Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Δεν μου ήρθε κάποια ενημέρωση. Το τσέκαρα τώρα που είπε ο φίλος ότι πήρε αναβάθμιση προχθές και είδα την ημερομηνία.

Ούτε εγώ έχω λάβει κάποια ενημέρωση ακόμα. Έχω κατεβάσει το swiftkey από το Amazon Store

Ούτε εγώ έχω λάβει κάποια ενημέρωση ακόμα. Έχω κατεβάσει το swiftkey από το Amazon Store

Χθες έκανε αναβάθμιση στο play store πάντως.

Στο TouchPal ξέρουμε τι κάνει η επιλογή στις ρυθμίσεις που αναφέρεται ως "μέγεθος υποψηφίου"; Ότι κι αν επιλέξω δεν βρίσκω κάποια διαφορά στο πληκτρολόγιο.. επίσης έβαλα στο ταμπλέτα την έκδοση HD και παρατηρώ ότι η μπλε γραμμή κατά το σύρσιμο του δαχτύλου στο πληκτρολόγιο δεν σβήνει, παραμένει δηλαδή αναμμένη μέχρι να τελειώσω τη λέξη, πράγμα που σημαίνει ότι αν έχω να κάνω με μεγάλη λέξη φτάνει σε σημείο να μη με αφήνει να δω όλα τα γράμματα, πράγμα ιδιαίτερα ενοχλητικό. Αλλάζει κάπως αυτό;:)

Για το HD δεν μπορώ να σε φωτίσω αλλά το μέγεθος υποψηφίου μεγαλώνει το μέγεθος των προτεινόμενων λέξεων. Η μετάφραση, βέβαια, είναι σαν κάτι τίτλους ταινιών..!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Για το HD δεν μπορώ να σε φωτίσω αλλά το μέγεθος υποψηφίου μεγαλώνει το μέγεθος των προτεινόμενων λέξεων. Η μετάφραση, βέβαια, είναι σαν κάτι τίτλους ταινιών..!

10 χρόνια να έγραφα με αυτό δεν θα το έβρισκα! Πάμε να το βάλουμε στο "μικρό" τότε.. :D

Θελω ελληνικο πληκρτολογιιο με τ9 κλασσικο με τα 12 πληκτρα ετσι ειχα συνηθισει στο αψογο neo v ..τι προτεινετε?

Θελω ελληνικο πληκρτολογιιο με τ9 κλασσικο με τα 12 πληκτρα ετσι ειχα συνηθισει στο αψογο neo v ..τι προτεινετε?
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά τα περισσότερα έχουν. Δοκίμασες το touchpal;

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά τα περισσότερα έχουν. Δοκίμασες το touchpal;

μου λεει για ληψη γλωσσας και η ληψη αποτυγχανει..αλλο?

μου λεει για ληψη γλωσσας και η ληψη αποτυγχανει..αλλο?

Θα σου έλεγα να ξεχάσεις το Τ9.Όλοι με Τ9 γράφαμε μέχρι "πρόσφατα".

Αν δοκιμάσεις κάποιο από τα κορυφαία πληκτρολόγια (Swype,touchpal,SwiftKey) θα δεις ότι δεν θα ξαναψάξεις για Τ9.

Αν δοκιμάσεις κάποιο από τα κορυφαία πληκτρολόγια (Swype,touchpal,SwiftKey) θα δεις ότι δεν θα ξαναψάξεις για Τ9.

οχιι επιμενω! :p

Δεν είσαι ο μόνος! Κι εγώ το ίδιο κόλλημα έχω. Έχω συνηθήσει το παλιό κλασσικό πληκτρολόγιο παρόλο που δοκίμασα και swype και swiftkey κλπ, και δεν το αλλάζω με τίποτα:happy:

Λοιπόν έχω να σου προτείνω τα εξής δύο:

Smart keyboard https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardtrial&hl=el

και jelly bean keyboard https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jlsoft.inputmethod.latin.jelly.free&hl=el

Αν υπάρχει και κάποιο άλλο και το γνωρίζει κάποιος ας μας δώσει τα φώτα του. Πάσα προσφορά δεκτή:rolleyes:

Σαν να σου χαρίζουν BMW και να κρατάς το KIA γιατί το έχεις συνηθίσει :Ρ:Ρ

Πάντως το touchpal μόλις το δοκίμασα και κατεβάζει κανονικά..

στο go keyboard όταν μαθαίνει μία λέξη που τελειώνει σε ς όταν πας να την ξαναπεράσεις την γράφει με σ, δηλαδή γράφεις 'φίλος' και μετα στις επιλογές σου γράφει 'φίλοσ' διορθώνεται?

Η γνώμη μου είναι παιδιά να προσπαθήσετε να συνηθίσετε τα καινούργια πληκτρολόγια. Τα Τ9 είναι ξεπερασμένα πλέον και υπάρχουν πληκτρολόγια που πραγματικά κάνουν τρομερή δουλειά.

Παιδιά πια πληκτρολόγια θεωρείτε ότι είναι τα καλύτερα.

Έχω το TouchPal τέρας και μου αρέσει αλλά δεν με βολεύει ο τρόπος που αλλάζει η γλώσσα

Παιδιά πια πληκτρολόγια θεωρείτε ότι είναι τα καλύτερα.

Έχω το TouchPal τέρας και μου αρέσει αλλά δεν με βολεύει ο τρόπος που αλλάζει η γλώσσα

Μα είναι ο πιο εύκολος τρόπος. Απλά πατάς ένα κουμπί.

Μα είναι ο πιο εύκολος τρόπος. Απλά πατάς ένα κουμπί.

Φαντάζομαι ότι ο φίλος δεν έχει βρει τη ρύθμιση για να αλλάξει τη λειτουργία σε "εναλλαγή γλώσσας" στο συγκεκριμένο κουμπί..;)

Φαντάζομαι ότι ο φίλος δεν έχει βρει τη ρύθμιση για να αλλάξει τη λειτουργία σε "εναλλαγή γλώσσας" στο συγκεκριμένο κουμπί..;)

Το βρήκα, τώρα είναι εκεί που ήταν το, ","

Δοκιμάσατε την νέα beta έκδοση του Swiftkey;

Την έβαλα χθες το βράδυ αφού είδα το ποστ σου.

Σαν την παλιά αλλά με λιγότερα λάθη. Τον τελευταίο καιρό το SwiftKey μου έχει σπάσει τα νεύρα. Διπλασιάζει ή εξαφανίζει γράμματα, κάνει λάθος χωρισμό. Μάλιστα βλέπω πολλούς εδώ μέσα να γράφουν έτσι αλλά φαίνεται ότι δεν μας ενοχλεί και ιδιαίτερα. Το beta version προς το παρόν πάει καλύτερα. Δεν έχω βρει πως αλλάζει το μέγεθος του πληκτρολογίου.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου