makap Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μα, το επιβεβαιώνει ο εκπρόσωπος της Sygic στην απάντηση που παρατίθεται στο #498 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Στραβομαρα !! Αυτό όμως είναι το σύνηθες ; πάντα να έχεις πλήρως λειτουργικό πλοηγό μια συσκευή ; νόμιζα πως κάποια στιγμή θα το ξαναγορασεις ...; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ξερει κανεις αν βγανει το go sms pro με εκτπωση καθολου να αγορασω την premium εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ξερει κανεις αν βγανει το go sms pro με εκτπωση καθολου να αγορασω την premium εκδοση? Δωρεάν ήταν πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ναι αλλα εγω θελω να γλυτωσω τις διαφημισεις αρα πρεπει να αγωρασω το premium που λεει no ads. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ο apex launcher έχει 50% έκπτωση. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anddoes.launcher.pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Και το Swype επίσης στα €0,75 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.dtc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μαμω την google μου μέσα θέλω να αγοράσω με paypal και δεν μπορώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μαμω την google μου μέσα θέλω να αγοράσω με paypal και δεν μπορώ!!!! τι καρτα εχεις; δεν την δεχεται; πάντως η αγορα με paypal εχει ενεργοποιηθει σε ορισμενες χωρες, οποτε λογικα θα το δούμε και στην χωρα μας καποια στιγμή. επίσης, αν για οποιονδηποτε λογο δεν θελεις να βαλεις την καρτα σου, εχουν ερθει και οι προπληρωμενες καρτες της google για το play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 τι καρτα εχεις; δεν την δεχεται; πάντως η αγορα με paypal εχει ενεργοποιηθει σε ορισμενες χωρες, οποτε λογικα θα το δούμε και στην χωρα μας καποια στιγμή. επίσης, αν για οποιονδηποτε λογο δεν θελεις να βαλεις την καρτα σου, εχουν ερθει και οι προπληρωμενες καρτες της google για το play maestro εχω. Επισης ζω στην Ολλανδια αλλα το gmail μου ειναι Ελληνικο και δεν μου επιτρεπει να βαλω paypal.... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Maestro έχω και εγώ και κάνω αγορές πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 πως; Δεν δινει επιλογη για maestro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Ίσως κάνω λάθος τότε, θα το κοιτάξω όταν πάω σπίτι και δω την κάρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Έχω την εντύπωση ότι Maestro=MasterCard. Δοκίμασε να τη δηλώσεις ως MasterCard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Παίδες όλα τα τελευταία μηνύματα είναι off topic. Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για κάρτες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Το moon reader pro (πολύ καλή εφαρμογή ereader/pdfreader) έχει 50% έκπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.g5e.toddandjessicastory.android.full Αξίζει; το βλέπω σε καλή τιμή. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Σήμερα στο Amazon appstore δωρεάν το Real Steel. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καλό είναι αυτό το παιχνίδι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Δωρεάν σήμερα το R-TYPE στο Amazon appstore. Τρελό 80'ς παιχνίδι! ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλό είναι αυτό το παιχνίδι; Δεν το έβαλα, αλλά γενικά είναι γνωστό παιχνίδι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Amazon App Store - 27 Τop-paid apps for free for limited time Προλάβετε... :) Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Amazon App Store - 27 Τop-paid apps for free for limited time Προλάβετε... :) Αρκετά από αυτά τα έχει ξαναδώσει πάντως δωρεάν αφού τα έχω ήδη στο άμαζον. Βέβαια το τσάμπα καλό είναι οπότε θα τσεκάρω και τα άλλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Amazon App Store - 27 Τop-paid apps for free for limited time Προλάβετε... :) Πρώτη φορά κατέβασα εφαρμογές απο amazon δεν το είχα υπόψη μού και οι προσφορές δωρεάν είναι σούπερ . Πρόσεξα ομως οτι μετα το κατέβασμα δεν συμπεριλαμβάνονται στις "εφαρμογές μου" του play store και λογικό.. Τα update όμως τότε των εφαρμογών αυτών πως γίνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Από το Amazon γίνονται τα update. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 πολλα προσωπικα στοιχεια δεν ζηταει ομως;...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts