yiatsou Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Καλησπέρα έχω το beelink GT1 για το οποίο παρέλαβα μετά από αγορά το παρακάτω air mouse : https://banggood.app.link/VnS0vXcXCX Το θετικό είναι ότι έχει και ir με το οποίο μπορώ να ενεργοποιήσω το μηχάνημα από status off. Το ερώτημα μου είναι πως μπορώ να κάνω εναλλαγή στο πληκτρολόγιο από αγγλικά σε ελληνικά με συνδυασμό πλήκτρων. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bartsa Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Το ότι έχει 3gb το λες για καλό ή για κακό; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Για βελτιωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Πώς το χάλασαν τόσο το CINEMA HD;;; Είσαι στα μενού και σκάνε τεράστιες ενοχλητικές διαφημίσεις που δεν μπορείς να τις κλείσεις. Καλά που υπάρχει και το CYBERFLIX Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 αν βάλεις ad block dns πχ στο router η μεμονωμένα στο box δεν βελτιώνεται η κατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 αν βάλεις ad block dns πχ στο router η μεμονωμένα στο box δεν βελτιώνεται η κατάσταση?Στο ρούτερ πώς ακριβώς δηλαδή; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 (edited) Πηγαν ολοι θαλασσα και δεν παιρνω απαντηση;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Φίλος από τη στιγμή που θέλεις και netflix (και πίστεψέ με το sd θα σου τη σπάει σε μερικές φάσεις) και κοιτάς κάτι στο 60+ γιατί δεν κοιτάς το Amazon tv το οποίο στην Hd έκδοση Ελλάδα παίζει από 45€ και το 4Κ από 69€ ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς το χάλασαν τόσο το CINEMA HD;;; Είσαι στα μενού και σκάνε τεράστιες ενοχλητικές διαφημίσεις που δεν μπορείς να τις κλείσεις. Καλά που υπάρχει και το CYBERFLIX Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Titanium tv το καλύτερο χωρίς διαφημίσεις για δισφημίσεις γιατί δεν δοκιμάζεις το AdAway αν είσαι root και το AdGuard αν δεν είσαι root ο φίλος για το router, μάλλον εννοεί αυτό https://alternate-dns.com/index.php?a=ins και https://adguard.com/en/adguard-dns/overview.html Edited June 24, 2019 by lost Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Πήρε το κινητό μου αναβάθμιση την pie (9) και μεταξύ άλλων εχει και την επιλογή "ασύρματη προβολή". Το δοκίμασα λοιπόν με το Mecool M8S PRO L να δω αν μπορώ μέσω κινητού να δω netflix.... Ρε παιδιά, βλέπω την οθόνη μου του κινητού κανονικά... και όταν βάζω netflix έχω μόνον ήχο.... Δεν θέλει με τίποτα αυτό το μηχανάκι να παίξει netflix..... :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Φίλος από τη στιγμή που θέλεις και netflix (και πίστεψέ με το sd θα σου τη σπάει σε μερικές φάσεις) και κοιτάς κάτι στο 60+ γιατί δεν κοιτάς το Amazon tv το οποίο στην Hd έκδοση Ελλάδα παίζει από 45€ και το 4Κ από 69€ ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Titanium tv το καλύτερο χωρίς διαφημίσεις για δισφημίσεις γιατί δεν δοκιμάζεις το AdAway αν είσαι root και το AdGuard αν δεν είσαι root ο φίλος για το router, μάλλον εννοεί αυτό https://alternate-dns.com/index.php?a=ins και https://adguard.com/en/adguard-dns/overview.htmlΔεν το έχω αγορασμένο το adguard και δεν έχω ροοτ. Άραγε καμία έκδοση του CINEMA που κυκλοφορεί χωρίς διαφημίσεις είναι ακόμα ενημερωμένη; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Στο stremio τι σας χαλάει; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Γιατί ο Μορφέας; Μια χαρά είναι!!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bartsa Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Φίλος από τη στιγμή που θέλεις και netflix (και πίστεψέ με το sd θα σου τη σπάει σε μερικές φάσεις) και κοιτάς κάτι στο 60+ γιατί δεν κοιτάς το Amazon tv το οποίο στην Hd έκδοση Ελλάδα παίζει από 45€ και το 4Κ από 69€ ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω για την απαντηση.Ειδα τα χαρακτηριστικα του.Ειδα οτι εχει μονο 8 γιγα μνημη δηλαδη με δυο ταινιες εχει φουλαρει.Το αλλο εχει 32.Εχει 2 GB RAM το αλλο εχει 3GB RAM.Δευτερον δεν ξερω να πω την αληθεια αν θα μπορει η αθλια γραμμη της wind να ικανοποιησει το νετφλιξ.24 αρα στα χαρτια στην πραγματικοτητα εχω κανει διαφορα τεστς και αναλογα την ιστοσελιδα που το πραγματοποιει κυμαινεται απο 2 εως 3 περιπου μβ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Ευχαριστω για την απαντηση.Ειδα τα χαρακτηριστικα του.Ειδα οτι εχει μονο 8 γιγα μνημη δηλαδη με δυο ταινιες εχει φουλαρει.Το αλλο εχει 32.Εχει 2 GB RAM το αλλο εχει 3GB RAM.Δευτερον δεν ξερω να πω την αληθεια αν θα μπορει η αθλια γραμμη της wind να ικανοποιησει το νετφλιξ.24 αρα στα χαρτια στην πραγματικοτητα εχω κανει διαφορα τεστς και αναλογα την ιστοσελιδα που το πραγματοποιει κυμαινεται απο 2 εως 3 περιπου μβ!!!!!Δεν κατεβάζεις ταινίες με το Amazon fire stick , απλά στριμαρεις. Κατέβασμα κάναμε πριν 5-6 χρόνια. Η RAM Επίσης είναι μια χαρά. Παίζει τα πάντα αστραπιαία. Κατάλαβε ότι το λειτουργικό κάνει όλη την δουλειά. Δεν πάει να έχει το άλλο 8gb Ram, αν το OS είναι μούφα θα κολλάει σαν 1gb Δεν είναι τυχαίο ότι δεν βρίσκουμε ούτε ένα πρόβλημα όσοι το έχουμε. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bartsa Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 (edited) Δεν κατεβάζεις ταινίες με το Amazon fire stick , απλά στριμαρεις. Κατέβασμα κάναμε πριν 5-6 χρόνια. Η RAM Επίσης είναι μια χαρά. Παίζει τα πάντα αστραπιαία. Κατάλαβε ότι το λειτουργικό κάνει όλη την δουλειά. Δεν πάει να έχει το άλλο 8gb Ram, αν το OS είναι μούφα θα κολλάει σαν 1gb Δεν είναι τυχαίο ότι δεν βρίσκουμε ούτε ένα πρόβλημα όσοι το έχουμε. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Για το στριμαρισμα δε χρειάζεται μια αξιοπρεπής γραμμή;Ρωτάω γιατί δεν είμαι κι ο πλέον ειδικός.Επισης θα μπορώ να βάζω ταινίες στο στικ από το λαπτοπ και να τις παίζω στην τηλεόραση; Edited June 25, 2019 by bartsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Ευχαριστω για την απαντηση.Ειδα τα χαρακτηριστικα του.Ειδα οτι εχει μονο 8 γιγα μνημη δηλαδη με δυο ταινιες εχει φουλαρει.Το αλλο εχει 32.Εχει 2 GB RAM το αλλο εχει 3GB RAM.Δευτερον δεν ξερω να πω την αληθεια αν θα μπορει η αθλια γραμμη της wind να ικανοποιησει το νετφλιξ.24 αρα στα χαρτια στην πραγματικοτητα εχω κανει διαφορα τεστς και αναλογα την ιστοσελιδα που το πραγματοποιει κυμαινεται απο 2 εως 3 περιπου μβ!!!!! Τη μνημη ROM του TVbox την χρησιμοποιεις για να εγκαθιστας apps και οχι για να κατεβαζεις ταινιες. Ταινιες κατεβαζεις αλλου (πχ σε NAS ή αλλο δικτυακο ή εστω απλό εξωτερικο δισκο) και ειτε μεσω δικτυου ειτε μεσω USΒ παιζεις την ταινια απο το TVBox με εναν απο τους πολλους τροπους που υπαρχουν (λεγε με Kodi, plex, vlc etc) Τα 8 που εχει το amazon stick ειναι υπεραρκετα για netflix και οτι αλλο χρειαστεις αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Για το στριμαρισμα δε χρειάζεται μια αξιοπρεπής γραμμή;Ρωτάω γιατί δεν είμαι κι ο πλέον ειδικός.Επισης θα μπορώ να βάζω ταινίες στο στικ από το λαπτοπ και να τις παίζω στην τηλεόραση;Εφόσον έχεις 2 με 3 mbs ταχύτητα, όπως λες, έχεις δοκιμάσει το Netflix σε υπολογιστή να δεις σε fhd; Αν όχι, ότι μηχάνημα και να πάρεις δεν θα κάνει δουλειά. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bartsa Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Εφόσον έχεις 2 με 3 mbs ταχύτητα, όπως λες, έχεις δοκιμάσει το Netflix σε υπολογιστή να δεις σε fhd; Αν όχι, ότι μηχάνημα και να πάρεις δεν θα κάνει δουλειά. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Πανω σε Αμαζόν στικ μπορω να συνδέσω εξωτερικό δίσκο;Δεν είδα να έχει θύρα usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Πανω σε Αμαζόν στικ μπορω να συνδέσω εξωτερικό δίσκο;Δεν είδα να έχει θύρα usb.Όχι δεν συνδέεις τίποτα πάνω του με καλώδιο. Δέχεται σύνδεση μόνο μέσω Wi-Fi για sideload εφαρμογών, ροοτ κλπ. Αν η ταχύτητα της γραμμής σου είναι κάτω από 10mbps, μην περιμένεις καλό στριμαρισμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Για το στριμαρισμα δε χρειάζεται μια αξιοπρεπής γραμμή;Ρωτάω γιατί δεν είμαι κι ο πλέον ειδικός.Επισης θα μπορώ να βάζω ταινίες στο στικ από το λαπτοπ και να τις παίζω στην τηλεόραση;Εγώ γύρω στα 7mbps πιάνω σε 24αρα σύνδεση και δεν έχω θέμα με το streaming σε Netflix και kodi. Κάποιες περιόδους που έπαιζα στα 5-6 πάλι δεν είχα θέμα αλλά θεωρώ ότι κάτω από 5-6 ίσως να έχεις θέμα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Συνιστώμενες ταχύτητες για netflix: https://help.netflix.com/en/node/306 Δοκιμάζεις την ταχύτητα με το netflix στο https://fast.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bartsa Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Όχι δεν συνδέεις τίποτα πάνω του με καλώδιο. Δέχεται σύνδεση μόνο μέσω Wi-Fi για sideload εφαρμογών, ροοτ κλπ. Αν η ταχύτητα της γραμμής σου είναι κάτω από 10mbps, μην περιμένεις καλό στριμαρισμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Eυχαριστω.Αρα δε μπορω να δω στην τηλεοραση ταινιες σειρες κτλ που εχω στο λαπτοπ κι ηθελα να τις μεταφερω με εναν εξωτερικο δισκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Eυχαριστω.Αρα δε μπορω να δω στην τηλεοραση ταινιες σειρες κτλ που εχω στο λαπτοπ κι ηθελα να τις μεταφερω με εναν εξωτερικο δισκο.Αγόρασε ένα φτηνό τιβι μποξ για αρχή.Να εξοικειωθεί ς για αρχή και αν σε βολεύει παίρνεις κάτι άλλο.ταινίες μπορείς να κατεβάσεις εκεί Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Πώς το χάλασαν τόσο το CINEMA HD;;; Είσαι στα μενού και σκάνε τεράστιες ενοχλητικές διαφημίσεις που δεν μπορείς να τις κλείσεις. Καλά που υπάρχει και το CYBERFLIX Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Κατεβασε το apktime και βαλε οποιο streaming app θελεις χωρις διαφημισεις :rolleyes: Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bartsa Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Αγόρασε ένα φτηνό τιβι μποξ για αρχή.Να εξοικειωθεί ς για αρχή και αν σε βολεύει παίρνεις κάτι άλλο.ταινίες μπορείς να κατεβάσεις εκεί Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τις ταινιες και σειρες τις εχω κατεβασει στο λαπτοπ κι εχω εξωτερικο σκληρο.Για αυτο ηθελα να εχει το αμαζον στικ θυρα usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 τις ταινιες και σειρες τις εχω κατεβασει στο λαπτοπ κι εχω εξωτερικο σκληρο.Για αυτο ηθελα να εχει το αμαζον στικ θυρα usb. Ελάχιστα tv box σηκώνουν σκληρό δίσκο κατά πλειοψηφία χωρίς εξωτερική τροφοδοσία! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Eυχαριστω.Αρα δε μπορω να δω στην τηλεοραση ταινιες σειρες κτλ που εχω στο λαπτοπ κι ηθελα να τις μεταφερω με εναν εξωτερικο δισκο. Υπαρχει και το εσωτερικο δικτυο του σπιτιου σου. Με το Kodi πχ θα μπορεσεις να δεις τα αρχεια που βρισκονται στο laptop (αρκει φυσικα να ειναι ανοιχτο) και να τα παιξεις απο εκει χωρις να εχεις συνδεσει με usb το δισκο. Ή να συνδεσεις το usb disk στο router αν εχει usb υποδοχη κι απο κει παλι δικτυακα να δεις μεσω του Kodi τις ταινιες. Υπαρχουν πολλοι τροποι να γινει αυτο που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts