Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορεις να μας πεις τι παρτιδα ειναι το κιν??και ποσa gb??

Eιναι η εκδοση με τα 32GB! Tωρα για νουμερο παρτιδας, οταν επιστρεψω σπιτι που εχω το κουτι

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eιναι η εκδοση με τα 32GB! Tωρα για νουμερο παρτιδας, οταν επιστρεψω σπιτι που εχω το κουτι

Ναι για δες γιατι ειναι βασικό αυτο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ψάξε στο xda για να βάλεις hboot 1.36 και μετά με κλειδωμένο bootloader τρέξε το RUU 3.14.401.27

Αγαπητέ Finn, να φανταστώ οτι αυτό πάει για μένα έτσι? Αν ναι σε ευχαριστώ...θα του ρίξω μια ματιά...

Ναι για δες γιατι ειναι βασικό αυτο
Kαι αν ειναι και branded καπου..κατι δεν παει καλα εδω παντος,η τιμη αυτη δεν υπαρχει πουθενα σε ολη την υδρογειο,εκτος...αν ειναι το κλασικο συνηθισμενο τρικ που κανουν εδω και χρονια πολλοι με το να βαζουν καποια προιοντα (περιορισμενα κομματια παντα) κατω του κοστους ωστε να τραβηξουν την προσοχη του κοσμου για να μπει στο μαγαζι η...θελουν να ξεφορτωθουν τιποτα επιστρεφομενα-εκθεσιακα (στην κατηγορια που το εχουν ειναι οτι τους εχει ξεμεινει) Edited by truckman

καλησπερα , μου εσπασε η ο8ονη απο το hox , ξερει κανεις καποιο εμπιστο μαγαζι που να μην βαραει?

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλα.Σαν ευτυχής κάτοχος one x από την πρώτη φουρνιά του με παροχο cosmote και χχωρίς το παραμικρό πρόβλημα ήρθε μάλλον η ώρα να πάρω και εγώ τη βοήθεια του forum.Μετά την τελευταία αναβάθμιση όλα είναι στρωτα και ευχάριστα θέλω ομως να κάνω πλήρη επαναφορά για να έχω το 100% του τηλεφωνου ακολουθώντας τις συμβουλές κάποιον παιδιών που ξέρουν ίσως περισσότερα για την σταθερότητα του λειτουργικού.Ένα είναι το πρόβλημα μου έχω εγκατεστημένα τα στρουμφς (μη γελάσει κανείς) τα οποία και παίζει μανιωδώς η αρραβωνιαστικιά μου,υπάρχει περίπτωση να μου δώσει κάποιος τα Φώτα του για το πως μπορώ να κάνω backup τα δεδομένα του Παιχνιδιού και γενικά ηχων,εικόνων και καταλόγου ωστε να συνεχίσει μετά το reset από το ίδιο σημείο?Συγνωμη αν κούρασα με το σεντόνι.ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις

ωραια παει το κινητο σαν τιμη!! εχει πεσει κατακορυφα! τελικα φουσκα απο οτι λεει και ο φιλος πιο πανω δεν ειναι...! αν και με αυτην την τιμη και με αυτα που προσφερει το κινητο ειναι λουκουμακι για να το παρει καποιος. με λιγα λογια καλο θα κανει αυτη η τιμη παρα κακο! θα το παρει και ο κοσμος που δεν εχει ουτε τα λεφτα να το παρει μεσω skroutz.
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

ποση ωρα εχεις ανοιχτη την οθονη;

επισης απο συγχρονισμους τι εχεις και ανα ποσο χρονικο διαστημα;

Maximum ώς τώρα έχω βγάλει 4μιση ώρες ανοιχτή οθόνη αλλα όχι συνεχόμενα. Πιο πολύ όμως το δουλεύω με background εφαρμογές όπως το facebook, messenger, runkeeper και το zdbox που το χρησιμοποιώ 1 με μιαμιση ώρα κάθε μερα. Συγχρονισμό όλα ενεργά σε διάστημα 1ώρας ανανέωση. Πλέον έχω φτάσει maximum σε 3 ημέρες και 4μιση ώρες περίπου με τη μπαταρία στο 8%. Να υπενθυμίσω ότι το κινητό το δουλεύω ΠΑΝΤΑ με ενεργό το Πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας. Όπως έχω ξαναπεί δουλεύω τακτικά facebook, messenger, runkeeper, myfitnesspal και πάντα ενεργό WiFi/3G/GPS και είμαι STOCK.

Και ένα screenshot πρίν απο 2 λεπτάκια:

http://i.imgbox.com/adcltskc.png

Edited by niath7

ωραια παει το κινητο σαν τιμη!! εχει πεσει να το παρει μεσω skroutz.
Nαι,αμα βρειτε να μου κρατησετε κι εμενα 2-3 :p

Την εκανα την χοντραδα μου προσπαθωντας να rootαρω το HTC ONE X μου.

Τωρα τραβαει loopες κατα την εκκινηση συνεχεια.

Ξερει κανεις πως να το συνεφερω??

Με αυτο πηγα να το σπασω, αλλα εσπασα το κεφαλι μου τελικα.

One_X_All-In-One_Kit_v1.2.2

Και πηγα να του περασω αυτην τη rom.. CyanogenMod10 Nightlies

ο bootloader einai ξεκλειδωτος. Τον ειχα ξεκλειδωσει πριν κανα μηνα. Απο εκει και περα, εκανα flash recovery (TWRP 2.3.1.0) πριν του δηλωσω πoια rom (boot.img) θα μου περασει. Καποια στιγμη εκει που ετρεχε το παραθυρακι του dos prompt αρχισε το κινητο να κανει συνεχεια restart (20-30 φορες).

Δεν μπορω να ξεκινησω υην διαδικασια απο την αρχη διοτι το κινητο δεν μπουταρει, αρα δεν το βλεπουν τα windows και κατ επεκταση ουτε το root προγραμα.

Το μονο που κανει ειναι να μπαινει σε αυτη την οθονη των διαφορων επιλογων με power kai volume down

Eχω βρει ολα τα εργαλεια που χρειαζεται για την αποκατασταση του αλλα πρεπει να του περασω μεσα και το .Zip με την rom. Aυτο ειναι το δυσκολο. Με τις συνεχεις λουπες κατα την εκκινηση ΔΕΝ προλαβαινει να το δει το pc. Πως θα περασω την rom μεσα??

Το κινητο δεν εχει μεσα αποθηκευμενη καποια rom ωστε να κανω recovery.

Αντε ρε παιδια και το χρειαζομαι το ρημαδι!!

Bρηκα σημερα αυτο το exe.... RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_HTC_Europe_1.29.401.12_Radio_2.1204.127.19_release_271851_signed.exe και προσπαθω να το κανω να δουλεψει, αλλα σταματαει στην μεση της εγκαταστασης και μου λεει οτι η μπαταρια ειναι κατω του 30%, ενω το φορτιζω απο το πρωι.

Δεν ξερω τι να κανω πια!!

Πηγα το κινητο στον γερμανο τελικα και μου ζηταει 283 ευρω για αντικατασταση μητρικης πλακετας!!!

Να τρελαθω τελειως τωρα??

Τους ειπα οχι φυσικα. Απλα φοβαμαι μην μου καναν καμια πατατα, μην μου καψαν τιποτα και την πληρωσω εγω!!

Πηγα το κινητο στον γερμανο τελικα και μου ζηταει 283 ευρω για αντικατασταση μητρικης πλακετας!!!

Να τρελαθω τελειως τωρα??

Τους ειπα οχι φυσικα. Απλα φοβαμαι μην μου καναν καμια πατατα, μην μου καψαν τιποτα και την πληρωσω εγω!!

Το έχεις στα χέρια σου τώρα? Αν ναι στείλε μου pm να σε βοηθήσω να το επαναφέρεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Tρελη η προσφορα του public. 279 το One V και 299 το X στην σελιδα τους:lol:. Οποιος την προλαβε/προλαβει (γιατι εξαντληθηκε) εχει κανει φοβερη αγορα. Γενικα γινονται που και που τετοιες προσφορες.

Nαι,αμα βρειτε να μου κρατησετε κι εμενα 2-3 :p

εγω παντως που πηρα τηλ απο περιεργεια, μου ειπαν οτι ισως εχει ξεμεινει ενα εκθεσιακο κομματι στον αγ δημητριο...

βρωμικο παιχνιδι μεν, τυχεροι οσοι το τσιμπισανε δε!

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

Το ίδιο μου είπαν κι εμένα στο Βόλο..

Υποθέτω ότι απλά ήθελαν να ξεφορτωθούν τα εκθεσιακά και ίσως υπήρχαν και κάνα 2 σφραγισμένα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Το ίδιο μου είπαν κι εμένα στο Βόλο..

Υποθέτω ότι απλά ήθελαν να ξεφορτωθούν τα εκθεσιακά και ίσως υπήρχαν και κάνα 2 σφραγισμένα...

+1 Για να μη σου πω οτι μπορει να εσπρωξαν και τιποτα επιστροφες-αλλαγες μεσα σε ολα.

Δεν ειναι κακο! Ενταξει να ειναι τα τηλεφωνα και μακαρι να γινονται συχνοτερα τετοιες προσφορες. Και αυτοι ξεπουλανε και εμεις εποφελουμαστε. Κριμα! Ενα δευτερο hoxακι θα το τσιμπαγα χαλαρα! Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Με cid 304 πως βάζω to update??

Αν είσαι με s-off μέσω stock recovery.

Ειδάλλως περιμένεις μέχρι να γίνει leaked to RUU της 3.14.401.31.

Hboot 1.39

Δεν ειναι κακο! Ενταξει να ειναι τα τηλεφωνα και μακαρι να γινονται συχνοτερα τετοιες προσφορες. Και αυτοι ξεπουλανε και εμεις εποφελουμαστε. Κριμα! Ενα δευτερο hoxακι θα το τσιμπαγα χαλαρα!

Πάνω που ψήθηκα να πάρω ένα (να το έχω για ανταλλακτικά), δεν υπάρχει πλέον στη σελίδα τους.

καλησπερα , μου εσπασε η ο8ονη απο το hox , ξερει κανεις καποιο εμπιστο μαγαζι που να μην βαραει?

Και εγώ ψάχνω να αλλάξω την οθόνη μου (τζαμάκι μόνο), βρήκα αυτό το μαγαζί από Αγγλία.

Έχει οθόνη LCD με €68.31, και HTC One X digitizer με €24.28, τα μεταφορικά είναι €10.25, δέχεται PayPal ή Bank Transfer.

Σου έσπασε και η οθόνη από μέσα (LCD) ή μόνο το τζαμάκι (digitizer)?

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

Μακαρι να γνωριζαμε, αλλα....

Παντως ενω ημουν παρα πολυ διστακτικος και επιφιλακτικος με την νεα εκδοση, οφειλω να πω οτι το τηλεφωνο ειναι εξαιρετικο απο καθε αποψη. Και για την μπαταρια που φοβομουν, εκανα λαθος. Ειναι ελαφρως καλυτερα τα πραγματα απο την 4.0.4 και με απενεργοποιημενη την εξοικονομηση. Χαλαλι η αναμονη.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά για τισ ημέρες που έρχονται.

θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς εχω το one x htc και έκανα εχθές την τελευταία αναβάθμιση που μου ζήτησε κ έχει αλλάξει τον καιρό κ έχει πάει στο τέξας σε μια πόλη cisco και δεν μπορω να το επαναφέρω με τίποτα στην αθήνα,γνωρίζει κανείς κατι?

Επίσης όταν το φισώνο στο pc μου δεν το αναγνωρίζει καθόλου και μου ζητάει να κατεβάσω το sense το 4+ το οποίο δεν υπάρχει στο sait της htc τι να κάνω?ευχαριστώ εκ τον προτερον καλημερα.

Ξερουμε τι διορθωνει το καινουργιο update? Γιατι δεν βγαζει ποτε release notes η HTC?

System optimization & HTC sync issues γι'αυτό άλλαξαν το hboot σε 1.39 από 1.36 που είχε η 3.14.401.27

:):):):):):):):)

• The title was changed to HTC One X / X+