Karthan7 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 εγω που ειμαι ροοτ θα εχω προβλημα?τι μου συστηνεις να κανω? Φιλε μου ειναι δικο σου θεμα τι θα κανεις..... :) Παντος εγω το root δεν θα το αλλαζα σε μηroot ;) Πήρε φωτιά το θέμα Θανάση! :P Ελπίζω να μην έχει τα προβλήματα που έχει το P μετά την αναβάθμιση.. Ναι πηρε :lol: Παω για υπνο, θα σας διαβασω μετα :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noman Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Εχμ, να διευκρινίσω κάτι. Το δικό μου S είναι brand, αλλά την αναβάθμιση δεν την πέρασα από PC Companion κλπ, μου ήρθε από άλλη πηγή «μέσα» από τη Sony Mobile... Γι' αυτό ίσως δεν την βλέπετε ακόμα μέσα από το «επίσημο» κανάλι...;) Φροντίστε να κάνετε backup τα SMS και τα MMS σας με κάποια εφαρμογή διότι με clean install θα τα χάσετε. Φωτογραφίες, video κλπ δεν είδα να πειράχτηκαν με την εγκατάσταση. By the way, κάτι λίγο άσχετο με τα παραπάνω. Επειδή το PC Companion δεν υποστηρίζει διαχείριση SMS, μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να υποστηρίζει διαχείριση SMS από το PC (δηλαδή να μπορώ να γράφω και να διαβάζω SMS από τον υπολογιστή); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Εχμ, να διευκρινίσω κάτι. Το δικό μου S είναι brand, αλλά την αναβάθμιση δεν την πέρασα από PC Companion κλπ, μου ήρθε από άλλη πηγή «μέσα» από τη Sony Mobile... Γι' αυτό ίσως δεν την βλέπετε ακόμα μέσα από το «επίσημο» κανάλι...;) Φροντίστε να κάνετε backup τα SMS και τα MMS σας με κάποια εφαρμογή διότι με clean install θα τα χάσετε. Φωτογραφίες, video κλπ δεν είδα να πειράχτηκαν με την εγκατάσταση. By the way, κάτι λίγο άσχετο με τα παραπάνω. Επειδή το PC Companion δεν υποστηρίζει διαχείριση SMS, μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να υποστηρίζει διαχείριση SMS από το PC (δηλαδή να μπορώ να γράφω και να διαβάζω SMS από τον υπολογιστή); Δοκίμασε το "myphoneexplorer" το κατεβάσεις από play store και Μετά το κατεβαζεις και στο pc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 @noman πιστευω να εκανες clean instal ;) Με τόση προπαγάνδα που έχει ρίξει ο άλλος για το Clean Install (όλοι ξέρουμε ποιον εννοω) δεν νομίζω να υπάρχει μέλος εδώ μέσα που να τολμά να πει ότι δεν έκανε clean install. συνδεσα το κινητό στο Pc και λέει οτι είναι ενημερωμένο, έλεοοος... Λίγη υπομονή χρειάζεται. Δεν παιρνουν όλοι τις αναβαθμίσεις ταυτόχρονα. Μηπως φταιει που ειμαι ροοτ? Όχι, κατηγορηματικά όχι!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noman Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Δοκίμασε το "myphoneexplorer" το κατεβάσεις από play store και Μετά το κατεβαζεις και στο pc Ευχαριστώ πολύ! Καταπληκτικό προγραμματάκι!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioq Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ευχαριστώ πολύ! Καταπληκτικό προγραμματάκι!:D Καλά τώρα το κινητό σου θα πετάει με το προγραμματάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Δοκιμαστε και το airdroid εκτος απο το myphoneexplorer Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Συνδέεις με το καλώδιο το κινητό και το πισί, αναγνωρίζει το πισί το κινητό σαν εξωτερικό δίσκο, μπαίνεις και περνάς με κοπυ πέιστ ο,τι θες στο πισί σου.:) Επειδή θα γίνει ένας χαμός αυτές τις μέρες στους servers της Sony λόγω της αναβάθμισης, δοκιμάστε με SEUS να την κάνετε και φυσικά ΠΑΝΤΑ με Clean Install!!!!! (που σαι ρε Ηλία να με καμαρώσεις) Πάντως όντως βοηθάει το clean install αν κ γω πέρασα με flashtool τη jb κ φωτογραφίες,μουσική τα κράτησε.. Εδώ είμαι!!Δε σε πρόλαβα πριν αν κ είδα το ποστ του φίλου που ήθελε βοήθεια αλλα λόγω δουλειάς δεν απάντησα!Πρόλαβα κ πήρα ένα ωραίο ss από το profile σου:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Εκτός από τα πρώτα συμπεράσματα για την μπαταρία περιμένουμε και σχόλιο για τη διαχείριση της ram.. ;) Άντε καλό μου update έλα και σε εμάς.. :p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πως το βλεπετε θα το παρουμε σημερα το update η τσαμπα καθομαι πανω απο το pc :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πως το βλεπετε θα το παρουμε σημερα το update η τσαμπα καθομαι πανω απο το pc :p Τσάμπα! Πήγαινε για καφεδάκι και θα σου έρθει έκπληξη ! ;) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 συνδεσα το κινητό στο Pc και λέει οτι είναι ενημερωμένο, έλεοοος... και εμενα το ιδιο λεει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Νομιζω μας δουλευουν...Τωρα λεει Πιο πρόσφατο διαθέσιμο λογισμικό: 6.1.A.2.55 Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2013-04-15 http://www.sonymobile.com/gr/software/phones/xperia-s/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Με τόση προπαγάνδα που έχει ρίξει ο άλλος για το Clean Install (όλοι ξέρουμε ποιον εννοω) δεν νομίζω να υπάρχει μέλος εδώ μέσα που να τολμά να πει ότι δεν έκανε clean install. Βλέπω όμως ότι δεν το κάνουν.... λένε ότι δεν έχασαν φωτογραφίες - βίντεο - μουσική... σε λίγο καιρό θα έχουμε γκρίνια με κολλήματα, αποτέλεσμα από τα κρυφά αρχεία που έμειναν μέσα. Πρόλαβα κ πήρα ένα ωραίο ss από το profile σου:p Ωραίο... ? Τέσσερα 6 έχει ο αθεόφοβος :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Βλέπω όμως ότι δεν το κάνουν.... λένε ότι δεν έχασαν φωτογραφίες - βίντεο - μουσική... σε λίγο καιρό θα έχουμε γκρίνια με κολλήματα, αποτέλεσμα από τα κρυφά αρχεία που έμειναν μέσα. Ωραίο... ? Τέσσερα 6 έχει ο αθεόφοβος :) Προτιμάνε την εύκολη λύση δυστυχώς..Εμένα μου έκανε εντύπωση παρ'όλο που ήταν επιλεγμένο το wipe data στο flashtool κράτησε αρχεία,δε βλέπω για την ώρα κολλήματα πάντως.Όταν θα έρθει η επίσημη της voda θα τη περάσω.Σε Xperia p μιλάω μη μπερδευτεί κανείς! Έχε χάρη Θανάση που δεν είχα χρόνο αλλιώς θα έλειπε ένα 6αρι!! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noman Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Βλέπω όμως ότι δεν το κάνουν.... λένε ότι δεν έχασαν φωτογραφίες - βίντεο - μουσική... σε λίγο καιρό θα έχουμε γκρίνια με κολλήματα, αποτέλεσμα από τα κρυφά αρχεία που έμειναν μέσα. Εγώ δεν έχασα φωτογραφίες και video παρά το clean install, διότι τα είχα προηγουμένως μεταφέρει στο PC με το Companion, το οποίο όμως δεν υποστηρίζει backup των SMS, και γι' αυτό και είπα να χρησιμοποιήσουν άλλη εφαρμογή για αυτό...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Εγώ δεν έχασα φωτογραφίες και video παρά το clean install, διότι τα είχα προηγουμένως μεταφέρει στο PC με το Companion, το οποίο όμως δεν υποστηρίζει backup των SMS, και γι' αυτό και είπα να χρησιμοποιήσουν άλλη εφαρμογή για αυτό...;) Μια χαρα σωνεις και τα sms με το pcc Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noman Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Μια χαρα σωνεις και τα sms με το pcc Τέτοια λειτουργία δεν έχω βρει στο PC companion... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Τέτοια λειτουργία δεν έχω βρει στο PC companion... Το εχω κανει οταν πηρα το Ζ ,στο αντιγραφο ασφαλειας του S επελεξα μονο τα γραπτα μηνυματα και τα εκανα επαναφορα στο Ζ Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noman Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Το εχω κανει οταν πηρα το Ζ ,στο αντιγραφο ασφαλειας του S επελεξα μονο τα γραπτα μηνυματα και τα εκανα επαναφορα στο Ζ Εννοώ ότι στο interface του PC Companion που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή, δε μπορώ να βρω καμία τέτοια λειτουργία. τα αντίγραφα ασφαλείας τα έκανα πάντα από το πρόγραμμα από το PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Sms backup https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5yaXRlc2hzYWh1LlNNU0JhY2t1cFJlc3RvcmUiXQ.. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Εχουμε κανα νεο ρε παιδια για το update? το πηρε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Μας δουλεύουν ψιλό γαζί !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Και εγώ αυτό νομίζω...Σε λίγο θα ανακοινώσουν πάλι την 2.3.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Χαχαχαχαχα.. Τσάμπα η χαρά δηλαδή εε; :( Μέχρι και backup κράτησα για να είμαι έτοιμος όταν έρθει.. :( Πάλι στο περίμενε λοιπόν.. :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts