Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει βρει κανείς άκρη τι συμβαίνει με τους ελληνικούς υπότιτλους του cinema;

Σχεδόν σε όλες τις σειρές δεν βρίσκει υπότιτλους, ενώ στις ταινίες βρίσκει σε ένα 20% περίπου.

Αυτοί που λένε ότι είναι οκ, έχουν πειράξει κάτι;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκίμασε και το Cyberflix.

Καλό το CINEMA, αλλά σπαστικες οι πολλές διαφημίσεις του.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1317

• makis1024

571

• ath156

1858

Φίλε Junglist, εμένα προσωπικά με είχε βολέψει απίστευτα το CINEMA, τόσο λόγω ευχρηστίας όσο κυρίως συγχρονισμού στους υπότιτλους (π.χ για την ίδια ταινία δοκίμασα Dream και Cyberflix και έχαναν υπότιτλους στη ροή της ταινίας, κάτι το οποίο δεν σύνεβαινε ποτε στο CINEMA. ¨Όμως τώρα τελευταια μου κάνει νερά το CINEMA, καθώς δεν μου βγάζει καν υπότιτλους (όλο "failed..."). Παραδόξως στο κινητό συνεχίζει απτόητο!! Έχω κάνει κανονικά τα updates του, τι να πω..

Με διαφημίσεις δεν έχω θέματα πέρα από ένα πίσω που κάνω στο remote και φεύγουν..Μακραν το πιο σπαστικο σε διαφημισεις είναι το Freeflix

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Φίλε Junglist, εμένα προσωπικά με είχε βολέψει απίστευτα το CINEMA, τόσο λόγω ευχρηστίας όσο κυρίως συγχρονισμού στους υπότιτλους (π.χ για την ίδια ταινία δοκίμασα Dream και Cyberflix και έχαναν υπότιτλους στη ροή της ταινίας, κάτι το οποίο δεν σύνεβαινε ποτε στο CINEMA. ¨Όμως τώρα τελευταια μου κάνει νερά το CINEMA, καθώς δεν μου βγάζει καν υπότιτλους (όλο "failed..."). Παραδόξως στο κινητό συνεχίζει απτόητο!! Έχω κάνει κανονικά τα updates του, τι να πω..

Με διαφημίσεις δεν έχω θέματα πέρα από ένα πίσω που κάνω στο remote και φεύγουν..Μακραν το πιο σπαστικο σε διαφημισεις είναι το Freeflix

Το θέμα με το cinama είναι λίγο εώς πολύ ηλίθιο , σε 4 διαφορετικά μηχανήματα σε άλλο βγάζει κανονικά υπότιτλους σε άλλο όχι, τελικά πάιζω με το titanium tv (κλώνος του cinema) αλλά πολύ καλύτερο

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Δοκίμασε και το Cyberflix.

Καλό το CINEMA, αλλά σπαστικες οι πολλές διαφημίσεις του.

Κατέβασε από το apktime την adfree έκδοση του.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Αλλού παίζουν και αλλού δεν παίζουν οι υπότιτλοι; Εμένα δεν παίζει πουθενά... Τάμπλετ, κινητό, τιβι μποξ.

Τι να πω!!!

Πραγματικά αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού.. π.χ. στο κινητό μου χθες βραδυ έβαλα να δω από CINEMA το "The Mentalist" (σειρά) και έπαιζε κανονικά..Προχθές δεν έβγαζε υπότιτλους στο tv box..Τι να πω..

Το Titanium tv από που το βρίσκω? Υπάρχει στο Apktime? Ποια η τελευταία έκδοση?

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Πραγματικά αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού.. π.χ. στο κινητό μου χθες βραδυ έβαλα να δω από CINEMA το "The Mentalist" (σειρά) και έπαιζε κανονικά..Προχθές δεν έβγαζε υπότιτλους στο tv box..Τι να πω..

Titanium TV APK v2.0.3

titanium tv 2.0.11 last

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Σπάνια έχω θέμα με τους υπότιτλους στο CINEMA, αλλά βλέπω μόνο με αγγλικούς.

Στην περίπτωση που δεν είναι συγχρονισμενοι, απλά θέλει 5 δεύτερα για την ρύθμιση.

Amazon Fire stick 4k max

Σπάνια έχω θέμα με τους υπότιτλους στο CINEMA, αλλά βλέπω μόνο με αγγλικούς.

Στην περίπτωση που δεν είναι συγχρονισμενοι, απλά θέλει 5 δεύτερα για την ρύθμιση.

Συγγνώμη αλλά καλό είναι να διαβάζουμε τα μηνύματα του νήματος προτού απαντήσουμε με τόσο μεγάλη σιγουριά.

Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον junglist, αλλά γενικότερα.

Εγώ ανέφερα ότι δεν λειτουργούν οι ελληνικοί υπότιτλοι στο cinema και είπατε κάποιοι ότι όλα είναι οκ. Μήπως μιλάτε για άλλη γλώσσα; Γιατί και σε εμένα είναι οκ οι αγγλικοί, αλλά δεν βρίσκει καν ελληνικούς.

Με ποια έκδοση είσαστε οκ, όσοι είσαστε;

Και εγώ παιδευόμουν με τους υπότιτλους με όλες αυτές τις εφαρμογές σε σημείο που τελικά δεν έβλεπα την ταινία. Τελικά κατέληξα οτι kodi και πάλι kodi. Ειδικά αν βάλετε το addon Incursion από το Gkobu repository, έχει τις περισσότερες ταινίες με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους και ούτε χρειάζεται να ψάχνεις καν. Με nepture rising και ακόμα 1-2 addons για ταινίες, νομίζω κάποιος που θέλει να βλέπει ταινίες θα είναι κομπλέ.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Θεωρώ καλύτερο το xiaomi επειδή το software είναι βελτιστοποιημένο βάσει των specs του. Λειτουργεί απροβληματιστα, χωρίς κολλήματα, επανεκκινήσεις και ασυμβατότητες. Επίσης, έχει πολύ καλό τηλεκοντρόλ με φωνητικές οδηγίες.
Κάθε φορά που θα το αφήσω λιγο η πολύ και μετα θα παίξω κάποιο βίντεο θα καν ει επανεκκίνηση..το έκλεισα εχθές το βράδυ.Σήμερα το πρωί η δεν θα ανοίγει και θα θέλει να βγάλω τροφοδοσία(καινούργιο αυτό)..

Η με το που ανοίξει και παίξει 5 λεπτά θα καν ει επανεκκίνηση..Αυτό το κάνει και μετά από φορμάτ...εντωμςταξυ το κάνει και ενός φίλου...Αυτό με την εκκίνηση το έχω και στο προηγούμενο mi box ...Όταν παίζει παίζει μια χαρά..το kodi έχω το 18 και περασα το Gkobu..Δεν μπορεί να κουνηθεί..σέρνεται ..

Το προηγούμενο μου το πήγαινε μπάλα και πάλι δυο gb ram είχε αλλά τον 912..άσε που το πήρα μπας και καταφέρω να περάσω ήχο zte hd η πολυκαναλο και τελικά δεν περνάει..φυσικό από την μια με το hardware του 2013 αλλα Τέλος πάντων..Γενικά πιο απογοητευμένος από boxaki δεν Έχω μείνει..πιστεύω ότι και το προηγούμενο καλύτερο ήταν..και το ζητάνε και 80 ευρώ..με 80 ευρώ πέρνεις αεροπλάνο σήμερα Όχι φριτεζα

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Συγγνώμη αλλά καλό είναι να διαβάζουμε τα μηνύματα του νήματος προτού απαντήσουμε με τόσο μεγάλη σιγουριά.

Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον junglist, αλλά γενικότερα.

Εγώ ανέφερα ότι δεν λειτουργούν οι ελληνικοί υπότιτλοι στο cinema και είπατε κάποιοι ότι όλα είναι οκ. Μήπως μιλάτε για άλλη γλώσσα; Γιατί και σε εμένα είναι οκ οι αγγλικοί, αλλά δεν βρίσκει καν ελληνικούς.

Με ποια έκδοση είσαστε οκ, όσοι είσαστε;

Ποιον player χρησιμοποιείς με το cinema? Με τον δικό του το δοκίμασα και δεν βρίσκει υπότιτλους ενώ με τον ΜΧ όλα καλά.

Κάντε την εξής δοκιμή)

Πηγαίνετε στο site του Opensubtitles και τσεκάρετε τις ταινίες που θέλετε και αν έχει τους ελληνικούς υπότιτλους που θέλετε.

Αν τους βρίσκετε εκεί πρέπει να υπάρχουν και στο Mx Player

Amazon Fire stick 4k max

Βάλτε adguard apk και δεν θα έχετε θέμα με διαφημίσεις.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Και εγώ παιδευόμουν με τους υπότιτλους με όλες αυτές τις εφαρμογές σε σημείο που τελικά δεν έβλεπα την ταινία. Τελικά κατέληξα οτι kodi και πάλι kodi. Ειδικά αν βάλετε το addon Incursion από το Gkobu repository, έχει τις περισσότερες ταινίες με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους και ούτε χρειάζεται να ψάχνεις καν. Με nepture rising και ακόμα 1-2 addons για ταινίες, νομίζω κάποιος που θέλει να βλέπει ταινίες θα είναι κομπλέ.

το ιδιο εκανα και εγω φιλε μου κοντι και τελος ειχα φτασει σε σημείο για να δω μια σειρα να θελω περισσότερη τοση ωρα να ψαχνω για υποτίτλους που στο τελος δεν εβλεπα την σειρα :lol:

το ιδιο εκανα και εγω φιλε μου κοντι και τελος ειχα φτασει σε σημείο για να δω μια σειρα να θελω περισσότερη τοση ωρα να ψαχνω για υποτίτλους που στο τελος δεν εβλεπα την σειρα :lol:
Ίσως έχουν πρόβλημα οι ελληνικοί γενικά.

Ξαναλεω ότι δεν φταίει το CINEMA. Με αγγλικούς βλέπω αμέσως, μόνο οι διαφημίσεις μου την σπάνε.

Amazon Fire stick 4k max

Ίσως έχουν πρόβλημα οι ελληνικοί γενικά.

Ξαναλεω ότι δεν φταίει το CINEMA. Με αγγλικούς βλέπω αμέσως, μόνο οι διαφημίσεις μου την σπάνε.

Για τις διαφημίσεις το adaway έχει επιλογή για καταγραφή dns ή κάτι τέτοιο που καταγραφεί το Internet traffic. Το ενεργοποιείς για λίγα λεπτά μέχρι να εμφανιστούν διαφημίσεις και μετά μπλοκάρεις τις συγκεκριμένες διευθύνσεις. Εγώ αυτό έχω κάνει και δεν έβλεπα διαφημίσεις όσο χρησιμοποιούσα το cinema. 5-6 διευθύνσεις μπλοκάρεις απ όσο θυμάμαι, θα τις καταλάβεις γιατί συνήθως περιέχουν τη λέξη ads, και είσαι ΟΚ.

Edited by zananiro

Βάλτε adguard apk και δεν θα έχετε θέμα με διαφημίσεις.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το καλύτερο και χωρίς να κανείς κάτι

Καμία διαφήμιση πουθενά ούτε σε εφαρμογές.

Μου έκανε αναβάθμιση το kodi στην εκδοσή 18 και από εκείνη την ώρα το build που είχα δεν παίζει και λέει δεν είναι συμβατό με αυτή την εκδοσή του kodi.

Εβγαλα το kodi και κατέβασα την 17.6 εκδοσή του (που δούλευε καλά το build), αλλά όταν πάω να την εγκαταστήσω μου γράφει ότι δεν είναι συμβατή.

Τι μπορώ να κάνω;

Για τις διαφημίσεις το adaway έχει επιλογή για καταγραφή dns ή κάτι τέτοιο που καταγραφεί το Internet traffic. Το ενεργοποιείς για λίγα λεπτά μέχρι να εμφανιστούν διαφημίσεις και μετά μπλοκάρεις τις συγκεκριμένες διευθύνσεις. Εγώ αυτό έχω κάνει και δεν έβλεπα διαφημίσεις όσο χρησιμοποιούσα το cinema. 5-6 διευθύνσεις μπλοκάρεις απ όσο θυμάμαι, θα τις καταλάβεις γιατί συνήθως περιέχουν τη λέξη ads, και είσαι ΟΚ.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk[@/QUOTE]

@zananiro

Είσαι θεούλης!!!

Το καλύτερο και χωρίς να κανείς κάτι

Καμία διαφήμιση πουθενά ούτε σε εφαρμογές.

Εντάξει, αλλά είναι και θέμα επιλογών. Με το adguard όλο το Internet traffic περνά μέσα από απομακρυσμένους dns servers του adguard. Και επειδή μιλάμε για πολύ ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, αν κάποιοι χρησιμοποιούν το box και για άλλα πράγματα εκτός να βλέπουν ταινίες, ίσως θέλουν να χρησιμοποιούν άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Μου έκανε αναβάθμιση το kodi στην εκδοσή 18 και από εκείνη την ώρα το build που είχα δεν παίζει και λέει δεν είναι συμβατό με αυτή την εκδοσή του kodi.

Εβγαλα το kodi και κατέβασα την 17.6 εκδοσή του (που δούλευε καλά το build), αλλά όταν πάω να την εγκαταστήσω μου γράφει ότι δεν είναι συμβατή.

Τι μπορώ να κάνω;

Κάνε πρώτα απεγκατάσταση το kodi 18 και μετά εγκατάσταση το kodi 17.6.