koklas Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το stock browser οταν κατεβαζω ενα αρχειο και παω να κανω ανοιγμα απο τις ληψεις δεν μου το ανοίγει λέει αδυναμια ανοιγματος αρχειου. Το αρχειο απο το file explorer ανοίγει κανονικά. Ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Δεν θελω να φανω ουτε κουραστικος, ουτε γραφικος. Ομως ψαχνοντας βρηκα εναν απεγνωσμενο που ειχε το Νοτελι καινουριο μολις 3 ημερων. Χαρακτηκε η οθονη του απο τι λετε........δειτε..... http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-2/221774-i-already-got-scratches-my-screen.html μετα απο αυτο θεωρω πως θελει οχι μονο screen protector, αλλα σε καμια περιπτωση μεσα σε επαφη με οτιδηποτε μεταλλικο που να εχει καποιο ρουχο μας.... Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) Δεν θελω να φανω ουτε κουραστικος, ουτε γραφικος. Ομως ψαχνοντας βρηκα εναν απεγνωσμενο που ειχε το Νοτελι καινουριο μολις 3 ημερων. Χαρακτηκε η οθονη του απο τι λετε........δειτε..... http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-2/221774-i-already-got-scratches-my-screen.html μετα απο αυτο θεωρω πως θελει οχι μονο screen protector, αλλα σε καμια περιπτωση μεσα σε επαφη με οτιδηποτε μεταλλικο που να εχει καποιο ρουχο μας.... Φίλε Σκορπιέ, αν έχεις σκοπό να μεταχειρίζεσαι το Note II (και κάθε άλλη συσκευή) όπως ο φίλος στο link που παρέθεσες, τότε καλύτερα να μην πάρεις smartphone ή να βάλεις screen protector ή flip case από την πρώτη μέρα... Σε όλα τα χρόνια ενασχόλησής μου με τέτοιες συσκευές δεν χρησιμοποίησα ποτέ μου screen protectors και δεν είχα ποτέ μου το παραμικρό πρόβλημα με γρατσουνιές κτλ. Όμως προσέχω τις συσκευές μου και ποτέ μου δεν θα τις έβαζα σε τσέπες με κλειδιά ή κέρματα ή να τρίβονται με μεταλλικά αντικείμενα σε μόνιμη βάση. Μου αρέσει που ο φίλος στο link λέει ότι κάθε φορά που έβαζε/έβγαζε τη συσκευή απ' την τσέπη του τζιν αυτή τριβόταν έντονα με τα μεταλλικά κουμπιά. Αν αυτό συνέβαινε συστηματικά και το γνώριζε και συνέχιζε να το κάνει, ε τότε συγγνώμη αλλά τα ήθελε και τα έπαθε... Υποπτεύομαι πως τα μεταλλικά κουμπιά του τζιν του πρέπει να ήταν κακής ποιότητας και να είχαν κακό/άγριο κόψιμο περιμετρικά που να τα έκανε αιχμηρά σαν ξυράφια και με το δυνατό τρίψιμο με την οθόνη έγινε η ζημιά... Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο οι γρατσουνιές να μην προκλήθηκαν από το τζιν αλλά από κάπου αλλού και απλά να νομίζει/υποθέτει ότι η αιτία είναι το τζιν. Γενικά πάντως η εντύπωση που έχω μετά από μισό χρόνο σκληρής χρήσης του Note II είναι ότι μου φαίνεται πολύ δύσκολο να γρατσουνιστεί η οθόνη του αν του παρέχεις τη στοιχειώδη φροντίδα που προστάζει η κοινή λογική. Edited June 2, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Φίλε Σκορπιέ, αν έχεις σκοπό να μεταχειρίζεσαι το Note II (και κάθε άλλη συσκευή) όπως ο φίλος στο link που παρέθεσες, τότε καλύτερα να μην πάρεις smartphone ή να βάλεις screen protector ή flip case από την πρώτη μέρα... Σε όλα τα χρόνια ενασχόλησής μου με τέτοιες συσκευές δεν χρησιμοποίησα ποτέ μου screen protectors και δεν είχα ποτέ μου το παραμικρό πρόβλημα με γρατσουνιές κτλ. Όμως προσέχω τις συσκευές μου και ποτέ μου δεν θα τις έβαζα σε τσέπες με κλειδιά ή κέρματα ή να τρίβονται με μεταλλικά αντικείμενα σε μόνιμη βάση. Μου αρέσει που ο φίλος στο link λέει ότι κάθε φορά που έβαζε/έβγαζε τη συσκευή απ' την τσέπη του τζιν αυτή τριβόταν έντονα με τα μεταλλικά κουμπιά. Αν αυτό συνέβαινε συστηματικά και το γνώριζε και συνέχιζε να το κάνει, ε τότε συγγνώμη αλλά τα ήθελε και τα έπαθε... Υποπτεύομαι πως τα μεταλλικά κουμπιά του τζιν του πρέπει να ήταν κακής ποιότητας και να είχαν κακό/άγριο κόψιμο περιμετρικά που να τα έκανε αιχμηρά σαν ξυράφια και με το δυνατό τρίψιμο με την οθόνη έγινε η ζημιά... Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο οι γρατσουνιές να μην προκλήθηκαν από το τζιν αλλά από κάπου αλλού και απλά να νομίζει/υποθέτει ότι η αιτία είναι το τζιν. Γενικά πάντως η εντύπωση που έχω μετά από μισό χρόνο σκληρής χρήσης του Note II είναι ότι μου φαίνεται πολύ δύσκολο να γρατσουνιστεί η οθόνη του αν του παρέχεις τη στοιχειώδη φροντίδα που προστάζει η κοινή λογική. Ετσι ακριβως... δεν χρησιμοποιω τιποτα απο screen protectors και θηκες.. λιγη προσοχη χρειαζεται κ μια χαρα θα ναι η συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Όσο και να προσέχει κανείς πάντα μπορεί να υπάρξει μία άτυχη στιγμή οπότε προτιμώ να είμαι εξασφαλισμένος όσο γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση. Με μια ζελατίνα καλής ποιότητας δεν χάνεις τίποτα σχεδόν από την αίσθηση ενώ κερδίζεις πολλά σε θέμα προστασίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) Δεν αμφιβαλω, αλλωστε ειμαι ετοιμος για την αγορα του. Απλα ειμαι κι εγω πολυ ψειρας και ολες αυτες τις μερες ειμαι στην συνεχη αναλυση μεσω reviews και ατομων σε forum απανταχου της γης... Σιγουρα δεν θα το μεταχειριστω ουτε ως σαδιστης, ουτε θα το σερνω στα χωματα! Ειναι σιγουρα ενα high end-πλουσιο και χωρις ανταγωνισμο σε οτι προσφερει "εργαλειο". Μια flip case της Σαμυ θα το "ντυσει" χωρις screen-ζελατινες που παραποιουν χρωματα και θαμπωνουν, οπως εχω ακουσει απο πολλους συμφορουμιτες, και ολα να πιστεψω πως θα πανε καλα. Παιζει και η τυχη τον δικο της ρολο σε αυτο. Το σημαντικο ειναι οτι σε αυτους τους χαλεπους καιρους, δεν περισσευουν τα ποσα που ζητει να διαθεσει καθεις μεσοαστος. Ευχαριστω,Δημητρης. Edited June 2, 2013 by scorpios44 Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Μια flip case της Σαμυ θα το "ντυσει" χωρις screen-ζελατινες που παραποιουν χρωματα και θαμπωνουν, οπως εχω ακουσει απο πολλους συμφορουμιτες, και ολα να πιστεψω πως θα πανε καλα. Ίσως είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις. Έτσι θα το χαίρεσαι στο μέγιστο, γυμνό και χωρίς τίποτα να παρεμβάλλεται μεταξύ των ματιών/δαχτύλων σου και της πανέμορφης AMOLED οθόνης του, ενώ ταυτόχρονα θα του παρέχεις πολύ καλή προστασία όταν δεν χρησιμοποιείται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Σας έχω πει την ιστορία με τον υπάλληλο της Samsung στο Πλαίσιο που ήθελε να με εντυπωσιάσει με το Gorilla glass 3 του S4, πήρε τα κλειδιά ΜΟΥ και άρχισε να τα τρίβει πάνω στην οθόνη με ύφος "τώρα θα σε κουφάνω"? Οταν τελείωσε το κινητό είχε μια γρατζουνιά απο το ακουστικό μέχρι το home button. Προσωπικά δεν θα άφηνα το Note χωρίς screen protector ούτε λεπτό. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Σας έχω πει την ιστορία με τον υπάλληλο της Samsung στο Πλαίσιο που ήθελε να με εντυπωσιάσει με το Gorilla glass 3 του S4, πήρε τα κλειδιά ΜΟΥ και άρχισε να τα τρίβει πάνω στην οθόνη με ύφος "τώρα θα σε κουφάνω"? Οταν τελείωσε το κινητό είχε μια γρατζουνιά απο το ακουστικό μέχρι το home button. Προσωπικά δεν θα άφηνα το Note χωρίς screen protector ούτε λεπτό. Ο υπαλληλος της ααμσουγκ στο πλαισιο?? Το λες σαν αστειο ή σοβαρα? Δεν εχει τυχει ποτε να δω υπαλληλο εταιριας στο πλαισιο.:blink: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Ο υπαλληλος της ααμσουγκ στο πλαισιο?? Το λες σαν αστειο ή σοβαρα? Δεν εχει τυχει ποτε να δω υπαλληλο εταιριας στο πλαισιο.:blink: Τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του S4 στην Ελλάδα, στο Πλαίσιο στο mall υπήρχε τύπος με μπλουζάκι της Samsung που σου έκανε μια μίνι παρουσίαση των νέων δυνατοτήτων. Στο μενού υπήρχε και ρίψη της συσκευής ανάσκελα με σχετική δύναμη στο σταντ απο πλέξιγκλας για να σου δείξει ότι η οθόνη δεν σπάει. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Όσο και να προσέχει κανείς πάντα μπορεί να υπάρξει μία άτυχη στιγμή οπότε προτιμώ να είμαι εξασφαλισμένος όσο γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση. Με μια ζελατίνα καλής ποιότητας δεν χάνεις τίποτα σχεδόν από την αίσθηση ενώ κερδίζεις πολλά σε θέμα προστασίας. ...με το που πηγα στο μαγαζι του Νικου,ειχα κουβεντιασει πρωτα για τη ζελατινα και τη θηκη,και ετσι μπηκαν πριν ελθει στα χερια μου.Εκει,επι τοπου στο Γραφειο του. Οχι που θα το επαιζα κορωνα γραμματα.:p Προσεχουμε,για να εχουμε δηλαδη,αλλοιως,πρεπει να εισαι στην τσιτα μηπως και το χαλασεις,οποτε θα βριζεις. ΥΓ. Και μια θλιβερη ιστορια. Οι παλιοι,θα θυμουνται οτι στην αρχη ειχα αγορασει το S3,και μετα,το χαρισα στον ανηψιο μου,που με βοηθαει τοσα χρονια με τον υπολογιστη,και αγορασα το Note 2. Ε ο μπαγασας,τα καταφερε και του το κλεψανε. Και του τολεγα,μην το αφηνεις σε κοινη θεα. Το αφησε στο μαγαζι του,σε καποιο σκαμπω,και μπηκε ενας Γυφτος μεσα,και το πηρε μια χαρα . Ας προσεχε.Αλλο παντως τηλεφωνο τετοιου ειδους και τιμης, απο μενα,δεν εχει. Εκεινο που δεν ξερω,ειναι αν μπορουν αυτα τα τηλεφωνα να μπλοκαρονται και να μη δουλευουν,οταν κλαπουν,απο τον υποσταντα την κλοπη κατοχο τους. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Αν επικοινωνήσεις με την Samsung έχω την εντύπωση ότι μπορούν να το μπλοκάρουν μέσω IMEI ώστε να μην λειτουργεί και επίσης αν κάνεις καταγγελία της κλοπής στην αστυνομία σε περίπτωση που βρεθεί θα επιστραφεί σε εσένα (λέμε τώρα). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του S4 στην Ελλάδα, στο Πλαίσιο στο mall υπήρχε τύπος με μπλουζάκι της Samsung που σου έκανε μια μίνι παρουσίαση των νέων δυνατοτήτων. Στο μενού υπήρχε και ρίψη της συσκευής ανάσκελα με σχετική δύναμη στο σταντ απο πλέξιγκλας για να σου δείξει ότι η οθόνη δεν σπάει. ενδιαφερον. Η σαμσουγκ κανει πολυ σοβαρη δουλεια στην προωθηση των προιοντων της. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Αν υπαρξει κλοπη κινητου Samsung, δεν κατεχω για αλλες εταιριες, πηγαινεις απο την αστυνομια με το κουτι απο το κινητο που εκλαπη για να καταγραφει η κλοπη βασει και των αριθμων ΙΜΕΙ του προιοντος. Κατοπιν απευθυνεσαι στην Samsung Hellas, μαζι με το χαρτι απο την αστυνομια και το κινητο κλειδωνεται παραυτα μεσω ΙΜΕΙ καταγραφης. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν οταν ανοιγεται το τηλεφωνο στις πρωτες 2-3''οθονιες''αν lagαρη?Τωρα τελευταια μου το κανει πολυ εντονα και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν οταν ανοιγεται το τηλεφωνο στις πρωτες 2-3''οθονιες''αν lagαρη?Τωρα τελευταια μου το κανει πολυ εντονα και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Μπορει κ να σου laggαρει, και να κανει κ redraw τα widgets και τα εικονιδια στις αρχικες οθονες.. ειναι η στιγμη που ανοιγουν μαζι οι εφαρμογες συστηματος που χρειαζονται... δεν μου φαινεται παραλογο.. μετα τα πρωτα δευτερολεπτα δεν κυλαει καλα η συσκευη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν οταν ανοιγεται το τηλεφωνο στις πρωτες 2-3''οθονιες''αν lagαρη?Τωρα τελευταια μου το κανει πολυ εντονα και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Το αφήνεις να σηκώσει όλα τα widget με την ησυχία του; Εγώ πάντως το lag το έχω εξαλείψει με χρήση του SetCPU (πρέπει να είσαι root). Όταν το τηλέφωνο είναι ενεργό το βάζω να λειτουργεί από τα 600 Mhz έτσι ώστε η μικρή καθυστέρηση που υπάρχει μέχρι να αντιληφθεί ότι πρέπει να ανεβάσει στροφές, να πάει περίπατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) Για το θέμα των screen protectors, ο καθένας επιλέγει με βάση τις δικές του ανάγκες. Π.χ. εμένα δεν μου αρέσει να παρεμβάλλεται κάτι μεταξύ των ματιών/δακτύλων μου και της οθόνης. Δηλαδή για μένα υπερισχύει η αίσθηση του να βλέπω/αγγίζω την οθόνη γυμνή και απόλυτα διαυγή/κρυστάλλινη και βάζω σε δεύτερη μοίρα την αίσθηση της προστασίας, την οποία αφήνω στην θήκη που φοράει το Νοτέλι μου. Το ίδιο ισχύει και με τον φωτογραφικό μου εξοπλισμό, όπου όλοι οι φακοί μου είναι συνήθως χωρίς κανενός είδους φίλτρο, γιατί δεν μπορώ να δεχτώ να παρεμβάλλεται ένα κομμάτι γυαλιού μεταξύ του θέματος και του φακού. Αυτό εμπεριέχει ένα ρίσκο να χαλάσουν οι φακοί, αλλά για μένα υπερισχύει η απόλυτη οπτική καθαρότητα. Την προστασία την αφήνω στα hoods που βάζω μπροστά από κάθε φακό. Ο καθένας επιλέγει με βάση αυτό που τον φτιάχνει και τον κάνει να νιώθει όμορφα. Εγώ επιλέγω την μεγιστοποίηση της οπτικής πιστότητας και της αέρινης αίσθησης του αγγίγματος που προσφέρει η γυμνή οθόνη. Άλλοι επιλέγουν την ασφάλεια και την προστασία που προσφέρει ένα screen protector. Whatever makes you happy... Edited June 2, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν οταν ανοιγεται το τηλεφωνο στις πρωτες 2-3''οθονιες''αν lagαρη?Τωρα τελευταια μου το κανει πολυ εντονα και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Ναι φιλε μου, λαγκαρει. Και επισης οταν η ελευθερη μνημη ραμ πεσει κατω απο τα 600-700 mb επισης αρχισει και ψιλολαγκαρει ο TW. (Μονο ο εργοστασιακος λανσερ, οχι οι τριτων κατασκευαστων.) Δεν ειναι κατι τραγικο, ουτε τοοοοσο ενοχλητικο, ομως συμβαινει στον κατα τα αλλα πολυ καλο και smooth TW. Βαλε τον next launcher να τα ξεχασεις ολα αυτα. Edited June 2, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Μπορει κ να σου laggαρει, και να κανει κ redraw τα widgets και τα εικονιδια στις αρχικες οθονες.. ειναι η στιγμη που ανοιγουν μαζι οι εφαρμογες συστηματος που χρειαζονται... δεν μου φαινεται παραλογο.. μετα τα πρωτα δευτερολεπτα δεν κυλαει καλα η συσκευη?? Ακριβως αυτο κανει, και ναι μετα απο λιγα δευτερολεπτα, ολα δουλευουν ρολοϊ. Το αφήνεις να σηκώσει όλα τα widget με την ησυχία του; Εγώ πάντως το lag το έχω εξαλείψει με χρήση του SetCPU (πρέπει να είσαι root). Όταν το τηλέφωνο είναι ενεργό το βάζω να λειτουργεί από τα 600 Mhz έτσι ώστε η μικρή καθυστέρηση που υπάρχει μέχρι να αντιληφθεί ότι πρέπει να ανεβάσει στροφές, να πάει περίπατο. Οχι παντα.Εννοω δεν το αφηνω να τα σηκωσει ολα. Ναι αλλα γιατι το κανει μονο τωρα τελευταια? Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Το αφήνεις να σηκώσει όλα τα widget με την ησυχία του; Εγώ πάντως το lag το έχω εξαλείψει με χρήση του SetCPU (πρέπει να είσαι root). Όταν το τηλέφωνο είναι ενεργό το βάζω να λειτουργεί από τα 600 Mhz έτσι ώστε η μικρή καθυστέρηση που υπάρχει μέχρι να αντιληφθεί ότι πρέπει να ανεβάσει στροφές, να πάει περίπατο. Με ποια ρυθμιση το κανεις αυτο ?για να το κανει μονο οταν ειναι ενεργο? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Συμφωνω απολυτα με καποιον που εχει το κινητο χωρις screen protector γνωριζοντας οτι μπορει να την κανει την γρατζουνια, ομως για τους αλλους που απορουν αν μπορει να γινει γρατζουνια η οχι , ...ποσο κανει ρε παιδια ενα screen protector να βαλετε και να μην γραφονται απειρα μηνυματα για το αν η οχι θα γρατζουνιστει ? 15 ευρω τα δυο γνησια... Φιλικα παντα μιλω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Κι εγώ το έχω από day1 χωρίς screen protector ,με την original flip cover. Δεν εχει ουτε γρατζουνια εδώ και 5+ μήνες. Προτιμώ την απευθειας επαφή ,αν και η αλήθεια ειναι οτι είναι ελαφρως επικίνδυνη (και στα κινητά και στο σεξ :p ). Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Τον τελευταίο μήνα μου έχει εμφανιστεί ένα πρόβλημα, όταν κάνω φωνητική κλήση σε κάποιον ενώ με ακούει εγώ τον ακούω με διακοπές επαναλαμβανομενες. Αυτό μπορεί να μου το κάνει σήμερα και μετά για μερικές μέρες να μην εμφανιστεί το πρόβλημα, έχει συμβεί σε κανένα τίποτα παρόμοιο; έχω στοκ ρομ, στοκ κερνελ με ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) Τον τελευταίο μήνα μου έχει εμφανιστεί ένα πρόβλημα, όταν κάνω φωνητική κλήση σε κάποιον ενώ με ακούει εγώ τον ακούω με διακοπές επαναλαμβανομενες. Αυτό μπορεί να μου το κάνει σήμερα και μετά για μερικές μέρες να μην εμφανιστεί το πρόβλημα, έχει συμβεί σε κανένα τίποτα παρόμοιο; έχω στοκ ρομ, στοκ κερνελ με ρουτ. Και γιατι πρεπει να φταίει το τηλέφωνο και οχι το σήμα που ειχε αυτος που μιλουσες; Συνήθως οταν μιλαω με κάποιον και δεν έχει αυτος καλο σήμα τον ακούω με διακοπες... Οταν σου ξανα τύχει αυτο πες τον φιλο/η σου να παει καπου που να εχει καλύτερο σημα ενω μιλατε... Edited June 2, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts