Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά όταν το ανοίγω βλέπω το λογότυπο της Τ mobile (αν δεν κάνω λάθος). Σε ενημέρωσαν από το κατάστημα που το αγόρασες ότι η συσκευή σου δεν καλύπτεται από την εγγύηση της εδώ αντιπροσωπείας και ότι θα πρέπει να το επιστρέψεις σε αυτούς να το στείλουν στο εξωτερικό σε περίπτωση που πάθει κάτι; (Αυτό ισχύει με όλες τις branded συσκευές του εξωτερικού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patentas11 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 (edited) Σε ενημέρωσαν από το κατάστημα που το αγόρασες ότι η συσκευή σου δεν καλύπτεται από την εγγύηση της εδώ αντιπροσωπείας και ότι θα πρέπει να το επιστρέψεις σε αυτούς να το στείλουν στο εξωτερικό σε περίπτωση που πάθει κάτι; (Αυτό ισχύει με όλες τις branded συσκευές του εξωτερικού). Καταρχήν καλησπέρα και καλώς σας βρήκα στο πολύ καλό myphone.gr! Αν και μπαίνω πολύ καιρο σαν παθητικός χρήστης ήρθε η ώρα να γίνω ενεργητικός... Στό θέμα μας τώρα.. μόλις σήμερα έφυγε το one s απο το expansys και το περιμένω σαν τρελός! Επειδή πήρα την htc hellas να ρωτήσω τι γίνεται με την εγγύηση μου απάντησαν οτι καλύπτουν κανονικά αρκεί να είναι αγορασμένο απο ευρωπαϊκο κατάστημα... δεν μου είπανε κάτι για παρόχους.. εκτός και αν παρέλειψαν να το αναφέρουν.. Και παραλίγο να την πάθω απο το sityshop με το one s VF που το εψαξα και είδα οτι είναι vodafone... και εγω με whats up.! Και επειδή το έχω ψάξει μέχρι αηδίας το θέμα θα σας ενημερώσω για s/n συσκευής και αν ξεφλουδίσει... (φτου-φτου-φτου) αλλα το μαύρο είναι κουκλί δεν γίνεται αλλιως. Σήμερα παρέλαβαν (στο expansys) και ελπίζω να είναι καινούργια κομμάτια... ελεγμένα. Edited May 21, 2012 by Patentas11 πρόσθετη αναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Μην ανησυχείς, το expansys δεν έχει branded συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Ακριβώς μην ανησυχείς καθόλου,από ότι άλλο κατάστημα κι αν το έπαιρνες το κινητό θα ήταν branded. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patentas11 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Ακριβώς μην ανησυχείς καθόλου,από ότι άλλο κατάστημα κι αν το έπαιρνες το κινητό θα ήταν branded. χαχα και απο το birdphone το σκεφτόμουν, αλλά έλεγα "καλύτερα απο μακριά και μεγάλο και έγκυρο κατάστημα παρά απο εδω..." αλλά είναι η πρώτη μου αγορά απο το εξωτερικό και είμαι αγχωμένος.. να μην ξεφλουδίσει γιατί μετά θα έχω τρεξίματα.. Ταξιδιώτη το μαύρο one s απο το expansys το πήρες και αυτό? έχει κανένα θέμα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 χαχα και απο το birdphone το σκεφτόμουν, αλλά έλεγα "καλύτερα απο μακριά και μεγάλο και έγκυρο κατάστημα παρά απο εδω..." αλλά είναι η πρώτη μου αγορά απο το εξωτερικό και είμαι αγχωμένος.. να μην ξεφλουδίσει γιατί μετά θα έχω τρεξίματα.. Ταξιδιώτη το μαύρο one s απο το expansys το πήρες και αυτό? έχει κανένα θέμα..? Από birdphone το χα πάρει κι έφαγα ξενερα με το που το άνοιξα και είδα το λογότυπο t mobile,μετά όταν μπήκα στο μενού και είδα τι και τι είχε φορτωμένο το κινητό branded έπαθα ζημιά,expansys λοιπόν να ξέρουμε τι μας γίνεται. Αν το πήρες μαύρο,κάνε αλλαγή για 2 λόγους.προληπτικά ο ένας και δεύτερον,από κοντά το γκρι τα σπάει,πολύ πιο ωραίο από το μονότονο μαύρο που δεν τρελαίνομαι κιόλας,ειδικά όταν τα είδα διπλά. Δεν μου χε βγάλει κάτι,πέρα από το σημείο του USB που φορτίζει,εκεί όμως που μπαίνει το καλώδιο,λογικό με την τριβή να ξεφλουδισει. Ωστόσο το γκρι δεν ξέρω,βαμμένο είναι?η έχει το χρώμα του μετάλλου.όπως και να χει,αντέχει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Δεν μου χε βγάλει κάτι,πέρα από το σημείο του USB που φορτίζει,εκεί όμως που μπαίνει το καλώδιο,λογικό με την τριβή να ξεφλουδισει. Έχεις δίκιο λογικό να ξεφλουδίσει με τη τριβη μετά από καιρό...αλλά από την πρώτη φόρτιση????Αυτό όχι δεν είναι λογικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Παιδια καποιος αντικατεστησε απο expasnys to ΟΝΕ s λογω ξεφλουδισματος ? Αν ναι ποια ειναι η διαδικασια? Πρεπει να στειλουμε το κινητο η μπορουμε να το παραδοσουμε στα γραφεια της Κηφισιας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Επιστροφή γίνεται μόνο στο κατάστημα αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Επιστροφή γίνεται μόνο στο κατάστημα αγοράς. Εγώ μίλησα πριν λίγο με birdphone και μου είπαν να πάρω τηλέφωνο στην arvato.Η arvato από την πλευρά της είπε να τους το πάω να το δουν.Εγκυκλοπαιδικά τους ρώτησα αν γνωρίζουν τίποτα για προβληματικές παρτίδες και μια κοπελίτσα μου απάντησε ότι όχι δε γνωρίζουν τίποτα.Ήθελα να ξερα αυτοί στα service παρακολουθούν καθόλου τις εξελίξεις ή το internet τουλάχιστον για θέματα που αφορούν τα τα κινητά που επισκευάζουν?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Το service θα σου κάνει στην καλύτερη περίπτωση επισκευή, όχι αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Το service θα σου κάνει στην καλύτερη περίπτωση επισκευή, όχι αντικατάσταση. Άρα τι προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patentas11 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Το θέμα είναι παιδιά να μην έχει πρόβλημα. Απο εκει και πέρα αν είναι να το επισκευάσουν σημαίνει οτι θα πρέπει να αλλάξουν όλο unibody κέλυφος του κινητού. Εγω θα επιδιώξω αντικατάσταση και αν δεν γίνει τίποτα (τελευταία-τελευταία επιλογή) τότε ας το επισκευάσουν.. και μην σας πω οτι θα το δοκιμάσουν κιόλας γιατί απο αναφορές που είδα λένε οτι μπορεί να ξεφλουδίσει και μετά απο μια ωρα! Απότε αν έχει κάτι θα το δούνε και αυτοί στο service. Εγγύηση πάντως θα έχει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papako35 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Παιδια εχουμε κανα νεο για το αν το κινητακι ηρθε σε γερμανο κοτσοβολο κλπ κλπ για να το παρουμε και εμεις !! ειδικα κοτσοβολο γιατι μονο εκει μπορουμε να βαλουμε δοσεις χωρις πιστωτικη και το κυριοτερο ατοκα! Φτασαμε τελη του μηνα και ακομα δν το εχουμε δει απο κοντα! ποτε επιτελους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Παιδια εχουμε κανα νεο για το αν το κινητακι ηρθε σε γερμανο κοτσοβολο κλπ κλπ για να το παρουμε και εμεις !! ειδικα κοτσοβολο γιατι μονο εκει μπορουμε να βαλουμε δοσεις χωρις πιστωτικη και το κυριοτερο ατοκα! Φτασαμε τελη του μηνα και ακομα δν το εχουμε δει απο κοντα! ποτε επιτελους? Από τηλεφωνική επικοινωνία με HTC μου είπαν για μέσα Ιουνίου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manda1606 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Από birdphone το πήρες?το πρώτο μου one s έβγαζε την ένδειξη αυτή,είναι επειδή δεν είναι ελληνικό το τηλέφωνο αλλά παραεισαγωγης. Βγαίνει νομίζω αλλά πρέπει να περιμένεις Ναι από Birdfone είναι το τηλέφωνο αλλά δεν ξέρω αν θα μπορεί να κάνει κανονικά αναβάθμιση.. Θα τους πάρω αύριο ένα τηλέφωνο μήπως και ξέρουν να μου απαντήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Καλημέρα Έχει αγοράσει κανένας από το http://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach-hersteller/htc?f=396441%7C129231 να μας πει αν είναι ευρωπαική συσκευή και καλύπτεται κανονικά από εγγύηση εδώ στην Ελλάδα; Τουλάχιστον για το ONE S φαίνεται αρκετά καλή η τιμή. Επίσης ξέρει κανείς τι αντιπροσωπεύει ο αριθμός: 99HRE036-00; Edited May 23, 2012 by jpjp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Παιδια η μπροστινη καμερα δουλευει στο skype η εγω ειμαι :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Παιδια η μπροστινη καμερα δουλευει στο skype η εγω ειμαι :blink: Φυσικά και δουλεύει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι....προσπαθώ να μπω σε Internet με 3g αλλά όταν το ενεργοποιώ μετά από δύο δευτερόλεπτα γίνεται disconnected.Είναι birdphone vodafone παραεισαγωγής...Τι παίζει????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
y0sakis Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Hi all! Το κινητό απλά τα σπάει...όλα δουλεύουν ρολόι. Το μόνο που δεν μου αρέσει ειναι το δύσχρηστο κουμπί του on/off :S είναι πολύ άβολο...θα επανέλθω με νεότερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Καλημέρα Έχει αγοράσει κανένας από το http://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach-hersteller/htc?f=396441%7C129231 να μας πει αν είναι ευρωπαική συσκευή και καλύπτεται κανονικά από εγγύηση εδώ στην Ελλάδα; Τουλάχιστον για το ONE S φαίνεται αρκετά καλή η τιμή. Επίσης ξέρει κανείς τι αντιπροσωπεύει ο αριθμός: 99HRE036-00; ευρωπαικοτατες συσκευές με τα όλα τους. εγώ πήρα ένα note λευκό, από αυτούς. το μόνο κακό ότι η παράδοση κάνει μια βδομάδα να ρθει σπίτι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Μόλις το πήρα και εγώ (το gradient metal). Έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα κατασκευής και το design. Το έχω στην 1η φόρτιση. 5 ώρες αν το αφήσω είναι καλά η θέλει και άλλο ? Το πήρα 520 απο το play247. Τώρα το πήγαν 549.. Ξέρει κανεις γιατί είναι πιο δύσκολο να βρεις το γκρι και είναι γενικά πιο ακριβό στα διάφορα ελληνικα eshops απο το μαύρο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Hi all! Το κινητό απλά τα σπάει...όλα δουλεύουν ρολόι. Το μόνο που δεν μου αρέσει ειναι το δύσχρηστο κουμπί του on/off :S είναι πολύ άβολο...θα επανέλθω με νεότερα!! widget locker και λυνεις το θεμα με το πληκτρο. Μόλις το πήρα και εγώ (το gradient metal). Έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα κατασκευής και το design. Το έχω στην 1η φόρτιση. 5 ώρες αν το αφήσω είναι καλά η θέλει και άλλο ? Το πήρα 520 απο το play247. Τώρα το πήγαν 549.. Ξέρει κανεις γιατί είναι πιο δύσκολο να βρεις το γκρι και είναι γενικά πιο ακριβό στα διάφορα ελληνικα eshops απο το μαύρο ? το κινητο ειναι αλλου πραγματικα,πολυ απλα το γκρι εχει γινει αναρπαστο αλλα φυσικα ουδεις λογος για τις πωλησεις που κανει,δεν ειναι samsung-iphone:rolleyes: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) Τη βρήκα τη λύση με το ξεφλούδισμα: http://www.amazon.co.uk/Pentel-Permanent-Marker-Bullet-1-5-2mm/dp/B000SHUMNU/ref=sr_1_10?s=officeproduct&ie=UTF8&qid=1337379699&sr=1-10 χαχα σωστος. αυτο εκανα και εγω για 1 εβδομαδα! τελικα δεν αντεξα και το εδωσα πισω. Στα τσακιδια αμα ειναι να μιλαμε για ποιοτητα κατασκευης. Το χειροτερο ολων ηταν οταν στην τελευταια επικοινωνια με την htc μου ειπαν οτι ειναι cosmetic damage και δεν το καλυπτει ουτε η εγγυηση!!!! Οποτε πισω στην amazon μεσα στις 30 μερες που δικαιουμαι επιστροφη!!!! Μόλις το πήρα και εγώ (το gradient metal). Έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα κατασκευής και το design. Το έχω στην 1η φόρτιση. 5 ώρες αν το αφήσω είναι καλά η θέλει και άλλο ? Το πήρα 520 απο το play247. Τώρα το πήγαν 549.. Ξέρει κανεις γιατί είναι πιο δύσκολο να βρεις το γκρι και είναι γενικά πιο ακριβό στα διάφορα ελληνικα eshops απο το μαύρο ? πρωτη φορτιση αστο αρκετη ωρα και κλειστο τελειως να φορτισει μεχρι τερμα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited May 24, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts