mpampouras Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Καλημερα παιδια να σας ρωτησω κατι εμενα το κουτι του κινητου λεει οτι προοριζοταν για Ελλαδα αλλα ακομα δεν εχω καποια ενημερωση για την καινουρια αναβαθμηση ειναι λογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1867 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Παιδια το δικο μου για χωρες προορισμου γραφει EN,EL που μαλλον θα ειναι Ελλαδα και Αγγλια...αλλα ακομα αναβαθμιση δεν εχω παρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Και εμενα PL γράφει και δν μ ηρθε ακόμη τίποτα....ειναι φυσιολογικό;; Εδω βγηκε 211 και εμεις περιμενουμε ακομη την 200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Και εμενα PL γράφει και δν μ ηρθε ακόμη τίποτα....ειναι φυσιολογικό;; Εδω βγηκε 211 και εμεις περιμενουμε ακομη την 200 Ε καλά,η 211 βγήκε μια βδομάδα μετά.Δεν έχουν μεγάλη -χρονική- διαφορά. Πάντως άμα βιάζεστε,μην κολλάτε περάστε με flashtool.Εγώ πέρασα την prerooted από CWM ,γιατί άμα μάθεις στο root δεν έχει επιστροφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSVAIO Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Root δεν εχουμε ακομα για τη Jelly Bean οσοι την εγκαταστησαμε κανονικα μεσω pcc και seus? Μονο για ξεκλειδωτο bootloader βρηκα κατι, αλλα στο δικο μου το εχω κλειδωμενο οσο εχω την εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Με τον στοκ launcher το κανει ναι.Με αλλον,οπως ο nova το ρυθμιζεις και με αλλη πληκτρα ή εικονιδια.Εχω βαλει οτι small app εχω βρει στο play αλλα ακομα δεν ετυχε να το χρησιμοποιησω περα απο το κομπιουτερακι και εναν μετατροπεα τι ειναι αυτα παιδια? που τα βρισκετε? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ανοιξε αυτη τη λειτουργια και μετα πατα προσθηκη απο το + τερμα δεξια για να κατεβασεις απο το google play και αλλες small apps. Μετα απο το ιδιο μενου κανεις επιλογη εγκατεστημενων. Αν αλλαξεις launcher και βαλεις εναν οπως ο nova που εχω εγω,εχει δυνατοτητα να βαλεις εικονιδιο στην επιφανεια με λειτουργια να ανοιγει τις προσφατες εφαρμογες,κανει κριβως το ιδιο ή να ρυθμισεις αντι για παρατεταμενα,να πατας μια φορα την κεντρικη κουκιδα και να ανοιγει η ιδια λειτουργια. Και κατι ασχετο, Εγκαθιστωντας το handcent sms το led ξαναγινεται μπλε αλλα οχι να αναβοσβηνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ειναι ευκολο να μου απαντησει καποιος πως θα δω ποιας χωρας ειναι το κινητο μου αλλα οχι απο το κουτι μιας και δεν το εχω?Ευχαριστω Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Ειναι ευκολο να μου απαντησει καποιος πως θα δω ποιας χωρας ειναι το κινητο μου αλλα οχι απο το κουτι μιας και δεν το εχω?Ευχαριστω Νομιζω οτι αν ανοιξεις το πισω καπακι πρεπει να εχει τους κωδικους για τις χωρες μετα το ΙΜΕΙ και το SN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSVAIO Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Παιδια, εχοντας 2 μερες τωρα τη Jelly Bean, γενικα υπαρχει καποια βελτιωση ως προς τη ταχυτητα και το κινητο εχει γινει πιο λειτουργικο, το UI ειναι πιο smooth. Οπως ομως και προηγουμενοι ειπαν, την καμερα την εκαναν χαλια. Ειδικα το βιντεο, και 720p και 1080p, ειναι πολυ ασχημο. Λαγκαρει συνεχως. Ακομα, ξερει κανεις τι παιζει με τα Google Maps; Μου τρωνε για πλακα 50% μπαταρια χωρις καθολου χρηση ξαφνικα. Στο backround. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Παιδια, εχοντας 2 μερες τωρα τη Jelly Bean, γενικα υπαρχει καποια βελτιωση ως προς τη ταχυτητα και το κινητο εχει γινει πιο λειτουργικο, το UI ειναι πιο smooth. Οπως ομως και προηγουμενοι ειπαν, την καμερα την εκαναν χαλια. Ειδικα το βιντεο, και 720p και 1080p, ειναι πολυ ασχημο. Λαγκαρει συνεχως. Ακομα, ξερει κανεις τι παιζει με τα Google Maps; Μου τρωνε για πλακα 50% μπαταρια χωρις καθολου χρηση ξαφνικα. Στο backround. βγαλτους και βαλε @@@navigon@@ Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Σήμερα το απόγευμα το πήρα, εκτός από την μπαταρία είμαι πολύ ικανοποιημενος. Είχε 4.0.4 και φλασαρα την 4.1.2 υπάρχει κανένας εύκολος οδηγός για root γιατί έρχομαι απο Samsung και φαίνεται διαφορετικός ο τρόπος, κσι καμιά rom καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSVAIO Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 βγαλτους και βαλε @@@navigon@@ Εννοειται πως εχω ηδη navigon. :p Το Google Maps το χρησιμοποιω για ενα αλλο σωρο πραγματα ομως. Στην ics δεν ειχα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Παιδια, εχοντας 2 μερες τωρα τη Jelly Bean, γενικα υπαρχει καποια βελτιωση ως προς τη ταχυτητα και το κινητο εχει γινει πιο λειτουργικο, το UI ειναι πιο smooth. Οπως ομως και προηγουμενοι ειπαν, την καμερα την εκαναν χαλια. Ειδικα το βιντεο, και 720p και 1080p, ειναι πολυ ασχημο. Λαγκαρει συνεχως. Ακομα, ξερει κανεις τι παιζει με τα Google Maps; Μου τρωνε για πλακα 50% μπαταρια χωρις καθολου χρηση ξαφνικα. Στο backround. Greenify donation και βάλτο για ύπνο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSVAIO Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Greenify donation και βάλτο για ύπνο :) Θελει root και ακομη απ'οσο βέπω δεν εχει βγει για τη 4.1 με κλειδωμενο bootloader. Ασε, και δε μ'αρεσει καθολου χωρις root. Αν δε βγει συντομα με βλεπω να γυριζω σε ics να μην εχω και ολα αυτα τα bugs, ειδικα με την καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 καλημερα παιδια. εχω βαλει και εγω την .200 , αλλα εχει ορισμενα λειτουργικα bugs.. δεν λειτουργει το volume up, και θελει επανεκκίνηση... Αλλα αλλα βλακώδη , οπως.. Στις αγαπημένες επαφες, δεν μπορεις να βαλέις να παιρνει κατευθειαν ενα απο τα νουμερα του, οταν επιλεγεις την επαφή. Στις αγαπημένες επαφες, εχει λευκο backgroung, και αφου επιλκέξεις ποιο νουμερο θα παρεις μιας επαφής, σε πετάει σε μαυρο background, και ξαναγυρνάει σε ασπρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Καλημέρα σε όλη την παρέα… Μόλις πήρα την συσκευή από ένα φίλο μου… Πριν από αυτήν είχα το Ρ… και έχω τα εξής ερωτήματα… 1. τη πρέπει να κάνω για να πετάξω ότι άχρηστο υπαρχή στο S 2. πως τα το κάνω να πάει πιο γρήγορα σαν λειτουργικό 3. πια ρομ να βάλω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Θελει root και ακομη απ'οσο βέπω δεν εχει βγει για τη 4.1 με κλειδωμενο bootloader. Ασε, και δε μ'αρεσει καθολου χωρις root. Αν δε βγει συντομα με βλεπω να γυριζω σε ics να μην εχω και ολα αυτα τα bugs, ειδικα με την καμερα. Εγώ έβαλα την prerooted 200. Υπάρχει και η 211 . καλημερα παιδια. εχω βαλει και εγω την .200 , αλλα εχει ορισμενα λειτουργικα bugs.. δεν λειτουργει το volume up, και θελει επανεκκίνηση... Αλλα αλλα βλακώδη , οπως.. Στις αγαπημένες επαφες, δεν μπορεις να βαλέις να παιρνει κατευθειαν ενα απο τα νουμερα του, οταν επιλεγεις την επαφή. Στις αγαπημένες επαφες, εχει λευκο backgroung, και αφου επιλκέξεις ποιο νουμερο θα παρεις μιας επαφής, σε πετάει σε μαυρο background, και ξαναγυρνάει σε ασπρο.. Για τις αγαπημένες επαφές δεν ξέρω, γιατί δεν τις δουλεύω.Αλλά το volume up λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSVAIO Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Απ'οσο διαβασα ομως, και στη .211 τα bugs παραμενουν. Πραγματικα, ειδικα η καμερα με ενοχλει πολυ. Ειναι κριμα τετοια συσκευη και να σε ξενερωνει το λειτουργικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Τα πληκτρα back home κλπ είναι λίγο αναισθητα σε σχέση με την οθόνη, υπάρχει κάποια ρύθμιση για να ανταποκρινωντε καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Καλημέρα σε όλη την παρέα… Μόλις πήρα την συσκευή από ένα φίλο μου… Πριν από αυτήν είχα το Ρ… και έχω τα εξής ερωτήματα… 1. τη πρέπει να κάνω για να πετάξω ότι άχρηστο υπαρχή στο S 2. πως τα το κάνω να πάει πιο γρήγορα σαν λειτουργικό 3. πια ρομ να βάλω 1. Root 2. Αφου θες να περάσεις ρομ δεν χρειάζεται να κανεις κατι 3. Δεν εχω το κινητο δεν γνωρίζω ψάξε στο xda http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1518 Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 1. Root 2. Αφου θες να περάσεις ρομ δεν χρειάζεται να κανεις κατι 3. Δεν εχω το κινητο δεν γνωρίζω ψάξε στο xda http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1518 υπαρχει καποιος ελληνικος οδηγος?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 υπαρχει καποιος ελληνικος οδηγος?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343798 δες εδώ αν είσαι σε ics Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343798 δες εδώ αν είσαι σε ics ειμαι σε 4.1.2 ... 6.2.Β.0.200 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) Θα μπεις στον οδηγό απο πάνω απλα θα κατεβασεις το script απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 για να μπορέσεις να ροοταρεις την jb Edited June 15, 2013 by panathare Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts