Jump to content

mmpoutkovalis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mmpoutkovalis

  1. Για κάποιους ίσως που ασχολούνται ίσως να φανεί "χαζή" ερώτηση αλλά υπάρχει καμμία περίπτωση να αυξήσουμε την ram στο HOXακι μας τώρα που οι νέες συσκευές ειναι ένα βήμα εμπρός?Χωρίς να ξέρω μηχανική σε κινητές συσκευές είναι εφικτό κάτι τέτοιο?
  2. Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλα.Σαν ευτυχής κάτοχος one x από την πρώτη φουρνιά του με παροχο cosmote και χχωρίς το παραμικρό πρόβλημα ήρθε μάλλον η ώρα να πάρω και εγώ τη βοήθεια του forum.Μετά την τελευταία αναβάθμιση όλα είναι στρωτα και ευχάριστα θέλω ομως να κάνω πλήρη επαναφορά για να έχω το 100% του τηλεφωνου ακολουθώντας τις συμβουλές κάποιον παιδιών που ξέρουν ίσως περισσότερα για την σταθερότητα του λειτουργικού.Ένα είναι το πρόβλημα μου έχω εγκατεστημένα τα στρουμφς (μη γελάσει κανείς) τα οποία και παίζει μανιωδώς η αρραβωνιαστικιά μου,υπάρχει περίπτωση να μου δώσει κάποιος τα Φώτα του για το πως μπορώ να κάνω backup τα δεδομένα του Παιχνιδιού και γενικά ηχων,εικόνων και καταλόγου ωστε να συνεχίσει μετά το reset από το ίδιο σημείο?Συγνωμη αν κούρασα με το σεντόνι.ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις
  3. καλησπερα κατ'αρχην εχω ενα xperia mini και με ταλαιπωρει λιγακι οποιος μπορεσει το συντομοτερο να βοηθησει εχω κολλησει στο σημειο οπου θελει να εκτελεσω το flashtool exe αλλα το συγκεκριμενο εκτελεσιμο αρχειο δεν μπορω να το εκκινησω μπορειτε να με διαφωτισετε?
×
×
  • Create New...