piperasgr Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Εγω παντος δεν προσεξα καμια αλλαγη μετα την ενημερωση. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Εννοεις το πληκτρο που αυξομειωνει τον ηχο στην αριστερη πλευρα του κινητου.,οταν λοιπον κλεισω τον ηχο εντελως (πατωντας το κατω πληκτρο) δεν εχει ουτε δονηση ουτε ηχο,αλλα εμφανιζεται στην οθονη οτι δεχομαι κληση) Πιέζοντάς το κάτω έχει δύο στάδια ένα με δόνηση χωρίς ήχο και συνεχίζοντας το πάτημα φεύγει και η δόνηση, δοκιμασε και παρακολούθησε και τα εικονίδια που είναι διαφορετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Πιέζοντάς το κάτω έχει δύο στάδια ένα με δόνηση χωρίς ήχο και συνεχίζοντας το πάτημα φεύγει και η δόνηση, δοκιμασε και παρακολούθησε και τα εικονίδια που είναι διαφορετικά. Aγαπητε φιλε,ενταξει το βρηκα τελεικα :).Νασαι καλα που βοηθησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Να ρωτησω κατι. Στο ημερολογιο το πασχα το δειχνει 31απριλιου ενω ειναι 5 μαιου κανονικα. το ιδιο κι σε εσας ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Το root μου θα διατηρηθει μετα την αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Παιδιά πέρα από τα κολλήματα που αναφέρεται οι περισσότεροι, το θέμα με τη χρήση της μπροστινής κάμερας για βιντεοκλήση διορθώθηκε ή όχι; Κι αν ναι, γίνεται με χρήση άλλης RΟΜ ή με τη δική του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Endermyp Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Γεια χαρα παιδιά. Λεω να παρω το πρωτο μου smartphone. Θελω ενα κινητο 4 ή 4,3 ιντσες να εχει μικρο σχετικα SAR, να βλεπω το mail, να κοιταζω κανενα site-blog, να εχει μνημη για γυρω στα 150 mp3 κομματια και καπου 10 το πολυ 15 ¨εφαρμογες απο googleplay. Ταινιες-παιχνιδια δεν θα ασχολουμαι. E κανενα ολιγολεπτο u tube δε με χαλαει αλλα κ παλι δεν θα πολυασχολουμαι στο κιν με τετοια. Και το πολυ μεχρι 200-210 ευρω. Και δε θ ασχοληθω καθολου με root! Το L7 ειναι οκ γι αυτα που ζηταω πιο πανω ή καλυτερα το huawei g300 ή το alcatel ot 997? Βοηθατε λίγο παιδες, ευχαριστω! Edited January 25, 2013 by Endermyp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Να ρωτησω κατι. Στο ημερολογιο το πασχα το δειχνει 31απριλιου ενω ειναι 5 μαιου κανονικα. το ιδιο κι σε εσας ? Και σε μένα το ίδιο δείχνει... Το root μου θα διατηρηθει μετα την αναβαθμιση; Όχι δυστυχώς. Πρέπει να περιμένεις να βγει καινούριο tool. Παιδιά πέρα από τα κολλήματα που αναφέρεται οι περισσότεροι, το θέμα με τη χρήση της μπροστινής κάμερας για βιντεοκλήση διορθώθηκε ή όχι; Κι αν ναι, γίνεται με χρήση άλλης RΟΜ ή με τη δική του; Δεν υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα ούτε κάποια άλλη ROM γενικά. Ακόμα δεν έχει ούτε Custom Recovery αλλά υπάρχουν παιδιά στο xda που το παλεύουν. Γεια χαρα παιδιά. Λεω να παρω το πρωτο μου smartphone. Θελω ενα κινητο 4 ή 4,3 ιντσες να εχει μικρο σχετικα SAR, να βλεπω το mail, να κοιταζω κανενα site-blog, να εχει μνημη για γυρω στα 150 mp3 κομματια και καπου 10 το πολυ 15 ¨εφαρμογες απο googleplay. Ταινιες-παιχνιδια δεν θα ασχολουμαι. E κανενα ολιγολεπτο u tube δε με χαλαει αλλα κ παλι δεν θα πολυασχολουμαι στο κιν με τετοια. Και το πολυ μεχρι 200-210 ευρω. Και δε θ ασχοληθω καθολου με root! Το L7 ειναι οκ γι αυτα που ζηταω πιο πανω ή καλυτερα το huawei g300 ή το alcatel ot 997? Βοηθατε λίγο παιδες, ευχαριστω! Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ του L7 και των άλλων 2 που λες. Πάρτο και θα μείνεις ικανοποιημένος για αυτά που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Endermyp Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) @pkatsaras , ευχαριστω πολυ φιλε μου, ειναι κ στα 195ευρω πια, μαλλον θα το τσιμπησω. εαν το παρω απο σκρουτζομαγαζο εχει αναβαθμισεις με OTA κανονικα? Edited January 25, 2013 by Endermyp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 @pkatsaras , ευχαριστω πολυ φιλε μου, ειναι κ στα 195ευρω πια, μαλλον θα το τσιμπησω. εαν το παρω απο σκρουτζομαγαζο εχει αναβαθμισεις με OTA κανονικα? Τώρα σε αυτό δε ξέρω τι να σου απαντήσω. Αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ναι, αν είναι από εξωτερικό (δεν έχεις πρόβλημα εγγύησης αφού έχει αγοραστεί από ελληνικό μαγαζί, απλά την απόδειξη και τα μάτια σου!) μάλλον όχι αλλά στην υπογραφή μου έχω αναλυτικό οδηγό αναβάθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Endermyp Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Τώρα σε αυτό δε ξέρω τι να σου απαντήσω. Αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ναι, αν είναι από εξωτερικό (δεν έχεις πρόβλημα εγγύησης αφού έχει αγοραστεί από ελληνικό μαγαζί, απλά την απόδειξη και τα μάτια σου!) μάλλον όχι αλλά στην υπογραφή μου έχω αναλυτικό οδηγό αναβάθμισης. Να σαι καλα φιλε μου, σ ευχαριστω! Να ειμαστε καλα και την ερχομενη εβδομαδα το τσιμπαω κ θα επανελθω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 ... Δεν υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα ούτε κάποια άλλη ROM γενικά. Ακόμα δεν έχει ούτε Custom Recovery αλλά υπάρχουν παιδιά στο xda που το παλεύουν. ... Ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως είναι κρίμα από τη στιγμή που έχει τη δυνατότητα να μη την αξιοποιούν. Η κάμερα λειτουργεί στο skype πάντως, ή κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως είναι κρίμα από τη στιγμή που έχει τη δυνατότητα να μη την αξιοποιούν. Η κάμερα λειτουργεί στο skype πάντως, ή κάνω λάθος; Είδα την ερώτηση και ναι δεν κάνεις λάθος λειτουργεί η βιντεοκλήση στο skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Είδα την ερώτηση και ναι δεν κάνεις λάθος λειτουργεί η βιντεοκλήση στο skype. Στο skype ναι λειτουργει κανονικα,αλλα η αναλυση δεν ειναι καλη.Συνομιλια γινεται βεβαια κανονικα,χωρις διακοπες η αλλα προβληματα,μονο αυτο της αναλυσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Στο skype ναι λειτουργει κανονικα,αλλα η αναλυση δεν ειναι καλη.Συνομιλια γινεται βεβαια κανονικα,χωρις διακοπες η αλλα προβληματα,μονο αυτο της αναλυσης. Βασικά έχω μιλήσει με iphone από το L7 και ήταν παραπάνω από καλή η βιντεοκλήση. Με PC από το L7 ήταν super και η φορά που ήταν σχετικά χάλια ήταν όταν μίλαγα από το L7 με iphone στο Ντουμπάι (λογικά ήταν και ψιλοχάλια το wifi) . Άρα υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να είναι καλή η εικόνα και δεν ευθύνεται το L7 αποκλειστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Άρα υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να είναι καλή η εικόνα και δεν ευθύνεται το L7 αποκλειστικά. Ίσως και στην mobile έκδοση το Skype να αλλάζει την ποιότητα του video ανάλογα το διαθέσιμο bandwidth όπως και στο PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) Βασικά έχω μιλήσει με iphone από το L7 και ήταν παραπάνω από καλή η βιντεοκλήση. Με PC από το L7 ήταν super και η φορά που ήταν σχετικά χάλια ήταν όταν μίλαγα από το L7 με iphone στο Ντουμπάι (λογικά ήταν και ψιλοχάλια το wifi) . Άρα υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να είναι καλή η εικόνα και δεν ευθύνεται το L7 αποκλειστικά. Απο το σπιτι μου μιλωντας με το skype με το tablet samsung galaxy 7.7" 3G/wifi model,και με το ιδιο ατομο απο την αλλη πλευρα της συνδεσης που ειχε laptop ,η εικονα του αλλου προσωπου ηταν αριστη στο samsung tablet που ειχα εγω ,ενω με το LG ψιλοχαλια.To tablet εχει αναλυση 1280χ800 και σε video 1080 full HD ενω το LG σε video 640x480,νομιζω αυτο τα λεει ολα.Φυσικα παιζει ρολο κ η συνδεση,αλλα η αναλυση σε video δεν επρεπε να ειναι VGA.Eχει ομως αλλα καλα το κινητουλι μας.Να ρωτησω κ γω απο μπαταρια,τι αντοχες βλεπετε,εμενα με πολυ συντηρητικη χρηση κραταει το πολυ 2 μερες. Edited January 31, 2013 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Endermyp Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 δεν το πήρα ακόμη τελικά...... κάτι το (απαραδεκτως χωρις gorilla glass..) L9 σε τιμη ελευθερης πτωσης στα 260 κ δειχνει οτι θα πεσει κι αλλο, κάτι το huawei g300 στα 160.... κατι το alcatel ot 995 στα 1,4 ghz... το L7 ειναι καλό κι αυτό κ πέφτει κ τιμή του στα 190... αν εχει καποιο φιλος-φιλη ξερει- εχει"αντικειμενική" αποψη...ας απαντησει αν θελει στο παρακατω ερωτημα>. μεταξυ alcatel ot 995 (με ics), huawei g300 (με ics) και lg optimus l7 (με ics) ποιό εχει λιγότερο lag, ποιό είναι πιο smooth? οπως εχω πει το κινητό το θέλω για browsing, mail και να περασω καποια mp3 κομματια, αντε κ u tube. δε θ ασχοληθω με παιχνιδια ή HD ταινίες, ουτε θα το rootarw. Ο φιλος pkatsaras μου εχει πει μια αποψη πριν απο μερικες μερες κ τον ευχαριστώ! Βοηθάτε αδερφια! Thanks! ΥΓ. Αν ειμαι off topic, ας μου πει καποιος mod πώς ανοίγω θέμα με τίτλο μεταξυ alcatel ot 995 (με ics), huawei g300 (με ics) και lg optimus l7 (με ics) ποιό εχει λιγότερο lag, ποιό είναι πιο smooth για browsing κυρίως? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkokos Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Καλησπέρα παιδιά...είμαι νέο μέλος οπότε είπα να εγκαινιάσω και το forum με μια ερώτηση Έχω το LG L7 και κάθε φορά που το συνδέω με τον υπολογιστή (PC SUITE) συνδέεται και με το internet αυτόματα και όση ώρα το έχω συνδεδεμένο δε μπορώ να μπώ από το pc.Όταν το αποσυνδέσω πρέπει να κάνω restart για να έχω ξανά ιντερνετ στο pc. Τι πρέπει να κάνω? ΥΓ Στο pc έχω ιντερνετ μέσω usb κεραίας wi-fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Αναβάθμιση σε JellyBean μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013 για την Κορέα. Με λίγη τύχη ίσως να την δούμε και Ελλάδα! Πηγή Edited February 8, 2013 by RaZieL137 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Ξεκίνησα πριν 15 ημέρες ψάχνοντας για κινητό και κοίταξα το Xperia j ήμουν έτοιμος να το πάρω, μετά είδα το L7 και άρχισε να μου αρέσει. Μια η δουλειά μια άλλες υποχρεώσεις δε μπόρεσα να αποφασίσω. Ρωτώ λοιπόν, εσάς που το έχετε. Ποιος ο λόγος να το προτιμήσω από το Sony; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Ξεκίνησα πριν 15 ημέρες ψάχνοντας για κινητό και κοίταξα το Xperia j ήμουν έτοιμος να το πάρω, μετά είδα το L7 και άρχισε να μου αρέσει. Μια η δουλειά μια άλλες υποχρεώσεις δε μπόρεσα να αποφασίσω. Ρωτώ λοιπόν, εσάς που το έχετε. Ποιος ο λόγος να το προτιμήσω από το Sony; Μια γρήγορη ματιά από εδώ http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4930&idPhone2=4565 δείχνει ότι οι συσκευές είναι πανομοιότυπες...LG θα επιλέξεις λόγω οθόνης, κάμερας και NFC, Sony λόγω ονόματος και λειτουργικού (τρέχει ICS 4.0.4 ενώ το LG 4.0.3 και από ότι λέει η σελίδα θα πάρει και Jelly Bean). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Ξέρετε τι αλλαγές θα έρθουν μετά την αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Μια γρήγορη ματιά από εδώ http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4930&idPhone2=4565 δείχνει ότι οι συσκευές είναι πανομοιότυπες...LG θα επιλέξεις λόγω οθόνης, κάμερας και NFC, Sony λόγω ονόματος και λειτουργικού (τρέχει ICS 4.0.4 ενώ το LG 4.0.3 και από ότι λέει η σελίδα θα πάρει και Jelly Bean). Ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα δει αυτή τη σύγκριση αλλά δεν είχα προσέξει τη διαφορά στο λειτουργικό. Όχι ότι θα μου άλλαζε γνώμη μια και για τη χρήσης που το θέλω δε πρέπει να υπάρχει διαφορά. Διαφορά στη κάμερα δε βλέπω, αλλά ίσως εννοείς σε ποιότητα φωτογραφίας. Όπως θα κατάλαβες μου αρέσει το L7, έχω ξεπεράσει και το θέμα με το όνομα της κάθε εταιρείας και ψάχνω άλλοθι για να το πάρω. :O :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα δει αυτή τη σύγκριση αλλά δεν είχα προσέξει τη διαφορά στο λειτουργικό. Όχι ότι θα μου άλλαζε γνώμη μια και για τη χρήσης που το θέλω δε πρέπει να υπάρχει διαφορά. Διαφορά στη κάμερα δε βλέπω, αλλά ίσως εννοείς σε ποιότητα φωτογραφίας. Όπως θα κατάλαβες μου αρέσει το L7, έχω ξεπεράσει και το θέμα με το όνομα της κάθε εταιρείας και ψάχνω άλλοθι για να το πάρω. :O :) Αν δεν έχεις υψηλές απαιτήσεις πέραν της καθημερινότητας και του Internet, τότε θα λατρέψεις το L7. Ακόμα ένα + ο σχεδιασμός του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts