Jump to content

Vodafone Giga WiFi on the spot

karib
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Έχω βάλει το 40αρι πρόγραμμα.. Λήγει 2/3. Για να μεταφέρω ότι έμεινε στον επόμενο μήνα βάζω το ίδιο πακέτο 1/3?

Καλημέρα. Έχω βάλει το 40αρι πρόγραμμα.. Λήγει 2/3. Για να μεταφέρω ότι έμεινε στον επόμενο μήνα βάζω το ίδιο πακέτο 1/3?

Πριν λήξει.Μην το αφήνεις τελευταία στιγμή γιατί συχνά πυκνα κομπλαρει η βοντα

Πριν λήξει.Μην το αφήνεις τελευταία στιγμή γιατί συχνά πυκνα κομπλαρει η βοντα

Χρειάζεται να βάλουμε το ίδιο πακέτο; Ή γίνεται η μεταφορά και με το πακέτο των 10gb, αν έχουν περισσέψει από των 40;

Χρειάζεται να βάλουμε το ίδιο πακέτο; Ή γίνεται η μεταφορά και με το πακέτο των 10gb, αν έχουν περισσέψει από των 40;

Για να μεταφερθεί το υπόλοιπο πρέπει να βάλεις το ίδιο πακέτο.

Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος που στέλνουμε μυνημα για υπόλοιπο χρήσης;
Μπαίνεις στην σελίδα myvmb από το κινητό ίντερνετ ή στο my Vodafone στην εφαρμογή ή στο διαδίκτυο.

Δεν νομίζω να υπάρχει μήνυμα. Δεν μπορείς να στείλεις ΣΜΣ από αυτήν την υπηρεσία. Μπορείς όμως να δεχτείς.

Μπαίνεις στην σελίδα myvmb από το κινητό ίντερνετ ή στο my Vodafone στην εφαρμογή ή στο διαδίκτυο.

Δεν νομίζω να υπάρχει μήνυμα. Δεν μπορείς να στείλεις ΣΜΣ από αυτήν την υπηρεσία. Μπορείς όμως να δεχτείς.

http://services.vodafone.gr/services/myvmb/landing.action είναι η σελίδα.

Με την ενοποίηση φαίνεται και στο my Vodafone.

Δεν μπορείς να αγοράσεις όμως πακέτα.

Πακέτα αγοράζεις μόνο στην σελίδα, αλλά μόνο κατευθείαν από κινητό ίντερνετ του πακέτου. 465e7fc510383f9c2f504897216aea1d.jpg

Edited by pavlitakis1

Από την αρχή λειτουργούσε, αν ειχες ήδη συμβόλαιο κινητής ή σταθερής εμφανιζόταν στο ήδη υπάρχον My Vodafone. Πακέτα δεν υποστηρίζει, δεν φαίνεται να καίγονται κιολας να τα υποστηρίξουν.

Από την αρχή λειτουργούσε, αν ειχες ήδη συμβόλαιο κινητής ή σταθερής εμφανιζόταν στο ήδη υπάρχον My Vodafone. Πακέτα δεν υποστηρίζει, δεν φαίνεται να καίγονται κιολας να τα υποστηρίξουν.
Για πακέτα μπαίνεις στην σελίδα από δεδομένα ακόμα και με 0 υπόλοιπο.

Δεν υπάρχει ανάγκη. Υποτίθεται ότι την συγκεκριμένη υπηρεσία επειδή δίνει μόνο ίντερνετ, δεν χρειάζεται η εφαρμογή αφού γίνεται ενημέρωση ακόμα και χωρίς δεδομένα.

. Πακέτα δεν υποστηρίζει, δεν φαίνεται να καίγονται κιολας να τα υποστηρίξουν.

Το οποίο δεν βγάζει και νόημα όταν μεσα απο τις σελίδες στα καρτοκινητά κάνεις και ανανέωση και πληρωμή και πακέτα.

Το οποίο δεν βγάζει και νόημα όταν μεσα απο τις σελίδες στα καρτοκινητά κάνεις και ανανέωση και πληρωμή και πακέτα.
Και γι αυτό κάνεις πληρωμή παντού γιατί εκδίδεται κανονικός λογαριασμός.

Τι νόημα έχει να μπαίνεις από αλλού αφού μπορείς να μπαίνεις κατευθείαν χωρίς έξτρα εφαρμογές ακόμα και χωρίς δεδομένα.

Και γι αυτό κάνεις πληρωμή παντού γιατί εκδίδεται κανονικός λογαριασμός.

Τι νόημα έχει να μπαίνεις από αλλού αφού μπορείς να μπαίνεις κατευθείαν χωρίς έξτρα εφαρμογές ακόμα και χωρίς δεδομένα.

Γιατί θες να το κάνεις για άλλο άτομο,γιατί δεν είσαι εκεί που είναι το ρουτερ..Πχ εγω το έχω αφησει στην γυναίκα μου το ρουτεράκι.Ενω μπορώ να πληρωνω απο οπουδήποτε στον κόσμο δεν μπορω να της ενεργοποιήσω πακέτο,αλλά μπορώ να βλέπω πόσα ΜΒ έχει ακόμα.Πρέπει να το κάνει μονη της.

Επίσης δεν χρειάζεται να βγει λογαριασμός για να πληρωσεις.Εγω κάθε φορά που βάζει πακέτο προπληρώνω 10€,οπότε ο λογαριασμός μου βγαίνει 0(ή πιστωτικός πιο σωστά) ..Επίσης γιατί βάζουν τα roaming GB επιπλέον των διαθέσιμων GB?Δημιουργεί σύγχυση στο πόσα GB έχεις υπόλοιπο.

Γιατί θες να το κάνεις για άλλο άτομο,γιατί δεν είσαι εκεί που είναι το ρουτερ..Πχ εγω το έχω αφησει στην γυναίκα μου το ρουτεράκι.Ενω μπορώ να πληρωνω απο οπουδήποτε στον κόσμο δεν μπορω να της ενεργοποιήσω πακέτο,αλλά μπορώ να βλέπω πόσα ΜΒ έχει ακόμα.Πρέπει να το κάνει μονη της.

Επίσης δεν χρειάζεται να βγει λογαριασμός για να πληρωσεις.Εγω κάθε φορά που βάζει πακέτο προπληρώνω 10€,οπότε ο λογαριασμός μου βγαίνει 0(ή πιστωτικός πιο σωστά) ..Επίσης γιατί βάζουν τα roaming GB επιπλέον των διαθέσιμων GB?Δημιουργεί σύγχυση στο πόσα GB έχεις υπόλοιπο.

Δεν έχεις πρόβλημα. Δεν είναι δύσκολο να μπει κάποιος άλλος σε μία διεύθυνση και να ενεργοποιήσει ένα πακέτο. 2 πατήματα είναι.

Ένα στο bookmark και ένα στο πακέτο.

Αυτός ξέρει πρώτος τι χρειάζεται και δουλεύει ακόμα και χωρίς δεδομένα.

Από εκεί και μετά μπορείς να πληρώσεις όποτε θες μέσα από την εφαρμογή και να δεις και το υπόλοιπο.

Δεν το θεωρώ ως πρόβλημα. Πιο πολύ το θεωρώ θέμα ασφάλειας αν χάσεις το ρούτερ και κάποιος σου φάει τα δεδομένα.

Τα δεδομένα περιαγωγής τα βάζουν ξεχωριστά ώστε να ξέρεις εάν ταξιδέψεις τι ισχύει.

Δεν υπάρχει (νομίζω) φτηνότερο πακέτο περιαγωγής για Ευρωπαϊκή Ένωση.5a5e7feedbfc5260ac2f8e65357124fc.jpg

Βλέποντας την φωτό από πάνω εκεί που λέει 6 ώρες για σερφαρισμα με τα 190mb. Θέλω να πω πως με την κοσμοτε τα 190mb δεν φτάνουν ούτε για μισή ώρα. Κάνω την ίδια χρήση εδώ και χρόνια. Από τότε που έβαλα giga wifi on the spot σώθηκα!!! Βάζω το πακέτο των 10 γιγα και τέλος του μήνα μου περισσεύει από 1 γιγα έως μισό γιγα. Με την κοσμοτε δεν μου φτάνουν ούτε τα 20 γιγα με την ίδια χρήση! Ή εγώ είμαι τρελός ή κάτι συμβαίνει με την κοσμοτε. Συγνώμη που ξεφεύγω από το θέμα αλλά δεν κρατήθηκα. Καλημέρα σε όλους.

Γράφει 60580 ενώ το σωστό ειναι 39900

Εγώ το βλέπω λάθος έτσι που το γράφουν1ac09498a66b766fb9f6c32548dd3a4f.jpg2ee90f6ee8dc6b3892e99487d62a3139.jpg

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχεις πρόβλημα. Δεν είναι δύσκολο να μπει κάποιος άλλος σε μία διεύθυνση και να ενεργοποιήσει ένα πακέτο. 2 πατήματα είναι.

Ένα στο bookmark και ένα στο πακέτο.

Αυτός ξέρει πρώτος τι χρειάζεται και δουλεύει ακόμα και χωρίς δεδομένα.

Από εκεί και μετά μπορείς να πληρώσεις όποτε θες μέσα από την εφαρμογή και να δεις και το υπόλοιπο.

Δεν το θεωρώ ως πρόβλημα. Πιο πολύ το θεωρώ θέμα ασφάλειας αν χάσεις το ρούτερ και κάποιος σου φάει τα δεδομένα.

Τα δεδομένα περιαγωγής τα βάζουν ξεχωριστά ώστε να ξέρεις εάν ταξιδέψεις τι ισχύει.

Δεν υπάρχει (νομίζω) φτηνότερο πακέτο περιαγωγής για Ευρωπαϊκή Ένωση.5a5e7feedbfc5260ac2f8e65357124fc.jpg

Ξες που είναι το δύσκολο;Οταν πρέπει να βρεις για ποιο λόγο σου πετάει το S στο http και δεν μπορείς να εξηγησεις στο άτομο που το χειρίζεται πως να το κάνει.Και αφου όλα τα κινητα μπορείς να τα διαχειρίζεσαι απο το ιντερνετ αυτό γιατί δεν γίνεται;ΤΟ ίδιο κόλλημα έχει και η κοσμοτε.

Ξες που είναι το δύσκολο;Οταν πρέπει να βρεις για ποιο λόγο σου πετάει το S στο http και δεν μπορείς να εξηγησεις στο άτομο που το χειρίζεται πως να το κάνει.Και αφου όλα τα κινητα μπορείς να τα διαχειρίζεσαι απο το ιντερνετ αυτό γιατί δεν γίνεται;ΤΟ ίδιο κόλλημα έχει και η κοσμοτε.

Όπως το είπες, βαριούνται να κάνουν μια αναβάθμιση. Πρώτα πρώτα η διεύθυνση που δίνουν είναι απαρχαιωμένη ακόμα και το γραφικό περιβάλλον.

Δεύτερον τι γίνεται εάν έχεις την κάρτα στο χωριό σου και διαχωρίζεσαι κάμερες και αισθητήρες? Δεν υπάρχει άλλο άτομο και πρέπει να ανανεώσεις τον επόμενο μήνα με νέο πακέτο.

Αντί να βάλουν τα πακέτα στην εφαρμογή πρέπει να μπαίνεις από την σελίδα λες και ήμαστε στις αρχές του 2000.

Αφού διαχειρίζεσαι κάμερες και αισθητήρες σημαίνει ότι έχεις κάποια remote desktop εφαρμογή.

Δεν γίνεται από εκεί να κάνεις ένα κλικ να μπεις στην σελίδα?

Υπάρχουν άλλες εταιρείες που επιτρέπουν αγορά από αλλού.

Έτσι κι αλλιώς οι συνεγερμοί δεν τρώνε πολλά δεδομένα αν δεν κάνουν streaming.

Αν υπάρχει συνεχής ροή τα 100GB που δίνει τον μήνα μέγιστο δεν φτάνουν ούτε για μία εβδομάδα.

Αφού διαχειρίζεσαι κάμερες και αισθητήρες σημαίνει ότι έχεις κάποια remote desktop εφαρμογή.

Αν υπάρχει συνεχής ροή τα 100GB που δίνει τον μήνα μέγιστο δεν φτάνουν ούτε για μία εβδομάδα.

Με συνεχή ροή δεν φτάνει με τίποτα το όριο. Η πιο εύκολη λύση είναι ένα tablet στη πρίζα με teamviewer ready, να συνδέεσαι δηλαδή μόνο όταν είναι για ανανέωση πακέτου. Κάτι τέτοιο δοκιμάζω.

H cosmote το ίδιο σχεδιο έχει

http://ciotgprepaid.cosmote.gr/

,η wind δεν ξέρω.

Τωρα η σύζυγος εχει hotspot απο το κινητό λόγω του 1,5€ απεριόριστο.Οπότε πως θα μπορούσα να βγω απο το κινητό και να μπω στο ρουτερ με απομακρυσμένη διαχείριση για να βάλω πακέτο;

Τωρα αν όλοι οι άλλοι το βρίσκετε βολικό και σωστό σημαίνει ότι εγω είμαι ο περίεργος.

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όπως το είπες, βαριούνται να κάνουν μια αναβάθμιση. Πρώτα πρώτα η διεύθυνση που δίνουν είναι απαρχαιωμένη ακόμα και το γραφικό περιβάλλον.

Δεύτερον τι γίνεται εάν έχεις την κάρτα στο χωριό σου και διαχωρίζεσαι κάμερες και αισθητήρες? Δεν υπάρχει άλλο άτομο και πρέπει να ανανεώσεις τον επόμενο μήνα με νέο πακέτο.

Αντί να βάλουν τα πακέτα στην εφαρμογή πρέπει να μπαίνεις από την σελίδα λες και ήμαστε στις αρχές του 2000.

Ακόμα και ο chrome την μπλοκάρει την διευθυνση πολλές φορές και πρέπει να μπεις απο incognito.Δεν δεχεται να μην εχει το S στο HTTP .Και δεν είναι λύση να βάζεις άλλους browser για να περνάς ένα πακέτο.

Καπου πιο πίσω το έχω αναφερει ως πρόβλημα.

H cosmote το ίδιο σχεδιο έχει

http://ciotgprepaid.cosmote.gr/

,η wind δεν ξέρω.

Τωρα η σύζυγος εχει hotspot απο το κινητό λόγω του 1,5€ απεριόριστο.Οπότε πως θα μπορούσα να βγω απο το κινητό και να μπω στο ρουτερ με απομακρυσμένη διαχείριση για να βάλω πακέτο;

Τωρα αν όλοι οι άλλοι το βρίσκετε βολικό και σωστό σημαίνει ότι εγω είμαι ο περίεργος.

Για να συνδεθείς στο ρούτερ μόνο αν συνδεθείς στο WI-FI του. Είναι τοπικό το δίκτυο

Για να συνδεθείς στο ρούτερ μόνο αν συνδεθείς στο WI-FI του. Είναι τοπικό το δίκτυο

Εκείνο που ξέχασα να γράψω είναι ότι χρησιμοποιεί chromebook.Αυτο συνδέεται στο κινητο ή στο ρουτερ.

Γράφει 60580 ενώ το σωστό ειναι 39900

Εγώ το βλέπω λάθος έτσι που το γράφουν1ac09498a66b766fb9f6c32548dd3a4f.jpg2ee90f6ee8dc6b3892e99487d62a3139.jpg

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στη σελίδα της Vodafone τα δείχνει 60580ΜΒ γιατί βλέπει και αυτά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το roaming.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

απόψε πήρα άλλες 2 sim για χρήση στα τηλ των παιδιών, ενεργοποιήθηκαν αμέσως όπως και το 4G.

Συμφέρει με τα μπούνια πάντως :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------