Jump to content

noman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    837
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by noman

  1. Καλή επιτυχία σε όλους, χρόνια πολλά και καλές γιορτές!:)
  2. Ωραίο τηλεφωνάκι για καθημερινή χρήση.
  3. «Το τμήμα δημοσίων σχέσεων της Apple είναι ίσως το καλύτερο στον κόσμο.» Είναι ένα από τα καλύτερα, αλλά όχι το καλύτερο στον κόσμο. Και βασικά στον τομέα αυτό είναι αδύνατο να χαρακτηρίσεις ένα τέτοιο τμήμα ως το «καλύτερο», μιας και οι παράμετροι με βάση τις οποίες κρίνεται το αποτέλεσμα της δουλειάς του είναι πάρα πολλές...;)
  4. Ωραίο είναι, αν και περίμενα περισσότερες διαφορές σε σχέση με το S4. Καλή επιτυχία σε όλους!
  5. Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και ΥΓΕΙΑ σε όλες και όλους!:)
  6. Πραγματικά πολύ καλό τηλέφωνο. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους (εορτάζοντες - ουσες και μη), με ΥΓΕΙΑ, δύναμη και ό,τι καλύτερο επιθυμείτε!:)
  7. Εκτός από τους «κανονικούς» παρόχους, υπάρχουν και οι «εικονικοί» πάροχοι, και κανονικά θα έπρεπε να βάλετε και αυτούς στην ψηφοφορία.;)
  8. Βγήκε το πρώτο ελληνικό review για το HTC One mini.
  9. Πω πω ρε Βασίλη τί μου θύμησες τώρα... Ακόμα θυμάμαι τη γεύση τους...:rolleyes:
  10. 10 χρόνια.... Και μου φαίνεται σαν να είναι μόνο λίγοι μήνες... Και τί δεν είδα μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια... Από το πρώτο μου Ericsson GH 337, εκεί κάπου στο 1995, στα επόμενα θρυλικά κινητά της Siemens, και τελικά στο σημερινό Xperia S... Χρόνια πολλά στο forum από έναν από τους πρώτους εδώ, και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους το στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, είτε εξακολουθούν να το στηρίζουν, είτε όχι, διότι ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ βάλανε το λιθαράκι τους για να βλέπουμε σήμερα τα στατιστικά που μας παρέθεσε ο MSK.:)
  11. noman

    Sony Xperia S

    Εννοώ ότι στο interface του PC Companion που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή, δε μπορώ να βρω καμία τέτοια λειτουργία. τα αντίγραφα ασφαλείας τα έκανα πάντα από το πρόγραμμα από το PC.
  12. noman

    Sony Xperia S

    Τέτοια λειτουργία δεν έχω βρει στο PC companion...
  13. noman

    Sony Xperia S

    Εγώ δεν έχασα φωτογραφίες και video παρά το clean install, διότι τα είχα προηγουμένως μεταφέρει στο PC με το Companion, το οποίο όμως δεν υποστηρίζει backup των SMS, και γι' αυτό και είπα να χρησιμοποιήσουν άλλη εφαρμογή για αυτό...;)
  14. noman

    Sony Xperia S

    Ευχαριστώ πολύ! Καταπληκτικό προγραμματάκι!:D
  15. noman

    Sony Xperia S

    Εχμ, να διευκρινίσω κάτι. Το δικό μου S είναι brand, αλλά την αναβάθμιση δεν την πέρασα από PC Companion κλπ, μου ήρθε από άλλη πηγή «μέσα» από τη Sony Mobile... Γι' αυτό ίσως δεν την βλέπετε ακόμα μέσα από το «επίσημο» κανάλι...;) Φροντίστε να κάνετε backup τα SMS και τα MMS σας με κάποια εφαρμογή διότι με clean install θα τα χάσετε. Φωτογραφίες, video κλπ δεν είδα να πειράχτηκαν με την εγκατάσταση. By the way, κάτι λίγο άσχετο με τα παραπάνω. Επειδή το PC Companion δεν υποστηρίζει διαχείριση SMS, μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να υποστηρίζει διαχείριση SMS από το PC (δηλαδή να μπορώ να γράφω και να διαβάζω SMS από τον υπολογιστή);
  16. noman

    Sony Xperia S

    Εννοείται!:)
  17. noman

    Sony Xperia S

    Η αναβάθμιση περάστηκε, το κινητό δείχνει να έχει πιο άμεση απόκριση και γενικώς δείχνει πιο «ελαφρύ». Η διάρκεια της μπαταρίας δείχνει να έχει αυξηθεί, αλλά για αυτό θα πρέπει να περάσουν μερικές μέρες για να έχω καλύτερη άποψη. Το interface δείχνει πιο «καθαρό» και τα χρώματα πιο φωτεινά. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές, το ξεκλείδωμα δε γίνεται πλέον με τη «μπάρα» από αριστερά προς δεξιά, αλλά με την τοποθέτηση του δάχτυλου στο κάτω μέρος της οθόνης, και το σύρσιμο προς τα επάνω. Επίσης, μπορούμε πλέον να ενεργοποιούμε και απενεργοποιούμε WiFi, BT κλπ χωρίς να πρέπει να ξεκλειδώσουμε το κινητό. Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς. :)
  18. Το πρώτο στην Ελλάδα αναλυτικό review. ΕΔΩ.
×
×
  • Create New...