Jump to content

VP3690

Members
  • Δημοσιεύσεις

    120
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

VP3690's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν ξέρω αν έχετε προσέξει αλλά η εφαρμογή καιρού στο touchwiz έχει πρόβλημα ανανέωσης. Από ημτην samsung μου είπαν ότι λόγω πτώσης σήματος μπορεί να μην ανανεώνει πάντα και να χάνει κύκλο. Ωστόσο το έβαλα να ανανεώνει κανα ωρα και ακόμα και.με το wifi αναμμένο πάλι δεν ανανεώνει. Έβαλα το beautiful widgets και αυτό ανανεώνει κανονικαμ. Οπότε τους έγραψα ότι υπάρχει πρόβλημα μπας και ευαισθητοποιηθούν ...
  2. Λοιπόν, απόλυτα ευχαριστημένος με το πλαστικό/αλουμίνιο καπάκι από Κίνα. Κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με σημα. Έτσι wifi είτε 3g που να έχω πρόβλημα. Πηρα και μια fitbag γκρι και πλέον έκλεισα από αξεσουάρ. Μερικές φωτογραφίες: http://i117.photobucket.com/albums/o59/vasp3690/20120721_195010.jpg http://i117.photobucket.com/albums/o59/vasp3690/5090e908.jpg http://i117.photobucket.com/albums/o59/vasp3690/dcd676e1.jpg http://i117.photobucket.com/albums/o59/vasp3690/bd3a693f.jpg Επίσης μου έστειλαν μια Anker 2200 μπαταριά για δοκιμή, και μπορώ να πω ότι είναι πολυ καλη. Αντίστοιχη της εργοστασιακής, αν όχι λίγο καλύτερή. Ωστόσο δεν έχει nfc για όσους το χρησιμοπουν.
  3. Δεν βγάζει κανείς άκρη. Ένας έγραψε αλλού ότι δοκίμασε για 5 λεπτά ένα s3 ενός φίλου του και επειδή κόλλαγε στο λειτουργικό δεν του άρεσε. Ούτε ξέρουμε ποσά apps είχε ανοιγμένα εκείνη τη στιγμή, ούτε αν η συσκευή είχε κάποιο πρόβλημα ούτε τίποτα. Προσωπικά πειραιώς από το θέμα της μεταφοράς των apps στην εξωτερική κάρτα μνήμης, δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα με τη συσκευή. Εντάξει ο καιρός δεν ανανεώνεται πάντα όπως θα ήθελα, αλλά πιστεύω αυτό είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί από την samsung αργότερα. Πέραν τούτου, η συσκευή είναι στη φωτός καλύτερή της htc one s που επίσης ειχα για κανα μηνά, οπότε μπορώ να εκφέρω γνώμη αφού χρησιμοποίησα και τις 2
  4. Μετά τον ενθουσιασμό για το back cover με το αλουμίνιο, αποφασισα να πατρών και μια γκρι fitbag και να το χρησιμοποιώ χωρίς κάλυμμα το κινητο. Πιστεύω ότι η fitbag pouch θα είναι αρκετή. Αλλά πλέον επειδή το πάρα.... με τα accessories νομίζω ότι θα σταματήσω εδώ!
  5. Όντως την ειχα και είναι η ιδια. Αλλά μπορώ να πω με αυτήν δεν βλέπω μακια διάφορα στο σημα wifi.και έχω και την slim tpu από πάνω. Άκυρο, μάλλον έχει λίγο χαμηλότερο σημα.
  6. και εγω σημερα το εβαλα, δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Στο νοσοκομειο που δουλευω ειναι μερικα σημεια οπου το σημα δεν ειναι πολυ καλο. Θα το εξακριβωσω εντος της εβδομαδας.
  7. http://www.ebay.co.uk/itm/251090455373?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Πηρα αυτό το καπάκι μπαταρίας από κινά και παραδόξως είναι πολύ καλο. Κλείνει σωστά και ταιριάζει με το μεταλλικό πλαίσιο του τηλεφώνου. Ακόμα και η slim case της samsung μπαίνει.
  8. Αν κατεβάσεις το 2xbattery app είναι ένα ωραίο προγραμματακι που επιτρέπει την αυτόματη ενεργοποίησή του 3g κανα διαστήματα για την εξοικονόμηση μπαταρίας. Δεν κάνει κακο.
  9. Η πλάκα είναι ότι η htc ισχυρίζεται ότι μετά από την h24 σειρά το έφτιαξε και καλα το coating. Όπως αντιλαμβάνεστε....τρίχες! Όντως η συσκευή εμφανισιακά είναι άλλο πράγμα, αλλά άντε να την χαρείς αμα την έχεις μονίμως καλυμμένη με θήκη.
  10. Όχι δυστυχώς. Εμένα προσωπικά είχαν το θρασος να μου πούνε κιόλας στην αγγλία ότι είναι διακοσμητική φθορά που δεν καλύπτεται από την εγγύηση! Εστειλα πίσω στην Amazon 3 συσκευές και πήρα τελικά Samsung. Απαράδεκτη συμπεριφορά από την εταιρία και οσο όμορφο και αν είναι το κινητο, δεν άξιζε να μείνω σε αυτό.
  11. Αν είναι ο κανεις διατεθημενος να πληρώσει τα 200ευρω του κόστους μιας καινούριας οθόνης αν τυχών γρατσουνιστεί τοτε δεν χρειάζεται screen protector. Προσωπικά έχω βάλει και πάντα θα βάζω γιατί θεωρώ ότι δεν προσφέρει κανένα μειονέκτημα. Αν την βάλεις σωστά είναι αρίστη, οι δαχτυλιές καθαρίζονται εύκολα και όταν έρθει η ωρα να πουληθεί είναι σαν καινουριο
  12. Από που το πήρες? Στην αγγλία υπάρχει ο νόμος των 30 ημερών.Για παραπάνω παίζει να έχεις πρόβλημα να στο αλλάξουν. Μπορεί να σου πούνε να το στείλεις στην htc για επισκευή.
  13. Όντως. Δηλαδή γενικά εμείς δεν θα έχουμε την αναβάθμιση?
×
×
  • Create New...