Dimitris7Master Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 smart keyboard κατι σε full και οχι trial? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelino20 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 ενω ημουν για καιρο χρηστης του swiftkey αποφασισα να δοκιμάσω το Swype!εχω ομως ενα προβληματάκι!οταν στελνω μηνυμα δν μου εμφανιζεται πουθενα το πληκτρο για να αλλαξω σειρα! ξερει κανεις πως διορθώνεται?επισης ξερει κανεις απο που μπορουμε να κατεβασουμε θεματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 ενω ημουν για καιρο χρηστης του swiftkey αποφασισα να δοκιμάσω το Swype!εχω ομως ενα προβληματάκι!οταν στελνω μηνυμα δν μου εμφανιζεται πουθενα το πληκτρο για να αλλαξω σειρα! ξερει κανεις πως διορθώνεται?επισης ξερει κανεις απο που μπορουμε να κατεβασουμε θεματα? τι εννοεις να αλλαξεις σειρα? δεν καταλαβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 ενω ημουν για καιρο χρηστης του swiftkey αποφασισα να δοκιμάσω το Swype!εχω ομως ενα προβληματάκι!οταν στελνω μηνυμα δν μου εμφανιζεται πουθενα το πληκτρο για να αλλαξω σειρα! ξερει κανεις πως διορθώνεται?επισης ξερει κανεις απο που μπορουμε να κατεβασουμε θεματα? Θέματα θα βρεις στης ρυθμίσεις του "εξατομικευση" . Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelino20 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 τι εννοεις να αλλαξεις σειρα? δεν καταλαβα... ε οπως εχουμε το enter στον υπολογιστη κατι αντοιστιχο για το κινητο!ολα τα πληκτρολογια που ειχα δοκιμασει ειχαν αυτο το πληκτρο!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 ε οπως εχουμε το enter στον υπολογιστη κατι αντοιστιχο για το κινητο!ολα τα πληκτρολογια που ειχα δοκιμασει ειχαν αυτο το πληκτρο!:wacko: βρε φιλε πλακα με κανεις????:) ολοκληρο enter δεξια κατω δεν το βλεπεις?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Για να εμφανιστεί το enter στα μηνύματα πήγαινε μηνύματα--->ρυθμίσεις--->επιπλέον ρυθμίσεις--->τύπος πληκτρολογίου--->εμφάνιση πλήκτρου enter Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Για να εμφανιστεί το enter στα μηνύματα πήγαινε μηνύματα--->ρυθμίσεις--->επιπλέον ρυθμίσεις--->τύπος πληκτρολογίου--->εμφάνιση πλήκτρου enter υπαρχει τετοιο θέμα με το enter??? sorry δεν το ηξερα..σε μενα το ειχε απο την αρχή!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelino20 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 βρε φιλε πλακα με κανεις????:) ολοκληρο enter δεξια κατω δεν το βλεπεις?:) σε εμενα δεν υπαρχει αυτο... υπαρχει το πληκτρο smile!:wacko: μηπως πειραξα εγω κατι στις ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Την λύση που έδωσε ο bbbb πιο πίσω την είδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ούτε εγώ βλέπω το enter στο swype beta και ούτε έχω στις ρυθμίσεις sms ( στο android και στο swype ) την επιλογή "επιπλέον ρυθμίσεις" που λέει ο φίλος πιο πάνω.To enter αντίθετα εμφανίζεται αυτόματα όταν πάω να γράψω πχ στις σημειώσεις και όχι στο sms. Πάντως προσωπικά δεν χρειάζομαι το "enter" στα sms και δεν καταλαβαίνω φίλε adelino γιατί το χρειάζεσαι.:) Τόσα χρόνια κανείς δεν μου έχει στείλει sms με κενές γραμμές.:p Aν θα βαθμολογούσα το swype.beta θα του έβαζα για τις 3 λειτουργίες του: -Λειτουργία Swype : 10/10 ( πραγματικά εξαίσιο) -Λειτουργία Πρόγνωσης : 10/10 ( τα κρατάει και τα θυμάται όλα) -Λειτουργία Προφορικού λόγου : 8/10 ( μερικές φορές καταλαβαίνει όλα τα Ελληνικά, μερικές φορές όχι εντελώς.Πάντως είμαι εντυπωσιασμένος και από αυτή τη λειτουργία και δεν ξέρω αν υπάρχει πληκτρολόγιο που να το ξεπερνά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Ξέρετε αν υπάρχει κανένα πληκτρολόγιο που να εμφανίζει παράλληλα/ταυτόχρονα : >πληκτρολόγιο Qwerty, >μπάρα βασικών συμβόλων ( τελεία, ερωτηματικό,θαυμαστικό,smile) και >μπάρα αριθμών σε κάθετη μορφή ( εννοώ όχι σε landscape mode) ? Κατέβασα το Α.Ι Keyboard το οποίο μου εμφανίζει πάνω από τα γράμματα μια μπάρα αριθμών η οποία με διπλή κύλιση εναλλάσσεται σε μπάρα συμβόλων αλλά θα ήθελα να έχω κατευθείαν ορατές και τις 2 μπάρες ( αριθμών και βασικών συμβόλων ) χωρίς να κάνω εναλλαγή μπρος πίσω. το καλύτερο σε όλα αυτά που ζητάς είναι το multiling keyboard. υποστηρίζει πλήρως τα ελληνικά με λεξικό και έχει αυτόματο ορθογραφικό! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klye.ime.latin Edited January 22, 2013 by venumis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Το καλύτερο πληκτρολόγιο για slide γράψιμο και όχι μόνο είναι το v5 . Από τοτε που το ανακάλυψα έχω μόνο αυτό στο κινητό. Πλήρη υποστήριξη ελληνικής γλώσσας στα θετικά του. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bisba10 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Καλημέρα κατέβασα την 1.4 Swype beta αλλά δεν μπορώ να βάλω ελληνική γλώσσα. Έχει μόνο αγγλικά και ισπανικά. Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Καλημέρα κατέβασα την 1.4 Swype beta αλλά δεν μπορώ να βάλω ελληνική γλώσσα. Έχει μόνο αγγλικά και ισπανικά. Καμία ιδέα? Πήγαινε ρυθμίσεις/γλώσσα και εισαγωγή/πήγαινε στις ρυθμίσεις του Swype/γλώσσες/λήψη νέων γλωσσών, και επέλεξε λήψη της Ελληνικής. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bisba10 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Το έκανα ήδη αλλά δεν μου εμφανίζει πουθενά λήψη καμιάς γλώσσας. [ATTACH]29471[/ATTACH] ορίστε τι βγάζει στις ρυθμίσεις --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 22, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Μήπως κόλλησε το internet σου? Αν όχι ξαναδοκίμασε.Έψαξα στο google και δεν βρήκα παρόμοιο πρόβλημα οπότε κάτι δεν θα σου πήγε καλά προσωρινά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Το έκανα ήδη αλλά δεν μου εμφανίζει πουθενά λήψη καμιάς γλώσσας. Κάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση, ακριβώς το ίδιο έκανε και εμένα την πρώτη φορά που το έβαλα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 εμενα πολλες φορες το swype, ενω δουλευει κανονικα σταματαει χωρις καποια αιτια το να μπορεις να γραψεις σερνοντας το δαχτυλο δηλαδη μπορεις να γραψεις μονο γραμμα γραμμα :wacko: λυνεται μονο με επανεγκατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bairas Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Υπαρχει καποιο προγραμμα που οταν σερνεις το δαχτυλο σου στο πληκτρολογιο, να ΜΗΝ κανει swype, αλλα, να τοποθετει τον κερσορα εκει που θελεις στο κειμενο που γραφεις? Το ειχα στο iphone και με βολευε αφανταστα. Δεν χρησιμοποιω το swype, δεν ξερω γιατι, αλλα δεν με βολευει σε κανενα απο τα 3-4 πληκτρολογια που εχω εγκατεστημενα, αλλα ενα τετοιο προγραμματακι θα με βολευε, γιατι αντικαθιστα τα κουμπια με τα 4 βελακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δοκιμάζω το τελευταίο swype beta όλα καλά αλλά μου τη δίνει πολύ η αλλαγή γλώσσας. Το swype απο αριστερά προς το κέντρο δουλεύει όποτε θυμάται οπότε πρέπει να κρατάω πατημένο το εικονίδιο, να επιλέγω ελληνικά και μετά οκ. Τόσο δύσκολο είναι να το κάνουν όπως ήταν πριν που πατούσες ένα κουμπί ή απλά να κάνεις slide στο space? Έλεος. Το swiftkey flow beta πολύ ωραίο και έχει το παραπάνω χαρακτηριστικό που θέλω αλλά δεν "δέχεται" καλά το swype άλλα επιλέγω άλλα εμφανίζει. Το swype beta σ'αυτόν τον τομέα είναι πολύ καλύτερο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Όλα καλά και χρυσά τα πληκτρολόγια στο Playstore, αλλά σε συνδυασμό με τη stock εφαρμογή των μηνυμάτων σε Android 2.3.6, οι άλλοι βλέπουν στα μηνύματα μόνο ????????. Με Touchpal και Swifkey ( στις free εκδόσεις τους ) είχα το παραπάνω αποτέλεσμα. Edited January 23, 2013 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δοκιμάζω το τελευταίο swype beta όλα καλά αλλά μου τη δίνει πολύ η αλλαγή γλώσσας. Το swype απο αριστερά προς το κέντρο δουλεύει όποτε θυμάται οπότε πρέπει να κρατάω πατημένο το εικονίδιο, να επιλέγω ελληνικά και μετά οκ. Τόσο δύσκολο είναι να το κάνουν όπως ήταν πριν που πατούσες ένα κουμπί ή απλά να κάνεις slide στο space? Έλεος. Το swiftkey flow beta πολύ ωραίο και έχει το παραπάνω χαρακτηριστικό που θέλω αλλά δεν "δέχεται" καλά το swype άλλα επιλέγω άλλα εμφανίζει. Το swype beta σ'αυτόν τον τομέα είναι πολύ καλύτερο Μια χαρά δουλεύει η αλλαγή γλώσσας που έχει και αυτό γιατί δεν είναι κανονική αλλαγή γλωσσών, αλλά αλλαγή ανάμεσα στις recent languages. Δυστυχώς όπως έγραψες αφαίρεσαν το dedicated κουμπί. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount07092014 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Πάντα παρατεταμένα το κουμπί των αριθμων και θα σου βγάλει το πιστολάκι που ζητάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_gogos Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλησπέρα στην παρέα! Έχω το lenovo a660 με Android 4.04 και ενώ έχω προσπαθήσει ότι πρόγραμμα και ρύθμιση ήξερα δεν μπορώ να στείλω μήνυμα με περισσότερους από 69 χαρακτήρες! Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts