Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μόνο το ότι δεν μπορώ να μπω στον NAS μου με τον solid, πιστεύω ότι είναι πολύ ελλιπής ακόμα.

update..

Άκυρο, το βρήκα πως γίνεται. :D

Edited by agpol07

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πραγματικά απορώ και εγώ. Τι το παραπάνω έχει ο solid που είναι τόσο καλύτερος από τον es. Έχω την εντύπωση ότι ακόμα και στην free έκδοση ο es έχει παραπάνω χαρακτηριστικά.

Θα συμφωνήσω, και εγώ λίγο που έπαιξα με τον solid δεν βρήκα λόγο να τον αγοράσω τελικά και ας ήταν μόνο 1€. Ίσως είναι και θέμα συνήθειας τόσα χρόνια με τον es, τον βρίσκω πολύ εύκολο στη χρήση.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Θα συμφωνήσω, και εγώ λίγο που έπαιξα με τον solid δεν βρήκα λόγο να τον αγοράσω τελικά και ας ήταν μόνο 1€. Ίσως είναι και θέμα συνήθειας τόσα χρόνια με τον es, τον βρίσκω πολύ εύκολο στη χρήση.

Μα ο ES είναι bloatware :p :p :p

βάλτε την έκδοση πριν το bloatware είπαμε

https://www.h3xed.com/mobile/getting-a-bloat-free-version-of-es-file-explorer-for-android

με το drive μου την σπάει λίγο, αλλά φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την φύση του τελευταίου και την ιδιοτροπία της Google παρά με την εφαρμογή καθαυτή

Edited by patrickdrd

Τους έχω βάλει και τους δύο, τελικά κατέληξα στον γνωστό από το Symbian ακομα X-plore και είμαι τελείως ικανοποιημένος!!

Sent from my SM-N7505 using Tapatalk

βάλτε την έκδοση πριν το bloatware είπαμε

https://www.h3xed.com/mobile/getting-a-bloat-free-version-of-es-file-explorer-for-android

με το drive μου την σπάει λίγο, αλλά φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την φύση του τελευταίου και την ιδιοτροπία της Google παρά με την εφαρμογή καθαυτή

Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το ρουτ σε αυτή την εκδοση, οπότε άφησα την τελευταία.

Edited by agpol07

Παίδες, αφού δεν βρίσκετε διαφορές μεταξύ ES και SOLID, δεν υπάρχει προφανώς λόγος να πληρώσετε για τον SOLID και στην τελική δεν σας χρειάζεται κιόλας.

Εννοειται ότι κανείς δεν σας πιέζει να βάλετε κάτι συγκεκριμένο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ο solid έχει πολύ πιο όμορφο ui σε σχέση με τον ES. Η διαφορά αυτή κάνει μπαμ. Από εκεί και πέρα ο ES έχει κάποιες ελάχιστες λειτουργίες περισσότερες, αλλά πιστεύω ότι και ο solid μπορεί να καλύψει τους περισσότερους. Μιλάμε βέβαια για την έκδοση χωρίς bloatware του ES, γιατί η άλλη είναι τελείως σκουπίδι

Ναι, αλλά αυτό το διαφορετικό ui εμένα με χάλασε γιατί έχω συνηθίσει του es και δεν βρήκα τον λόγο να κάτσω να μάθω το δικό του

Ναι, αλλά αυτό το διαφορετικό ui εμένα με χάλασε γιατί έχω συνηθίσει του es και δεν βρήκα τον λόγο να κάτσω να μάθω το δικό του

Είναι πιο όμορφο το ui και πιο απλό από του ES. Εγώ που είχα κάνει την αλλαγή δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Όπως σε βολεύει. Σε εμφάνιση πάντως είναι πολύ πίσω ο ES. Εδώ άλλες και άλλες εφαρμογές έχουν material design σχεδιασμό και ο ES που υπάρχει τόσα χρόνια είναι λες και είναι εφαρμογή του 2013

Τους έχω βάλει και τους δύο, τελικά κατέληξα στον γνωστό από το Symbian ακομα X-plore και είμαι τελείως ικανοποιημένος!!

Sent from my SM-N7505 using Tapatalk

Απλώς ο καλύτερος και ο πιο εύχρηστος.

Sent from Tapatalk

Lg g3 32gb

Zoe Rom v3.0

Gabriel kernel 2.2

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

24ώρη προσφορά από το Amazon σε μεγάλη γκάμα απο το digital content της. Ταινίες, εφαρμογές, μουσική, παιχνίδια κλπ έως 80%

https://www.amazon.com/b/?tag=skim1x139863-20&ref=digday_media_press_n%2fa%3fie%3dUTF8&node=15433359011

me > you

• Administrators
Ο solid έχει πολύ πιο όμορφο ui σε σχέση με τον ES. Η διαφορά αυτή κάνει μπαμ. Από εκεί και πέρα ο ES έχει κάποιες ελάχιστες λειτουργίες περισσότερες, αλλά πιστεύω ότι και ο solid μπορεί να καλύψει τους περισσότερους. Μιλάμε βέβαια για την έκδοση χωρίς bloatware του ES, γιατί η άλλη είναι τελείως σκουπίδι

Είναι πιο όμορφο το ui και πιο απλό από του ES. Εγώ που είχα κάνει την αλλαγή δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Όπως σε βολεύει. Σε εμφάνιση πάντως είναι πολύ πίσω ο ES. Εδώ άλλες και άλλες εφαρμογές έχουν material design σχεδιασμό και ο ES που υπάρχει τόσα χρόνια είναι λες και είναι εφαρμογή του 2013

Να θυμίσω ότι το παρόν θέμα έχει συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης και αυτός αναγράφεται στον τίτλο.

Παρακαλώ να μη βγαίνουμε off topic με εκτεταμένες συγκρίσεις εφαρμογών μιας και υπάρχουν άλλα θέματα για τέτοιες συζητήσεις.

Ας επανέλθουμε λοιπόν για να μην υπάρξουν διαγραφές post.

Modpic.gif

Ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να αγοράσω τον Nova; πατάω να το πάρω με paypal, μου ζητάει τον κωδικό μου και το mail μου και ύστερα μου βγάζει error

• 2 weeks later...

Πολλά δωρεάν παιχνίδια στο AMAZON UNDERGROUND.

- MONUMENT VALLEY

- HITMAN GO

- LARA CROFT GO

- BADLAND

- STAR WARS KNIGHTS OLD REPUBLIC

Sent from my i15-TCL using Tapatalk

Amazon Fire stick 4k max

• 2 weeks later...
Ακομη ειναι?

(δε μπορω να το τσεκάρω)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ναι! Μόλις τσέκαρα.:happy:

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

• 2 weeks later...

Με την τελευταία ενημέρωση του viber υπάρχει η δυνατότητα να αυτοκαταστρεφονται τα μηνύματα μετα απο κάποιο χρονικό όριο. Βρήκε κανένας πως δουλεύει αυτή η υπηρεσία? Λίγο που το έψαξα δεν μπόρεσα να το βρω.

Με την τελευταία ενημέρωση του viber υπάρχει η δυνατότητα να αυτοκαταστρεφονται τα μηνύματα μετα απο κάποιο χρονικό όριο. Βρήκε κανένας πως δουλεύει αυτή η υπηρεσία? Λίγο που το έψαξα δεν μπόρεσα να το βρω.

Ισχύει μόνο για φωτογραφίες και βίντεο μέσα από την viber camera.

Σαν το snapchat

Ισχύει μόνο για φωτογραφίες και βίντεο μέσα από την viber camera.

Σαν το snapchat

Α, οκ τώρα το κατάλαβα, thanks. Είναι αν δεν κάνω λάθος ενσωμάτωση του wink που έπρεπε να το εγκαταστήσεις σαν ξεχωριστή εφαρμογή. Νόμιζα ότι ισχύει και για τα γραπτά μηνύματα.

Παιδιά στο amazon underground ενω π.χ έχω βρει το monument valley free δεν έχει το get για να το κατεβάσω αλλα λέει να αναβαθμισω σε amazon underground ενω το εχω αναβαθμισει ήδη.Τί παίζει δε μπορούμε να κατεβάσουμε?

Παιδιά στο amazon underground ενω π.χ έχω βρει το monument valley free δεν έχει το get για να το κατεβάσω αλλα λέει να αναβαθμισω σε amazon underground ενω το εχω αναβαθμισει ήδη.Τί παίζει δε μπορούμε να κατεβάσουμε?

Μια χαρά κατεβαίνει.

Τι χώρα έχεις δηλωμένη;

Sent from my m1 note using Tapatalk

Amazon Fire stick 4k max

Μια χαρά κατεβαίνει.

Τι χώρα έχεις δηλωμένη;

Sent from my m1 note using Tapatalk

Ελλάδα?Θέλει fake address?

edit. Όντως έφτιαξα μια Αμερική και το πέταξε.Αλλά μόνο στο pc ενω στο κινητό εξακολουθει το σκάλωμα και δε βγαζει get.To εκανα απο το pc και εκανα sync στο κινητο και το κατεβάζει

Edited by margianniss

Tinycam που είναι σε προσφορά ξέρει κανείς αν αξίζει;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά