nik1975 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Geekbuying και αποστολή από ευρωπαϊκή αποθήκη. Thanks,τελικά πήρα από gearbest,priority από Βέλγιο Οπότε μάλλον είναι οκ; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 (edited) Για όσους θέλουν να πάρουν μποξάκι, το Geekbuying έχει flash sale σε πολλά σήμερα !!! Χτύπησα το Mecool M8S PRO L 59,77 (μου πήγε 65 μαζί με insurance και έξοδα αποστολής από Ιταλία), ενώ το gearbest το έχει επίσης σε flash sale στα 70,00 χωρίς τα έξοδα αποστολής και insurance !!! Edited June 28, 2018 by pmakridis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 το Mecool το βλεπω στο gearbest με χειριστηριο κ 3gb ram 60 ευρω(+3 priority). Στο ιδιο site το beelink ιδιο ακριβως αλλα ddr4 χωρις χειριστηριο 62(+priority). Ποιο απο τα δυο λετε αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 το Mecool το βλεπω στο gearbest με χειριστηριο κ 3gb ram 60 ευρω(+3 priority). Στο ιδιο site το beelink ιδιο ακριβως αλλα ddr4 χωρις χειριστηριο 62(+priority). Ποιο απο τα δυο λετε αξιζει? το δεύτερο το έχω, το πρώτο το παράγγειλα πριν από λίγες ώρες για φίλο....... οι διαφορές είναι ddr4 vs voice control, μικρές με λίγα λόγια και μάλλον άνευ ουσίας Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 το δεύτερο το έχω, το πρώτο το παράγγειλα πριν από λίγες ώρες για φίλο....... οι διαφορές είναι ddr4 vs voice control, μικρές με λίγα λόγια και μάλλον άνευ ουσίας Εισαι ευχαριστημενος απο το beelink? Αξιζει τα λεφτα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Εισαι ευχαριστημενος απο το beelink? Αξιζει τα λεφτα του? φίλε μου έκανα λάθος, τώρα είδα προσεκτικά το μήνυμα...... έχω το mecool m8s pro 3/32 με ddr4 όχι το beelink Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Πήρα ένα usb hub, το σύνδεσα στο box μου και διαπίστωσα ότι το box βλέπει τα usb στικάκια χωρητικότητας και το usb ανεμιστηράκι που συνδέω πάνω στο hub αλλά αν συνδέσω usb receiver από airmouse ή gamepad δεν το βλέπει. Έτσι είναι όλα τα hub? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Πήρα ένα usb hub, το σύνδεσα στο box μου και διαπίστωσα ότι το box βλέπει τα usb στικάκια χωρητικότητας και το usb ανεμιστηράκι που συνδέω πάνω στο hub αλλά αν συνδέσω usb receiver από airmouse ή gamepad δεν το βλέπει. Έτσι είναι όλα τα hub?Αν βάλεις πολλά πάνω στο hub δεν μπορεί να δώσει τα αμπέρ για όλες τις συσκευές (το ίδιο συμβαίνει και σε παλιά λάπτοπ πού δίνουν μέγιστο 1 αμπέρ) Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Αν βάλεις πολλά πάνω στο hub δεν μπορεί να δώσει τα αμπέρ για όλες τις συσκευές (το ίδιο συμβαίνει και σε παλιά λάπτοπ πού δίνουν μέγιστο 1 αμπέρ) Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιούνται όλες οι συσκευές? Πχ βάζω πάνω 2 usb receiver, ένα του airmouse και ένα του gamepad. Το gamepad το έχω κλειστό και χειρίζομαι μόνο το airmouse αλλά δεν παίζει. Μόλις βγάλω το receiver του gamepad τότε το airmouse δουλεύει. Kαταναλώνει amper το gamepad ακόμα και όταν είναι εκτός λειτουργίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιούνται όλες οι συσκευές? Πχ βάζω πάνω 2 usb receiver, ένα του airmouse και ένα του gamepad. Το gamepad το έχω κλειστό και χειρίζομαι μόνο το airmouse αλλά δεν παίζει. Μόλις βγάλω το receiver του gamepad τότε το airmouse δουλεύει. Kαταναλώνει amper το gamepad ακόμα και όταν είναι εκτός λειτουργίας?Usb hub με εξωτερική τροφοδοσία χρειάζεται!! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Usb hub με εξωτερική τροφοδοσία χρειάζεται!! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕκτός αν μπερδεύει την συχνότητα που έχουν οι ανταπτορες των συσκευών (αν έχεις επάνω μόνο αυτά τα 2) Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Usb hub με εξωτερική τροφοδοσία χρειάζεται!! Εκτός αν μπερδεύει την συχνότητα που έχουν οι ανταπτορες των συσκευών (αν έχεις επάνω μόνο αυτά τα 2) Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόνο αυτά τα 2 είχα πάνω. Ίσως ήταν οι συχνόττηες τελικά γιατί έβαλα το ενα receiver στο box και το άλλο στο hub και τώρα δουλεύουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Μόνο αυτά τα 2 είχα πάνω. Ίσως ήταν οι συχνόττηες τελικά γιατί έβαλα το ενα receiver στο box και το άλλο στο hub και τώρα δουλεύουν!Ίσα ίσα έτσι πάλι δεν θα δούλευαν αν είναι λόγο συχνότητας. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Ίσα ίσα έτσι πάλι δεν θα δούλευαν αν είναι λόγο συχνότητας. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α νόμιζα ότι οι συχνότητες σχετίζονται και με το hub. Επειδή πάνω στο box όταν έβαζα τα 2 receiver δουλευαν πάντα κανονικότατα. Το hub το πήρα για να συνδέσω και το ανεμιστηράκι. Άρα καταλήγουμε ότι ήταν θέμα τροφοδοσίας? Πάντως μου φαίνεται περίεργο που το hub αντέχει ένα receiver και ένα ανεμιστηράκι και δεν αντέχει 2 receiver. Το ανεμιστηράκι παίζει να απαιτεί λιγότερα αμπερ από ένα receiver? Έτσι από περιέργεια ρωτάω, αφού πια το πρόβλημα λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Α νόμιζα ότι οι συχνότητες σχετίζονται και με το hub. Επειδή πάνω στο box όταν έβαζα τα 2 receiver δουλευαν πάντα κανονικότατα. Το hub το πήρα για να συνδέσω και το ανεμιστηράκι. Άρα καταλήγουμε ότι ήταν θέμα τροφοδοσίας? Πάντως μου φαίνεται περίεργο που το hub αντέχει ένα receiver και ένα ανεμιστηράκι και δεν αντέχει 2 receiver. Το ανεμιστηράκι παίζει να απαιτεί λιγότερα αμπερ από ένα receiver? Έτσι από περιέργεια ρωτάω, αφού πια το πρόβλημα λύθηκε.Σε όλες τις συσκευές πρέπει να υπάρχει βιβλιαράκι με οδηγίες και specs ,δεν γνωρίζω τι μοντέλα έχεις και τι specs έχουν :) ! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 (edited) Παιδιά παράγγειλα από geekbuying προχθές (26/6) το MECOOL M8S PRO L και το παρέλαβα σήμερα το πρωί (28/06) !!!!! Δύο μέρες !!!! WOW !!!! Το θέμα είναι πως σε μία LG 22'' full HD τηλεόραση δεν δίνει σήμα. Δοκίμασα την είσοδο HDMI με άλλη συσκευή και παίζει μια χαρά...! Δοκίμασα σε άλλη HDMI είσοδο στην tv, τίποτα...! Δοκίμασα το tvbox σε άλλη τηλεόραση me HDMI και επίσης παίζει μια χαρά...! Του κατέβασα και την ανάλυση.... τίποτα....!!! Δοκίμασα με άλλο HDMI καλώδιο...τίποτα...! Απλώς δεν θέλει να συνεργαστεί με την tv που θέλω... :mad: Καμιά ιδέα ;;;; Edited June 28, 2018 by pmakridis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Άκυρο.. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Παιδιά παράγγειλα από geekbuying προχθές (26/6) το MECOOL M8S PRO L και το παρέλαβα σήμερα το πρωί (28/06) !!!!! Δύο μέρες !!!! WOW !!!! Με τι το στειλανε? Ευρωπαικη αποθηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Thanks,τελικά πήρα από gearbest,priority από Βέλγιο Οπότε μάλλον είναι οκ; Μια χαρά! Εισαι ευχαριστημενος απο το beelink? Αξιζει τα λεφτα του? Έχω το beelink πανω από 6 μήνες. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Με τι το στειλανε? Ευρωπαικη αποθηκη? DHL από Ιταλία !!! Και σήμερα που άνοιξα το μηχανάκι, έπαιζε κανονικά στην tv !!! Τι να πω... χθες δεν ήταν η μέρα του φαίνεται....!!! :D ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρε παιδιά, πως μπορώ να βάλω nova go στο MECOOL M8S PRO L ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 DHL από Ιταλία !!! Και σήμερα που άνοιξα το μηχανάκι, έπαιζε κανονικά στην tv !!! Τι να πω... χθες δεν ήταν η μέρα του φαίνεται....!!! :D ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρε παιδιά, πως μπορώ να βάλω nova go στο MECOOL M8S PRO L ; Εντυπωσεις απο το μποξακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 DHL από Ιταλία !!! Και σήμερα που άνοιξα το μηχανάκι, έπαιζε κανονικά στην tv !!! Τι να πω... χθες δεν ήταν η μέρα του φαίνεται....!!! :D ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρε παιδιά, πως μπορώ να βάλω nova go στο MECOOL M8S PRO L ; Για αρχή,αν είναι rootαρισμενο,που λογικά είναι,πρέπει να το ξερουταρεις Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Για αρχή,αν είναι rootαρισμενο,που λογικά είναι,πρέπει να το ξερουταρεις Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ωχ... Και πως γίνεται αυτό... ανώδυνα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Εγώ το έκανα με Kingroot που έχω το w Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 (edited) έναν file explorer για android tv που να βλέπει και δικτυακούς σκληρούς έχουμε; πήγα χειροκίνητα να βάλω τον αγορασμένο es file explorer αλλά φαίνεται χάλια! επίσης χρησιμοποιώ έναν που είχε μέσα το Play store file commander αλλά πως γίνεται στην λίστα με τους φακέλους έχει κάποιους ίδιους σε όνομα με τους σκληρούς μου αλλά με ένα σήμα σαν δολλάριο μπροστά. αυτοί πώς γίνεται να μην φαίνονται; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited June 30, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 έναν file explorer για android tv που να βλέπει και δικτυακούς σκληρούς έχουμε; Προσωπικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος στο δικτυακό κομμάτι από αυτόν Μπορείς να τον δοκιμάσεις αν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts