spyrospatras Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλημέρα σε όλους... Πρωινή ενημέρωση... Από ότι φαίνεται μπήκα κι εγώ σήμερα στο club των μυστηριωδών φορτίσεων... Ξύπνησα πριν λίγο και κοιτώντας το κινητό παρατήρησα ότι η φόρτιση ήταν στο 94% ενώ το είχα βάλει στην πρίζα στις 3 τη νύχτα... Βγάζω το καλώδιο από το κινητό, το ξαναβάζω και δεν παρατήρησα καμία αλλαγή στη φόρτιση για τα επόμενα 5 λεπτά... ξαναβγάζω το καλώδιο από το κινητό, κάνω επανεκκίνηση (ανοίγοντας το κινητό έδειξε 97% μπαταρία), βάζω το καλώδιο στο κινητό ξανά με σχετική πίεση και μέσα σε 5-6 λεπτά πήγε στο 100%... Ευτυχώς παρέλαβα πριν λίγες μέρες 2ο γνήσιο φορτιστή, όπως σας είχα πει σε πρόσφατο ποστ στα αξεσουάρ και μάλλον θα συνεχίσω να φορτίζω με το καλώδιο εκείνου... Οψόμεθα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Καλημέρα σε όλους... Πρωινή ενημέρωση... Από ότι φαίνεται μπήκα κι εγώ σήμερα στο club των μυστηριωδών φορτίσεων... Ξύπνησα πριν λίγο και κοιτώντας το κινητό παρατήρησα ότι η φόρτιση ήταν στο 94% ενώ το είχα βάλει στην πρίζα στις 3 τη νύχτα... Βγάζω το καλώδιο από το κινητό, το ξαναβάζω και δεν παρατήρησα καμία αλλαγή στη φόρτιση για τα επόμενα 5 λεπτά... ξαναβγάζω το καλώδιο από το κινητό, κάνω επανεκκίνηση (ανοίγοντας το κινητό έδειξε 97% μπαταρία), βάζω το καλώδιο στο κινητό ξανά με σχετική πίεση και μέσα σε 5-6 λεπτά πήγε στο 100%... Ευτυχώς παρέλαβα πριν λίγες μέρες 2ο γνήσιο φορτιστή, όπως σας είχα πει σε πρόσφατο ποστ στα αξεσουάρ και μάλλον θα συνεχίσω να φορτίζω με το καλώδιο εκείνου... Οψόμεθα... Μάλλον θέμα καλωδίου θα είναι... δοκίμασε με κάποιο άλλο.. Τώρα εξηγείται γιατί σε μία φόρτιση του S3 LTE με το φορτιστή του S3 αλλά το καλώδιο από το Note 2 μου έκανε πολύ αργά τη φόρτιση.... Edited April 10, 2013 by iceman Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Σας κανει συγχρονισμο το S note καθε φορα που μπαινετε/βγαινετε απο μια σημειωση η μπαινετε στην εφαρμογη? Αν ναι πως το σταματαμε ?? Ακυρο τωρα το βρηκα στις ρυθμισεις!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 http://connect.dpreview.com/post/3210466896/samsung-galaxy-note-camerareview Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Παδια ποιος είχε θέμα με τον φορτιστή που έκανε θόρυβο καυτά την φόρτιση γιατί δεν μπορώ να βρω το ποστ :o Άκουσα και εγώ σήμερα ένα μικρό θόρυβο. Παρέδωσε πνεύμα; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ακομα και με την mb6 εχω θεμα με την αυτοματη περιστροφη.Οταν το πιανουν τα ψυχολογικα του στρωνει μονο με επανεκκινηση.Εχει κανεις το ιδιο η μονο εγω εμεινα με το προβλημα μετα την αναβαθμιση? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Σημερα λοιπον στα καλα καθουμενα μεταβαπο restart του κινητου, δεν μου αναγνωριζει την καρτα μνημης βασικα κολαει στο checking for errors πανω στη μπαρα. Την εβαλα στο pc και μου λεει για διαμορφωση. 64gb sandisk.. τα νευρα μου.. με κανα προγραμμα undelete θα σωσω τιποτα; εχει κανεις καποια ιδεα μπας και σωσω τα αρχεια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ακομα και με την mb6 εχω θεμα με την αυτοματη περιστροφη.Οταν το πιανουν τα ψυχολογικα του στρωνει μονο με επανεκκινηση.Εχει κανεις το ιδιο η μονο εγω εμεινα με το προβλημα μετα την αναβαθμιση? Όχι, έχει αναφερθεί και από άλλους (και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα). Και σε ξένα site αναφέρεται το πρόβλημα (http://forums.androidcentral.com/t-galaxy-note-2/241271-screen-auto-rotation-problems-after-multi-window-update.html). Εγώ πάντως έχω απενεργοποιήσει το auto rotation και είδα διαφορά και στη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 παιδια εχει κανεις προβλημα με τις sandisk καρτες στο κινητο του?συνεχως κρασσαρει και δεν την βλεπει το νοτε.αραγε ειναι η καρτα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 παιδια εχει κανεις προβλημα με τις sandisk καρτες στο κινητο του?συνεχως κρασσαρει και δεν την βλεπει το νοτε.αραγε ειναι η καρτα? Ναι. Εχουν αναφερθεί πολλοί σε προβλήματα με Sandisk (κυρίως) κάρτες. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 παιδια εχει κανεις προβλημα με τις sandisk καρτες στο κινητο του?συνεχως κρασσαρει και δεν την βλεπει το νοτε.αραγε ειναι η καρτα? Σε λιγο ισως τα φτύσει η καρτουλα.. Εχει αναφερθεί ξανα για τις SanDisk, οτι καποια στιγμη σταματάνε να δουλεύουν.. Edit: Για λιγα δευτερόλεπτα βγηκα δεύτερος.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Η δικια μου παντος μου κλεινει τον explorer στο πισι καθε φορα που παω να βαλω ταινια hd.Παω να την βαλω με το κινητο συνδεμενο και οχι βγαζοντας την καρτα μεσω reader.την εχω φορμαρισμενη σε exfat.Καμια λυση? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Η δικια μου παντος μου κλεινει τον explorer στο πισι καθε φορα που παω να βαλω ταινια hd.Παω να την βαλω με το κινητο συνδεμενο και οχι βγαζοντας την καρτα μεσω reader.την εχω φορμαρισμενη σε exfat.Καμια λυση? Αν τα αρχεια τα περασεις στο σκληρο δισκο, παιζουν χωρις προβλημα? στο λεω γιατι μπορει να μην φταιει η καρτα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Αν τα αρχεια τα περασεις στο σκληρο δισκο, παιζουν χωρις προβλημα? στο λεω γιατι μπορει να μην φταιει η καρτα. Εννοεις να τα περασω στο κινητο και οχι στην καρτα του κινητου φανταζομαι. Δεν το εχω δοκιμασει γιατι ειναι ψιλοτεζα το τηλεφωνο και δεν ξερω αν χωρεσει. Αλλα απο την αλλη γι αυτο πηρα την καρτα για να φορτωνω μεγαλα αρχεια. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Εννοεις να τα περασω στο κινητο και οχι στην καρτα του κινητου φανταζομαι. Δεν το εχω δοκιμασει γιατι ειναι ψιλοτεζα το τηλεφωνο και δεν ξερω αν χωρεσει. Αλλα απο την αλλη γι αυτο πηρα την καρτα για να φορτωνω μεγαλα αρχεια. Οχι, εννοω αν απο την καρτα μνημης τα περασεις στον σκληρο του υπολογιστη σου. Παιζουν οκ? Για δες. Μρει να χρειαζεσαι καποιο code pack στο pc σου και να μην ειναι θεμα της καρτας μνημης. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Πω πω τι βρήκα φρέσκο πράγμα note iii ...))))) http://www.etotalk.com/samsung-galaxy-note-iii-android41-quad-core-18ghz-dlna-63-inch-full-hd-3g-wcdma_p3478.html Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 καλημέρα σε όλους, θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα που μου έχει σπάσει τα νεύρα. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω τον τρόπο λειτουργίας του κουμπιού που βρίσκεται δεξιά επάνω? Πολλές φορές έχω κλείσει το τηλέφωνο μου (shut down) ή του έχω κάνει restart χωρίς να το θέλω όταν το βάζω μέσα στην θήκη του. Άλλες τόσες φορές όταν το δίνω σε κάποιον να δει κατι στην οθόνη, το 90% των περιπτώσεων πατάει το συγκεκριμένο κουμπί με αποτέλεσμα να κλείνει το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Πω πω τι βρήκα φρέσκο πράγμα note iii ...))))) http://www.etotalk.com/samsung-galaxy-note-iii-android41-quad-core-18ghz-dlna-63-inch-full-hd-3g-wcdma_p3478.html Ωραιος ο παιχτης!!! :lol: :lol: Μολις δουν στη σαμυ οτι πουλανε το noteiii που αυτοι δεν εχουν τελειωσει την κατασκευη του ακομη,θα παθουν την πλακα τους!!! :lol: Edited April 11, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ακομα και με την mb6 εχω θεμα με την αυτοματη περιστροφη.Οταν το πιανουν τα ψυχολογικα του στρωνει μονο με επανεκκινηση.Εχει κανεις το ιδιο η μονο εγω εμεινα με το προβλημα μετα την αναβαθμιση? Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα μετα την τελευταια αναβαθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Η θήκη απλά τα σπάει... Παρά πολύ καλή, αυτοί εκεί στο e-click επιμένουν ότι είναι δέρμα και όχι δερμάτινη... Όπως και να έχει είναι πολύ όμορφη και έχει και πολύ καλή προστασία... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Θα ήθελα να σας ενημερώσω τι έγινε με το πρόβλημα που είχα με τα ακουστικά bluetooth. Το πρόβλημα ήταν ότι μετά από 1.30 λεπτά ομιλία με ακουστικά bluetooth έχανα τον ήχο του ακουστικού. Δεν χανόταν η σύνδεση, παρά μόνο το ακουστικό. Το μικρόφωνο συνέχιζε να λειτουργεί. Το πήγα στο σέρβις και μου άλλαξαν ταμπλέτα, δηλαδή καινούργιο τηλέφωνο. Μόλις το πήρα το ξαναέκανε. Αφού τσακώθηκα στο σέρβις γιατί δεν ερχόταν κανείς να συζητήσω το πρόβλημα, παρά μόνο μια γραμματέας που έγραφε ότι της έλεγα χωρίς να έχει ιδέα από κινητά, τελικά ήρθε ένα πολύ ευγενικό παιδί και διαπίστωσε ιδίοις όμασι το πρόβλημα. Δεν μπορόυσε να καταλάβει τι πρόβλημα είχε και τότε απαίτησα αλλαγή συσκευής. Με ενημέρωσε ότι θα στείλει το αίτημα στην samsung και θα μου απαντήσουν. Την άλλη μέρα πήρα ένας από samsung και μετά από διάφορα παρατράγουδα κατάφερα να κάνω αλλαγή συσκευής :):):):):):). Ελπίζω τώρα να μην προκύψει άλλο πρόβλημα. Πάντως αν κάποιος έχει πρόβλημα ίδιο, να ζητήσει αλλαγή συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 @dimperts Αφου σου αλλαξαν πλακετα ειναι σαν να κρατησες μονο τα πλαστικα τα ιδια... Δοκιμασες και με αλλα bluethooth και εκανε το ιδιο; Δε μου φαίνεται οτι φταίει το τηλέφωνο για το πρόβλημα σου... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Θα ήθελα να σας ενημερώσω τι έγινε με το πρόβλημα που είχα με τα ακουστικά bluetooth. Το πρόβλημα ήταν ότι μετά από 1.30 λεπτά ομιλία με ακουστικά bluetooth έχανα τον ήχο του ακουστικού. Δεν χανόταν η σύνδεση, παρά μόνο το ακουστικό. Το μικρόφωνο συνέχιζε να λειτουργεί. Το πήγα στο σέρβις και μου άλλαξαν ταμπλέτα, δηλαδή καινούργιο τηλέφωνο. Μόλις το πήρα το ξαναέκανε. Αφού τσακώθηκα στο σέρβις γιατί δεν ερχόταν κανείς να συζητήσω το πρόβλημα, παρά μόνο μια γραμματέας που έγραφε ότι της έλεγα χωρίς να έχει ιδέα από κινητά, τελικά ήρθε ένα πολύ ευγενικό παιδί και διαπίστωσε ιδίοις όμασι το πρόβλημα. Δεν μπορόυσε να καταλάβει τι πρόβλημα είχε και τότε απαίτησα αλλαγή συσκευής. Με ενημέρωσε ότι θα στείλει το αίτημα στην samsung και θα μου απαντήσουν. Την άλλη μέρα πήρα ένας από samsung και μετά από διάφορα παρατράγουδα κατάφερα να κάνω αλλαγή συσκευής :):):):):):). Ελπίζω τώρα να μην προκύψει άλλο πρόβλημα. Πάντως αν κάποιος έχει πρόβλημα ίδιο, να ζητήσει αλλαγή συσκευής Ποιο bluetooth χρησιμοποιεις?? Εγω με το mw1 ειχα αυτο το προβλημα να εχω κληση αλλα να μην ακουγεται και τελικα μετα απο αναβαθμιση του bluetooth ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Η θήκη απλά τα σπάει... Παρά πολύ καλή, αυτοί εκεί στο e-click επιμένουν ότι είναι δέρμα και όχι δερμάτινη... Όπως και να έχει είναι πολύ όμορφη και έχει και πολύ καλή προστασία... Με μαγνητικό κούμπομα είναι; Ψάχνει ένας φίλος για τέτοιου είδους θήκη αλλά θέλει με Velcro όχι με μαγνήτη λόγω του προβλήματος που δημιουργεί στο active digitizer. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Με μαγνητικό κούμπομα είναι; Ψάχνει ένας φίλος για τέτοιου είδους θήκη αλλά θέλει με Velcro όχι με μαγνήτη λόγω του προβλήματος που δημιουργεί στο active digitizer. Οχι, με κούμπωμα κανονικό... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts