haris013 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 ρε παιδιά εμένα το κινητό πολλές φορές εκεί στο άσχετο μου κάνει reboot,σήμερα είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνει,παλιά μου το έκανε 1-2 φορές τη βδομάδα.. τι παίζει είναι software ή hardware πρόβλημα? να το στείλω στη sony? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Εγώ το είχα δώσει σε ένα φίλο να ακούσει ένα τραγούδι στο Youtube, και ξαφνικά κάνει ένα παρατεταμένο "μπιιιιιπ" και κάνει restart!! :blink: Ότι να 'ναι... Επίσης, έβλεπα ένα xperia P ενός φίλου που έχει κάνει ήδη την αναβάθμιση.. :mad: :( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Εγώ το είχα δώσει σε ένα φίλο να ακούσει ένα τραγούδι στο Youtube, και ξαφνικά κάνει ένα παρατεταμένο "μπιιιιιπ" και κάνει restart!! :blink: Ότι να 'ναι... και εμένα μου το έχει κάνει ακριβώς το ίδιο! Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Και σε μένα το κάνει καμιά φορά. Απλά έχω παρατηρήσει ότι το κάνει όταν μένει ανοιχτό για μέρες πχ. Ίσως επειδή γεμίζει η ram; Δεν ξέρω να πω γιατί στα σίγουρα αλλά συμβαίνει μόνο τότε. Μετά από 3-4 μέρες συνεχούς λειτουργίας... Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Εγώ το κλείνω πάντα όταν κοιμάμαι κάθε βράδυ.. Οπότε σε εμένα τουλάχιστον δεν ήταν κάτι τέτοιο.. :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Δε νομιζω να φταιει αυτο.Εχει τυχει μεχρι και βδομαδα να μην το χω κλεισει και δεν κανει επανεκκινησεις μονο του.Το βραδυ 1-7 το βαζω μεσω εφαρμογης σε λειτουργια πτησης. Κατι αλλο θα φταιει. 14 μηνες το χω και ζητημα να εχει κανει μονο του 5-6 επανεκκινησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Καμία εφαρμογή θα φταίει.Ψάξτε το λίγο.Εγώ δεν είχα ποτέ καμία. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Έφτασε επιτέλους!!!! Άντε και στα μέρη μας!!!!! http://www.phonesreview.co.uk/2013/05/30/sony-xperia-s-jelly-bean-update-underway-for-real/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Αρχίστε πάλι τα back ups μέχρι να σας γειώσει ξανά.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Η Huawei πάει για 4.2 και εμείς ακόμα περιμένουμε 4.1 αρε Sony πάντα ένα βήμα πίσω θα μας έχεις!!!!!!! Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Η 4.1 της Sony μπορεί να είναι πολύ ποιο προσεγμένη από την 4.2 του Κινέζου. Άσε τα νούμερα και δες την ουσία. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Aν δεν μου έρθει ειδοποίηση για να κάνω την αναβάθμιση δεν πιστεύω κανέναν!! :p Αρκετές φορές την πάτησα.. :lol::lol: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!:D:D:D:D:D:D:D YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!! Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Για ποια χώρα προοριζόταν το κινητό σου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Για ποια χώρα προοριζόταν το κινητό σου; που το βλέπω αυτό? όταν το αγώρασα νομίζω ήταν ελληνικό και στο Playstore μου λέει vodafone xperia S αν παίζει ρόλο αυτό Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καμία εφαρμογή θα φταίει.Ψάξτε το λίγο.Εγώ δεν είχα ποτέ καμία. Γενικά και αυτό είναι πολύ πιθανό. Όπως παλιότερα μου άναβε κάθε τόσο από το τίποτα. (κατά τύχη είχα βρει τότε ότι έφταιγε το bs player) Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να ψάξεις μία μία τις εφαρμογές. Κάτι τέτοιο θα έπαιρνε μήνες... :p By the way μου έβγαλε ειδοποίηση για ενημέρωση. Θα ξαναρωτήσω όμως μήπως ξέρει κανείς... Το backup που κάνεις μέσω της συσκευής, χωρίς τη χρήση του pc ξέρει κανείς σε ποιον φάκελο πηγαίνει; Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 που το βλέπω αυτό? όταν το αγώρασα νομίζω ήταν ελληνικό και στο Playstore μου λέει vodafone xperia S αν παίζει ρόλο αυτό Πάνω στο κουτί έχει κάποια αρχικά που παραπέμπουν σε χώρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Ξερει κανεις αν υπαρχει root για την 4.1 ή ειναι ακομα νωρις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Πάνω στο κουτί έχει κάποια αρχικά που παραπέμπουν σε χώρες. CS,PL και Sk αν ενοείς αυτά! κάτι άλλο αν βγάλουμε το shutter film με τί καθαρίζω την οθόνη απο κόλες κλπ με ασφάλεια? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Ξερει κανεις αν υπαρχει root για την 4.1 ή ειναι ακομα νωρις? αν είναι όπως την προηγούμενη αναβάθμιση, το root μένει αν κάνεις OTA αναβάθμιση. Αλλιώς κάνεις τον νίτζα, αλλά και πάλι υπήρχε τρόπος. (εγώ δεν έκανα τον :ninja: ) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopor Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 παιδια μου ηρθε και μενα η αναβαθμιση ....!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Την εχει πάρει κανείς με ελληνικό κινητό;; Εμένα δεν εχει έρθει ακόμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 OTA σε UK συσκευή πάντως τίποτα ακόμη ..... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 OTA σε UK συσκευή πάντως τίποτα ακόμη ..... χλωμό να δώσει ΟΤΑ την JB. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1599303 Να δοκιμάσω; ή να περιμένω; :O Γιατί το δικό μου είναι Γερμανικό και είναι ενημερωμένο ακόμη!! :p :lol: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Εμένα με Γερμανικό μόλις μου την έβγαλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts