elprimero Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 παταω να κανω factory reset και δεν με αφηνει....:worry::worry: http://www.padfoneclub.com/pl/content/content.php?content.24 Αυτή την διαδικασία ακολουθείς? Η μεσα από το μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) http://www.padfoneclub.com/pl/content/content.php?content.24 Αυτή την διαδικασία ακολουθείς? Η μεσα από το μενου? απο το μενου......αλλα και με τις αλλες οδιγιες δεν κανει τπτ....απλα ανοιγει..... Edited March 22, 2013 by tasosarillas Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Κάνε την παραπάνω διαδικασία και όλα θα πάνε καλά ----------- Κάνεις δηλαδή factory reset με αυτή την διαδικασία και αντι να το κάνει αυτό κάνει μονο του boot? Πως έιναι δυνατόν.... δοκιμάσε να κάνεις πρωτα wipe cache partition και μετα wipe data\factory reset . http://img.schattorie.nl/images/77193696198737425427.jpg Edited March 22, 2013 by elprimero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Κάνε την παραπάνω διαδικασία και όλα θα πάνε καλά την εκανα....αλλα δεν κανει τπτ.....απλα ανοιγει το κιν.......:confused: Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλά , κατάβάσε από εδω την WW 10.2.1.9 http://www.asus.com/Tablets_Mobile/PadFone/#support_Download Και με αυτές τις οδηγίες πέρασε την. How to install? http://www.padfoneclub.com/pl/content/content.php?content.15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 ενταξει τα καταφερα.....ειχα κανει μια αλλαγη στο κιν και εκανε quick boot και αυτο δεν το αφηνε να μπει μαι safe mode η οπως αλλιως λεγετε......μια χαρα ολα εβαλα και την 4,1 και νομιζω οτι ρολαρει καλυτερα..... Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isandman Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Παιδιά υποχρεωτικά factory reset μετά την αναβάθμιση!Το κινητό πάει σφαίρα και η μπαταρία βελτιώθηκε αρκετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Επειδη ειχα καποια μικρα κολληματακια παρα το factory reset, εγατεστησα ολοκληρο το πακετο εκ νεου με επαναφορα και πριν και μετα. Τωρα δουλευει σωστα ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Έτσι πρέπει και εγώ έτσι πέρασα τις 2 τελευταίες ota ,πριν και μετα factory reset. Περίμενώ τώρα, άν μου κάνει κανα χαζό θα κατάβασω και το πακέτο από την Asus.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να στείλουμε SMS με 160 χαρακτήρες με την stock εφαρμογή. Κάποια ρύθμιση η κάποιο mod. Έχω κατεβάσει το go SMS αλλά δεν μου αρέσει πολύ. Έψαξα λίγο στο Internet αλλά δεν βρήκα κάτι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Ευχαριστώ! Είναι πάντως βλακεία που δεν υποστηριζεται σχεδόν καθόλου για custom roms κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να στείλουμε SMS με 160 χαρακτήρες με την stock εφαρμογή. Κάποια ρύθμιση η κάποιο mod. Έχω κατεβάσει το go SMS αλλά δεν μου αρέσει πολύ. Έψαξα λίγο στο Internet αλλά δεν βρήκα κάτι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Ευχαριστώ! Είναι πάντως βλακεία που δεν υποστηριζεται σχεδόν καθόλου για custom roms κτλ. Αν θες δοκίμασε και το handcent! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Σε εμενα δεν θυμαμαι να εκανε ποτε τον ηχο που λες. Προς το παρον παιρνουν μονο τα ταιβανεζικα την αναβαθμιση. Η Asus Italy απαντησε σε σχετικη ερωτηση πως οι αναβαθμισεις θα ξεκινησουν στις 6 του μηνα. Γιώργο από όταν έβαλα 4,1 εκδοδη άρχισε πάλι να κάνει ήχο στο κλείδωμα.....:p Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Γιώργο από όταν έβαλα 4,1 εκδοδη άρχισε πάλι να κάνει ήχο στο κλείδωμα.....:p :D έχει επιλογή στο μενού του ήχου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 :D έχει επιλογή στο μενού του ήχου :p ναι αλλα με την 4,0,4 δεν δουλευε στο δικο μου....τωρα ολα καλα....τελικα η asus δεν μας κρεμασε και μας εδωσε jb...... οσο για 4,2,1 η 2,2 δεν νομιζω......οταν με το καλο τελειωσει η εγγυηση του και αν το εχω ακομη θα του βαλως μαλλον ubuntu η οτι αλλο υπαρχει..... Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 PadFone Firmware: V10.2.1.11 Only for HK SKU Καινούργια έκδοση στο Αsus support ,δεν είναι WW αλλά είναι πιο καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 PadFone Firmware: V10.2.1.11 Only for HK SKU Καινούργια έκδοση στο Αsus support ,δεν είναι WW αλλά είναι πιο καινούργια. Το changelog ειναι το ιδιο. Μηπως απλα αλλαξαν τον κωδικο λογω διαφορετικου region? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Για όσους έχουν μικρο sd , βαλτε το κινητό στην ταμπλετα, απενεργοποίηστε το. Αναψτε την ταμπλετα και η ειδοποίηση θα εξαφανιστεί! Χίλια thanks. Σήμερα έκανα την αναβάθμιση και έχω 2 ώρες που ψάχνω πως θα φύγει αυτή η μ@λ@κία! Δεν έχω να προσθέσω κάτι θετικό ή αρνητικό ακόμα για την αναβάθμιση. Πέρα από τα νέα προγράμματα δεν έχω αντιληφθεί σημαντικές αλλαγές. Το κυριότερο πράγμα που περίμενα να διορθωθεί και δεν διορθώθηκε ήτανε οι 70 χαρακτήρες στα sms. Οπότε συνεχίζουμε με το handcent. Ερώτηση: όσοι κάνατε restore factory settings είδατε αλλαγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=361016 Είδατε το θεμα 3DMark? Tο κινητό μας τά πάει πολύ καλά! Διέλυσε τά S3 και Note 2...... Eδω έτρεξα το extreme... http://i1122.photobucket.com/albums/l529/elprimerozen1976/Screenshot_2013-04-03-02-07-37.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Και ενα απο το Asus Padfone 2 :X http://img822.imageshack.us/img822/9495/screenshot2013040322050.jpg Τα σπαει αν και το εχω φορτωμενο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Παιδιά μετά το 4.1.1 jellybean μηπως εχετε καποιο προβλημα με το Wi-Fi ; Εμενα μια στο τοσο κλεινει μονο του και αν κανω ανανεωση λεει αποτυχια wps.Αφου το κλεισω και το ανοιξω (το Wi-Fi) το προβλημα διορθωνεται.Έκανα factory reset μετά το update , αλλα οχι πριν! Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=361016 Είδατε το θεμα 3DMark? Tο κινητό μας τά πάει πολύ καλά! Διέλυσε τά S3 και Note 2...... Eδω έτρεξα το extreme... Προσπάθησα να το τρέξω χθες, αλλά δεν βγάζω άκρη. Μια χαρά κρατιέται η Adreno 225 πάντως ;) Υ.Γ Κανένα πρόβλημα με το Wi-Fi μετά την αναβάθμιση στο δικό μου. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Μετά την αναβάθμιση το κινητό μου άρχισε να'χει προβλήματα με το μικρόφωνο στις κλήσεις μου. Κάποιες φορές με ακούνε και κάποιες όχι. Κάνω τώρα wipe cache και wipe data/factory reset να δω μπας και διορθωθεί. Αρχίζω να σκέφτομαι και το downgrade.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Τωρα που το σκεφτομαι, εμενα μου παραπονιουνται οταν οδηγω με το hands free. Μαλλον κατι με το noise cancellation παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 (edited) Παρά το hard reset το πρόβλημα με το μικρόφωνο παραμένει. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να είναι? PS: Ξέρει κανείς να μου πει ποια έκδοση firmware από το επίσημο site είναι η σωστή για downgrade σε ICS? Edited April 5, 2013 by kakou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 καλημερα, τι εκδοση android θα πρεπει να λεει μετα την αναβαθμιση? Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts