Jump to content

StreetKa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by StreetKa

  1. Στην περίπτωση μου πρέπει να αφαίρεσαν κάποια κεραία, δεν εξηγείτε αλλιώς.
  2. Έχω παρατηρήσει τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες και στα δυο κινητά wind της οικογένειας (άρα δεν είναι θέμα του κινητού) μία σημαντική πτώση στην ισχύ του σήματος στην περιοχή της νέας Παραλίας - Μπότσαρη, στην Θεσσαλονίκη. Πέρα από το θέμα της ισχύς, δεν μπορώ να βγάλω γραμμή ή να μου τηλεφωνήσουν ενώ βλέπω 2-3 γραμμές σήμα στην συσκευή... Μέχρι πρότινος είχα τέλειο σήμα και μπορούσα να συνομιλώ ακόμη και από το υπόγειο της οικοδομής με άνεση (κάναμε εργασίες το καλοκαίρι). Γνωρίζετε αν λαμβάνουν χώρα εργασίες ή θα αποτελεί μία πάγια κατάσταση από εδώ και στο εξής? Έστειλα email στην WIND και δεν έλαβα απάντηση.
  3. Έστειλα εχθές email στην Wind και σήμερα μου επιστράφηκε το 1€.
  4. Σήμερα αντιλήφθηκα πως έπαψε να ισχύει το 1GB (500+500) δεδομένων με ενεργοποίηση του Free2Surf. Όχι πως δεν μου φτάνουν τα 500mb, απλά μου έκατσε άσχημα! :) Ήταν η πρώτη φορά που δεν ενεργοποίησα το free2talk μια και τα 120' από το σταθερό + τα log'n'win μου φτάνουν σε μήνες αναδουλειάς και με το παραπάνω. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω μία δυσλειτουργία της εφαρμογής για ενημέρωση υπολοίπων και συγκεκριμένα δεδομένων. Εχθές μου έγραφε '' υπολείπονται Χ mb μέχρι τις 29/10'' και σήμερα το πρωί μου ήρθε sms με χρέωση 1€ για κατανάλωση δεδομένων εκτός προγράμματος κατά τη διάρκεια της προηγούμενης μέρας! WTF??? :confused: Κάνω κάτι λάθος?
  5. Δεν θυμάμαι ποιος μας επισήμανε την προσφορά με τα 120 επιπλέον λεπτά ανά μήνα, αλλά θέλω να τον ευχαριστήσω! Λειτουργεί και σε ήδη ενεργοποιημένες κάρτες. Μοναδική προϋπόθεση η ύπαρξη σύνδεσης σταθερού. Όλε!!!!
  6. Προφανώς δεν έχεις υπερβεί τα 3 λεπτά σε καμία κλήση, με αποτέλεσμα οι χρεώσεις να είναι πάντα ακέραιες. ;)
  7. Μου ήρθε και εμένα. Ανάθεμα αν κατάλαβα σε τι αφορά! Είχα σύνδεση wind και πλέον από τον Ιανουάριο f2g. Με διαφορά η καλύτερη επιλογή που έκανα σε επίπεδο κινητής. Έκανα μια ανανέωση 15€ την πρωτοχρονιά από το περίπτερο και ακόμη έχω 12€ υπόλοιπο στην κάρτα. Εντάξει, φταίνε τα δωράκια και ο διπλασιασμός για το καλωσόρισμα, αλλά ακομη και χωρίς αυτά βρίσκω υπέροχο το γεγονός ότι μπορώ να αποφασίζω τι και πως θα ξοδεύω, ανάλογα με τις ανάγκες μου.
  8. Μερικές παρατηρήσεις οι οποίες αφορούν το GSam και το tapatalk στο OneX. Από την στιγμή που τα εγκατέστησα παρατήρησα ότι είχα αυξημένη (έστω αμυδρά) κατανάλωση ενέργειας, ειδικά σε κατάσταση αναμονής, καθώς και αυξημένη θερμοκρασία κατά τη χρήση (το ένιωθα και με την αφή!). Τα απενεργοποίησα και ησύχασα. Το μεν GSam περισσότερο σε αγχώνει παρά σε πληροφορεί, το δε tapatalk δε μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω προσφέρει από τον εκπληκτικό μαμά browser (πέρα από επιπλέον κατανάλωση και αυξημένη θερμοκρασία επεξεργαστή!) από τον οποίο ελέγχεις πολύ καλύτερα τα forums με ένα κλικ. Σαν πρωτάρης στο Android δε μπορούσα να αντιληφθώ τι παίζεται, αλλά πλέον μπορώ ευθαρσώς να ανακοινώσω πως ότι υφίσταται μαμά στο λειτουργικό, τουλάχιστον για το OneX που έχω, λειτουργεί άψογα και ουσιαστικά δεν υπάρχει υποκατάστατό του στο Google Play. Μπορεί να ακουστεί τραβηγμένο αλλά είναι μία τέλεια μίξη iOS & Android. My two cents.
  9. Την δική μου την ενεργοποίησα στις 3 Ιανουαρίου και μου έδωσε με το καλημέρα τα 50 sms, 300' προς wind & Q και τα 350 mb για δύο μήνες. Κατόπιν φόρτωσα στην κάρτα 15€ από περίπτερο και έλαβα μήνυμα πως διπλασιάστηκε η αξία της κάρτας. Το τσέκαρα on-line και όντως πέρα από τα 300' προς όλους και όλα τα υπόλοιπα δωράκια της ενεργοποίησης, έχω και 27,78 €! Μια χαρά! :)
  10. Εγώ παρότι παίρνω πάντα από τους τελευταίους τις αναβαθμίσεις (ούτε μία εβδομάδα δεν πέρασε από την 4.1.1), αυτή ήρθε σήμερα! Δεν μπόρεσα να καταλάβω κάποια διαφορά! Πάντως έχω μείνει με την εντύπωση πως έπειτα από κάθε αναβάθμιση θέλει λίγη υπομονή για να δεις τις πραγματικές διαφορές. Σαν να χρειάζεται χρόνο το λογισμικό να προσαρμοστεί!
×
×
  • Create New...