Γιάννης Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ευχαριστω για τις πληροφοριες για τις αναβαθμισεις....Θα τις κανω σε λιγες μερες γιατι μου ειναι ακρως απαραιτητο ανα πασα στιγμη αυτες τις μερες Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Παιδιά ούτε εμένα κάνει bleed το φως των 3 κουμπιών στην οθόνη, ούτε κατά το ελάχιστο. Σχετικά με το αν θα έπρεπε να σβήνουν τα Led των κουμπιών μετά από x χρόνο, έχω να πω ότι είναι καθαρά θέμα προτίμησης. Στο galaxy ace 2 της κοπέλας μου ας πούμε με εκνευρίζει αφάνταστα που τα κουμπιά σβήνουν μετά από κάποια δευτερόλεπτα και δεν τα βλέπω, δεν με βοηθάει στην πλοήγηση. Έχω παρατηρήσει στο hox ότι ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού (αν υπάρχει επαρκές φως δηλ) ότι δεν ανάβουν τα led των 3 κουμπιών. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος? Ναι λειτουργούν ανάλογα με τον εξωτερικό φωτισμό.Αν είσαι τώρα πχ σε μέρος με φως δεν αναβουν,αν βάλεις την χούφτα σου επάνω στους αισθητήρες και τους καλύψεις θα δεις ότι θα ανάψουν. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katakefalos Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ρε παιδια μην ασχολειστε με τετοιες λεπτομερειες.Χαρειτε την τηλεφωναρα.Αλλωστε με την αρρωστια μας σε λιγο παλι καινουριο τηλ. θα παρουμε. Τα σπαει το τηλεφωνο.Σε ολα τα επιπεδα πλην της μπαταριας που κατα την δικη μου αποψη δεν ειναι καθολου ασχημη για τα δεδομενα της χρησης που κανω και της σουπερ οθονης του.Το να δεις ταινια σε ταξιδι ειναι απολαυση. Παράθεση www.viewmasterphotos.com http://viewmasterphotos.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Αλλωστε με την αρρωστια μας σε λιγο παλι καινουριο τηλ. θα παρουμε. Ετσι !!! Κανενα...X Plus μιας και δεν υπαρχει νεοτερο HTC ?:lol::lol::lol: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ετσι !!! Κανενα...X Plus μιας και δεν υπαρχει νεοτερο HTC ?:lol::lol::lol: αρε γιαννη αρε γιαννη χαχαχαχα εκει που εμαθες δεν πας αλλου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 αρε γιαννη αρε γιαννη χαχαχαχα εκει που εμαθες δεν πας αλλου :lol: Το προβατο που φευγει απο το μαντρι ....το τρωει ο λυκος !!!:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Το προβατο που φευγει απο το μαντρι ....το τρωει ο λυκος !!!:rolleyes::rolleyes: εμενα παντως δεν με φαγε εδωσες το καλυτερο &πηρες ενα σχετικα ιδιο με αυτο που ειχες πιος ο λογος τοση φασαρια?αληθεια το αλλο τι το εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 παντως τα πραγματα δεν ειναι καλα για επομενο κινητο Htc. το M7 που βγαινει απο ωρα σε ωρα θα ειναι στις ιδιες διαστασεις οθονης, αρα δεν μου κανει απολυτως καμια αισθηση. Θελω να περασω στις 5 ιντσες φετος. Και εβγαλε και η Sony to Z που ειναι πανεμορφο... Ασχετο, στο θεμα μου με την μπαταρια, εκλεισα καποιες εφαρμογες αλλα παλι τα ιδια. με βλεπω για factory reset παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) εμενα παντως δεν με φαγε εδωσες το καλυτερο &πηρες ενα σχετικα ιδιο με αυτο που ειχες πιος ο λογος τοση φασαρια?αληθεια το αλλο τι το εκανες? Πηρα απο αγγελια απο εδω σφραγισμενο απο expansys 390 ευρω και εδωσα 370 το S3 σε παιδι απο insomnia Edited January 8, 2013 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) παντως τα πραγματα δεν ειναι καλα για επομενο κινητο Htc. το M7 που βγαινει απο ωρα σε ωρα θα ειναι στις ιδιες διαστασεις οθονης, αρα δεν μου κανει απολυτως καμια αισθηση. Θελω να περασω στις 5 ιντσες φετος. Και εβγαλε και η Sony to Z που ειναι πανεμορφο... Εμένα πάλι με χαλάει αυτή η αύξηση του μεγέθους στις οθόνες, θεωρώ ότι η διάσταση τον 4.3 ιντσών είναι ιδανική. Edited January 8, 2013 by Sorteps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Εμένα πάλι με χαλάει αυτή η αύξηση του μεγέθους στις οθόνες, θεωρώ ότι η διάσταση τον 4.3 ιντσών είναι ιδανική. Το πρόβλημα δεν ειναι τοσο η αυξηση αλλα το οτι δινουν προσοχη μονο στα μεγάλα, ενω παραλληλα βγάζουν υποδυέστερα "μικρα". Το κορυφαιο hardware το παιρνουν μονο τα τερατα και δεν εχεις επιλογη να αγοράσεις 4.3'' το ιδιο δυνατο με το 5''. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Καλημέρα και καλή χρόνια σε όλους.ήθελα να ρωτήσω κάτι από παιδιά που έχουν στείλει το κινητό για αλλαγή οθόνης λόγω κιτρινιλας.να το κλείδωσω και να το γυρίσω μαμά τελείως η να το στείλω όπως είναι το κινητό?ευχαριστώ και συγνωμη γιατί θα έχει γίνει 100 φορές αυτή η ερώτηση :) Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StreetKa Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) Μερικές παρατηρήσεις οι οποίες αφορούν το GSam και το tapatalk στο OneX. Από την στιγμή που τα εγκατέστησα παρατήρησα ότι είχα αυξημένη (έστω αμυδρά) κατανάλωση ενέργειας, ειδικά σε κατάσταση αναμονής, καθώς και αυξημένη θερμοκρασία κατά τη χρήση (το ένιωθα και με την αφή!). Τα απενεργοποίησα και ησύχασα. Το μεν GSam περισσότερο σε αγχώνει παρά σε πληροφορεί, το δε tapatalk δε μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω προσφέρει από τον εκπληκτικό μαμά browser (πέρα από επιπλέον κατανάλωση και αυξημένη θερμοκρασία επεξεργαστή!) από τον οποίο ελέγχεις πολύ καλύτερα τα forums με ένα κλικ. Σαν πρωτάρης στο Android δε μπορούσα να αντιληφθώ τι παίζεται, αλλά πλέον μπορώ ευθαρσώς να ανακοινώσω πως ότι υφίσταται μαμά στο λειτουργικό, τουλάχιστον για το OneX που έχω, λειτουργεί άψογα και ουσιαστικά δεν υπάρχει υποκατάστατό του στο Google Play. Μπορεί να ακουστεί τραβηγμένο αλλά είναι μία τέλεια μίξη iOS & Android. My two cents. Edited January 8, 2013 by StreetKa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) εμενα παντως δεν με φαγε εδωσες το καλυτερο &πηρες ενα σχετικα ιδιο με αυτο που ειχες πιος ο λογος τοση φασαρια?αληθεια το αλλο τι το εκανες?Πειριμενε να κανει πρωτα τα updates ο Γιαννης και μετα ρωτησε τον παλι αν ξαναγυριζει εκει που ηταν :D:lol: Το πρόβλημα δεν ειναι τοσο η αυξηση αλλα το οτι δινουν προσοχη μονο στα μεγάλα, ενω παραλληλα βγάζουν υποδυέστερα "μικρα". Το κορυφαιο hardware το παιρνουν μονο τα τερατα και δεν εχεις επιλογη να αγοράσεις 4.3'' το ιδιο δυνατο με το 5''.Eτσι ειναι.Αν δεν θελεις την μεγαλη οθονη θα πρεπει να συμβιβαστεις και με χαμηλοτερου επιπεδου hardware συσκευη.Μεγα σφαλμα αυτο εκ μερους ολων των κατασκευαστριων εταιρειων.Αν συνεχισει αυτη η αυξανομενη ταση για το μεγεθος των οθονων θα εχουμε πολλοι προβλημα.Βλεπω το δικο μου hox,ενω εχω συνηθισει το μεγεθος της οθονης και μου δεν μου φαινεται μεγαλη,εν τουτοις διαπιστωνω συνεχεια οτι ειναι εντελως οριακα για χρηση με το ενα χερι,απο εκει και πανω θα εχω θεμα πλεον. Καλημέρα και καλή χρόνια σε όλους.ήθελα να ρωτήσω κάτι από παιδιά που έχουν στείλει το κινητό για αλλαγή οθόνης λόγω κιτρινιλας.να το κλείδωσω και να το γυρίσω μαμά τελείως η να το στείλω όπως είναι το κινητό?ευχαριστώ και συγνωμη γιατί θα έχει γίνει 100 φορές αυτή η ερώτηση :)Εννοειται οτι θα το ξανακλειδωσεις!! Edited January 8, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Δηλαδη στο desire με την lsd δεν ειχες μαυρο??Γιατι συμφωνα με τις φωτο η συσκευη απλα δεν απεικονιζει καθολου το μαυρο.Και τι σχεση μπορει να εχει ολο αυτο με το hox?? Σχέση δεν έχει και είμαστε αρκετά off topic αλλά... Ναι στην ουσία μαύρο δεν είχε και σκέψου ότι μιλάμε για απλή lcd πριν από 2,5 χρόνια.. Στο HOX τα πράγματα έχουν βελτιωθεί αρκετά αλλά και πάλι το μαύρο της amoled δεν μπορούμε να το έχουμε ότι και να λέμε.. Καλησπερα. Να σου πω κατι? Το ειδα το βιντεο αλλα εμενα δεν μου λεει κατι γιατι δεν μου διχνει πως ειναι ρυθμισμενα τα δυο τηλεφωνα, ουτε αν ειναι πηραγμενη η ρομ του δεξιου και αντι για μαυρο διχνει μπλε. Και αμα προσεξεις λιγο, καποια στιγμη ΚΑΙ το δεξι που φαινεται μπλε, λιγο πριν μπουταρει στην home screen, μαυριζει μια χαρα. Για προσεξε το! Συν του οτι, απ' οτι φαινεται μετα που μπενουν και τα δυο στο κανονικο wallpaper, στο δεξι πρεπει να ειναι τετματισμενη η φωτινοτητα. Αυτα βεβαια δεν ανερουν καθολου αυτα που λες. Το μαυρο των amoled ειναι μαυρο, οτι και να πουμε. Δεν παίζει ρόλο η ρύθμιση στα τηλέφωνα, αυτό που βλέπεις είναι το bootanimation πριν ακόμα ανάψει η συσκευή. Εκεί που μαυρίζει είναι όταν σβήνει η οθόνη για να ξανανάψει αφού έχει bootάρει η συσκευή.. Επίσης μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο τεστ (όπως και αυτό που έκανα εγώ ήταν σε τελείως σκοτεινό χώρο.. Για την φωτεινότητα μπορεί να έχεις δίκιο αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το μαύρο της amoled δεν παίζεται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 γκρρ σε 3 ωρες η μπαταρια πεφτει 30% χωρις να εχω αγγιξει το κινητο!!!! τα νευρα μουυυυυυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Παιδιά εγώ με κόβω να φεύγω από HTC μετά από πεντε συσκευές της ! Μάλλον θα πάω σε Sony Xperia z σε αυτό το τέρας αν δεν παρουσιάσει κάτι καλό η HTC . Αλλά δεν μπορώ να εγκαταλείψω το εκπληκτικό HTC sense :-[ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Το πρόβλημα δεν ειναι τοσο η αυξηση αλλα το οτι δινουν προσοχη μονο στα μεγάλα, ενω παραλληλα βγάζουν υποδυέστερα "μικρα". Το κορυφαιο hardware το παιρνουν μονο τα τερατα και δεν εχεις επιλογη να αγοράσεις 4.3'' το ιδιο δυνατο με το 5''. Eτσι ειναι.Αν δεν θελεις την μεγαλη οθονη θα πρεπει να συμβιβαστεις και με χαμηλοτερου επιπεδου hardware συσκευη.Μεγα σφαλμα αυτο εκ μερους ολων των κατασκευαστριων εταιρειων.Αν συνεχισει αυτη η αυξανομενη ταση για το μεγεθος των οθονων θα εχουμε πολλοι προβλημα.Βλεπω το δικο μου hox,ενω εχω συνηθισει το μεγεθος της οθονης και μου δεν μου φαινεται μεγαλη,εν τουτοις διαπιστωνω συνεχεια οτι ειναι εντελως οριακα για χρηση με το ενα χερι,απο εκει και πανω θα εχω θεμα πλεον. Λήγω που το έψαξα, όχι ότι έχω σκοπώ να αλλάξω το HOX, η HTC βγάζει το one sv, όμορφο κινητάκη με 4.3, αλλά σε σχέση με το one x μου φαίνετε αρκετά υποδεέστερο, κάμερα ανάλυση οθόνης, επεξεργαστή. Η Sony βλέπω βγάζει το Xperi V σε 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 παιιδια παιζει κανενα καλο προγραμμα για την μπαταρια χωρις να συνδεεται στο νετ??α και κανενα προγραμμα για ενισχυση του ηχου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) Σχέση δεν έχει και είμαστε αρκετά off topic αλλά... Ναι στην ουσία μαύρο δεν είχε και σκέψου ότι μιλάμε για απλή lcd πριν από 2,5 χρόνια.. Στο HOX τα πράγματα έχουν βελτιωθεί αρκετά αλλά και πάλι το μαύρο της amoled δεν μπορούμε να το έχουμε ότι και να λέμε.. Δεν παίζει ρόλο η ρύθμιση στα τηλέφωνα, αυτό που βλέπεις είναι το bootanimation πριν ακόμα ανάψει η συσκευή. Εκεί που μαυρίζει είναι όταν σβήνει η οθόνη για να ξανανάψει αφού έχει bootάρει η συσκευή.. Επίσης μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο τεστ (όπως και αυτό που έκανα εγώ ήταν σε τελείως σκοτεινό χώρο.. Για την φωτεινότητα μπορεί να έχεις δίκιο αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το μαύρο της amoled δεν παίζεται.. Φίλε δεν ξέρω από που κρατάει η σκούφια του συγκεκριμένου βίντεο και επειδή τα πάντα πλέον μπορούν να πειραχθούν γι' αυτό είμαι επιφυλακτικός. Έχεις όμως ένα απόλυτο δίκιο που το είπα από την πρώτη στιγμή. Το μαύρο των amoled είναι μαύρο. Όχι στο περίπου. Και πρακτικά, μέχρι στιγμής, καμία LCD δεν μπορεί να τις ανταγωνιστεί σ' αυτό. Κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις όμως. Τα χρώματα των amoled ελάχιστη σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Σε κάποιους μπορεί να τους αρέσουν, όμως αυτό δεν αναιρεί το ότι είναι υπερκορεσμενα σε βαθμό που κατά την γνώμη μου και τα γούστα μου φανταζουν, εντελώς ψεύτικα. Edited January 8, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) Πειριμενε να κανει πρωτα τα updates ο Γιαννης και μετα ρωτησε τον παλι αν ξαναγυριζει εκει που ηταν :D:lol: Eτσι ειναι.Αν δεν θελεις την μεγαλη οθονη θα πρεπει να συμβιβαστεις και με χαμηλοτερου επιπεδου hardware συσκευη.Μεγα σφαλμα αυτο εκ μερους ολων των κατασκευαστριων εταιρειων.Αν συνεχισει αυτη η αυξανομενη ταση για το μεγεθος των οθονων θα εχουμε πολλοι προβλημα.Βλεπω το δικο μου hox,ενω εχω συνηθισει το μεγεθος της οθονης και μου δεν μου φαινεται μεγαλη,εν τουτοις διαπιστωνω συνεχεια οτι ειναι εντελως οριακα για χρηση με το ενα χερι,απο εκει και πανω θα εχω θεμα πλεον. Εννοειται οτι θα το ξανακλειδωσεις!! τα εχω και τα 2 φιλε μου &με τα τελευταια update λες να μην ξερω? και αυτο που ειχε και αυτο που πηρε τωρα απο s3 galaxy σε hox δηλ. Edited January 8, 2013 by STELIOS063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Εκανα 4-5 μικρες και μεγαλες αναβαθμισεις σε ΜΒ και ειμαι στην 4.1.1 χωρις να βρισκει αλλες. Δεν εχω χρονο για επαναφορα ακομα...Περιμενουε και καποια αλλη ? Ποιο ειναι το ονομα αυτης της εκδοσης ?? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Εκανα 4-5 μικρες και μεγαλες αναβαθμισεις σε ΜΒ και ειμαι στην 4.1.1 χωρις να βρισκει αλλες. Δεν εχω χρονο για επαναφορα ακομα...Περιμενουε και καποια αλλη ? Ποιο ειναι το ονομα αυτης της εκδοσης ?? αυτη ειναι γιαννη δεν εχει αλλη προς το παρον.πως την βλεπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 αυτη ειναι γιαννη δεν εχει αλλη προς το παρον.πως την βλεπεις? Δεν ασχοληθηκα ακομα με την Jelly Bean λογω χρονου.Ξερεις.....Το μονο που ειδα οτι εχει και ενα ακομα πιο μεγαλο μεγεθος γραμματοσειρας Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Δεν ασχοληθηκα ακομα με την Jelly Bean λογω χρονου.Ξερεις.....Το μονο που ειδα οτι εχει και ενα ακομα πιο μεγαλο μεγεθος γραμματοσειρας εχει μερικες ατελειες πχ βγηκε η μπαρα συντομευσεων οταν κατεβαζουμε την home screen &και εβαλαν μια μαλ...... με ενα φυλλαρακι μονο για ενεργοποιηση η οχι της λειτουργιας εξοικονομησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts