bill33 Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Τελικά μετά απο λίγη ώρα ξεκόλλησε. Ηρθε και ο λογαριασμός,μηδενικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Αν καταναλωθούν mb μέσω των δεδομένων της sim αυτής χωρίς ενεργοποιημένο πακέτο ή υπόλοιπο mb υπάρχει χρέωση και αν ναι πόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Μπαίνει φραγή και δεν υπάρχει επομένως χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Δίνει 200ΜΒ αλλά δεν ξέρω κάθε πότε.Κάθε μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Δίνει 200ΜΒ αλλά δεν ξέρω κάθε πότε.Κάθε μήνα; Κάθε 1η του μήνα δίνει τα 200mb, αλλά μου τα κατανάλωσε πριν ξεκινήσει να καταναλώνει τα mb του αγορασμένου πακέτου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Λογικό μου φαίνεται. Σου γράφει : Μετά την κατανάλωση των ενσωματωμένων ΜΒ, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το εκάστοτε πακέτα ανανέωσης, που θα επιλέξει ο συνδρομητής Sent from my Galaxy A40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Κάθε 1η του μήνα δίνει τα 200mb, αλλά μου τα κατανάλωσε πριν ξεκινήσει να καταναλώνει τα mb του αγορασμένου πακέτου... Τα δωρεάν mb τα δίνει κάθε μήνα την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Ισχυει αυτο που διαβασα αλλου? "Νομίζω τον πρώτο μήνα που θα ενεργοποιηθεί, τα 200MB ισχύουν για μόλις 2 μέρες και αυτό ώστε να υπάρχει τουλάχιστον μία αγορά πακέτου, ώστε να δίνονται και στους υπόλοιπους 11 μήνες. " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Σωστά, αφού τις πρώτες μέρες (από την ημερομηνία έναρξης της σύνδεσης μέχρι την έκδοση του λογαριασμού κάθε 1η του μήνα), το παγιο (στην περίπτωση μας 0€) και οι παροχές (τα 200ΜΒ) μπαίνουν αναλογικά (με βάση τις μέρες μέχρι την έκδοση του λογαριασμού) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Ισχυει αυτο που διαβασα αλλου? "Νομίζω τον πρώτο μήνα που θα ενεργοποιηθεί, τα 200MB ισχύουν για μόλις 2 μέρες και αυτό ώστε να υπάρχει τουλάχιστον μία αγορά πακέτου, ώστε να δίνονται και στους υπόλοιπους 11 μήνες. " Τα 200mb ισχυουν και για τον πρωτο μηνα. Ο λογαριασμος αλλαζει ενα μηνα μετα την ενεργοποιηση του συμβολαιου. Στη δικια μου περιπτωση στις 12 του μηνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Η ερώτηση βασικά ειναι αν ειναι υποχρεωτική η ενεργοποίηση ενος πακέτου όπως αναφέρεται. Ή αν μπορώ να έχω για 12 μήνες τα 200mb/μήνα χωρίς να πληρώσω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο για να ισχύει. Στο δικό μου ενεργοποίησα πακέτο μετά από 10 μέρες από τότε που το πήρα, και δεν είχε κάποιο θέμα. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Η ερώτηση βασικά ειναι αν ειναι υποχρεωτική η ενεργοποίηση ενος πακέτου όπως αναφέρεται. Ή αν μπορώ να έχω για 12 μήνες τα 200mb/μήνα χωρίς να πληρώσω κάτι. Δεν είναι υποχρεωτική. Το πρώτο πακέτο το ενεργοποιήσα μετά την έκδοση του πρώτου λογαριασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Μπορούν και όσοι έχουν το Giga WiFi να απεριόριστα για 7 ημέρες? Sms δεν στέλνει το πακέτο. Υπάρχει άλλος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Κανονικά θα έπρεπε γιατί εμένα που με βόλεψε για τηλεργασία είχα πρόβλημα με τη δουλειλα μου για πάνω από 1 ώρα... :( Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Δε μπορούμε να στείλουμε μήνυμα όμως οπότε εμείς δεν.... Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Μήπως εμφανίζεται στο my vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Μόλις μίλησα με εκπρόσωπο της εταιρείας από το chat στο my vf και μου είπε ότι στις WiFi on the spot συνδέσεις δεν ισχύει η προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Μόλις μίλησα με εκπρόσωπο της εταιρείας από το chat στο my vf και μου είπε ότι στις WiFi on the spot συνδέσεις δεν ισχύει η προσφορά αλλα ισχυει το 50% εκπτωση στην τιμη του πακετου ; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Μέχρι εχθές ίσχυε που το κοίταξα. Αλλά δεν έχει νομίζω σχέση με την προσφορά για την οποία συζητάμε. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 (edited) Παιδιά καλησπέρα Έβαλα την κάρτα sim σε iPad Air3 αλλά δε μπορώ να μπω στο ίντερνετ. Πρέπει να κάνω καπιες; ρυθμίσεις; Πώς μπορώ να αγοράσω πακέτο; με WiFi θα μου ανοίξει τη σελίδα Vodafone Mobile broadband ; Αν κάνω σύνδεση στο my Vodafone και πάω εκει που λέει προπληρωμη κ βάλω 4,95 λέτε να δουλέψει; Ευχαριστώ Edited October 3, 2020 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Πήγαινε ρυθμίσεις > δεδομενα κινητής > δίκτυο πρόσβασης κινητής (το έχω στα αγγλικα, δεν ξέρω πως το λεει ακριβώς). Στο APN πρέπει να έχεις internet (σκέτο). Δεν χρειάζεται να κανεις προπληρωμή για να αγοράσεις πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Αυτό μου βγάζει Ρυθμίσεις Δεδομένα κινητου δικτύου Δεδομένα Επιλογή φορέα και από κάτω αυτά Gigsky Truphone Άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Στο δεδομενα τι σου βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 (edited) Δεδομένα από κατω Επιλογή φορέα και από κάτω αυτά Gigsky Truphone Άλλο.. EDIT . Ενταξει παιδιά ήθελε επαναφορά ρυθμίσεων στο Ίντερνετ Με βοήθησαν και από το chat στη Vodafone Ευχαριστώ πολυ Edited October 3, 2020 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts