zalaros Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Τώρα τελευταία η αλλαγή γλώσσας κολλάει πολύ στο Swype. Επίσης έχει ένα κόλλημα με τα κεφαλαία γράμματα μέσα στην πρόταση. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Τώρα τελευταία η αλλαγή γλώσσας κολλάει πολύ στο Swype. Επίσης έχει ένα κόλλημα με τα κεφαλαία γράμματα μέσα στην πρόταση. Φταιει η συσκευή σου. Κανένα πρόβλημα σε 2 συσκευές μου με 4.4.4 και 5.1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 θα βγει λεει και για μας οσονουπω, ειπα μηπως το ξερει κανεις απο windows phone Το ξέρω εγώ. Και στα 8.1 που δεν έχει swipe στα ελληνικά και δεν μπορείς να προσθέσεις λέξεις στο ελληνικό λεξικό και στα windows 10 που γίνονται τα παραπάνω κανονικά. Έχει καλό λεξικό αλλά είναι πίσω σε πρόβλεψη με typing πχ με το swiftkey και πίσω με swipe απ ότι ξέρεις. Δεν είναι κακό, αλλά τα πληκτρολόγια του Android είναι μπροστά. Τι παράξενο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Φταιει η συσκευή σου. Κανένα πρόβλημα σε 2 συσκευές μου με 4.4.4 και 5.1 Note 3 έχω. Δεν το αποκλείω να φταίει η συσκευή μου αλλά νομίζω είναι λίγο τραβηγμένο. Και αυτό με την εναλλαγή γλώσσας δεν με ενοχλεί τόσο όσο τα κεφαλαία. Για τα κεφαλαία σίγουρα δεν φταίει η συσκευή. Τελικά για την εναλλαγή μπορεί να φταίει το smart manager της Samsung γιατί τώρα που το ρυθμισα σωστά δεν αργεί. Οπότε μένουν τα κεφαλαία. Edited January 17, 2016 by zalaros Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Note 3 έχω. Δεν το αποκλείω να φταίει η συσκευή μου αλλά νομίζω είναι λίγο τραβηγμένο. Και αυτό με την εναλλαγή γλώσσας δεν με ενοχλεί τόσο όσο τα κεφαλαία. Για τα κεφαλαία σίγουρα δεν φταίει η συσκευή. Τελικά για την εναλλαγή μπορεί να φταίει το smart manager της Samsung γιατί τώρα που το ρυθμισα σωστά δεν αργεί. Οπότε μένουν τα κεφαλαία. Για τα κεφαλαία το επιβεβαιώνω και εγώ σε όλες τις συσκευές που το δούλεψα (LG Optimus G, Nexus 4, LG G2, Nexus 6). Έχω την εντύπωση ότι, αν αποθηκεύσεις μία λέξη στην αρχή της πρότασης, άρα με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο. τότε σου την εμφανίζει έτσι, άσχετα αν είσαι μέσα στην πρόταση. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Το ίδιο και εγώ με ενα lg g3. Και μάλιστα το έχω αναφέρει και πιο πάνω για τα κεφαλαία στο μέσο της πρότασης. Επίσης καμία φορά "ξεχνάει" να τονίσει λέξεις όπως το "έχω", "πάω", "αυτό" κτλ όσες φορές και να προσπαθώ να το διορθώσω. Γενικά ακόμα και τώρα το θεωρώ το καλύτερο αλλά απο τότε που το έβαλα έχει πέσει λίγο σε αυτόν το τομέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Στο SwiftKey μπορώ να βάλω κουμπί για να αλλάζει η γλώσσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Το ξέρω εγώ. Και στα 8.1 που δεν έχει swipe στα ελληνικά και δεν μπορείς να προσθέσεις λέξεις στο ελληνικό λεξικό και στα windows 10 που γίνονται τα παραπάνω κανονικά. Έχει καλό λεξικό αλλά είναι πίσω σε πρόβλεψη με typing πχ με το swiftkey και πίσω με swipe απ ότι ξέρεις. Δεν είναι κακό, αλλά τα πληκτρολόγια του Android είναι μπροστά. Τι παράξενο ε; χμ, καταλαβα, ευχαριστω για τις πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Στο SwiftKey μπορώ να βάλω κουμπί για να αλλάζει η γλώσσα? Aπ'όσο ξέρω μόνο με το space αλλάζει... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος αλλά ούτε στις ρυθμίσεις βλέπω κάτι! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Χμμμ, μόνο από κει ε? Δε με βολεύει τόσο πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Χμμμ, μόνο από κει ε? Δε με βολεύει τόσο πολύ Όχι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αλλάζει με κάποιο κουμπί η γλώσσα στο swiftky. Αυτός είναι και ένας λόγος που χρησιμοποιώ το Smart keyboard pro, μιας και χρησιμοποιώ μόνο δαχτυλογράφηση. Με βολεύει πολύ και έχει και κουμπί που με μόνο ένα πάτημα αλλάζεις τη γλώσσα. Ειδικά σε tablet και σε κάθετη θέση, μπορώ να γράφω αρκετά γρήγορα σε σχέση με swype/swiftkey. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Μετά από χρόνια λειτουργίας του swiftkey μετακόμισα σε swype και βρήκα την υγειά μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Αλλαγη γλώσσας με πλήκτρο υπάρχει στο swype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Αλλαγη γλώσσας με πλήκτρο υπάρχει στο swype? Δυστυχώς όχι. Δυστυχώς οι προτάσεις του και η αυτόματη διόρθωση έχουν θέμα. Πάω να γράψω "γιατί" και μου βγάζει σαν πρώτη επιλογή και αυτόματη διόρθωση το "Για Τι". Προσπαθώ να το διαγράψω αλλά τίποτα. Μου πετάει πολλά τέτοια και έχω αρχίσει να σπάζομαι... Και δεν έχω γράψει ποτέ μου "Για Τι" για να το μάθει... Δεν πάμε καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Δυστυχώς όχι. Δυστυχώς οι προτάσεις του και η αυτόματη διόρθωση έχουν θέμα. Πάω να γράψω "γιατί" και μου βγάζει σαν πρώτη επιλογή και αυτόματη διόρθωση το "Για Τι". Προσπαθώ να το διαγράψω αλλά τίποτα. Μου πετάει πολλά τέτοια και έχω αρχίσει να σπάζομαι... Και δεν έχω γράψει ποτέ μου "Για Τι" για να το μάθει... Δεν πάμε καλά... Περίεργο. Εμένα μου βγάζει το "γιατί" . Edited January 21, 2016 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Δυστυχώς όχι. Δυστυχώς οι προτάσεις του και η αυτόματη διόρθωση έχουν θέμα. Πάω να γράψω "γιατί" και μου βγάζει σαν πρώτη επιλογή και αυτόματη διόρθωση το "Για Τι". Προσπαθώ να το διαγράψω αλλά τίποτα. Μου πετάει πολλά τέτοια και έχω αρχίσει να σπάζομαι... Και δεν έχω γράψει ποτέ μου "Για Τι" για να το μάθει... Δεν πάμε καλά... Και εμένα κανονικά γιατί και Γιατί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Χμμμ μόλις σταμάτησε να το βγάζει. Δεν ασχολούμαι άλλο. Edited January 24, 2016 by rtifosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Έχει προσέξει κάνεις ότι το Swype καμιά φορά διορθώνει και γραμματικά λάθη; Προχθές έγραψα μια λέξη με λάθος άρθρο (λάθος γένος) και μου έβγαλε επάνω το σωστό πακέτο (άρθρο + γένος) με το άρθρο σε πλάγια γράμματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να το αναπαράγω. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 μιλαω για touchpal,sos και εγώ το TouchPal χρησιμοποιώ φίλε ... Το κενό "διάστημα" μου δουλεύει κανονικά αν το πατήσω στιγμιαία Αν το πατήσω παρατεταμένα τότε βγαίνει το μικρόφωνο (φωνητική υπαγόρευση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Έχει προσέξει κάνεις ότι το Swype καμιά φορά διορθώνει και γραμματικά λάθη; Προχθές έγραψα μια λέξη με λάθος άρθρο (λάθος γένος) και μου έβγαλε επάνω το σωστό πακέτο (άρθρο + γένος) με το άρθρο σε πλάγια γράμματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να το αναπαράγω. Ναι το κάνει. Έχεις δίκιο. Και έχει παρά πολύ καιρό που το κάνει. Πριν αυτή τη μεγάλη αναβάθμιση που έβαλαν τα πληρωμένα θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 καλημερα σας, δοκιμαζω εδω και λιγο καιρο το πληκτρολογειο swype+dragon σε σχεση με το παλιο που ειχα το swiftkey. μου αρεσει η δυνατοτητα που του μιλας και στο κανει κειμενο αλλα που τιν σπαει που δεν εχει greeklish λεξικο και αν ξεχαστω και γραφω μηνυμα με αυτο γραφει οτι 8ελει. Γινεται τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Συγνώμη ρε συ, αλλά γιατί να γράφεις αυτές τις αηδίες τα greeklish; Είναι τόσο εύκολο να γράφεις σωστά με τις τόσες επιλογές για πληκτρολόγια, οπότε δεν είναι λίγο βλακεία να προσπαθείς να γράφεις λάθος; Έγραψες ολόκληρο μήνυμα και στο τέλος πέταξες αυτό το 8. Θα μπορούσες να βάλεις και τους τόνους αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Edited January 27, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Συγνώμη ρε συ, αλλά γιατί να γράφεις αυτές τις αηδίες τα greeklish; Είναι τόσο εύκολο να γράφεις σωστά με τις τόσες επιλογές για πληκτρολόγια, οπότε δεν είναι λίγο βλακεία να προσπαθείς να γράφεις λάθος; Έγραψες ολόκληρο μήνυμα και στο τέλος πέταξες αυτό το 8. Θα μπορούσες να βάλεις και τους τόνους αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. α το μηνυμα αυτο το εγραψα απο τον υπολογιστη, firefox, δεν ξερω εκει υπαρχει δυνατοτητα για αυτοματη διορθωση και τονισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 α το μηνυμα αυτο το εγραψα απο τον υπολογιστη, firefox, δεν ξερω εκει υπαρχει δυνατοτητα για αυτοματη διορθωση και τονισμο. Αν και εκτός θέματος, υπάρχουν λεξικά που κάνουν αυτό που θες. Πήγαινε στα add ons και ψάξε. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 καλημερα σας, δοκιμαζω εδω και λιγο καιρο το πληκτρολογειο swype+dragon σε σχεση με το παλιο που ειχα το swiftkey. μου αρεσει η δυνατοτητα που του μιλας και στο κανει κειμενο αλλα που τιν σπαει που δεν εχει greeklish λεξικο και αν ξεχαστω και γραφω μηνυμα με αυτο γραφει οτι 8ελει. Γινεται τιποτα? Greenglish λεξικό. Ελπίζω να ΜΗΝ βρεις αυτό που ψάχνεις. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts