mariosx Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Μετά από δύο μέρες συμβίωσης με το κινητό, έχω μείνει με αρκετά καλές εντυπώσεις. Με μόνα αρνητικά το ότι έφτανα βράδυ με μπαταρία κοντά στο 10%, και ένα μόνο restart που μου έτυχε μετά που χρησιμοποιησα το nfc για κάτι. Edit : επίσης λίγο εκνευριστικό είναι το θέμα με τα κουμπιά αφής που πρέπει να βρεις ακριβώς που να τα χτυπάς για να δουλεύουν κανονικά! Edited January 6, 2013 by mariosx Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Μέχρι τώρα το μόνο που κατάφερα είναι να ελευθερώσω χώρο στην μνήμη τηλεφώνου.. Με τη ram μπορώ να κάνω κάτι; Να απενεργοποιήσω με ασφαλή τρόπο κάποιες διεργασίες που δεν χρειάζονται; Ή ζητάω πολλά; :lol: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmakris Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Μέχρι τώρα το μόνο που κατάφερα είναι να ελευθερώσω χώρο στην μνήμη τηλεφώνου.. Με τη ram μπορώ να κάνω κάτι; Να απενεργοποιήσω με ασφαλή τρόπο κάποιες διεργασίες που δεν χρειάζονται; Ή ζητάω πολλά; :lol: καποιες απο τις εφαρμογες που μπορεις να σβησεις φορτωνονται με την εκκινηση οποτε με τη διαγραφή αυτών (καλύτερα να τις κανεις move στε καποιο folder στην SD card για περιπτωση που τις χρειαστεις μελλοντικα) κερδιζεις και σε RAM - υπολογιζω το οφελος ειναι κοντα στα 20MB επιπλεον RAM αναλογα ποσο θα προχωρησεις. Προσωπικα εχω διαγραψει και καποιες εφαρμογες που δεν αναφερονται στον οδηγο οπως το semcwarranty, Uncompatible earphones notif, και αλλες εφαρμογες κυριως της SONY που φορτωνονται στη μνημη χωρις να εχουν χρηση. Για να απενεργοποιησεις καποιες εφαρμογες οπως ΑΝΤ+, ΝFC, soundenchancements, screenlock (εαν δεν εχεις) χρειαζεσαι μια εφαρμογη οπως την https://play.google.com/store/apps/details?id=imoblife.toolbox.full Παράθεση Qtek : S100 - S110 Glofish : X500 - X800 Motorola : Flare - V60 - V550 - Defy - Atrix Ericsson : GH197 - 388 - A1018 - T18s - T28 HTC Diamond, OMNIA II, IPhone 4, NOKIA X9, Blackberry 9700, SONY Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Εχοντας βάλει την ιταλική .45 ειμαι κάπως ευχαριστημένος, αλλά ειναι ενα κολοprocess το surfacefinger που μου τρώει αρκετή μπαταρία! Χάρηκα οταν διάβασα παραπάνω για την .55, αλλά διαβάζοντας τις 11 σελίδες στο XDA φαίνετε ψιλο-risky, οπότε λέω να περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Θα το δοκιμάσω.. :happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Μετά από δύο μέρες συμβίωσης με το κινητό, έχω μείνει με αρκετά καλές εντυπώσεις. Με μόνα αρνητικά το ότι έφτανα βράδυ με μπαταρία κοντά στο 10%, και ένα μόνο restart που μου έτυχε μετά που χρησιμοποιησα το nfc για κάτι. Edit : επίσης λίγο εκνευριστικό είναι το θέμα με τα κουμπιά αφής που πρέπει να βρεις ακριβώς που να τα χτυπάς για να δουλεύουν κανονικά! Δοκίμασε να σύρεις το δάχτυλο σου προς τα πάνω. Πχ απο το συμβολάκι για την επιστροφή, προς την τελίτσα απο πάνω. Είναι πολύ πιο βολικό και δεν το χάνεις ποτέ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 To πρωτο link δεν δουλευει - οτιδηποτε βασιζεται σε Cyanogen ή AOKP εχει θεματακια που ανέφερα σε προηγουμενο post. Εαν σου αρεσει να ασχολείσαι με τις ωρες με tweaking σου δινουν περισσότερη ευελιξια (αν και τα περισσότερα για τα δικα μου γούστα είναι αχρηστα) έχουν ομως lag, συχνά reboot ενώ η ταχυτητα τους ειναι στα ιδια επιπεδα με την .55 (χωρις overclocking) Περισσότερα μείον (-) παρά θετικά (+) κατα την αποψη μου vs .55 ωστε να το προτείνω... Κάπου φαγώθηκε ένα 5άρι! Αυτό είναι το σωστό λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604415 Βασίζεται στη stock 4.0.4 και περιλαμβάνει βελτιωμένο πυρήνα Για ρίξε μια ματιά γιατί έστω και για δοκιμή με αυτά που έχω διαβάσει έχω πεισθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmakris Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Κάπου φαγώθηκε ένα 5άρι! Αυτό είναι το σωστό λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604415 Βασίζεται στη stock 4.0.4 και περιλαμβάνει βελτιωμένο πυρήνα Για ρίξε μια ματιά γιατί έστω και για δοκιμή με αυτά που έχω διαβάσει έχω πεισθεί Δεν με ενθουσιαζει για δυο λογους Ο kernel SSpeed οταν τον δοκιμασα δεν μου φανηκε κατι ιδιαιτερο και ειχε τα γνωστα θεματα με το CWM που δεν λειτουργουσε σωστα Το firmware ειναι ποιο σταθερό vs CM10 επειδη βασιζεται σε stock αλλα εχει αρκετα πειραγματα = χανεις λιγο σε σταθεροτητα και αυτονομια μπαταριας Παράθεση Qtek : S100 - S110 Glofish : X500 - X800 Motorola : Flare - V60 - V550 - Defy - Atrix Ericsson : GH197 - 388 - A1018 - T18s - T28 HTC Diamond, OMNIA II, IPhone 4, NOKIA X9, Blackberry 9700, SONY Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Δεν με ενθουσιαζει για δυο λογους Ο kernel SSpeed οταν τον δοκιμασα δεν μου φανηκε κατι ιδιαιτερο και ειχε τα γνωστα θεματα με το CWM που δεν λειτουργουσε σωστα Το firmware ειναι ποιο σταθερό vs CM10 επειδη βασιζεται σε stock αλλα εχει αρκετα πειραγματα = χανεις λιγο σε σταθεροτητα και αυτονομια μπαταριας και έχει και ένα σοβαρό πρόβλημα προς το παρών οτι κολλάει στην εγγραφή video και κλείνει την κάμερα Η μοναδική custom rom πάντως που έχω εδώ και δυό μήνες και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα είναι η XTXperience 7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1931325 Αυριο βγάζει και την καινούρια την 8 και βλέπουμε... Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 καλημερα να ρωτησω κατι.μου βγαζει συνεχεια απανω στις ανακοινωσεις πως ειναι αδυνατη η ενημερωση στο φεισμπουκ,ειναι συνχρονισμενο με την εφαρμογη κανονικα ομως,το αποτελεσμα ειναι πως δεν μπορει να ενημερωσει το ταιμσκειπ,την μουσικη των φιλων μου στο γουοκμαν και οτι αλλο ειναι να ενημερωσει.τι να προσεξω,ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) καλημερα να ρωτησω κατι.μου βγαζει συνεχεια απανω στις ανακοινωσεις πως ειναι αδυνατη η ενημερωση στο φεισμπουκ,ειναι συνχρονισμενο με την εφαρμογη κανονικα ομως,το αποτελεσμα ειναι πως δεν μπορει να ενημερωσει το ταιμσκειπ,την μουσικη των φιλων μου στο γουοκμαν και οτι αλλο ειναι να ενημερωσει.τι να προσεξω,ξερει κανεις? πήγαινε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2071646 κατέβασε το αρχείο και αντικατέστησε τα αρχεία που έχει μέσα Υ.Γ. χρειάζεται να είσαι root Edited January 7, 2013 by piterphone68 Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmakris Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) Επειδη το ζητησε φιλος παραθέτω μετά απο try n' error δοκιμές τη σημερινή εικόνα απο το δικο μου xperia S με την stock .55 και τις εφαρμογες που εχω στο system> app έχοντας καταφέρει καλή απόδοση και free ram Πριν σβησω καποιες εφαρμογες τις ειχα αντικαταστησει με αλλες απο το google play οπως : SONY home launcher > APEX Launcher Pro Default keyboard > smartkeyboard Pro Astro explorer > Root explorer Pro office > Office Suite Pro HD calculator > Seven+WP7 calculator επισης εχω εγκαταστησει και προτεινω τις ακολουθες εφαρμογες (αξιζει να τις αγορασετε σε Pro) Don't Panic (GPS navigation) Fancy Widgets (varius widgets) Simple calendar (calendar widget) Dropbox (cloud file backup) Endomondo Pro (για οσους αθλουνται) Widgetsoid donate (πολλα widgets σε home screen και status bar toggles) Eπισης εχω σβησει τα wallpapers που δεν χρησιμοποιώ (ολα δηλαδή εκτός απο το αγαπημένο μου) μερικά rigntones (system>media) και εφαρμογες που δεν ηθελα οπως smart connect, Xperia smart tags, SONY TV, SONY remote, PC Companion Sync, PMS service (media server), Voice commands, USB-mtp commands, First time initialization, trackID, Youtube, Μaps, Wisepilot, Timescape, Radio, Facebook/Tweeter, SONY widgets, Update center (επειδή θα χαλάσει το root) και καποια ακομη που δεν θυμαμαι καθως δεν υπηρχε περιπτωση να τα χρησιμοποιώ ενώ τα περισσότερα μπορω να εγκαταστήσω μελλοντικα απο το Google play. Υποψη σε περιπτωση που θελετε μελλοντικά μετα απο καποιο fine tuning να κανετε factory reset τοτε θα πρεπει να ξαναβαλετε στη θεση τους το Sony Home launcher (com.sonyericsson.home.apk) και το default keyboard (textinput-tng.apk) αλλιως ΔΕΝ θα κανει boot. Το ακολουθα ειναι προσαρμοσμένα για ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου χρήση και οτιδήποτε διαγράψετε και σας βγεί καποιο πρόβλημα ειναι δική σας ευθύνη - προχωρήστε εφόσον είστε βέβαιοι τι θέλετε απο τη συσκευή σας. Πριν ξεκινησω πηρα backup ολο το folder "app" στην SD card Eφαρμογες apk που εχουν μεινει στο συστημα μετα το fine running της .55 και system cleanup AntHalService.apk AntHalService.odex antradioservice.apk antstatenotifer.apk ApplicationsProvider.apk ApplicationsProvider.odex AudioEffectService.apk Bluetooth.apk Bluetooth.odex bootinfo.apk bootinfo.odex Browser.apk Browser.odex CalendarProvider.apk CalendarProvider.odex CameraExtensionPermission.apk CertInstaller.apk CertInstaller.odex ChromeBookmarksSyncAdapter.apk Conversations.apk CredentialManagerService.apk CredentialManagerService.odex CustomizationProvider.apk DefaultCapabilities.apk DefaultContainerService.apk DefaultContainerService.odex DownloadProvider.apk DownloadProvider.odex DrmDialogs.apk DrmDialogs.odex DrmProvider.apk DrmProvider.odex enhancedusbux.apk enhancedusbux.odex Exchange.apk Exchange.odex fast-dormancy-incall.apk fast-dormancy-incall.odex fast-dormancy-wakeup.apk filename.txt GenericApplicationInstaller.apk Gmail.apk GoogleBackupTransport.apk GoogleCalendarSyncAdapter.apk GoogleContactsSyncAdapter.apk GoogleFeedback.apk GoogleLoginService.apk GooglePartnerSetup.apk GoogleServicesFramework.apk HTMLViewer.apk HTMLViewer.odex InfiniteView.apk KeyChain.apk KeyChain.odex LocalContacts.apk MediaProvider.apk MediaProvider.odex MemcardTransportService.apk NetworkLocation.apk Nfc.apk Nfc.odex nfc-handover.apk PackageInstaller.apk PackageInstaller.odex Phonebook.apk Phonesky.apk PicoTts.apk PicoTts.odex PSCertifiedSettings.apk qcsemcservice.apk qcsemcservice.odex SemcAlbum.apk SemcAutoPowerOff.apk SemcCalendar.apk SemcCamera3D.apk SemcCameraUI.apk SemcClock.apk SemcCnapProvider.apk SemcContactsProvider.apk SemcContactsProvider.odex SemcEmail.apk SemcIllumination.apk SemcMusic.apk SemcMusicVisualizer.apk SemcNotes.apk SemcPhone.apk SemcPhone.odex SemcSettings.apk SemcSimDetection.apk SemcSnpPlatformUtil.apk SemcSnpVideoPlayer.apk SemcTelephonyProvider.apk SemcTelephonyProvider.odex ServiceMenu.odex Settings.apk Settings.odex SettingsProvider.apk SettingsProvider.odex SharedStorageBackup.apk SharedStorageBackup.odex ShutDownAnimation.apk SimContacts.apk SoundEnhancement.apk SoundLevelAlert.apk SoundPicker.apk Superuser.apk SwiqiMasterReset.apk SystemUI.apk SystemUI.odex Tag.apk Tag.odex Talk.apk TetherEntitlementCheck.apk ThemeManager.apk UsbTransportService.apk UseragentProvider.apk UserDictionaryProvider.apk UserDictionaryProvider.odex VerifyCertificatesDummyAppApplication.apk VerifyCertificatesDummyAppApplication.odex VerifyCertificatesDummyAppMedia.apk VerifyCertificatesDummyAppMedia.odex VerifyCertificatesDummyAppPlatform.apk VerifyCertificatesDummyAppPlatform.odex VerifyCertificatesDummyAppShared.apk VerifyCertificatesDummyAppShared.odex VoipCallLogProvider.apk VpnDialogs.apk VpnDialogs.odex WapiCustomization.apk Edited January 7, 2013 by gmakris Προσθηκη/διευκρινηση Παράθεση Qtek : S100 - S110 Glofish : X500 - X800 Motorola : Flare - V60 - V550 - Defy - Atrix Ericsson : GH197 - 388 - A1018 - T18s - T28 HTC Diamond, OMNIA II, IPhone 4, NOKIA X9, Blackberry 9700, SONY Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Το anthalservice γιατί το κράτησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmakris Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Το anthalservice γιατί το κράτησες; Οπως είχα δεί αφορά την υπηρεσία ANT+ που χρησιμοποιώ (heart rate sensor) τα Xperia είναι απο τα ελάχιστα τηλεφωνα που υποστηριζουν ANT+ κατι που τα κάνουν ιδιαίτερα χρησιμα σε οσους αθλούνται! Παράθεση Qtek : S100 - S110 Glofish : X500 - X800 Motorola : Flare - V60 - V550 - Defy - Atrix Ericsson : GH197 - 388 - A1018 - T18s - T28 HTC Diamond, OMNIA II, IPhone 4, NOKIA X9, Blackberry 9700, SONY Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) Εχοντας βάλει την ιταλική .45 ειμαι κάπως ευχαριστημένος, αλλά ειναι ενα κολοprocess το surfacefinger που μου τρώει αρκετή μπαταρία! Χάρηκα οταν διάβασα παραπάνω για την .55, αλλά διαβάζοντας τις 11 σελίδες στο XDA φαίνετε ψιλο-risky, οπότε λέω να περιμένω. Εγω εβαλα την .55 root με τις οδηγιες απο εδω. Εντυπωσεις κ μικρο review σε λιγες μερες. Δεν ειναι risky αλλα θες λιγη ωρα να τα κανεις ολα σωστα. οσοι ειστε root μπορειτε να βγαλετε stock εφαρμογες κ απο τους φακελλους system/etc/customization/applications system/etc/product/applications Edited January 7, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) Κάλιο αργά παρά ποτέ , το Pc companion μου έβγαλε update για 6.1.A.2.45 σε uk sim free με 6.1.A.0.453! Η .55 δε φαίνεται να διορθώνει κάτι σημαντικό απ' ότι λένε εδώ Edited January 7, 2013 by SubWrc Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Στην Ελλάδα ποτέ θα πάρουμε την 55 επίσημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Στην Ελλάδα ποτέ θα πάρουμε την 55 επίσημα? χαχαααααααα!!! το αλλο με τον τοτο το ξερεις?? :lol::lol::lol: ειμαι στην 45 κανα 4 μηνο!! αστα αδερφε βεβαια ηταν και κατι αλλα παλικαρια που επαιρναν την ανανεωση μετα απο κανα μηνα+ απο τους υπολοιπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Στην Ελλάδα ποτέ θα πάρουμε την 55 επίσημα? μαλλον θα παρουμε πρωτα την 4.1 παρα την .55 εδω ουτε η .50 δεν ειναι ακομα διαθεσιμη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 μαλλον θα παρουμε πρωτα την 4.1 παρα την .55 εδω ουτε η .50 δεν ειναι ακομα διαθεσιμη.... ετσι ειναι ανδρεα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 H .50 ειναι εδω και αρκετο καιρο διαθεσιμη ,πανω απο μηνα ,στα Ελληνικα τηλ αναφερομαι ,εχει παρει ηδη 2 ενημερωσεις:cool: Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Τα γερμανικα εχουν κολλησει στην .45!!!Και χωρις update:rolleyes: Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 H .50 ειναι εδω και αρκετο καιρο διαθεσιμη ,πανω απο μηνα ,στα Ελληνικα τηλ αναφερομαι ,εχει παρει ηδη 2 ενημερωσεις:cool: μην εισαι πλεονεκτης αδερφε δωσε και σε μας μια απο τις δυο!! :rolleyes: εγω απο πλαισιο το εχω παρει τον μαρτιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 μην εισαι πλεονεκτης αδερφε δωσε και σε μας μια απο τις δυο!! :rolleyes: εγω απο πλαισιο το εχω παρει τον μαρτιο Η 3η οταν ερθει θα στην στειλω με φιογκο :rolleyes: Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Η 3η οταν ερθει θα στην στειλω με φιογκο :rolleyes: χαχαχααααα ωραιος!!!!! το περιμενω για να κανω χριστουγεννα εστω και με το παλιο πουειναι σημερα!!!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts