα ερθει το note3, θα πεσει αισθητα η τιμη του note2. Ειμαι ταγμενος Νοτελακιας-2.....απλα θελω να περιμενω λιγο να πεσει ακομα...οικονομικος ο λογος...αλλα θα το αποκτησω. Εχω βαλει οριο μεχρι τελος Ιουνιου, οπου θα εχει πεσει περιπου στα 420...δεν θα εχει πεσει τοσο? μεχρι τοτε παρακολουθω αδιακοπα το φορουμ και τις τιμες.... Δημητρης. Η Πυθία πέθανε εδώ και 2500 χρόνια και δε θα μπορέσει να απαντήσει στην ερώτηση σου :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Νομιζω τωρα ειναι στα 440 ...Πιστευω για ενα 20αρικο δεν αξιζει να περιμενεις τοσο καιρο.Μην βγαινεις για δυο καφεδες και το πηρες φιλε.. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Παιδία σέ εισερχόμενο μύνημα μπορείτε νά επιλέξετε κείμενο με το πενάκι? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Παιδία σέ εισερχόμενο μύνημα μπορείτε νά επιλέξετε κείμενο με το πενάκι? Μονο crop σαν εικονα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Παιδία σέ εισερχόμενο μύνημα μπορείτε νά επιλέξετε κείμενο με το πενάκι? Στη στοκ εφαρμογη που χρησιμοποιω οχι. Σε αλλες δε γνωριζω. Εγω κανω ολο το κειμενο copy το κανω paste στην απαντηση και μετα διαλεγω με το πενακι το κομματι που θελω Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Σας ευχαριστω παιδια.Και αλλου βλεπω οτι δεν μπορω να κανω απευθειας επιλογη κειμενου και νομιζω οτι.... βρηκαμε επιτελους το ψεγαδι που ζητουσαμε!!! :lol: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Το ψεγάδι έχει βρεθεί καιρό Πάρη, τουλάχιστον για μένα και δεν είναι αυτό. Είναι το σπαστικό που κάνει πολλές φορές όταν πατάς κυρίως το hard κεντρικό κουμπί από κλειστεί συσκευή να σου δείχνει στιγμιαία τη κανονική οθόνη και μετά από λίγο την οθόνη κλειδώματος. Αυτό δε μπορώ να το αποφύγω, το έκανε και το S3 αλλά και το note 1 και για μένα είναι πολύ σπαστικό. Αν ξέρει και κάποιος καμία λύση ας τη πει.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Το ψεγάδι έχει βρεθεί καιρό Πάρη, τουλάχιστον για μένα και δεν είναι αυτό. Είναι το σπαστικό που κάνει πολλές φορές όταν πατάς κυρίως το hard κεντρικό κουμπί από κλειστεί συσκευή να σου δείχνει στιγμιαία τη κανονική οθόνη και μετά από λίγο την οθόνη κλειδώματος. Αυτό δε μπορώ να το αποφύγω, το έκανε και το S3 αλλά και το note 1 και για μένα είναι πολύ σπαστικό. Αν ξέρει και κάποιος καμία λύση ας τη πει.. Και εγώ νόμιζα οτι το έκανε επειδή εχω το widget locker . Εμένα μου κάνει και κάτι άλλο ,οταν πάω να ανοίξω κάποιο mail από την notification bar μου βγάζει στιγμιαία το άσπρο wallpaper με το φτερό . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) Το ψεγάδι έχει βρεθεί καιρό Πάρη, τουλάχιστον για μένα και δεν είναι αυτό. Είναι το σπαστικό που κάνει πολλές φορές όταν πατάς κυρίως το hard κεντρικό κουμπί από κλειστεί συσκευή να σου δείχνει στιγμιαία τη κανονική οθόνη και μετά από λίγο την οθόνη κλειδώματος. Αυτό δε μπορώ να το αποφύγω, το έκανε και το S3 αλλά και το note 1 και για μένα είναι πολύ σπαστικό. Αν ξέρει και κάποιος καμία λύση ας τη πει.. Καλημερα παιδια.Μανο εχεις βαλει καποιο widget για σβησιμο της οθονης? @m7ixalis Μιχαλη για δοκιμασε το lock screen app απο το store.Δεν ειναι και το ομοφοτερο το εικονιδιο του αλλα ειναι το μοναδικο που εχω δοκιμασει ως τωρα που δεν μου ξαναπεταει την οθονη στο κλειδωμα και ξεκλειδωνει χωρις καθυστερηση (ολα τα αλλα παρουσιαζουν μια μικρη καθυστερηση στο ξεκλειδωμα).Θελει να γινει enable το force lock απο τις ρυθμισεις του για να δουλεψει καλα στο note. Edited June 8, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Πάρη για κλείδωμα στην lockscreen και όχι μόνο χρησιμοποιώ gestures με το GMD gusture control . Ισως για αυτό να έχω αυτά τα στιγμιαία "σπασίματα " άλλα δεν πρόκειται προς το παρόν τουλάχιστον να το βγάλω γιατί κάνει θαύματα ,θα το υπομείνω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Για να βαλουμε τις εφαρμογες που θελουμε στα multi windows, εχετε βαλει το μοντακι η γινεται η δουλεια μας και με την εφαρμογη multi windows manager? Μεγαλη πατατα ο περιορισμος στο multi windows απο default,ειναι η μοναδικη ένσταση που εχω ως τωρα στο note. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Για να βαλουμε τις εφαρμογες που θελουμε στα multi windows, εχετε βαλει το μοντακι η γινεται η δουλεια μας και με την εφαρμογη multi windows manager? Μεγαλη πατατα ο περιορισμος στο multi windows απο default,ειναι η μοναδικη ένσταση που εχω ως τωρα στο note. Κάνεις δουλειά και με το multi window manager ,εγω χρησημοποπιω το simpistic control .Και τα δυο θέλουν root ,με την διαφορά οτι το simplistic χρειαζεται cwm ,τουλάχιστον εγώ δεν έχω καταφέρει να το περάσω με mobile odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ενα απλο ρουτ θα κανω και ο μονος λογος ειναι για το multi window,τερμα με τα cwm και τις εγχειρισεις, βαρεθηκα και κουραστηκα με ολα αυτα,ποτε ο Γιαννης δεν μπορει ποτε ο κ@λος του πονει :lol: ηταν μια ζωη με τις αλχημειες,το note δουλευει αψογα και θελω να το κρατησω ετσι. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Χαιρετω την παρεα. Παιδια εκανα την μεταβαση απο s3 σε ΝΟΤΕ2 και θελω να ρωτησω κατι που ισως φανει χαζο. Χρησιμοποιω το dolphin και ενω εκανε αναδιπλωση λεξεων αυτοματα στο s3 τωρα στο νοτε δεν κανει αυτοματα πρεπει να κανω διπλο χτυπημα στην οθονη για να κανει αναδιπλωση! Επισης ακουμπαω την οθονη για να κινηθω προς τα κατω σε μια σελιδα πχ και αν κανω αριστερα δεξια δεν παει. Αν ξεκινησω δεξια αριστερα την κινηση τοτε δεν παει πανω κατω. Πρεπει να αφησω την οθονη! Τι κουφο ειναι αυτο; μονο στον αξονα των Χ ή των Ψ μπορουμε να κινουμαστε με ενα ακουμπιμα; Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Αν το κινήσεις από την αρχή διαγώνια τότε πάει και στους 2 άξονες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Δεν πιανει αυτο φιλε μου σε εμενα! Ο μονος τροπος ειναι να πιασω με δυο δαχτυλα σαν να παιζω με το ζουμ και να κινουμαι προς ολες τις κατευθυνσεις! Μηπως παιζει διαφορα που εχω το Γαλικο και ειμαι μια αναβαθμιση πισω απο οτι βλεπω; Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Δεν πιανει αυτο φιλε μου σε εμενα! Ο μονος τροπος ειναι να πιασω με δυο δαχτυλα σαν να παιζω με το ζουμ και να κινουμαι προς ολες τις κατευθυνσεις! Μηπως παιζει διαφορα που εχω το Γαλικο και ειμαι μια αναβαθμιση πισω απο οτι βλεπω; Με τον μαμισιο browser πως σου δουλευει? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Παιδία σέ εισερχόμενο μύνημα μπορείτε νά επιλέξετε κείμενο με το πενάκι? Αν στο μήνυμα πατήσεις πάνω στο συννεφάκι που έχει το κειμενο που θες στο ανοιγει σε μορφή που μπορείς να επιλέξεις όποιο μέρος θες. Το ψεγάδι έχει βρεθεί καιρό Πάρη, τουλάχιστον για μένα και δεν είναι αυτό. Είναι το σπαστικό που κάνει πολλές φορές όταν πατάς κυρίως το hard κεντρικό κουμπί από κλειστεί συσκευή να σου δείχνει στιγμιαία τη κανονική οθόνη και μετά από λίγο την οθόνη κλειδώματος. Αυτό δε μπορώ να το αποφύγω, το έκανε και το S3 αλλά και το note 1 και για μένα είναι πολύ σπαστικό. Αν ξέρει και κάποιος καμία λύση ας τη πει.. Εμένα δεν μου το κάνει ποτέ αυτό :wacko: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Αν στο μήνυμα πατήσεις πάνω στο συννεφάκι που έχει το κειμενο που θες στο ανοιγει σε μορφή που μπορείς να επιλέξεις όποιο μέρος θες. Eχεις δικιο Κωστα,ετσι γινεται :) Γι αυτο που ανεφερε ο Μανος ουτε σε μενα το κανει αλλα ξερω τι εννοει,το εχω δει να συμβαινει με καποιες απο τις lockscreen εφαρμογες που εχω δοκιμασει και γι αυτο τον ρωτησα αν χρησιμοποιει καποια Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Με τον μαμισιο browser πως σου δουλευει? Ναι με τον μαμα δουλευει! Εβαλα και τον BOAT και δουλευει και σε αυτον το διαγωνια. Κατι παιζει με το dolphin. Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Αν στο μήνυμα πατήσεις πάνω στο συννεφάκι που έχει το κειμενο που θες στο ανοιγει σε μορφή που μπορείς να επιλέξεις όποιο μέρος θες. Εμένα δεν μου το κάνει ποτέ αυτό :wacko: Ούτε κι εμένα το κάνει. Το είχα παρατηρήσει μόνο με τις πρώτες rom. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ναι με τον μαμα δουλευει! Εβαλα και τον BOAT και δουλευει και σε αυτον το διαγωνια. Κατι παιζει με το dolphin. Αρα, ειναι θεμα της εφαρμογης, και στον next browser συμβαινει αυτο που λες. (Και στο ios ειναι ετσι, δυστυχως). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Υπαρχει τροπος οταν ερχεται mms η οταν θελω να στειλω, να ανοιγουν μονα τους τα δεδομενα οπως στο neo v για παραδειγμα? Ιδιως οταν ερχετε mms, ειναι πολυ εξυπηρετικο κατι τετοιο. Αν ειμαι σε WiFi, νομιζω δεν στελνει ουτε δεχεται mms , σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts