Jump to content

Vodafone Giga WiFi on the spot

karib
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν καταναλωθούν mb μέσω των δεδομένων της sim αυτής χωρίς ενεργοποιημένο πακέτο ή υπόλοιπο mb υπάρχει χρέωση και αν ναι πόσο;

Δίνει 200ΜΒ αλλά δεν ξέρω κάθε πότε.Κάθε μήνα;

Κάθε 1η του μήνα δίνει τα 200mb, αλλά μου τα κατανάλωσε πριν ξεκινήσει να καταναλώνει τα mb του αγορασμένου πακέτου...

Λογικό μου φαίνεται. Σου γράφει :

Μετά την κατανάλωση των ενσωματωμένων ΜΒ, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το εκάστοτε πακέτα ανανέωσης, που θα επιλέξει

ο συνδρομητής

Sent from my Galaxy A40

Κάθε 1η του μήνα δίνει τα 200mb, αλλά μου τα κατανάλωσε πριν ξεκινήσει να καταναλώνει τα mb του αγορασμένου πακέτου...

Τα δωρεάν mb τα δίνει κάθε μήνα την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού.

Ισχυει αυτο που διαβασα αλλου?

"Νομίζω τον πρώτο μήνα που θα ενεργοποιηθεί, τα 200MB ισχύουν για μόλις 2 μέρες και αυτό ώστε να υπάρχει τουλάχιστον μία αγορά πακέτου, ώστε να δίνονται και στους υπόλοιπους 11 μήνες. "

Σωστά, αφού τις πρώτες μέρες (από την ημερομηνία έναρξης της σύνδεσης μέχρι την έκδοση του λογαριασμού κάθε 1η του μήνα), το παγιο (στην περίπτωση μας 0€) και οι παροχές (τα 200ΜΒ) μπαίνουν αναλογικά (με βάση τις μέρες μέχρι την έκδοση του λογαριασμού)

Ισχυει αυτο που διαβασα αλλου?

"Νομίζω τον πρώτο μήνα που θα ενεργοποιηθεί, τα 200MB ισχύουν για μόλις 2 μέρες και αυτό ώστε να υπάρχει τουλάχιστον μία αγορά πακέτου, ώστε να δίνονται και στους υπόλοιπους 11 μήνες. "

Τα 200mb ισχυουν και για τον πρωτο μηνα. Ο λογαριασμος αλλαζει ενα μηνα μετα την ενεργοποιηση του συμβολαιου. Στη δικια μου περιπτωση στις 12 του μηνος.

Η ερώτηση βασικά ειναι αν ειναι υποχρεωτική η ενεργοποίηση ενος πακέτου όπως αναφέρεται. Ή αν μπορώ να έχω για 12 μήνες τα 200mb/μήνα χωρίς να πληρώσω κάτι.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο για να ισχύει. Στο δικό μου ενεργοποίησα πακέτο μετά από 10 μέρες από τότε που το πήρα, και δεν είχε κάποιο θέμα.

Sent from my Galaxy S10e

Η ερώτηση βασικά ειναι αν ειναι υποχρεωτική η ενεργοποίηση ενος πακέτου όπως αναφέρεται. Ή αν μπορώ να έχω για 12 μήνες τα 200mb/μήνα χωρίς να πληρώσω κάτι.

Δεν είναι υποχρεωτική. Το πρώτο πακέτο το ενεργοποιήσα μετά την έκδοση του πρώτου λογαριασμού.

Κανονικά θα έπρεπε γιατί εμένα που με βόλεψε για τηλεργασία είχα πρόβλημα με τη δουλειλα μου για πάνω από 1 ώρα... :(

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Δε μπορούμε να στείλουμε μήνυμα όμως οπότε εμείς δεν....

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις μίλησα με εκπρόσωπο της εταιρείας από το chat στο my vf και μου είπε ότι στις WiFi on the spot συνδέσεις δεν ισχύει η προσφορά

Μόλις μίλησα με εκπρόσωπο της εταιρείας από το chat στο my vf και μου είπε ότι στις WiFi on the spot συνδέσεις δεν ισχύει η προσφορά

αλλα ισχυει το 50% εκπτωση στην τιμη του πακετου ; .

Μέχρι εχθές ίσχυε που το κοίταξα. Αλλά δεν έχει νομίζω σχέση με την προσφορά για την οποία συζητάμε.

Sent from my Galaxy S10e

Παιδιά καλησπέρα

Έβαλα την κάρτα sim σε iPad Air3 αλλά δε μπορώ να μπω στο ίντερνετ.

Πρέπει να κάνω καπιες; ρυθμίσεις;

Πώς μπορώ να αγοράσω πακέτο; με WiFi θα μου ανοίξει τη σελίδα Vodafone Mobile broadband ;

Αν κάνω σύνδεση στο my Vodafone και πάω εκει που λέει προπληρωμη κ βάλω 4,95 λέτε να δουλέψει;

Ευχαριστώ

Edited by patrik

Πήγαινε ρυθμίσεις > δεδομενα κινητής > δίκτυο πρόσβασης κινητής (το έχω στα αγγλικα, δεν ξέρω πως το λεει ακριβώς). Στο APN πρέπει να έχεις internet (σκέτο).

Δεν χρειάζεται να κανεις προπληρωμή για να αγοράσεις πακέτο.

Αυτό μου βγάζει

Ρυθμίσεις

Δεδομένα κινητου δικτύου

Δεδομένα Επιλογή φορέα και από κάτω αυτά

Gigsky

Truphone

Άλλο...

Δεδομένα από κατω

Επιλογή φορέα και από κάτω αυτά

Gigsky

Truphone

Άλλο..