Jump to content

Vodafone Giga WiFi on the spot

karib
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γίνεται να ελέγχουμε από μακριά πόσα GB καταναλώθηκαν χωρίς πρόσβαση στη sim της vodafone giga wifi on the spot; Στο myVodafone δεν εμφανίζει το υπόλοιπο από το αγορασμένο πακέτο...:worry:

Γίνεται να ελέγχουμε από μακριά πόσα GB καταναλώθηκαν χωρίς πρόσβαση στη sim της vodafone giga wifi on the spot; Στο myVodafone δεν εμφανίζει το υπόλοιπο από το αγορασμένο πακέτο...:worry:

Τα εμφανιζει ολα το myVodafone οπου και αν συνδεεσαι.Το μονο που δεν γινεται ειναι να βαλεις πακετο

Γειά σας. Έχω διαβάσει όλες της απορίες κι απαντήσεις που έχετε δώσει εδώ σχετικά με αυτό το πακέτο,αλλά και πάλι δε μπορώ να βρώ λύση! Έχω τη κάρτα sim σε ένα xiaomi redmi note 5 και θέλω να δίνω ίντερνετ χρησιμοποιώντας ως hotspot το κινητό και σε άλλες συσκευές. Έχω δοκιμάσει διάφορα APN αλλά δε βγάζω άκρη! Μπορεί να γίνει αυτό που θέλω να κάνω; Αν ναι πως; Τι ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνω; Ευχαριστώ.

Θα βάλεις για APN : internet

Αν δεν αποιηκεύεται αυτόματα πάτα τις 3 τελείες επάνω δεξιά, και απο κει θα κάνεις αποθήκευση.

Τα εμφανιζει ολα το myVodafone οπου και αν συνδεεσαι.Το μονο που δεν γινεται ειναι να βαλεις πακετο

Δυστυχώς σε εμένα δεν εμφανίζει το υπόλοιπο από το αγορασμένο πακέτο στην εφαρμογή myVodafone ούτε μέσω της sim vodafone giga wifi on the spot είτε με wifi είτε από άλλου. Πατάω να δω τα υπολοιπόμενα δεδομένα και δείχνει μόνο τα υπολοιπόμενα από τα 200MB που δίνει δώρο κάθε μήνα.

Μου εμφανίζει το υπόλοιπο από το αγορασμένο πακέτο μόνο στο site vodafone.gr/myvmb και μόνο όταν μπαίνω από τα δεδομένα της κάρτας vodafone giga wifi on the spot.

Edited by eirrr

Γειά σας. Έχω διαβάσει όλες της απορίες κι απαντήσεις που έχετε δώσει εδώ σχετικά με αυτό το πακέτο,αλλά και πάλι δε μπορώ να βρώ λύση! Έχω τη κάρτα sim σε ένα xiaomi redmi note 5 και θέλω να δίνω ίντερνετ χρησιμοποιώντας ως hotspot το κινητό και σε άλλες συσκευές. Έχω δοκιμάσει διάφορα APN αλλά δε βγάζω άκρη! Μπορεί να γίνει αυτό που θέλω να κάνω; Αν ναι πως; Τι ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνω; Ευχαριστώ.

Κοίταξε εδώ .

Άλλαξε μόνο αυτά που βλέπεις,

Τις άλλες τιμές αστες όπως είναι,

Εννοείται μετά save στο APN

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8042689#post8042689

Edited by nik187
Νικήτας

Eιχα στειλει και email χθες στο support απο το 5ψηφιο. ΣΗμερα ηρθε απαντηση απο το pay chimp support:lol::lol:

Μου λενε οτι εγιναν ολες οι νομιμες ενεργειες και εκανα εγγραφη. Εβαλα το τηλ μου σε μια σελιδα και στη συνεχεια εβαλα κωδικο που ελαβα σε μια αλλη σελιδα. Επισης εβαλα και ν στο tickbox για την ληψη γνωσης ορων και χρεωσης εξ αρχης.

Μετα συνεχισαν τα δικα τους οτι ειμαι υπεθυνος για την συσκευη μου αν η ενεργοποιηση εγινε απο τριτο ατομο.

Καταληγει οτι η διαγραφη εγινε επιτυχως σημερα!

Ακομη λεει οτι δεν υπαρχουν χρεωσεις απο την εγγραφη μου.

Edited by JOHN_ONLY

Εγω με αυτα που εχω δει πιστευω η βονταφον λαθος λιστα συμβολαιων τους εδωσε. Ναι μεν ειναι συμβολαια αλλα κλειδωμενα μονο με data.

Από ταχύτητες πως πάτε?

Παρατήρησα ότι όσο είχα την κάρτα στο κινητό έπιανα μέχρι και 60mbps τώρα που πήρα ένα mifi πιάνω γύρω στα 25mbps. Φταίνε οι ρυθμίσεις που έχω στο mifi η αυξήθηκε η κίνηση?

Πολλές από τις οποίες ρυθμίσεις δεν τις έψαξα καθόλου και τις άφησαν ως είχαν. Το mifi υποστηρίζει μέχρι 150mbps.

Από ταχύτητες πως πάτε?

Παρατήρησα ότι όσο είχα την κάρτα στο κινητό έπιανα μέχρι και 60mbps τώρα που πήρα ένα mifi πιάνω γύρω στα 25mbps. Φταίνε οι ρυθμίσεις που έχω στο mifi η αυξήθηκε η κίνηση?

Πολλές από τις οποίες ρυθμίσεις δεν τις έψαξα καθόλου και τις άφησαν ως είχαν. Το mifi υποστηρίζει μέχρι 150mbps.

Πάντα αν το κινητό είναι 4G+ θα δεις καλύτερες ταχύτητες. Επειδή έχω cosmote και στο mifi και στο κινητό σύνδεση, στο ίδιο σημείο από κινητό πχ βλέπω 150 και στο μηχάνημα maximum 50

Δυστυχώς σε εμένα δεν εμφανίζει το υπόλοιπο από το αγορασμένο πακέτο στην εφαρμογή myVodafone ούτε μέσω της sim vodafone giga wifi on the spot είτε με wifi είτε από άλλου. Πατάω να δω τα υπολοιπόμενα δεδομένα και δείχνει μόνο τα υπολοιπόμενα από τα 200MB που δίνει δώρο κάθε μήνα.

Μου εμφανίζει το υπόλοιπο από το αγορασμένο πακέτο μόνο στο site vodafone.gr/myvmb και μόνο όταν μπαίνω από τα δεδομένα του της κάρτα vodafone giga wifi on the spot.

Ναι, μόνο από εκεί τα βλέπεις τα αγορασμένα

Από ταχύτητες πως πάτε?

μαλλον το mifi δεν υποστηριζει καποια μπαντα που το κινητο σου υποστηριζει για αυτο εχεις καλυτερες ταχυτητες με το κινητο σου!

Το mifi φτάνει μέχρι cat4.

Το θέμα είναι ότι κάθε ημέρα πέφτει όλο και περισσότερο. Από τα 25mbps πήγα στα 18mbps και σήμερα με το ζόρι πιάνει 10mbps.

Το δίκτυο μπορεί να γεμίζει. Cat4 σημαίνει δεν έχει 4G+, αρα παίρνει σήμα μόνο από μια κεραία. Δυστυχώς το 4g+ Στις περισσότερες περιοχές (που υπάρχει) είναι απαραίτητο..

Κι εγώ με το router που είναι cat7 χαΐρι δεν είδα. Πριν τον 15Αύγουστο σε τουριστική περιοχή πιταρισμένη και την επόμενη εβδομάδα σε χωριό απομακρυσμένο με πολύ κακό σήμα, τουλάχιστον έκανα τη δουλειά μου αλλά ταχύτητες δεν.

Ποιο router;

Eαν θες αγοραζεις και το router μαζι,οχι μονο την καρτα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Τελικά υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης με όριο τα 100 gb τον μήνα. Σήμερα τα έφτασα και μίλησα με το help desk, δεν υπάρχει τρόπος παράκαμψης

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eαν θες αγοραζεις και το router μαζι,οχι μονο την καρτα.
Αυτό το γνωρίζω. Ποιο είναι το ρούτερ ρώτησα που έχει και πιάνει cat7.

Sent from my Galaxy S10e

Ξέρει κανείς τρόπο να αγοράσω πακέτο μέσω εφαρμογής κλπ; Με ότι σελίδα και να μπει κανείς από κινητό βγάζει αυτόματα το s στο http. Καμία ιδέα, κάτι γιατί έχω δώσει σε επαρχία το δεύτερο data μου και μας λήγει αύριο το πακέτο

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δοκιμαζεις αλλον browser. Η αρχικη διευθυνση ανακατευθυνει σε αλλο url που μπορεις να το ανοιξεις απ'ευθείας. Δεν το εχω προχειρο ομως για να στο δωσω αν καποιος μπορει ας το ποσταρει. Δυστυχως βεβαια την διαδικασια πρεπει να την κανει ο αλλος που εχει την καρτα. Μεσω της εφαρμογης δεν γινεται. Φαντάζομαι οτι μπορει να γινει η ενεργοποιηση πακετου απο το καταστημα ομως.

Το έχω , είναι vodafone.gr/myvmb. Το θέμα είναι ότι βάζω το κινητό να συνδεθεί στο mifi που έχει τη σιμ, μπαίνει στο wifi της σιμ αλλά η σελίδα επιμένει να μην παίζει. Έχετε βρει browser να μην βγάζει το αναθεματισμενο το s αυτόματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια

Υγ δεν έχει στο Δήλεσι κατάστημα και όπως κατάλαβα μόνο ονλινε γίνεται

Edited by sgatzo

Ενεργοποίηση μπορούν να σου κάνουν και από την εξυπηρέτηση, δηλαδή 13830 ή δωρεάν στο live chat (Vodafone.gr το κουμπί κάτω δεξιά)

Το έχω , είναι vodafone.gr/myvmb. Το θέμα είναι ότι βάζω το κινητό να συνδεθεί στο mifi που έχει τη σιμ, μπαίνει στο wifi της σιμ αλλά η σελίδα επιμένει να μην παίζει. Έχετε βρει browser να μην βγάζει το αναθεματισμενο το s αυτόματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια

Υγ δεν έχει στο Δήλεσι κατάστημα και όπως κατάλαβα μόνο ονλινε γίνεται

Με τον firefox θα κανεις δουλεια...