Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντωνη και σε μενα το εκανε με τον tw (δεν προλαβα να το δουλεψω πολυ με apex) αλλα μου το κανει καποιες φορες και στο sgs με τον apex (σε ολες τις ics).

Καλοδούλευτο Νίκο!! :)

Ελπίζω να μεριμνήσει γρήγορα η Sammy γιατί κατα τ'αλλα μου άρεσε ο νεος TW..

Mε το SGS2 δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα με την Ics...τελικά πάντα πρέπει να υπάρχει κάτι να παιδευόμαστε.. :lol:

The sky moves on sideways

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά, αυτό μου φαίνεται παράλογο. Στο amazon.de το λευκό κοστολογείται στα €587,00 ενώ η ίδια έκδοση σε μπλε κοστολογείται €668,89. Δηλαδή +€80 διαφορά για το μπλε χρώμα. Μήπως πρέπει να πληρώσουμε στην samsung τα έξοδα της ανάκλησης των τηλεφώνων και της αποστολής των νέων;
Μάκης

Δυστυχώς το κάνει...

Αν το κάνω επανεκκίνηση δουλεύει σωστά για λίγο.. αλλά μετά κάνει πάλι τα ίδια.Δεν μπορώ να καταλάβω τί φταίει..:wacko: σαν να έχω task killer..

Ποιά rom φοράς;

Έχεις sd πάνω στο κινητό;;;

Καλά, αυτό μου φαίνεται παράλογο. Στο amazon.de το λευκό κοστολογείται στα €587,00 ενώ η ίδια έκδοση σε μπλε κοστολογείται €668,89. Δηλαδή +€80 διαφορά για το μπλε χρώμα. Μήπως πρέπει να πληρώσουμε στην samsung τα έξοδα της ανάκλησης των τηλεφώνων και της αποστολής των νέων;

μηπως ειναι απο διαφορετικα μαγαζια?εγω το πηρα απο το ιδιο το Αμαζον που το ειχε 580 κατι και ο αμεσως επομενος το ειχε 660κατι.

Έχεις sd πάνω στο κινητό;;;

ΝΑΙ!

Λές να φταίει η SD?

Eιναι class 10 8Gb, την είχα και στο S2 και δεν μου παρουσίασε πρόβλημα..

Εχω γερμανικο S3 απο xtreme-mobile και οταν ανοιγω το SVOICE ειναι ολα στα γερμανικα :P Ξερει κανεις πως αλλαζει?
:)

Εχω γερμανικο S3 απο xtreme-mobile και οταν ανοιγω το SVOICE ειναι ολα στα γερμανικα :P Ξερει κανεις πως αλλαζει?

Μεσα στο svoice πατα ρυθμισεις και ειναι το πρωτο πανω πανω

ΝΑΙ!

Λές να φταίει η SD?

Για δοκίμασε χωρίς την κάρτα να δεις αν συνεχίζει τα κολλήματα. Επίσης στον apex είχες την επιλογή να κρατηθεί στην μνήμη;

Χτες ηταν η παρουσιαση του S3 στην Ελλαδα, οπως ειχα πει. Απιστευτω event παιδια. Περασαμε παρα πολυ ομορφα... Kαι το μπλε S3 ειναι παρα πολυ ομορφο απο κοντα...

Για δοκίμασε χωρίς την κάρτα να δεις αν συνεχίζει τα κολλήματα. Επίσης στον apex είχες την επιλογή να κρατηθεί στην μνήμη;

Θα το δοκιμάσω..ναι στον apex είχα τικάρει την επιλογή να μένει πάντα στην μνήμη..

ΝΑΙ!

Λές να φταίει η SD?

Αφαιρεσε οποιοδηποτε widget εχεις στη home screen και δοκιμασε να δεις αν συνεχιζει να στο κανει. Ειχαμε ξαναδει παλια κατι παρομοιο

Μόλις αποχωρίστηκα το πιο must μικρο κινητό μέχρι και πριν λίγες μέρες...

Η συνύπαρξη με το SIII αλλά και το Note το είχε καταστήσει παρκαρισμένο και πιστεύω ότι δεν του αξίζει...

Ας το χαρεί και ένας άλλος ακόμα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μόλις αποχωρίστηκα το πιο must μικρο κινητό μέχρι και πριν λίγες μέρες...

Η συνύπαρξη με το SIII αλλά και το Note το είχε καταστήσει παρκαρισμένο και πιστεύω ότι δεν του αξίζει...

Ας το χαρεί και ένας άλλος ακόμα...

αν ανεφερεσαι στο s2 σημερα το πουλησα κ εγω γιατι δεν ελεγε να το εχω στο συρταρι :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ξέρει κάποιος αν μετά το ρουτ χάνεται η εγγύηση μια για πάντα . Δεν είναι οπωσ το ς2 που το επαναφερεις. Αν ξέρει κάποιός σίγουρα ας πει.

Ξέρει κάποιος αν μετά το ρουτ χάνεται η εγγύηση μια για πάντα . Δεν είναι οπωσ το ς2 που το επαναφερεις. Αν ξέρει κάποιός σίγουρα ας πει.

Μπορείς να φλασάρεις την Official Rom και μετα με την εφαρμογή Triangle Away να επαναφέρεις το counter στο 0 και είσαι έτοιμος! ;)

Τελικά υπάρχει νέο μπλε και είναι πολύ καλύτερο.

Θα τολμήσω να πω ότι το metallic blue κάνει το τηλέφωνο να φαίνεται πιο ποιοτικό,πιο όμορφο και ξεφεύγει κάπως από την πλαστικουριά.

Θα τολμήσω να πω ότι το metallic blue κάνει το τηλέφωνο να φαίνεται πιο ποιοτικό,πιο όμορφο και ξεφεύγει κάπως από την πλαστικουριά.

Δεν υπάρχει νέο μπλε, η Samsung το διέψευσε. Κοίτα λίγες σελίδες πίσω με τις φωτογραφίες μου από μαγαζί που πήγα και το είδα.

- Alex

Που ειναι ?

που το ειδες ?

Samsung galaxy s21+

Στην οθόνη κλειδωματος δεν μπορούμε να βάλουμε ότι φωτογραφία θέλουμε?

Μπορείς. Αλλά δεν μπορείς να έχεις το music player.

Θα διαφωνήσω στο ότι το μπλε δείχνει πιο ποιοτικό ενώ το άσπρο φαίνεται σαν πλαστικό. Εχω δει και τα 2 και εχω το άσπρο και μπορώ να σου πω ότι το μπλε φαίνεται σαν κόσμημα ενώ το άσπρο σαν οποιαδήποτε άλλη άσπρη συσκευή.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

Δεν υπάρχει νέο μπλε, η Samsung το διέψευσε. Κοίτα λίγες σελίδες πίσω με τις φωτογραφίες μου από μαγαζί που πήγα και το είδα.

Που ειναι ?

που το ειδες ?

Υπάρχει νεο μπλέ. Όλοι οι χρήστες στο XDA που παρέλαβαν μπλέ και ανεβασαν φώτογραφίες το δείχνουν. Αν ψαξετε μια δυο σελίδες πίσω θα δείτε αυτό που έγραψα και χθες. Να και καποιες άλλες φωτο από το XDA

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27109699&postcount=2281

Στην οθόνη κλειδωματος δεν μπορούμε να βάλουμε ότι φωτογραφία θέλουμε?

Φυσικα και μπορεις

ρυθμισεις > wallpaper >και επιλεγεις

Samsung galaxy s21+

Εγώ πάλι πιστεύω ότι τό άσπρο είναι πιο εντυπωσιακό.

Κάτι άλλο για την μπαταρία τελικά να το αφήσουμε να σβήσει; για πρώτη φόρτιση

Edited by akizaki

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...