Johnkokki Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Με Γερμανικο μολις μου ηρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Εγώ δεν κρατήθηκα και την πέρασα από το link που έβαλα νωρίτερα.. Για να δούμε.. :) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Kαι σε μενα εμφανιστηκε ,δεν την εκανα ακομη ..με το ρουτ ξερει κανεις τι γινεται ?θα παιξει με την τελευταια του Bin4ry ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Αντε επιτελους, μετα το "φιασκο".. για να δουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Kαι σε μενα εμφανιστηκε ,δεν την εκανα ακομη ..με το ρουτ ξερει κανεις τι γινεται ?θα παιξει με την τελευταια του Bin4ry ? Ιδέα. Αλλά αν δοκιμάσεις, ρίξε ένα μηνυματάκι να μας πεις ;) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε; Εγώ πέρασα με flashtool την [6.2.B.0.200] World GENERIC, έκανα επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, και σύνδεσα το κινητό στο SEUS και ξαναπέρασα το λογισμικό.. Το SEUS τι μου πέρασε; Πάλι την wolrd generic, ή την Γερμανική που θα έπαιρνε κανονικά το κινητό μου; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 κανενα σχολιο παιδια ,απο αυτους που την περασαν . δουλευουν ολα κανονικα ?? το ρουτ απο Bin4ry δουλευει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε; Εγώ πέρασα με flashtool την [6.2.B.0.200] World GENERIC, έκανα επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, και σύνδεσα το κινητό στο SEUS και ξαναπέρασα το λογισμικό.. Το SEUS τι μου πέρασε; Πάλι την wolrd generic, ή την Γερμανική που θα έπαιρνε κανονικά το κινητό μου; Τωρα πια το κινητο σου,περνει κανονικα την world,το sus "διαβαζει" ποια rom φοραει το κινητο,οχι ποια φορουσε;) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Πεφτει σε bootloop μετα την αναβαθμιση ,ενω εγινε κανονικα τι εγινε ? κανεις αλλος με το ιδιο ..? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Πεφτει σε bootloop μετα την αναβαθμιση ,ενω εγινε κανονικα τι εγινε ? κανεις αλλος με το ιδιο ..? Μάλλον θέλει wipe.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Μάλλον θέλει wipe.. Με το pcc την εκανα ,κατεβαζω τωρα το ftf μπας και στρωσει ..κι οχι τιποτα αλλο ειναι της γυναικας και ποιος την ακουει :wacko: Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Με το pcc την εκανα ,κατεβαζω τωρα το ftf μπας και στρωσει ..κι οχι τιποτα αλλο ειναι της γυναικας και ποιος την ακουει :wacko: Δοκίμασε με seus ;-) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Δοκίμασε με seus ;-) Προσπαθησα λεει οτι εχω την τελευταια και θελω να αποφυγω το wipe Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Προσπαθησα λεει οτι εχω την τελευταια και θελω να αποφυγω το wipe Μάλλον δύσκολα θα το γλυτώσεις... Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) Μέχρι τώρα είναι όλα τελεία..Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ... http://imageshack.us/a/img546/3343/screenshot2013053020152.png http://imageshack.us/a/img43/7619/screenshot2013053020150.png Edited May 30, 2013 by yaris1_0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Μέχρι τώρα είναι όλα τελεία..Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ...http://imageshack.us/photo/my-images/546/screenshot2013053020152.png/ Το ui είναι σαν του Ζ; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Ναι. Ωραια ειναι, αν και μερικα πραγματα που θα ηθελα δεν υπαρχουν. Αλλα προφανως κλασεις ανωτεση απο την .55. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Ναι. Ωραια ειναι, αν και μερικα πραγματα που θα ηθελα δεν υπαρχουν. Αλλα προφανως κλασεις ανωτεση απο την .55. Ωραία, αντε επιτέλους. Αγαπημένο κινητό.. Να τη χαρείτε guys Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrAndreas Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) Σε μένα τπτ προς το παρόν,ούτε seus,ούτε companion Edited May 30, 2013 by DrAndreas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bampgs Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Να κάνω μια αφελή ερώτηση; Με την αναβάθμιση μήπως φτιάχνεται και το ζήτημα των ελληνικών χαρακτήρων στα SMS ή συνεχίζουμε να θέλουμε εξωτερικές εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Να κάνω μια αφελή ερώτηση; Με την αναβάθμιση μήπως φτιάχνεται και το ζήτημα των ελληνικών χαρακτήρων στα SMS ή συνεχίζουμε να θέλουμε εξωτερικές εφαρμογές; εμένα φίλε μου πάντως μια χαρά ήταν η στοκ εφαρμογή για sms,δεν είχα θέμα με τα ελληνικά όπως στο προηγούμενο κινητό μου. Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Να κάνω μια αφελή ερώτηση; Με την αναβάθμιση μήπως φτιάχνεται και το ζήτημα των ελληνικών χαρακτήρων στα SMS ή συνεχίζουμε να θέλουμε εξωτερικές εφαρμογές; Αυτο εχει να κανει,με το αν ειναι ελληνικη η εισαγωγης η συσκευη,και οχι με την αναβαθμηση..(η δικια σου,οπως καταλαβαινω ειναι εισαγωγης) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Μάλλον δύσκολα θα το γλυτώσεις... Δεν το γλυτωσα τελικα αλλα δεν μου πειραξε τις φωτο μουσικη κτλ ,κατι ειναι κι αυτο ,κανα ρουτ γιατι του Bin4ry δεν παιζουν .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 μόλις μου ήρθε και σε μένα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Σε κινητά αγορασμένα από Ελλάδα πήρε κανένας την αναβάθμιση; Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts