Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα σβήσω ότι μπορέσω.. Στις εφαρμογές, μέσα από τις ρυθμίσεις, που έδειχνε ότι ήταν σε χρήση 570ΜΒ περίπου, αλλά στη λίστα μου έδειχνε καμιά 10ριά εφαρμογές που ούτε καν πλησίαζαν αυτό το νούμερο..

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες εφαρμογές που τρέχουν από μόνες τους και μπορώ να σβήσω άφοβα;

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.ebay.com/itm/140922201181?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

οτι πιο φθηνο βρηκα,χαλασα 3 μεχρι να πετυχω την τελεια εφαρμογη και χωρις φουσκιτσες-χνουδια και περισσεψαν αλλες 7 στο κουτι τους.

Γνωμη μου να μπουν πανω απο την εργοστασιακη η οποια ειναι τελεια εκτος αμα εχει γινει τοσο χαλια οποτε θα δοκιμαζα να βαλω στη sony εργοστασιακη αν γινεται

Θα σβήσω ότι μπορέσω.. Στις εφαρμογές, μέσα από τις ρυθμίσεις, που έδειχνε ότι ήταν σε χρήση 570ΜΒ περίπου, αλλά στη λίστα μου έδειχνε καμιά 10ριά εφαρμογές που ούτε καν πλησίαζαν αυτό το νούμερο..

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες εφαρμογές που τρέχουν από μόνες τους και μπορώ να σβήσω άφοβα;

Νομίζω υπάρχει ένα post κάπου εδώ μέσα που λέει τι μπορεί να σβηστεί άφοβα.

Και στο XDA θυμάμαι να έχω δει κάτι.

Εγώ έχω σβήσει ότι έχει να κάνει με facebook και share with friends και τέτοια, και το Google plus, επειδή δεν χρησιμοποιώ καθόλου

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Έσβησα αρκετά πραγματάκια που βρήκα, αλλά δεν κέρδισα και πολύ.. Περίπου 30ΜΒ.. Από 80-90ΜΒ τώρα είναι 110-120ΜΒ περίπου...

Κατέβασα το Αuto memory Manager και μου δείχνει σε λίστα όλες τις εφαρμογές που καταναλώνουν ram.. Είναι οι παρακάτω στα screenshot.. Από αυτές τι μπορώ να σβήσω;

Ναι κι εγώ θυμόμουν ότι κάποιος τα είχε ξαναγράψει εδώ, αλλά δεν τα βρίσκω στην αναζήτηση.. Μάλλον χρησιμοποιώ λάθος keyword.. Θα ξαναπροσπαθήσω..

Έσβησα αρκετά πραγματάκια που βρήκα, αλλά δεν κέρδισα και πολύ.. Περίπου 30ΜΒ.. Από 80-90ΜΒ τώρα είναι 110-120ΜΒ περίπου...

Κατέβασα το Αuto memory Manager και μου δείχνει σε λίστα όλες τις εφαρμογές που καταναλώνουν ram.. Είναι οι παρακάτω στα screenshot.. Από αυτές τι μπορώ να σβήσω;

Ναι κι εγώ θυμόμουν ότι κάποιος τα είχε ξαναγράψει εδώ, αλλά δεν τα βρίσκω στην αναζήτηση.. Μάλλον χρησιμοποιώ λάθος keyword.. Θα ξαναπροσπαθήσω..

Δεν βλεπω κάτι περίεργο. (εκτός από τα facebook και G+ που αν τα χρησιμοποιείς πάσο.

Το battery mananger γιατί το' χεις; Δεν χρειάζεται σε κάτι ... Το είχα κι εγώ αλλά δεν βρήκα χρήση. Αντ' αυτού έχω το power toggles που έχει και αριθμητική σήμανση για την μπαταρία ενσωματωμένη.

Το έχω για να βλέπω καμιά φορά αν μια εφαρμογή καταναλώνει πολύ μπαταρία, για να την βγάζω.. Όντως ωραίο το power toggle.. Μόλις το κατέβασα... Θα σβήσω και κανένα παιχνίδι (είδα ότι το Hill Climbing και το Talking Ginger έτρεχαν στο παρασκήνιο!), και θα ψάξω να βρω και τη λίστα που είχε γράψει ένα παιδί εδώ και βλέπουμε.. :)

Απλά διαβάζω σε φόρουμ για 200 και 300ΜΒ ελεύθερα και λέω κι εγώ τι γίνεται... Βέβαια αν τις τελευταίες μέρες δεν σερνόντουσαν κάποιες εφαρμογές όταν τις άνοιγα δεν θα το έψαχνα καν, κι ας είχα και 5ΜΒ ελεύθερα..

Το έχω για να βλέπω καμιά φορά αν μια εφαρμογή καταναλώνει πολύ μπαταρία, για να την βγάζω.. Όντως ωραίο το power toggle.. Μόλις το κατέβασα... Θα σβήσω και κανένα παιχνίδι (είδα ότι το Hill Climbing και το Talking Ginger έτρεχαν στο παρασκήνιο!), και θα ψάξω να βρω και τη λίστα που είχε γράψει ένα παιδί εδώ και βλέπουμε.. :)

Απλά διαβάζω σε φόρουμ για 200 και 300ΜΒ ελεύθερα και λέω κι εγώ τι γίνεται... Βέβαια αν τις τελευταίες μέρες δεν σερνόντουσαν κάποιες εφαρμογές όταν τις άνοιγα δεν θα το έψαχνα καν, κι ας είχα και 5ΜΒ ελεύθερα..

Μόλις κοίταξα κ εγώ πρώτη φορά για να σου πω. 150 free λέει.

Το καλυτερο προγραμμα για μενα για διαχειρηση μνημης ειναι το Greenify (αν βεβαια ειναι root το κινητο).Διαλεγεις ποιες εφαρμογες θελεις να τρεχουν στο background.Εγω εχω γυρω στα 280mb free ram συνεχεια! Και πολυ καλυτερη καταναλωση μπαταριας

Καλά είσαι.. Κι εγώ τόσο είχα περίπου συνήθως και δεν είχα πρόβλημα με κολλήματα.. Τώρα που το κοιτάω και μετά από όλα όσα έκανα πήγε 160ΜΒ!! Καλά είναι.. Ελπίζω μην πέσει πάλι.. :p

Έψαχνα παλιότερα post, και θυμήθηκα κι εγώ το Greenify που το είχε προτείνει κάποιος εδώ.. Το έβαλα και ψάχνω να δω τι κάνει..

Νομίζω τελικά, μάλλον το έλυσα το πρόβλημα.. :)

Edited by halo

καλησπερα παιδια,μολις μου ηρθε μια προστασια οθονης που ειχα παραγγειλει απο το ebay και για να την εφαρμοσω λεει οτι θελει να βαλψ σε ενα μπολ νερο!? και σαπουνι!? και να βρεξω τα δακτυλα μου με το σαπουνονερο καθως και το screen protector και μετα να το εφαρμοσω.

ποσο ασφαλες ειναι αυτο? δεν θα παθει ζημια το κινητο με το νερο?(φοβαμαι κυριως στο σημειο που ειναι το ακουστικο του κινητου)

το screen protector ειναι της xtreemeguard.

τελος πως στο καλο αφαιρειται η εργοστασιακη ζελατινα? μου εχει σπασει τα νευρα!

Samsung Note 9 Black

καλησπερα παιδια,μολις μου ηρθε μια προστασια οθονης που ειχα παραγγειλει απο το ebay και για να την εφαρμοσω λεει οτι θελει να βαλψ σε ενα μπολ νερο!? και σαπουνι!? και να βρεξω τα δακτυλα μου με το σαπουνονερο καθως και το screen protector και μετα να το εφαρμοσω.

ποσο ασφαλες ειναι αυτο? δεν θα παθει ζημια το κινητο με το νερο?(φοβαμαι κυριως στο σημειο που ειναι το ακουστικο του κινητου)

το screen protector ειναι της xtreemeguard.

τελος πως στο καλο αφαιρειται η εργοστασιακη ζελατινα? μου εχει σπασει τα νευρα!

Eχω και εγω την ιδια απορια μιας και ειναι να παραλαβω τελος του μηνα την Zagg invisible shield full body coverage και εχει την ιδια εφαρμογη..θελει να ψεκασεις τη ζελατινα και τα δαχτυλα σου με ενα ιδικο σπρει που ερχετε μαζι με τις ζελατινες..αν καποιος ξερει ας μας απαντησει αν ειναι ασφαλες και τι πρεπει να προσεξουμε.:)

Eχω και εγω την ιδια απορια μιας και ειναι να παραλαβω τελος του μηνα την Zagg invisible shield full body coverage και εχει την ιδια εφαρμογη..θελει να ψεκασεις τη ζελατινα και τα δαχτυλα σου με ενα ιδικο σπρει που ερχετε μαζι με τις ζελατινες..αν καποιος ξερει ας μας απαντησει αν ειναι ασφαλες και τι πρεπει να προσεξουμε.:)

Μια χαρά είναι. Είναι ειδικό spray.

Απλά να ξέρεις πως θέλει 1-2 μέρες να στρώσει και να φαίνεται καλά το inv. shield οπότε μην απογοητευτείς μόλις το βάλεις !

Μια χαρά είναι. Είναι ειδικό spray.

Απλά να ξέρεις πως θέλει 1-2 μέρες να στρώσει και να φαίνεται καλά το inv. shield οπότε μην απογοητευτείς μόλις το βάλεις !

εμένα όμως δεν εχει ειδικό σπραυ αλλά λέει νερο με σαπούνι!? τι να κάνω? φοβάμαι μην γίνει καμια βλακεία.λεει να εχω το κινητο κλειστο και να μην το ανοιξω αν δεν περασει ενα 24ωρο και δεν εχει στεγνωσει καλα η συσκευη

Samsung Note 9 Black

εμένα όμως δεν εχει ειδικό σπραυ αλλά λέει νερο με σαπούνι!? τι να κάνω? φοβάμαι μην γίνει καμια βλακεία.λεει να εχω το κινητο κλειστο και να μην το ανοιξω αν δεν περασει ενα 24ωρο και δεν εχει στεγνωσει καλα η συσκευη

καλά δεν θα το βάλεις και κάτω απ' το ντουζ.

Αμα είναι μικρή ποσότητα δεν θα πάθει κάτι. Κάνε ότι λένε οι οδηγίες. Δεν είναι από ζάχαρη τα κινητά. Απλά μην ρίξεις νερό πάνω του. κάνε το sprinkle.

Μερικες εφαρμογες ξεκινουνε με το που συνδεθεις στο ιντερνετ.

Αμα κανεις επανεκκινηση και δεν ανοιξεις ιντερνετ,θα δεις οτι η RAM

παραμενει σε καλα επιπεδα.Εμενα παιζει στα 450-470 μονιμως με ιντερνετ και μερικες φορες του τιναξα τα πεταλα οποτε και κολλουσε λιγο με 0 διαθεσιμα ΜΒ RAM.Αλλα γενικα εχω αρκετο πραμα μεσα πλην της εφαρμογης facebook που ειναι αθλια και σε πριζει στον ερωτα και σου τρωει και αρκετα ΜΒ απο data.Eιδα ολοκαινουριο Galaxy s3 χθες με ελαχιστες εφαρμογες μεσα και ειχε 740 ΜΒ περιπου σε χρηση και 120 περιπου ελευθερα!!!

Μόλις βγήκε η JB.....................http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-s/ :):):):):):)

Όλοι στο update!!!!!!!!!!!!Μας βγάλανε την ψυχή...

Edited by yaris1_0

Release date: 2013-04-24

Τον προηγούμενο μήνα δηλαδή.. :confused: Τσάμπα η χαρά που πήρα.. :(

τζάμπα την κατηγορούσαμε την σόνυ εδώ και ενα μήνα εβγαλε την αναβάθμηση και δεν το πήραμε χαμπαρι.... :lol::lol::lol:

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

Με το καλο παιδια!! Ελπιζω να μην εχει bugs οπως σε καποιες αλλες εταιριες..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Με το titanium backup παρε πρωτα backup ολες της εφαρμογες.

Μετα μεσα απο το titanium backup μια-μια εφαρμογη πατησε: διακοπη>εκαθαριση δεδομενων> απεγκατασταση.

Θα σου ελεγα μην κανεις διαγραφη σε οσες εφαρμογες δεν εισαι σιγουρος τι κανουν, της υπολοιπες διεγραψετες.

Edit αλλο πραγμα η απεγκατασταση και αλλο η διαγραφη.....

Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις το link της σελίδας που περιγράφει τη διαδικασία του root?

Ευχαριστώ!

Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus.

• The title was changed to Sony Xperia S