Jump to content

RaZieL137

Members
  • Δημοσιεύσεις

    83
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by RaZieL137

  1. Δεν χρειάζεται ούτε factory reset, ούτε wipe στις cache ούτε τίποτα! Κατεβάζεις τη nightly, περνάς το update, restart και έτοιμος! Cyanogen rulez!
  2. Κοίτα, οι Nightlies γενικότερα είναι εκδόσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί καθόλου. Άρα μπορεί να είναι ασταθείς. Μόνο αυτό. Όχι ότι έχουν κάποιο πρόβλημα απαραίτητα. Προσωπικά, ειδικά στο tabletάκι μας, παίζω μόνο με Nightlies και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Στο κινητό μου, έτυχε κάτι μια φορά, το ανέφερα και στην επόμενη έκδοση είχε φτιαχτεί ;) Τα gapps (google apps) είναι ένα πακέτο που περιέχει όλες τις εφαρμογές της Google όπως το Store, το YouTube κλπ. Αν δεν τα έχει μοντάρει κάποιος προγραμματιστής, είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά της μαμά έκδοσης. Απλά, επειδή ανάλογα την έκδοση του Android πρέπει να περνιούνται και οι ανάλογες Gapps και το Cyanogen δεν είναι ίδια έκδοση με τη μαμά ROM, θα πρέπει να περάσεις αυτά που λέει. Από κει και πέρα, όλα γίνονται όπως τα έχεις συνηθίσει.
  3. Κατεβάζεις την τελευταία έκδοση από εδώ και την περνάς με τις αναλυτικές οδηγίες (στα αγγλικά) από εδώ. Εκεί που σου περιγράφει την διαδικασία για root, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το εργαλειάκι που χρησιμοποίησα κι εγώ, για να «rootάρεις» με ένα κλικ μέσα από το κινητό σου ;) (Thanks to pkatsaras για τα εύρετρα)
  4. Έχω το κινητό από την ημέρα που κυκλοφόρησε και πραγματικά είχα απογοητευτεί από την απόδοση για τα λεφτά που έδωσα. ΌΜΩΣ. Του πέρασα Cyanogen ROM και άλλαξε άρδην! Πιο σφαίρα κι από σφαίρα! :cool: Έχε υπόψην σου, αν του περάσεις κι εσύ μία από τις επίσημες Cyanogen (nightlies) δεν δουλεύει η κάμερα στο Skype και η φωνή στο Voxer. Πέρα από αυτά, όλα κομπλέ!
  5. Στο 5110 μου, από τότε που έβαλα Cyanogen παίζω μόνο με nightlies. Μία φορά είχα θέμα με ένα bug, και έβαλα προηγούμενη, μέχρι που την επόμενη μέρα βγήκε νεότερη και έβαλα αυτή. Όλα αυτά μέσα από τα settings του tablet, πανεύκολα. Την μπροστά κάμερα δεν την δουλεύω, αλλά δεν έχω διαβάσει για κάποιο θέμα στις τελευταίες εκδόσεις. Αν θες, το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι να το δοκιμάσω.
  6. Φυσικά και μπαίνει! Οδηγίες εδώ και η ROM(s) εδώ.
  7. Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό, βήμα βήμα.
  8. Τρέχω Cyanogen και δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι η επιλογή στην μαμά ROM αλλά σε γενικές γραμμές θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις (το πρώτο touch κουμπάκι, αριστερά απο το Home) ενώ βλέπεις τις επαφές σου και κάπου θα λέει ταξινόμηση ανά. Και θα ορίσεις το επίθετο. Φυσικά αυτό προϋποθέτει να έχεις γράψει σωστά τις επαφές σου. Το όνομα στο πεδίο Όνομα και το επίθετο στο πεδίο Επίθετο.
  9. Όχι. Αλλά δεν τα χρησιμοποιώ οπότε δεν με χαλάει καθόλου. Το μόνο που με πειράζει στην Cyanogen είναι ότι δεν υποστηρίζει Bluetooth Streaming (για car audio, bluetooth headsets κλπ.)
  10. Το ψιλιαζόμουν ότι είχα μείνει πίσω στις επίσημες! Αλλά με τη Cyanogen ξεχνάς όλα τ' άλλα :)
  11. Φίλος ενδιαφέρεται για το εν λόγο κινητό και θα ήθελα να μου πείτε : - έχει παρουσιάσει προβλήματα ? Σε επίπεδο hardware δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να πούμε ότι βγάζει γενικώς. Όλα δουλεύουν φυσιολογικά. Σε επιπεδο software είναι αρκετά αργό με τη μαμά ROM όταν αρχίζεις να του φορτώνεις εφαρμογές. - τι έκδοση τρέχει αυτή την στιγμή ? Η επίσημη ελληνική της LG είναι νομίζω η 20d (ICS 4.0) - είναι ποιοτική κατασκευή ? Αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό, αλλά προσωπικά θα έλεγα αρκετά ποιοτική. - γενικά στα λεφτά που κοστίζει τώρα ( περίπου 140 ) θεωρείτε οτι αξίζει η αγορά του ? Ανάλογα τη χρήση που το θες, αλλά αν του βάλεις και μια Cyanogen ROM, εκτοξεύεται σε επιδόσεις και σίγουρα θα σε καλύψει άνετα για όλα τα βασικά.
  12. Σε διαβεβαιώ, ότι την έχεις βρει. Τρέχω με Cyanogen από τότε που το αγόρασα (εδώ και 8 μήνες) και κάθε φορά που το ανοίγω κλείνω τα παράθυρα γιατί το μηχάνημα... πετάει!!! :D
  13. Θα πρότεινα να το rootάρεις και να κουμπώσεις CyanogenMod. Έχει οδηγίες και στην πρώτη σελίδα αυτού του thread. Αν κάτι δεν σου βγαίνει, τσέκαρε και το xda.
  14. Χα χα! Πραγματικά, κάτι τυπάκια είναι έρμαια της ασχετοσύνης τους! Λοιπόν, το κινητό είναι απίστευτο, καταπληκτικό, σπέρνει, κόβει τη γη! Καλημέρα σας!
  15. To μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οι σελίδες που αναφέρεις, να χρησιμοποιούν flash (της Adobe). Το flash έπαψε επίσημα να υποστηρίζεται στο Android και κατ' επέκταση ότι browser και να δοκιμάσεις δεν θα σου παίξει. Παρ' όλ' αυτά, μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις χειροκίνητα το .apk του Flash από εδώ, να το εγκαταστήσεις και να ξαναδοκιμάσεις.
  16. Τι σε απασχολεί ακριβώς για το καθένα που αναφέρεις; Οι επαφές υπάρχουν και σώζονται κανονικά με τα ελληνικά τους κι απ' όλα. Το μόνο που έχω παρατηρήσει με τις επαφές είναι ότι δεν μπορείς να τις στείλεις μαζικα μέσω bluetooth. Applications υποστηρίζονται όλες όπως τα ήξερες, μέσω Google Play. Απλά όπως με όλες τις εκδόσεις Cyanogen θα πρέπει να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές της Google (Play, YouTube κλπ.) από ξεχωριστό αρχείο γιατί δεν συμπεριλαμβάνονται εξ' αρχής. Τέλος για σταθερότητα δεν το συζητώ. Έτη φωτός μπροστά. Και είμαστε ακόμα σε δοκιμαστική φάση (nightly version). Όταν βγει η stable θα είναι ακόμα καλύτερα!
  17. Σωστά. Και ξέχασα άλλο ένα πλεονέκτημα της Cyanogen. Live Updates!. Κατεβάζεις την νεά έκδοση απευθείας από το τηλέφωνο και την περνάς εύκολα και γρήγορα.
  18. Φίλε akis1980, δεν βρήκα ευκαιρία να σου απαντήσω για το Factory Reset πιο πριν. Ναι επιβάλλεται και πολλές φορές θέλει και 2η ή 3η φορά! Γι' αυτό όπως είδες κι εσύ με την 2η έστρωσαν τα πάντα στο τηλέφωνό σου. Αν και μετά την επίσημη 4.1.2, δείτε ότι το τηλέφωνο συνεχίζει να μην ανταπεξέρχεται στις ανάγκες σας, θα σας πρότεινα να προχωρήσετε σε root και να περάσετε την ROM Cyanogen. Εγώ την πέρασα το Σάββατο και η διαφορά είναι τεράστια. Ακολουθεί μίνι review μετά από 2 μέρες χρήσης: Στα συν: Ταχύτητα. Η διαφορά είναι εμφανής από το πρώτο λεπτό. Καθαρό. Δεν υπάρχουν άχρηστες εφαρμογές του κατασκευαστή, οι οποίες απλά τρώνε χώρο. Εμφάνιση. Το UI είναι υπέροχο χωρίς να χρειαζεται να εγκατασταθεί κάποιος launcher (Go, Nova κλπ) Υποστηρίζονται και scrolling widgets! Αξιοπιστία. Έχω την αίσθηση πλέον ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνό μου και να μην μου κολλήσει τη στιγμή που το χρειάζομαι Αναβαθμισεις. Συνεχείς αναβαθμισεις που διορθωνουν προβληματα όπως τα παρακάτω. Στα μείον (προβλήματα που θα λυθούν σύντομα): Δεν δουλεύει το ράδιο. Δεν δουλεύει η εφαρμογή Viber. Δεν δουλεύει το streaming του ήχου σε συσκευές bluetooth όπως ακουστικά ή ηχοσύστημα αυτοκινήτου.
  19. Δεν μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο (και στα δύο L7 που αναβάθμισα) και έχω την εντύπωση ούτε σε κάποιον άλλο από 'δω μέσα. Καν' του άλλη μια φορά το Factory Reset (δοκίμασε να το κάνεις και από το LG Support Tool στην επιλογή Customer Support > Recover Phone) και πες μας τι βήματα κάνεις εφόσον τελειώσει η επαναφορά.
  20. Να μην επαναφέρεις την 4.0.4. Να κάνεις οπωσδήποτε μετά από κάθε αναβάθμιση ένα Factory Reset (Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων). 99,9% θα στρώσει.
  21. Να αναβαθμίσεις γιατί το κινητό βελτιωνεται σε αρκετούς τομείς με την νέα έκδοση. Για να το κάνεις, θα κατεβάσεις τους κατάλληλους drivers και το support tool από τη σελίδα της LG εδώ και αφού τα εγκαταστήσεις, θα ενώσεις το κινητό στον υπολογιστή σου και θα κάνεις την αναβάθμιση. Α φίλε, Κυριακή δεν μπορώ! :P Κάθε πότε βγαίνει αλήθεια; Είναι σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, όπως οι μηνιαίες;
  22. Μαμά 20d είμαι τώρα, αλλά με έπεισες και το ΣΚ θα καρφώσω CM :)
  23. To ράδιο δεν με ενδιαφέρει. Το Viber παρομοίως. Με απασχολεί ιδιαίτερα το GPS. Τρέχεις καμιά εφαρμογή; Σου παίζει οκ; Εγώ έχω το Sygic. Που και που τρέχω και Skype. Αυτό παίζει ή όπως και το Viber έχει θέμα;
  24. Είναι τόσο καλύτερη φίλε; Απ' ότι βλέπω είναι ακόμα σε nightly! Εσύ, δεν έχεις κανένα πρόβλημα;
  25. Εντάξει τότε, το μετά είναι το σημαντικό. Δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά. Θα πρότεινα να ξανακάνεις άλλο ένα reset.
×
×
  • Create New...