agekalp Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Πώς ρυθμίζεται ρε παιδιά του gosms για αποστολή SMS με 60 χαρακτήρες με swiftkey3; Ψαχούλεψα λίγο τις ρυθμίσεις του gosms αλλά δεν βρήκα τίποτα. :-\ EDIT: Και κάτι άλλο, πώς γίνεται ρε παιδιά να στείλω κενό μήνυμα; Μου χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις για την CU, αλλά δοκίμασα και από την stock sms εφαρμογή και από το GoSMS, όταν είναι κενό το πλαίσιο για το περιεχόμενο του μηνύματος το "Αποστολή" είναι γκρι/απενεργοποιημένο.. settings->send settings->enable locale support+supported languages->greek sms Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Ευχαριστώ και τους 2 παραπάνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Πώς ρυθμίζεται ρε παιδιά του gosms για αποστολή SMS με 60 χαρακτήρες με swiftkey3; Ψαχούλεψα λίγο τις ρυθμίσεις του gosms αλλά δεν βρήκα τίποτα. :-\ EDIT: Και κάτι άλλο, πώς γίνεται ρε παιδιά να στείλω κενό μήνυμα; Μου χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις για την CU, αλλά δοκίμασα και από την stock sms εφαρμογή και από το GoSMS, όταν είναι κενό το πλαίσιο για το περιεχόμενο του μηνύματος το "Αποστολή" είναι γκρι/απενεργοποιημένο.. Στο handcent απλά βάζεις ένα κενό πατώντας μια φορά το space. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Είχα διαβάσει στα σχόλια ότι την έχουν βαρύνει αδικαιολόγητα και έχουν ενεργοποιήσει σαν προεπιλογή chat software κλπ... Αν δεν έχει ζητήματα όπως λες ίσως να την αναβαθμίσω κι εγώ... Έχει επιλογή να το απενεργοποιήσεις το go chat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtaras Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Εγκατέστησα το go sms pro αλλά μου ενώ γράφω το κείμενο με μικρά όταν απατάω αποστολή αυτό μου τα βγάζει με κεφαλαία όλα τα γράμματα. Γίνεται να αλλάξει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Εγκατέστησα το go sms pro αλλά μου ενώ γράφω το κείμενο με μικρά όταν απατάω αποστολή αυτό μου τα βγάζει με κεφαλαία όλα τα γράμματα. Γίνεται να αλλάξει αυτό? Γίνεται αλλα θα περιοριστείς στους 60 χαρακτήρες μετα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Να ρωτήσω, το αν ένα sms θα χωράει 70 ή 160 χαρακτήρες στα ελληνικά εξαρτάται από το πληκτρολόγιο που θα χρησιμοποιήσεις ή από το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσεις για αποστολή; Είμαι με stock sms app και stock kb και δεν ξέρω τι από τα 2 πρέπει να αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Να ρωτήσω, το αν ένα sms θα χωράει 70 ή 160 χαρακτήρες στα ελληνικά εξαρτάται από το πληκτρολόγιο που θα χρησιμοποιήσεις ή από το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσεις για αποστολή; Είμαι με stock sms app και stock kb και δεν ξέρω τι από τα 2 πρέπει να αλλάξω. Από το πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Από το πρόγραμμα Ευχαριστώ. Από τα γνωστά, ποιά υποστηρίζουν 160; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Ευχαριστώ. Από τα γνωστά, ποιά υποστηρίζουν 160; Gosms, handcent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ενω τωρα εχω κανονικα ελληνικα στα μενου,στο πληκτρολογιο εχει μονο γερμανικα :wacko: Καμια λυση? Εχω ενα γερμανικο S3 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Πας, ρυθμίσεις -> γλώσσα και πληκτρολόγιο, επιλέγεις το πληκτρολόγιο και από τις ρυθμίσεις του, πας στις γλώσσες και επιλέγεις τα ελληνικά και όποια άλλη γλώσσα θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Ναι εκει εχει μονο τα γερμανικα :| Ουτε καν τα αγγλικα...και το πιο κουφο? Στην θεση του Y εχει το Z Εκανα επαναφορα stock ρομ και της πιο προσφατης και της προηγουμενης μεσω odin αλλα τιποτα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Σαν σίγουρη λύση, υπάρχει η εγκατάσταση κάποιου άλλου πληκτρολογίου, πέρα από το stock ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Υπάρχει κάπου το πληκτρολόγιο της Sony που να δουλεύει και σε αλλες συσκευές; Βασικά με ενδιαφέρει το Τ9. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 γνωριζει κανενας γιατι το keyboard που εχει η cm9 αν γινεται να αλλαζω γλωσσα σερνωντας απλος το space και οχι να πατησω συνεχομενα το κενο να με παει στο μενου και τριχες κατσαρες? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 γνωριζει κανενας γιατι το keyboard που εχει η cm9 αν γινεται να αλλαζω γλωσσα σερνωντας απλος το space και οχι να πατησω συνεχομενα το κενο να με παει στο μενου και τριχες κατσαρες? Βαλε ένα άλλο αν δεν σου αρέσει το στάνταρ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 καποιο μεγαλο ελληνικο πληκτρολογιο υπαρχει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Παιδιά το keyboard από το htc desire hd ξέρει κανείς που και αν μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Παιδιά έχω 3 λογαριασμούς email και θέλω να τα έχω σε ένα application... Τι προτείνετε... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Παιδιά έχω 3 λογαριασμούς email και θέλω να τα έχω σε ένα application... Τι προτείνετε... Αν θες να έχεις και push mail τότε το stock email app είναι πολύ καλή επιλογή. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Αν θες να έχεις και push mail τότε το stock email app είναι πολύ καλή επιλογή. +1, Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Και το K-9 mail είναι καλό, αλλά είμαστε στο λάθος thread... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Ορθόν οπότε ας επανέλθουμε στο θέμα μας!:) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) Δεν έχει βαρύνει κάπως το swiftkey 3 ή είναι ιδέα μου; Σαν να τρώει κολλήματα που και που και να μην υπακούει τόσο καλά, ιδίως όταν γράφω γρήγορα. Για πες freddaras που το χρησιμοποιείς κι έχεις και το note μήπως φταίει ότι έχω 512 ram. Edited July 17, 2012 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts