pavlos77 Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 (edited) Αν βάλω ένα πακέτο των 40gb και ακριβώς πριν λήξει βάλω ένα 10gb θα μου μείνουν τα υπόλοιπα gb (αν και εφόσον έχω);Επίσης σε περιαγωγή παίζουν κανονικά τα πακέτα; Γιατί θα μπω φαντάρος και υπάρχει περίπτωση να πάω στην Κύπρο.. Edited February 15, 2022 by pavlos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 Αν βάλω ένα πακέτο των 40gb και ακριβώς πριν λήξει βάλω ένα 10gb θα μου μείνουν τα υπόλοιπα gb (αν και εφόσον έχω);Επίσης σε περιαγωγή παίζουν κανονικά τα πακέτα; Γιατί θα μπω φαντάρος και υπάρχει περίπτωση να πάω στην Κύπρο..Θέλει το ίδιο πακέτο για να ανανεωθεί το υπόλοιπο. Και στην περιαγωγή έχεις μόνο τα 10 γιγα από τα 40. Και 5 νομίζω από τα 10 γιγα.. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 Εμφανίστηκε επιλογη 200 GB στα 19.9 € στα πακέτα του On the spot πέρα τα γνωστά που έχουν παγιωθεί (10GB 4.95€ και 40GB 9.95€) , νεα προσθήκη πρέπει να είναι δε το θυμάμαι από πριν.Νέα. Και σε εμένα εμφανίστηκε. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. February 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2022 Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ πολύ. Βρίσκομαι Ολλανδία και δεν μπορώ να βρω καν σήμα! Οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Έχω ανοιχτή την περιαγωγή. Έχω αλλάξει το APN σε internet. Τι άλλο πρέπει να κάνω; Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Να αναφέρω ότι έχω καιρό να χρησιμοποιήσω την κάρτα. Λέτε να παίζει κάποιο ρόλο αυτό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. February 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2022 34 minutes ago, pazu said: Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ πολύ. Βρίσκομαι Ολλανδία και δεν μπορώ να βρω καν σήμα! Οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Έχω ανοιχτή την περιαγωγή. Έχω αλλάξει το APN σε internet. Τι άλλο πρέπει να κάνω; Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Να αναφέρω ότι έχω καιρό να χρησιμοποιήσω την κάρτα. Λέτε να παίζει κάποιο ρόλο αυτό; Ευχαριστώ Να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση για ενεργοποίηση περιαγωγής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. February 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2022 Ωραία θα το κάνω! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Καλημέρα! Ας μου θυμησει κάποιος πόσα gb από το κάθε πρόγραμμα χρησιμοποιούνται σε περιαγωγή;; ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Τώρα ανακάλυψα το vodafone wifi on the spot. Αυτή την στιγμή έχω καρτοκινητό cosmote. Μπορώ να πάρω μια συνδεση wifi on the spot (η συσκευή μου είναι δίκαρτη) και με 5Ε όποτε θέλω να έχω 10GB για έναν μήνα χωρίς δεσμεύσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 31 minutes ago, kgian said: Τώρα ανακάλυψα το vodafone wifi on the spot. Αυτή την στιγμή έχω καρτοκινητό cosmote. Μπορώ να πάρω μια συνδεση wifi on the spot (η συσκευή μου είναι δίκαρτη) και με 5Ε όποτε θέλω να έχω 10GB για έναν μήνα χωρίς δεσμεύσεις; Φυσικά!!!! Αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες για κάποιες ρυθμίσεις που έχουν αναφερθεί παλιότερα για να έχεις ίντερνετ στο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 28 minutes ago, thansof_7 said: Φυσικά!!!! Αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες για κάποιες ρυθμίσεις που έχουν αναφερθεί παλιότερα για να έχεις ίντερνετ στο κινητό! Χμμμ, δεν τα είδα αυτά κάπου. Νομίζω θα πάρω την σύνδεση και θα δοκιμάσω να τα φτιάξω με τα 200mb δωρεάν που έχει κάθε μήνα. Εκτός αν υπάρχει κάπου εύκολο το ποστ με τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 (edited) On 25/1/2022 at 3:57 ΜΜ, zerokill said: Τελικά το λάθος ήταν στο apn απλα αφαίρεσα το *vodafone.gr δηλαδή έμεινε μονο το internet και μπήκε κανονικά.Στην σελίδα εμπαινα με http και όχι με https το είχα διαβάσει το τρίκ τελικά μετά απο δεύτερη προσπάθεια στο τσατ το παλικάρι σε 1 λεπτό με έφτιαξε κανονικά Ευχαριστώ και εσάς για την βοήθεια παίδες. Sent from my iPhone using Tapatalk @kgian Edited February 21, 2022 by thansof_7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Από ότι είδα βγήκε επισημά το 200αρι αλλά γράφει limited time offer. Το έχει βάλει κανείς να μας πει πόσα από αυτά δίνει για roaming? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 6 minutes ago, pavlos77 said: Από ότι είδα βγήκε επισημά το 200αρι αλλά γράφει limited time offer. Το έχει βάλει κανείς να μας πει πόσα από αυτά δίνει για roaming? Σε εμένα δεν εμφανίζεται πουθενά αυτή η προσφορά πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 (edited) Eπιτέλους, με την σημερινή αναβάθμιση της εφαρμογής μπορείς να αγοράσεις πακέτο μέσα από αυτή . Να σημειωσω ότι εμφανίζει τα 2 γνωστά πακέτα, όχι αυτό των 200 gb το οποίο δεν εμφανιζεται κάπου Edited February 22, 2022 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 Εμένα το εμφανίζει κανονικά μέσα από τον browser, και όχι σαν προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 (edited) 20€ πολλά είναι. Ας το βάλουν 15€, να μην χαλάσει και η σκάλα 5, 10, 15. Edited February 22, 2022 by EllinikoNisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 Πάλι όμως από την εφαρμογή όταν έχεις ενεργό πακέτο δε σε αφήνει να βάλεις το ίδιο δεύτερη φορά. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 Εμένα γιατί δεν γράφει για τα 200 limited time offer; Ότι να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 σημερινή αναβάθμιση της εφαρμογής σε 4.11.6.1 και εμφάνιση του πακέτου των 200 Gb 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 Σε περίπτωση που τελειώσουν τα data και δεν το έχεις προσέξει, σταματάει η πρόσβαση στο internet, ή συνεχίζει η χρέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 2 minutes ago, mobo said: Σε περίπτωση που τελειώσουν τα data και δεν το έχεις προσέξει, σταματάει η πρόσβαση στο internet, ή συνεχίζει η χρέωση? σταματάει η πρόσβαση 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Δεν γίνεται να το παρακολουθήσω πόσα data έχω ακόμη ; Γίνεται με εφαρμογή η κάποιο μήνυμα; Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 1 ώρα πριν, tolisfar said: Δεν γίνεται να το παρακολουθήσω πόσα data έχω ακόμη ; Γίνεται με εφαρμογή η κάποιο μήνυμα; Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μέσα από την εφαρμογή myvodafone μπορείς Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 2 ώρες πριν, tolisfar said: Δεν γίνεται να το παρακολουθήσω πόσα data έχω ακόμη ; Γίνεται με εφαρμογή η κάποιο μήνυμα; Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο την ίδια σύνδεση http://vodafonemobile.wifi/html/content.html#home Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 μέσα από την εφαρμογή myvodafone μπορείς Απο την ίδια σύνδεση http://vodafonemobile.wifi/html/content.html#homeΣας ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts