evelinalex Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Και μένα το ίδιο. Ανατολική Μακεδονία και Θράκη πλέον αντί για την συγκεκριμένη πόλη. Κάτι γίνεται. Και μένα εκει που έλεγε Πυργο τώρα λέει Δυτική Ελλάδα :confused: Έχω ένα πρόβλημα κ θέλω τη Βοηθεια σας :O Έχω ρυθμίσει στο πληκτρολόγιο τα ελληνικά κ τα αγγλικά ,το θέμα όμως είναι ότι μόνο τα Αγγλικα μου βγάζει!:mad: κάνω κάτι λάθος;;;;;;;:cry: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 στο xda ρωτησαν μεσω twitter tin htc για το update και τους ξεκαθαρισαν οτι θα λαβει απευθειας την 4.1 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 26, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Παιδια με τις stock roms που εχει στο xda μπορεις μετα να αναβαθμισεις το κινητο σου κανονικα ? Μπορείς ναι, ωστόσο θα σου συνιστούσα να μη βάλεις rom που προορίζεται για διαφορετικό region. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 CM 10 ROM :up: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Μπορείς ναι, ωστόσο θα σου συνιστούσα να μη βάλεις rom που προορίζεται για διαφορετικό region. Εχω αυτη που ειναι για ευρωπη αλλα τι θες να πεις ακριβως ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 CM 10 ROM :up: Πήρε κεφάλι το hox αν φτιάξουν και τα fps τις κάμερας στο επόμενο update θα είναι παντού καλύτερο εκτος από μπαταρία Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Εχω βαρεθει να περιμενω την 4.0.4. Ειχα πει θα μεινω stock αυτη τη φορα αλλα με βλεπω για htc dev σημερα! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ge_lyk Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί πριν, αλλά χρησιμοποιεί κανείς ακουστικά Bluetooth που να λειτουργούν αψεγαδιαστα; Γιατί με το DHD που έχω τώρα δε δουλεψε σωστά κανένα ζευγάρι ακουστικών (τελευταία απόπειρα με τα Sony mw600) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Εγω χρησιμοποιώ αυτό http://www.plantronics.com/us/product/discovery-975 κι ολα ειναι οκ! Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου, γνωριζουμε αν εκτος απο Sygic, αν υπαρχει καποιο αλλο navigation program που να υποστηριζει την αναλυση του hox? Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Μηπως ξέρει κανείς πως μπορω να περάσω 2 προγράμματα gps -ndrive k copilot -απο το Htc hd2 στο x one ??? Σας ευχαριστω :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Πρέπει να βρεις κάποιο πρόγραμμα που να υποστηρίζει την ανάλυση του One X αλλιώς δε θα σου το εμφανίζει σε πλήρη οθόνη. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Πρέπει να βρεις κάποιο πρόγραμμα που να υποστηρίζει την ανάλυση του One X αλλιώς δε θα σου το εμφανίζει σε πλήρη οθόνη. Το ΝDrive και το CoPilot όπως και όλα τα υπόλοιπα εκτός του iGO δεν έχουν πρόβλημα με την ανάλυση, προσαρμόζονται ανάλογα με την ανάλυση της οθόνης της εκάστοτε συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 παλικάρια μια γρήγορη ερώτηση.. θέλω να πάρω το handsfree του One ( http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Handsfree-Headsets/HTC-Stereo-Headset-RC-E190-White-99H10619-00.htm ) αλλά να το έχω και για ενα αλλο κινητό Αndroid. Θα παίζει ή ειναι σαν τα Sony Ericsson που εχουν κάποια ανάποδη πολικότητα και δεν παίζουν σε άλλο κινητό εκτός Sony? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Μηπως ξέρει κανείς πως μπορω να περάσω 2 προγράμματα gps -ndrive k copilot -απο το Htc hd2 στο x one ??? Σας ευχαριστω :) Αν το HD2 το είχες με windows mobile, τότε μιλάμε για διαφορετικό λειτουργικό και κατά συνέπεια δεν μπορείς απλά να περάσεις τα προγράμματα από τη μία συσκευή στην άλλη. Αν στο HD2 είχες android, όπως τα έβαλες εκεί, μπαίνουν και στο One X δεν διαφοροποιείται κάτι. παλικάρια μια γρήγορη ερώτηση.. θέλω να πάρω το handsfree του One ( http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Handsfree-Headsets/HTC-Stereo-Headset-RC-E190-White-99H10619-00.htm ) αλλά να το έχω και για ενα αλλο κινητό Αndroid. Θα παίζει ή ειναι σαν τα Sony Ericsson που εχουν κάποια ανάποδη πολικότητα και δεν παίζουν σε άλλο κινητό εκτός Sony? Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά μιας και εξαρτάται από το ποιο είναι το "άλλο κινητό Android". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Μηπως ξέρει κανείς πως μπορω να περάσω 2 προγράμματα gps -ndrive k copilot -απο το Htc hd2 στο x one ??? Σας ευχαριστω :) Εγώ θα σου πρότεινα το don't panic της mireo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Ευχαριστώ λάζ + αθανας ! Τα πηρα από πλαίσιό, όλα καλα, λίγο σκληρά για τα αυτιά είναι :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Παιδια μπορειτε να μου πειτε τι παιζει με τους kernel γιατι ενας φιλος μου εχει nexus s κ τωρα τρεχει jelly bean official κ εχει 3αρι kernel κ παει σφαιρα ομως ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Παιδια μπορειτε να μου πειτε τι παιζει με τους kernel γιατι ενας φιλος μου εχει nexus s κ τωρα τρεχει jelly bean official κ εχει 3αρι kernel κ παει σφαιρα ομως !o κερνελ που εχει αυτη τη στιγμη το one-x ειναι βασικα γραμμενος για gingerbread και οχι για ics και σε συναρτηση μαλιστα με το 4.0.3 λειτουργικο που εχει αυτη τη στιγμη (το οποιο εχει πολλα προβληματα σε σχεση με το 4.0.4 και ποσο μαλον με το 4.1) παλι καλα παει!!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 o κερνελ που εχει αυτη τη στιγμη το one-x ειναι βασικα γραμμενος για gingerbread και οχι για ics και σε συναρτηση μαλιστα με το 4.0.3 λειτουργικο που εχει αυτη τη στιγμη (το οποιο εχει πολλα προβληματα σε σχεση με το 4.0.4 και ποσο μαλον με το 4.1) παλι καλα παει!!!! Μεγάλο λάθος της HTC να μην δουλεψει γρήγορα πάνω στο 4.0.4 Έπρεπε να το είχε κάνει απο τον Μάιο. Όμως το μυαλό όσων αποφασίζουν εκει, είναι πολυ πισω γι αυτο έφτασαν την εταιρεία εδω που βρίσκεται. Θεωρούν ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών δεν ξέρει και δεν καταλαβαίνει την διάφορα. Λάθος. Αυτο συμβαίνει ίσως στην αρχη. Όμως λίγες μέρες μετα ο χρήστης ενθουσιασμενος απο τις δυνατότητες της συσκευής αρχιζει και ψάχνεται στο διαδίκτυο. Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να μάθει τις διάφορες και το που υστερει το λειτουργικο του σε σχέση με τον ανταγωνισμο. Η συσκευη είναι στην αγορα 4 μήνες. Θα έπρεπε να έχει γίνει το update και να πιεστεί η nividia αν υπάρχει πρόβλημα απο εκει. Ένας απο τους λογους που άφησα το one x ήταν αυτός. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Με την αναβαθμιση θα εχουμε 3αρι κερνελ ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Sorry Κώστα που στο λέω, αλλά έχεις ένα μοναδικό χαρακτηριστικό να ανεβάζεις και να κατεβάζεις τις εταιρίες κατά το δοκούν... Κατά την γνώμη μου αυτό το χαρακτηριστικό σε κάνεις να χάνεις ένα μέρος της αδιαμφισβήτητης σοβαρότητας που έχεις στα μηνύματα σου... Το λέω με εντελώς φιλική διάθεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Ένα one x που ειδα στο mediamarkt στο περιστερι ειχε κερνελ 3.0.16 και 4.0.3.το x μου αρεσε γενικα αλλά στο browsing σε βαριες σελίδες υστερουσε σε σχεση με το s3.π.χ. το βαρυ gossip-tv.gr δυσκολευε το x (και την πλειοψηφια των android κινητων και tablets) ενω στο s3 το πηγαινε χαλαρα.μιλω παντα για χρηση του default browser Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Sorry Κώστα που στο λέω, αλλά έχεις ένα μοναδικό χαρακτηριστικό να ανεβάζεις και να κατεβάζεις τις εταιρίες κατά το δοκούν... Κατά την γνώμη μου αυτό το χαρακτηριστικό σε κάνεις να χάνεις ένα μέρος της αδιαμφισβήτητης σοβαρότητας που έχεις στα μηνύματα σου... Το λέω με εντελώς φιλική διάθεση... Έχεις άδικο. Δηλαδη είναι άκυρο ότι η HTC άφησε το HOX να υστερει χωρίς λόγο? Νομίζω ότι δεν έχω αλλάξει άποψη για το ΟΝΕ Χ. Το έχω γράψει παντου και δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνω. Το ότι το έδωσα έχει να κάνει με πολλα πράγματα. Δεν σημαινει ότι έπαψα να το θεωρω σαν την πιο όμορφη και ποιοτική συσκευη αυτη την στιγμη, με την καλύτερη οθονη και κάμερα κλπ. Όταν όμως δεν το υποστηρίζει η ίδια η HTC με βελτιώσεις που είναι διαθέσιμες για να καλυτερεύσει το προϊόν της εγω την κατεβάζω? Το έχει κλειδωμενο, ας φροντίζε τουλάχιστον να το έχει εγκαίρως με την τελευταία version της google. Αν το είχε κάνει αυτο απο τέλη Μαΐου θα είχε παει πολυ καλύτερα. Στην 4.0.4 με kernel 3.x δεν υπάρχουν μόνο βελτιώσεις στην ταχύτητα τις οποίες μπορείς να τις αγνοησεις. Η συσκευη έχει καλύτερη συμπεριφορα σε θερμοκρασία, αυτονομία, lags κλπ. Αν δοθει εγκαίρως το JB, στην σωστη έκδοση του, γιατι HTC είναι αυτη, και είναι όλα οκ, σκοπεύω να το ξανα αγοράσω τον Σεπτέμβριο αν βρω κάποιο μεταχειρισμένο rooted σε καλή τιμη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Σημερα το πηρα και 'γω. Για το S πηγαινα αλλα το βρηκα 560 προσφορα στο καταστημα του γερμανου στην γειτονια και δεν αντισταθηκα. Εχω παθει πλακα με την οθονη... Παρολο που εχει το θεματακι με τον κυματισμο (ειναι HT23). Γενικα παντως δεν μου φαινεται τοοοσο αερατο στο μενου οσο το One S που το δουλεψα για λιγο. Εκανα και την αναβαθμιση. Edited July 28, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Με την αναβαθμιση θα εχουμε 3αρι κερνελ ?Ναι θα δωθει και ο 3xx κερνελ Σημερα το πηρα και 'γω. Για το S πηγαινα αλλα το βρηκα 560 προσφορα στο καταστημα του γερμανου στην γειτονια και δεν αντισταθηκα. Εχω παθει πλακα με την οθονη... Παρολο που εχει το θεματακι με τον κυματισμο (ειναι HT23). Γενικα παντως δεν μου φαινεται τοοοσο αερατο στο μενου οσο το One S που το δουλεψα για λιγο. Εκανα και την αναβαθμιση.Μια και το πηρες σημερα και δεν εχεις προλαβει να το φορτωσεις και πολυ,δεν του κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να κατσει το update?Tο θεωρω και εχει αποδειχθει απαραιτητο μετα απο σοβαρα updates να γινεται hard reset. @@Te_salat Eχεις δικιο σε αυτα που γραφεις και ειναι σφαλμα της htc γιατι με μια σοβαρη δουλεια πανω στο 4.0.4 λειτουργικο θα μπορουσε να βαλει ανετα και μονο του το hox στην κορυφη,γιατι η συσκευη αυτη <το εχει για κατι τετοιο>!! Απο την αλλη,εγω <κλωτσαω> την samsung γι αυτον ακριβως τον λογο (θα παρατησει συντομα και το s3 με σοβαρη υποστηριξη και θα το δεις-το συνηθιζει αυτο) .Το κραξιμο πρεπει να πεσει ομαδικα και για αυτες τις δυο εταιρειες με τα top πανακριβα κινητα,αλλα και σε ολες τις υπολοιπες που ακολουθουν τον ιδιο δρομο (δηλαδη..σχεδον σε ολες). Edited July 28, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts