minast Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μέχρι τώρα το αγαπημένο μου πληκτρολόγιο ήταν το Swype, παρότι οι τελευταίες του εκδόσεις δε με είχαν ενθουσιάσει. Πλέον έχω σαν βασικό το Swiftkey και δε βλέπω να το αλλάζω σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μέχρι τώρα το αγαπημένο μου πληκτρολόγιο ήταν το Swype, παρότι οι τελευταίες του εκδόσεις δε με είχαν ενθουσιάσει. Πλέον έχω σαν βασικό το Swiftkey και δε βλέπω να το αλλάζω σύντομα... και το βελτιωνουν συνεχως...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Οκ σορρυ το arc s εχω, εβαλα το smart keyboard pro φαινεται καλο αλλα το Τ9 βλεπω οτι δεν κανει κι πολλα. Ευχαριστω για την βοηθεια! Το smart keyboard pro μου κολλαει ωρες-ωρες και μονο με επανεκκινηση του κινητου ξεκολλαει. Μηπως φταιει το μαμισιο πληκτρολογιο που εχω και αυτο μεσα? Εχω την ρομ JJ's HYBRID ROM v3.3b με kernel τον xarc. Τελικα περασα το επισημο πληκτρολογιο και εβγαλα το smart keyboard pro. Edited December 10, 2012 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis_TS Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Έχω το 918D Android 2.3.5 Θέλω μια πρόταση για απλό καλό Δωρεάν πληκτρολόγιο με υποστήριξη Ελληνικών και ορθογραφικό έλεγχο. Το κινητό από το γνήσιο ΡΟΜ είχε ελληνικό touchpal αλλά με το τροποποιημένο ΡΟΜ που εγγατέστησα έχει πάλι touchpal αλλά δεν εγκαθιστά τα ελληνικά(Σε άλλες γλώσσες όλα καλά ?!?). Παράθεση Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G Πάσχει ακόμα από "Παιδικές" ασθένειες.. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Οκ σορρυ το arc s εχω, εβαλα το smart keyboard pro φαινεται καλο αλλα το Τ9 βλεπω οτι δεν κανει κι πολλα. Ευχαριστω για την βοηθεια! το t9 του smart keyboard pro ειναι απο τα καλυτερα.κατι δεν εχεις κανει καλα.κατεβασες το ελληνικο λεξικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 το t9 του smart keyboard pro ειναι απο τα καλυτερα.κατι δεν εχεις κανει καλα.κατεβασες το ελληνικο λεξικο? Δεν ειχα κατεβασει το ελληνικο λεξικο, οντως μετα ηταν μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Εχω εγκαταστησει το swiftkey flow beta, αλλα μου εμφανιζεται μονο οταν γραφω μηνυματα. Τι λαθος κανω? Oταν παω να γραψω κατι πχ στο browser, μου βγαζει να το γραψω με το stock πληκτρολογιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Παιδιά στο swiftkey free πως αλλάζω γλώσσα γραφής;Έχω κατεβάσει μέσω του swiftkey τα αγγλικά και τα ελληνικά αλλά δεν μπορώ να κάνω εναλλαγή, είναι μόνιμα στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Παιδιά στο swiftkey free πως αλλάζω γλώσσα γραφής;Έχω κατεβάσει μέσω του swiftkey τα αγγλικά και τα ελληνικά αλλά δεν μπορώ να κάνω εναλλαγή, είναι μόνιμα στα ελληνικά. Κρατα πατημενο το spacebar και σειρε με το δαχτυλο σου προς τα δεξια (ή τα αριστερα αν σε βολευει). Μπορεις και να το κανεις με μια κινηση κατευθειαν (δηλαδη χωρις να το κρατας πατημενο στην αρχη, απλα ετσι σου δειχνει την γλωσσα που προκειται να γραψεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Παιδιά στο swiftkey free πως αλλάζω γλώσσα γραφής;Έχω κατεβάσει μέσω του swiftkey τα αγγλικά και τα ελληνικά αλλά δεν μπορώ να κάνω εναλλαγή, είναι μόνιμα στα ελληνικά. Πατάς το space και τραβάς το δάχτυλο δεξιά ή αριστερά (με πατημένο space) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Έχω το swift και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι στη μετάφραση δε μου λειτουργεί η πρόβλεψη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργήσει γιατί τη χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση και αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ μόνο για αυτό το πρόγραμμα το smart keyboard pro; Πριν λίγο διάβασα στο παρόν θέμα και για τη beta έκδοση. Θα τη δοκιμάσω σε λίγο μήπως και έχει λυθεί αυτό το ζήτημα. Κάποια άλλη λύση; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Κρατα πατημενο το spacebar και σειρε με το δαχτυλο σου προς τα δεξια (ή τα αριστερα αν σε βολευει). Μπορεις και να το κανεις με μια κινηση κατευθειαν (δηλαδη χωρις να το κρατας πατημενο στην αρχη, απλα ετσι σου δειχνει την γλωσσα που προκειται να γραψεις) Πατάς το space και τραβάς το δάχτυλο δεξιά ή αριστερά (με πατημένο space) Επιτέλους το βρήκαμε και αυτό.Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Κάτι δεν δουλεύει σωστά με το Swiftkey flow στο prediction. Πχ στο tapatalk γράφω τα πρώτα γράμματα κάποιων λέξεων και βγάζει άσχετες λέξεις εκτός από αυτό που ψάχνω. Δοκίμασα και το rapid αλλά και το precise mode, αλλά τίποτα. Δεν ξέρω αν φταίει το tapatalk , αλλά το Swype beta δουλεύει τέλεια εκεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 το flow ειναι beta ακόμα, αλλά σε πιο πρώιμο στάδιο από τις beta του swype.. γιαυτό φαντάζομαι ίσως υπάρχουν αρκετά bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Επιτέλους το καινούργιο fb έγινε τρομερό... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Παρά τα καλά λόγια που είχα να πω για το Swiftkey flow beta, έχει και τα μικρά του κουσούρια... Σε πάρα πολλά πεδία (πχ stock calendar widget) δεν ενεργοποιείται το flow και η πρόβλεψη, είναι σαν χαζό πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Επιτέλους το καινούργιο fb έγινε τρομερό... Ισχυει..μεχρι στιγμης τρεχει σουπερ Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Επιτέλους το καινούργιο fb έγινε τρομερό... το σχέση έχει με το συγκεκριμένο thread? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Μολις μου εσκασε μηνυμα οτι εληξε το trial του Swype beta!! Τωρα τι κανουμε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Μολις μου εσκασε μηνυμα οτι εληξε το trial του Swype beta!! Τωρα τι κανουμε; Το αγοράζεις όπως εκανα και εγω προσωπικά ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Βασικά έκανα κάτι άλλο. Έτρεξα τον installer και βρήκε κάποια νεώτερη έκδοση του Βετα διαθέσιμη και έτσι κατέβασα και εγκατέστησα εκείνη και όλα οκ τώρα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Το swiftkey flow πως γίνεται να μην παίρνει αυτόματα την λέξη που νομίζει αυτό οτι θέλω να γράψω αλλά να την επιλέγω εγώ όπως στο swype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Μολις μου εσκασε μηνυμα οτι εληξε το trial του Swype beta!! Τωρα τι κανουμε; δεν καταλαβα.... σε εμενα λειτουργει κανονικα... το swype ειναι με αγορα πλεον? απο ποτε ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Μια ερώτηση παιδιά έχω αγοράσει το SwiftKey. Και όταν στέλνω SMS σε άλλες συσκευές του βλέπουν το μήνυμα σαν ερωτηματικά γιατί συμβαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Με άλλο πληκτρολόγιο είναι κανονικά δηλαδή; (μήπως φταίει η κωδικοποίηση των μηνυμάτων ή η εφαρμογή για μηνύματα που χρησιμοποιείς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts