Jump to content

jkokos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jkokos

  1. jkokos

    Huawei P9 Lite

    Στο ερώτημά μου έχω βάλει ένα link από ένα βιντεάκι που δείχνει τον τρόπο να λειτουργούν όλα...εσύ το έκανες με τον ίδιο τρόπο ή έκανες κάτι άλλο?
  2. jkokos

    Huawei P9 Lite

    Λοιπόν παιδιά το αγόρασα χθες από wind... είναι δίκαρτο και δουλεύουν και οι 2 κάρτες τέλεια...το θέμα είναι ότι δεν έχει έξτρα υποδοχή για sd...που σημαίνει ότι αν θες εξτρα sd πρέπει να βγάλεις τη 2η sim (και οι 2 sim είναι nano). Επίσης κυκλοφορεί πατέντα στο youtube για να έχεις ταυτόχρονα και τις 2 sim και έξτρα sd αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το επιχειρήσω...αν κάποιος το έχει κάνει να μας το πει παρακαλώ)
  3. Παιδιά καλησπέρα... μόλις μου ήρθε αυτή η κινητάρα (και το εννοώ)...έχω όμως ένα θέμα...του έβαλα επεκτάσιμη μνήμη 64 gb και όταν το συνδέω με το λάπτοπ αναγνωρίζει μόνο την εσωτερική (16gb)...τι φταίει? Τι πρέπει να κάνω?
  4. Παιδιά καλησπέρα...υπάρχει κάποιο site που να εντοπίζει Track number γιατί από vickmall προς το παρόν δεν δουλεύει...!!!
  5. Καλησπέρα στην παρέα...Αν και καθυστερημένα τελικά πριν 4 μέρες παράγγειλα και γω το περιβόητο P1 Pro (ναι ξέρω ας περίμενα να πάρω το P2 αλλά ας όψεται που δεν φημίζομαι για την υπομονή μου). Τεσπά διάβασα τα περισσότερα από τα σχόλιά σας τα οποία με βοήθησαν γενικά...έχω όμως μια ερώτηση...Μετά από τόσο καιρό που πέρασε εξακολουθούν να υπάρχουν τα προβλήματα με το 4G σήμα? Να τονίσω ότι το κινητό το αγόρασα από vickmall (αν απαγορεύονται οι διαφημίσεις σορρυ) στέλνοντάς τους μήνυμα να μου εγκαταστήσουν όλα τα ευρωπαικά μπιχλιμπίδια (International Rom, EU Adapter κτλ κτλ κτλ) ώστε να δουλεύει σωστά. Ευχαριστώ!!!
  6. Παίδες βοήθεια...μόλις αγορασα το κινητό και με μια μικρή δοκιμή απλα φυσάει...έχω ενα σοβαρό πρόβλημα...δεν παιζει τα mp3 που πέρασα απο το παλιό κινητό (sony xperia sp). Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; ΥΓ κατέβασα απο playstore εφαρμογή και παλι τα ιδια
  7. Καλησπέρα παιδιά...είμαι νέο μέλος οπότε είπα να εγκαινιάσω και το forum με μια ερώτηση Έχω το LG L7 και κάθε φορά που το συνδέω με τον υπολογιστή (PC SUITE) συνδέεται και με το internet αυτόματα και όση ώρα το έχω συνδεδεμένο δε μπορώ να μπώ από το pc.Όταν το αποσυνδέσω πρέπει να κάνω restart για να έχω ξανά ιντερνετ στο pc. Τι πρέπει να κάνω? ΥΓ Στο pc έχω ιντερνετ μέσω usb κεραίας wi-fi.
×
×
  • Create New...